Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Caren (Po, 4. 4. 2011 - 19:04)

Nevím jak v ČR, ale v Americe je tohle skoro národní sport, řekla bych. Je to dané ale tím, že lidé tam hodně cestujou autem a mnohem větší vzdálenosti než Praha-Brno a jejich silnice jsou prostě dlouhé rovné dálnice kde minete jedno odpočívadlo nebo pumpu a další hodinu třeba na nic dalšího nenarazíte. Podle manžela (rodilý Američan) je tam celkem běžné dávat dětem na cestu plenky pro ušetření času - takže ne jako prevence proti nehodám ale prostě dát dítěti plínku a neobtěžovat se se zastavováním. Sama jsem takhle viděla matku s asi 12 letou holčičkou, měla ji vyšňořenou jako malou Miss America ale upnuté rifle byly vyboulené od plínky a nezdálo se, že by to kohokoli krom mne šokovalo.

Petr (Po, 4. 4. 2011 - 15:04)

Dám vám třeba takový...Drahý úchyle , přestaň se tady vydávat za nějakou Hanku a raději odkráčej onanovat na stránky s tématem piss a podobné . Děkujeme.

Lolec (Po, 4. 4. 2011 - 14:04)

přestaňte konečně onanovat!

Monča (Po, 4. 4. 2011 - 14:04)

Ale vždyť je to stejný -...Ale je to něco jiného. My jsme se třeba s mamkou taky prostě dohodly, jenže o tom nikdo jiný neví, nikde se v plínách neukazuju, je to jen jistota.

Alena (Po, 4. 4. 2011 - 12:04)

Ano to už se tak nazvat...Ale vždyť je to stejný - ta ženská dávala velkýmu klukovi plínu na spaní a ty velký holce na cestu.Taky mohla tvrdit,že jsou vzájemně dohodnutý.

Hanka (Ne, 3. 4. 2011 - 22:04)

Dám vám třeba takový jednoduchý příklad. Loni jsme jeli na dovolenou lyžovat do alp. Když jedete na takovouto dlouhou cestu , tak je to opravdu lepší. Cestou se nám několikrát stalo , že jsme byli delší dobu na místě kde se prostě jít nedalo . A pro dceru to byla psychická opora. Samozřejmě že to nejde aplikovat na krátké cesty , ale při takovýchto cestách to má bezesporu výhody. Navíc když o tom nikdo neví. Samozřejmě situace je jiná , když by se v plínce měla pohybovat třeba i po městě během cesty . Ale vše je o vzájemné dohodě.Samozřejmě že to není příjmné to není. Ale asi je to příjemnější než např. vylézat z auta na benzínce s mokrými kalhoty , kdy na vás každý civí.

A JAK (Ne, 3. 4. 2011 - 21:04)

Ano to už se tak nazvat...se to dá s dítětem domluvit dobrovolně?Které dítě stojí o ranec mezi nohama?Třeba dvanáctiletá slečna určitě touží po plence třeba pod bokovkama.

Klára (Ne, 3. 4. 2011 - 19:04)

V Tropical Islandu dávala...Panebože, kráva surová!

Hanka (Ne, 3. 4. 2011 - 15:04)

Ano to už se tak nazvat dá... ale to je trošku jiný případ , než za který tady týrání bylo označeno. Tady bylo týrání označeno jako to , když se s větším dítětem dohodnete na tom , že bude pro případ nehody nosit plenku při cestování , ale tak , že o tom ví maximálně nejbližší příbuzní a né všichni okolo a samozřejmě do toho není dítě nuceno..

Alena (Ne, 3. 4. 2011 - 09:04)

V Tropical Islandu dávala ženská plenku asi desetiletému klukovi přímo na lehátku na pláži.Před zraky desítek lidí a hlavně dětí!Navíc ta plenka byla malá,tak na tříleté dítě,takže ji měl příliš upnutou.Tohle je už týrání,to se,Hanko,jinak nazvat nedá!Dovedeš si představit tu potupu pro desetiletýho kluka,když leží nahej s roztaženýma nohama na pláži plný jeho vrstevníků?

