Reklama

Kandaulismus z pohledu ženy

Honza (Čt, 17. 1. 2008 - 05:01)

To.Karel Tohle patří spíš do vedlejší diskuse,,Kandaulismus".Tady by meli psát svoje pocity a zážitky hlavně ženský a mi se jich tu máme spíš jenom ptát co nás zajímá.A jinak,,ženský díky,hezky jste se rozepsaly,je to zajímavý i vzrušující číst".Ahoj Honza

Karel (Čt, 17. 1. 2008 - 00:01)

My se takhle s manzelkou vzrusujeme hodne, i kdyz (zatim?) jen povidanim. Kdyz je vzrusena tak si povidame o tom jak pujde s nekym jinym nebo jak bych ji to delal jeste s nekym jinym ve trojce a tak. Rika mi jak by nekoho u nej vysukala a pak prijde domu s mokrou kundickou a flekem na kalhotkach a proste se takhle vselijak rajcujeme. Kdyz neni vzrusena tak o tom nechce ani slyset ale pri milovani by vysukala a vykourila i rotu vojaku:)))
V praxi se to asi nestane ale jsem rad ze si s ni uzuju aspon takhle. Vzrusuje me to a zas vim, ze je plno chlapu kterejch manzelka nebo pritelkyne by na tohle nepristoupila ani slovne takze si nestezuju. Nakonec je mozna lepsi zustat jen u toho povidani. Vzrusujici je to taky a jeden nikdy nevi jak by to nakonec dopadlo ve skutecnosti protoze videt vlastni manzelku nebo pritelkyni s nekym jinym to pak uz z mysli nikdo nevymaze a muze to mit blby nasledky i kdyz pri tom povidani je clovek presvedcenej, ze by to ustal. Zavidim lidem, ktery si dokazou takhle uzivat v realu a nemaji s tim problemy.

Nadržená (Čt, 17. 1. 2008 - 00:01)

Je mi celkem ukradené,jak to vnímá chlap,vztahy nemám,samozřejmě,že mne o to víc vzruší jednání chlapa,který je vzrušený z toho,že mi ho odtamtud před vteřinou jiný vytáhl,nebo si ho při tom honí,či vystříkne samovolně při úklidu kundičky vycákané jiným chlapem.
Báro,takového vola,který neví co chce,respektive mu dělá dobře se tím poté užírat bych zmrskala,že by se týden nepostavil na nohy a během toho týdne bych před ním šoustala každý den s jiným a pak mu jí nastavila na ochutnávku,nádherná deptačka.

pro zenu kandau (St, 16. 1. 2008 - 22:01)

... dalo by se s Vámi sejít?

zena kandaulist (St, 16. 1. 2008 - 21:01)

tak som sa rozhodla,ze vam prispejem aj ja...ja mam to stastie,ze mam doma kandaulistu...zacinali sme teoriou o trojke s dalsim chlapom,potom sme to aj zrealizovali,bolo to fajn,zopar takych akcii sme mali a potom mi navrhol milenec,ze by chcel byt so mnou aj sam,nielen v trojke...povedala som to manzelovi a ten s tym suhlasil...najprv som bola proti ale ked som si to nechala ulezat v hlave,vzrusovalo ma to... tak sme to zrealizovali,je to strasne vzrusujuce ked sa vratim z "akcie" s milencom a co potom spolu obaja vyvadzame ked mu rozpravam co sa tam dialo...

BÁRA (St, 16. 1. 2008 - 19:01)

Můj partner o tom dokáže dlouhý hodiny mluvit,potom k tomu jednou dojde a hned druhej den poslouchám narážky tipu jaký to s nim bylo,je lepší než já a ten debil už k nám nepáchne.Nevím co se mu honí hlavou,strašně to chce a potom neunese to že jsem měla v puse ptáka někoho jinýho.Znáte to taky?

holka (St, 16. 1. 2008 - 17:01)

ahoj!no já takového muže nemám,ale celkem lituji..myslím, že by se mi to líbilo...

Rasdvatri (Pá, 2. 4. 2021 - 14:04)

Jsem přesně tenhle typ chlapa,,,, ale manželka nechce o takové aktivitě slyšet.... je tady nějaká svolná ???

Návštěvník (Po, 5. 4. 2021 - 23:04)

Svolných žen je dost , ale pokud to není ta tvoje tak to není o kandaulismu .

Honza (St, 16. 1. 2008 - 17:01)

A co sex,je tu nějáká z vás co má třeba rodinýho přítele nebo aspon klasickýho milence?A jak to rajcuje vaše partnery,když spíte i s jiným?

