Reklama

www.vesmirni-lide.cz-LIDÉ, PROBUĎTE SE !!!

xxcd (Pá, 5. 5. 2006 - 23:05)

Nevím, jak Ty, ale já jsem na židli , ju ? Abys měl jasno !!!

tak (Pá, 5. 5. 2006 - 23:05)

Jelikoz jsi na doktorce, nevahej si najit leky pro tvoji mentalni nemoc, jelikoz co tu jen delas je napadani

cdxx (Pá, 5. 5. 2006 - 19:05)

Běžte do prdele Ufouni !!!

tak (Pá, 5. 5. 2006 - 19:05)

MartialLaw91i.info

Ja (Út, 2. 5. 2006 - 08:05)

Renato ty jsi opravdu napsala krasny clanek. Ty zijes v Nemecku ja v Kanade. Nemohu si pomoci, ale omlouvam ty neuvedomele co tu tak ignorantne pisi, jelioz nemaji zdani o co se vede.
Oni uz urcite ziji v temnu a jsou pripraveni na cipovani a otroctvi. Porad jim to nedochazi, ze satanicka energije -Illuminati se snazi zotrocit svet. Nemaji zdani co lidi ve vysokych pozicich provedli a stale provadeji. Oni si klidne lzou, vrazdi. Ale ceskym lidem to nevadi, ti take posilaji vojaky na niceni Afganistanu, Iraku jelikoz se jim falesne zdeluje, ze bojuji za demokraciji a to budou dalsi co budou postizeny a Cesi take budou tezce platit.
Bush napadl Irak nezakonne, zadne dukazy nebyly pro atomove zbraneni, zadny terorysti nebyli z Iraky, zase dalsi lzi. Terorystem je Bush a jeho spolupracovnici.

Lidi,keri podporuji valku nemaji spravnou logiku. Bohuzel i kanadska vlada lze ze pomaha v Afganistanu k demokraciji. Kdy lidi pochopi, ze demokracije se nevytvori pomoci bomb. Zatim co se deje v Iraku je zabijeni matek a deti, aby nebyla dalsi generace. Demokracije se tam nevystavuje a zadne plany ani na to neexistuji. Bush planuje prevzit ty pozemky na ovladani nafty a tak si delat osobni zisky.
Dalsi co se tam deje, ze statecni arabsky lidi bojuji proti vetrelcum a proste brani svoji zem. Proc to cesti lidi nemohou pochopit!

Kokokokokoko dák! (Út, 15. 8. 2023 - 12:08)

Běžte do prdele.

Olgoj Gorloj (So, 29. 4. 2006 - 23:04)

Jak Ivo A. Benda zachránil pozemšťany.

Jednou, takhle v úterý si přiletěli ještírci vedení samotným Aštarem na Zemi a co čert nechtěl, přistáli s létajícím rendlíkem zrovna u Zlína. Vyslali jednoho ještírka na radnici, prý potřebují jednoho zástupce lidské rasy na palubu rendlíku k bilaterálnímu jednání. Městská rada se usnesla, že nejpovolanějším zástupcem musí být Ivo A. Benda, známý kontaktér se zkušenostma v kontaktech. Benda se dostavil s očima navrch hlavy a zaťukal na ucho létajícího rendlíka. Spustili mu padací struhadlo a on se vystrouhal na palubu. Po opulentní večeři, kterou tvořil Ivo A. Benda se Zirkoniovou omáčkou, napsal Aštar do palubního deníku toto: Zdejší obyvatelé mají značně tuhé maso s divnou pachutí jako po kadidle. Další využití těchto tvorů jako zdroje potravy je tedy bezpředmětné.

Tak slavný kontaktér Ivo A. Benda svým jediným a posledním kontaktem a mimozemskou pidlivizací zachránil lidstvo před zkrmením.