Hanka (So, 2. 4. 2011 - 16:04)

absolutně netuším co se vám na tom nezdá. a už vůbec nechápu , jak tohle můžete označovat za týrání... to mi opravdu nepřijdu normální. a musíte pochopit , a zkuste se do té situace sama vžít , že když musíte a není kde , tak je ta plenka mnohokrát lepší. bohužel u nás to není normální ano jak řikáte ,ale to je akorát tím , jak k tomu lidé přistupují. jinak na tom absolutně nic nenormálního není !! co ty co plenky potřebují ? ty jsou taky podle vás nenormální či co ? když se podíváte do zemí , kde je jiné smýšlení lidí , tak tam je na toto nahlíženo naprosto normálně. Nic divného na tom není je to jen o tom jak k tomu přistupuje vaše okolí . Když vás mají za někoho kdo týrá vlastní dítě , tak je situace asi jiná , než když na to nahlíží sice trochu divně , ale dokážou to tolerovat.

Monča (So, 2. 4. 2011 - 15:04)

to snad není pravda, žekla...Jenže všechno je o domluvě já z toho teda určitě žádné trvalé následky mít nebudu.

!!! (So, 2. 4. 2011 - 12:04)

to snad není pravda, žekla bych že toto je týrání dětí a budou mít z toho trvalé následky, dát puberťákovi plenu to je tak ponižující, že jako matka bych se šla raději zastřelit! Myslím si že jste uchýlací, kteří se tu poté ukájejí nad příspěvky ostatních. Šílené!

Normální zdravý jedinec v 15 letech dobrovolně neudělá potřebu do pleny!

Monča (So, 2. 4. 2011 - 12:04)

Ty ses s mamkou...Mamka mi to navrhla a já jsem souhlasila. Nevidím na tom nic špatného, ze začátku jsem se sice taky bála, aby to nikdo nepoznal, ale nikdy se to nestalo, takže teď už jsem v klidu. Je mi 15 a nechápu, proč by mi měla být hanba.

Terka (So, 2. 4. 2011 - 09:04)

Vidět to trochu je, ale spíš tak, že si toho všimne člověk, který je na to zaměřený. Já je na cesty dostávala asi do 12 a nikdy mi nepřišlo, že by se o tom někdo krom rodiny dozvěděl. No jinak o dobrovolnosti pokud jde o menší dítě (předpuberťáka) nemůže být řeč, ale na druhou stranu někdy je těžké řešit to jinak. Plenkama nám odpadl stres s neustálým hledáním záchodů a dobíháním, případně ostudou z mého počuraného oblečení, na druhou stranu to že jsem nosila plínky jsem brala jako velkou hanbu a vždycky jsem byla nervózní, aby to někdo nezjistil, že je mám.

Hanka (Pá, 1. 4. 2011 - 23:04)

Proč chudák holka ? Dcera s tím naprosto souhlasila nikdy bych jí do ničeho nenutila. Jen prostě občas jsou během cestování situace , kdy prostě nelze na toaletu zastavit a tak , jelikož často cestujeme , tak to bylo lepší. Dcera si na plenky nikdy nestěžovala , sice se občas cítila trošku poníženě , když plenky musela použít , ale zase byla ráda , že od toho nemá celé kalhoty. A navíc jak už tady je napsáno , nikdo si toho nevšimne. Jediné v čem je to tak divné je to , že většina lidí to akorát úskostlivě tají , ale jinak to takhle řeší hodně lidí. Je to prostě celkově jednodušší a nevím co na tom vidíte furt tak divného. Řekla bych , že když by všichni říkali pravdu a né to tajili , tak by se našlo daleko více lidí....daleko více. Ale bohužel většině rodičů i dětí je trapné o tom mluvit , hlavně když lze očekávat právě takovéto odsuzující reakce.

Ale je (Pá, 1. 4. 2011 - 16:04)

Ale není, když o tom...jednou jsem viděla v Římě na letišti snad osmiletou holku v upnutých riflích a stejně tu bouli na zadku a v rozkroku bylo vidět.A postávala před dámským záchodem,takže ta její maminka jí ani nedala šanci se důstojně vyčůrat.Děti mají taky svou důstojnost!

Mirka (Pá, 1. 4. 2011 - 13:04)

Ale není, když o tom...Ty ses s mamkou domluvila,nebo ti mamka domluvila.Proboha,kolik ti je,to ti není hanba?

Monča (Pá, 1. 4. 2011 - 13:04)

Chudák holka,nevěřím že...Ale není, když o tom nevíte, ani si toho nevšimnete. Ale pocit to není nejpříjemnější, ale pořád lepší než to mít rovnou v kalhotách. Já jsem s mamkou taky tak domluvená.

Mirka (Pá, 1. 4. 2011 - 12:04)

já osobně taky nevidím na...Chudák holka,nevěřím že s tím souhlasila a ten raneček mezi nohama je vždycky vidět,plenky nejsou tanga.

Reklama

Přidat komentář