Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

uhlik (St, 18. 1. 2012 - 23:01)

No mohla jít dát plínu pro...proc by nemohla myt plenky zn.pemprs kdyz mela tu velikost detskou proc ne.plinu pro dospele by bylo zbytecne stejne maji stejnou funkci.at je holka rada ze nemela plinku latkovou je lepsi jse nechat prebalovat.

Jitule (St, 11. 1. 2012 - 18:01)

Jitko můžu se zeptat kolik...Martino, původně jsem už neměla chuť sem vůbec nic psát, když si tak pročítám úroveň různých reakcí. Ale pořád jsem na tvůj dotaz myslela, tak třeba ti ještě moje odpověď trochu pomůže. Bude mi letos 26 a ty problémy jsem měla právě taky v těch letech jako tvoje dcera, mezi pátou a sedmou třídou. Začala jsem mít jakýsi blok, když jsem byla nucena před cestou jít na wc, jakože aby se "něco nestalo", u nás z toho byla obrovská věda. A tak se někdy právě stalo. Řešení s plenkama jsem napřed obrečela, hodně nerada na ty pocity i situace vzpomínám, ale zpětně si myslím, že mi to pomohlo nebýt z každého delšího cestování taková vystresovaná.Zvládněte to, ahoj

petr (Ne, 1. 1. 2012 - 23:01)

Ano , rozhodně je to dobré řešení , jen je k tomu potřeba správně přistupovat . Pokud by jste někdo potřebovali nějak poradit , rád pomůžu ohledně této tématiky na mailu [email protected] . Máme doma s tímto problémem zkušenosti a sám vím , že je k nalezení málo informací.

Mila (Ne, 1. 1. 2012 - 07:01)

Zasnu,co nekter matky dokazou udelat se svymi detmi-ty vyhozene kalhoty i s kalhotkami-byt by byly pocurane-nemuze byt pravda.To by neudelala ani blba krava!Ale souhlasim s preventivnim pouzivanim plinek jak detmi,tak dospelymi hlavne pri cestovani.Ucpane dalnice,tunely,mosty,kde se nemuze zastavit a minimum busu,ktere maji toaletu.Proto je lepsi 99x nepotrebovat,nez 1x nemit.A tech par korun za"jednorazovku"-nejlepe natahovaci-DryNites,neboTenaPants 1000x vyvazi pohodli a jistotu na cestach.Ja si davam latkovky a celoigelitove kalhotky na ven,na cestovani a casto v nich i spim,ikdyz pritelkyne rika,ze WC mam za rohem.Ale nekdy clovek pred usnutim vic vypije,ma tvrdy spanek a rano je v posteli nejak vic vlhko.Samozrejme,ze mam na luzku velke igelitove prosteradlo,ktere si v prebalovaci tasce(plinky,gumove kalhotky,zasyp,krem na opruzeniny,taska na pouzite plenky)vozim i na cesty a navstevy.Nikdy nezapomenu,jak moje byvala pritelkyne-jedina ze vsech zen ktera nechapala a netolerovala plenky v dospelosti a asi i proto jsme se rozesli-se na navsteve u me tety probudila rano na promocenem luzku.Neco vecer vypila,ale ani nemela snahu me vzbudit,abych ji dovedl na WC.Coz je take pri navstevach a pri cestovani velky problem i u dospeleho,jak se rozespaly a dezorientovany dostat na WC,kdyz je curani uz na krajicku.Dalsi bod pro plenky.Sice si je pak vycitame,ale rozhodne vice pomahaji,nez skodi.Jen se musi drzet v tajnosti.Stastny Novy rok a stale suche plinky!M

Sylva (Út, 27. 12. 2011 - 07:12)

Moje dcera měla taky problémy, které tady popisujete ovšem jen do doby než jsem ji při zájezdu do Španělska vyhodila přži jedné zastávce prochcané rifle i s kalhotkama, když nestačila dojít na záchod. Musela jít nahá do autobusu. Kufry byly uzamčeny vespod autobusu, takže jela nahá až do Španělska. Celých 7 dní s námi nemluvila a hrála uraženou. A světe div se, při zpáteční cestě už žádný problém neměla. Tak se vyprdněte na pleny.