Milan (St, 16. 1. 2008 - 09:01)

Holky - zkuste někdy v takové restauraci sundat u stolu kalhotky a podat mu je :-)))) Já myslel, že něco loví v kabelce nebo že jí něco spadlo pod stůl - tak jsem jen naivně hlídal, jestli se po ní někdo nějak divně nekouká a vůbec jsem nevěnoval pozornost co to tam vyvádí. A pak mi je podala přes stůl - sice je nedržela "naplno" - za růžek - ale i tak by se dalo lehce identifikovat co to je. A tak jsem si s nima chvilku hrál jako s kapesníčkem a byli jsme z toho oba na kaši :-)

Jana (St, 16. 1. 2008 - 09:01)

Sáro, jsi skvělá a odvážná. Také bych si to chtěla vyzkoušet, může to být opravdu vzrušující, ale ten můj by do takového rizika asi nešel. Kolik je ti let? A jak dlouho jsi s manželem. Přemlouval k tomu on tebe, nebo ty jeho? Jak jste k tomu dospěli? Můžeš tady přidat nějaké rady a dalši zkušenosti?

BÁRA (St, 16. 1. 2008 - 08:01)

Ráda provokuju podobným způsobem jako Sára,jen jsem nevěděla že to má nějakej název.Každopádně nejsou z toho vedle jen chlapi,já při tom taky pořádně vlhnu.

Sára (St, 16. 1. 2008 - 08:01)

Tak třeba máme moc rádi, když jdeme na večeři (jednou za čas nějaký luxusní podnik) a já se obléknu opravdu VELMI vyzývavě. Ale pozor, ne jako děvka. Znamená to decentnost a k tomu chlípnost. Takže třeba nádhernou bílou košili, ale tak aby bylo vidět, že nemám podprsenku, sukni, podvazky a bez kalhotek..... Ostaní muži to moc dobře vidí, tomu mému to dělá dobře a mě ten zájem (jeho i jejich) taky. Jenom ty jejich ženský mě nemusej.
Nebo jsme se jednou vsadili, že půjdu na záchod a v kožichu a pak se vrátím ke stolu, dám mu své oblečení a pod kožichem budu sedět nahá... Takových her je spousta. Pokud jde o sex, tak využíváme SW.

Honza (St, 16. 1. 2008 - 05:01)

Kandaulismus je když muže vzrušuje například ukazovat svojí manželku nebo partnerku nahou před někým jiným,nebo její fotky,ale taky když ho vzrušuje představa že to ta jeho dělá s nějákým jiným mužem a záleží jak to kdo má,některý chlapy bere když se na to můžou dívat,nebo si představují že by se dívali a jiný zase vzrušuje že to ta jejich dělá někde bez nich,at už tajně nebo právě s jejich vědomím.Kandaulismus má opravdu hodně podob,někdo tomu říká úchylka,někdo libůstka,někdo životní styl a pro někoho je to zkrátka zpestření sexu,pokud to samozřejmě vyhovuje oboum,pokud by nebyl muž založením kandaulista,pak by tohle vše bylo jen klasický zahýbání.Ahoj H

??? (Út, 15. 1. 2008 - 20:01)

Můžu se jen zeptat, co to vlastně kandaulismus je?

Honza (Út, 15. 1. 2008 - 19:01)

To:Sára A nechceš se tu s námi podělit o nějáké pěkné zážitky,nebo o to jak to doma praktikujete?I když se určitě najde zase někdo kdo tu bude krytizovat nebo moralizovat,určitě by to zajímalo plno lidí,jenom tuhle diskuzi pěkně nastartovat.Kandaulistů at aktivních nebo jen teoretiků je plno a taky hodně těch co tohle v představách vzrušuje,moc si to přejou zažít a třeba jenom ještě nevědí že to má i odbornej název.Ahoj H.

Sára (Po, 14. 1. 2008 - 11:01)

Mě to dělá dobře. V podstatě se se mnou manžel chlubí. Kdybych za to nestála, tak to nedělá a to mi právě lichotí. :-))

Tom (St, 28. 8. 2019 - 17:08)

Dobrý den přeji.... Nevíte jestli je to i obráceně... Že žena chce vidět toho svého? Děkuji... Hezký den

Návštěvník (Po, 14. 1. 2008 - 09:01)

nemyslim si ze tu niejaka zena nieco napise

Reklama

Přidat komentář