Návštěvník (So, 29. 4. 2006 - 23:04)

Vesmírní lidé v ČR pod vedením fanatika Ivo Bendy už vykonali tolik zla, že si ho ani nejsou schopni uvědomit. Je to jako sekta a od sekty raději dál!! Moji kamarádku přivedli k obrovskému dluhu, tak pozor na ně:-)

renata (St, 5. 4. 2006 - 17:04)

Mila DOKTORKO,obracim se s prosbou na Vas a doufam,ze mi pomuzete.Dlouho shanim kontakt na duchovni lecitele a to primo na COLOR PUNCTURU.Tedy jestli to ovsem u nas uz existuje.Chodila jsem na terapie tohoto druhu na Mallorce.Nyni ziju v nemecku a hledam kontakt jak tady v Düsseldorfu,tak i v okoli Karl.Varu.Nasla jsem kontakt ve Frankfurtu primo od pana autora Petra Mendela,ale je to az moc daleko.Proto se obracim na Vas a verim v kladne vyrizeni.Predem moc dekuji!!!!

renata (St, 5. 4. 2006 - 17:04)

Pro Josefa,ja jsem adresu vesmirni lide dostala na ulici a tak jsem se rada podivala.Nechapu,ze vsechni ti tupci a hnupi co jsem pisou,vubec jdou na stranku,ktera jim nic nerika a pisou ubohe traparny!!!Prosim vas nechte NAS,co verime na posmrtny zivot BOZI na pokoji a zavedte si jinou svou stranku!Co treba s nazvem:S NEGACI NADE VSE!!! Zarucene budete mit velky ohlas spolecne s temi kteri vecne mysli negativne,jsou nemocni,bez prace,bez penez,lasky,radosti a krasy.Kvuli takovym lidem my,kteri jsme VDECNY,se potykame s valkami,nemocemi,chudobou a nenavisti atd.Kdyby jste radeji zacli neco pro sebe KONECNE delat,tak by jsme nikdo z toho nic neznali.Stacilo by tak malo,ale to by bylo na VAS asi moc.Myslet pozitivne a mit se radi!!!Vzdyt toho neni moc,nebo jo?Nikdy neni pozde!Muzes zacit hned ted! Preji hodne lasky a radosti,vzdyt jen proto jsme sem byli seslani.

Gypsi (St, 28. 12. 2005 - 06:12)

Je 6 hodin ráno, probudil jsem se skrze budík, protože musím do práce.

ministrant (St, 28. 12. 2005 - 03:12)

Jdete verbovat do Bohnic tam si vás rádi poslechnou.

Alešu tam přes… (So, 1. 4. 2023 - 17:04)

Víš jak se povídá:postižená husa se hnedkaj ozývá: na tebjs to sedí: kačenu ukradels?!!!!! Bůh Jest!

Anna! (Čt, 30. 3. 2023 - 12:03)

Pro tebe radile: obr: 999
www.vesmirni- lidé.cz

Jan (Út, 13. 12. 2005 - 06:12)

Urcite?

Ponocny (Út, 13. 12. 2005 - 02:12)

Tohle urcite napsala kanadska Niky.

POVEDU VÁS … (Út, 21. 3. 2023 - 16:03)

Gája není na dosah nade gájou:
sebe viď sebe vyciťuj...září zlata projdi:
a nic nikomu neříkej! Neb:mlčeti zlato jest.

Citace: (So, 1. 4. 2023 - 17:04)

Miladka:!!!!@! Vyciťuj smradz prdu tebja:
néni tajak zlo! Jak to vím?!
Hrušku sem nedostala u vesmírných tenkráte: ta sviňa há ja!

Ja (Po, 12. 12. 2005 - 19:12)

Dale mnoho informaci ohledne polityky a zivote na nasi planete je na - http://educate-yourself.orgmbc/bodymirrorflife.org

V mnoha situac… (St, 12. 4. 2023 - 06:04)

Zahraje kohokoliv: jen v jedné ne!
V komunikaci s Bohem!

Reklama

Přidat komentář