Petra (Út, 27. 12. 2011 - 01:12)

Martino,taky to řešíme na cestování plínkama,ale látkovíma a gumovíma kalhotkama na druky.4 plenky na široko zásyp a výměna trvá cca minutu.Dceři bude 14a o plínky si říká sama.petra

Petr (Po, 26. 12. 2011 - 23:12)

Zdravím martino...
naší dceři je také 13 let , a má také problém dojít si včas na záchod , když jsme na cestách. Několikrát se nám při cestování stala nehoda a tak jsme se po dohodě s dcerou rozhodli vyzkoušet plenky. Na internetu jsme si našli plenky Huggies Drynites. Dcera byla z počátku velmi nervózní a když se do plenky poprvé počůrala , cítila se docela špatně. Dnes však používá plenky již asi rok a bereme to zcela normálně. U těhdle plínek není poznat že je má na sobě a když se počůrá , vymění si je normálně jako kalhotky. Jsou sice docela drahé , ale když nemá dcera nehodu , dají se použít i při další cestě. Pokud máte ještě nějaké otázky , rád vám pomůžu ;)

Martina (Po, 26. 12. 2011 - 17:12)

znám to oboje, počůrat se...Jitko můžu se zeptat kolik je ti let a jestli bys nenapsala víc o svých zkušenostech s nošením plen? Právě řešíme, zda je aspoň na cestování dávat dceři (13 let) která má hlavně při cestovním stresu problém dojít si včas na záchod, ostudu s počuráním špatně snáší, ale plenkám se brání.

MilanXD (St, 5. 10. 2011 - 08:10)

Plenky to je věc.mě povídej. Pokud vytáhnu paty z domu, tak je mám na sobě. Nemusím nikde hledat veřejné WC a seru a chčiju kdy se mě zachce.

Jarin (Út, 4. 10. 2011 - 23:10)

Plenky to je věc.

! (Ne, 2. 10. 2011 - 21:10)

Náš milý plínkový úchyl se asi už vrátil z dovolené a dal se do pilné práce.

mm (Ne, 2. 10. 2011 - 19:10)

znám to oboje, počůrat se...ten druhy spôsob bol určite príjemnejší..

jitule (Ne, 2. 10. 2011 - 15:10)

znám to oboje, počůrat se před plno lidma v kupé i jet v plínkách, tak i tak jsem se styděla, jenže o tom druhém případu jsem věděla jen já a naši

petr (So, 1. 10. 2011 - 16:10)

ano přesně tak . pokud k plenkám není důvod , je to pro dítě strašně nepříjemné do nich močit , ale pokud k tomu důvod je , tak je to pro dítě mnohem lepší.

mm (St, 28. 9. 2011 - 07:09)

plienky pouzivam iba na noc,, ale v pripade dlhsej cesty pokial by sa nedalo zastavit, by tom v pouziti plienky a pomoceni sa do nej nevidel absolutne problem.

petr (Út, 27. 9. 2011 - 21:09)

chtěl jsem samozřejmě napsat , že je pro dítě méně potupné mít z nějakého důvodu plenku , než si pomočit oblečení a sedadlo :)

petr (Út, 27. 9. 2011 - 21:09)

Co se tu každému nezdá ? dítě samozřejmě necpu do plen bezdůvodně . Pokud k tomu však nějaký důved je , jako třeba to , že by to dítě nemuselo vydržet , tak v tom nevidím problém . Myslím že víc potupné je pro dítě nosit plenky , než mít pomočené všechno oblečení a ještě sedadlo . Samozřejmě je to pro dítě hanba , ale furt menší,když je to v plínce , než když je to na sedadle. Navíc dnes již běžně koupíte v tescu např. huggies dry nites , které se dají používat i pro děti vážící kolem 56 kg ;) .

tajný (Ne, 21. 8. 2011 - 15:08)

Ale neříkej mi, že...čau zazy ty používáš plínky

Vien (St, 17. 8. 2011 - 15:08)

Otázka je hloupá,jasně,že mohou. Ale je to divné. Existují přece i jiné varianty než ponižovat velké dítě plenami. Jednorázová papírová prkýnka a dezinfekční gely - i v kabelkovém provedení. Jeden takový mám ve své kabelkce neustále..

Log (St, 17. 8. 2011 - 14:08)

Můžou je klidně nosit i za trest doma

Reklama

Přidat komentář