Reklama

Holky a ženy,jak vám chutná mužské sperma?

Drak (Ne, 8. 5. 2005 - 12:05)

Juu to se nam to rozjelo.Marie k tomu co pises jsem nemohl ani a nemuzu snad ani uverit!To musi byt fakt extrem tohle jist.No ja takhle chytit svoji milou jak si pochutnava na zkazenym mase s masarkama tak nevim co bych delal.Urcite bych se ji to snazil rozmluvit,ze to co dela je skodlive k organismu a at se jde lecit k nejakemu odbornikovi.Asi bych ji nedal uz ani pusu :-(.Jsem rad ze tohle moje mila nedela (snad)radeji se podivam po bytu jestli tu neco nema zasiteho :-)Marie ja byt holka a chytit sveho kluka jak ji zkazene maso a nechtela bych se na nej vykaslat,tak bych mu fakt doporucila nejakou lecbu nebo at se s polykanim rozlouci.To bude asi tak vse.Piste dal.zatim pa

Marie (Ne, 8. 5. 2005 - 02:05)

Holky ma to hodne moc spolechyho s tim co ten vas milej ji, to vam povim.Mne v principu polykani nikdy tak moc nevadilo, ne ze bych se po tom mohla utlouct ale vzdycky se to dalo vydrzet a zase kdyz jsem videla ty vyrazy kluku co jsou v tu chvili v sedmym nebi tak to stalo za to :))Ale holky ted chodim se starsim chlapem a ten dela neco, s cim jsem se fakt jeste nesetkala nesetkala a ani o tom nikdy necetla. Je v tomhle opravdu nejaky uchyl, zkratka on rad ji zkazene maso. Kdyz jsem mu na to prvne prisla malem jsem se poblila, prisla jsem necekane domu, rikam si co to je za puch prijdu do kuchyne a on ma na stole kus hnusoty jsou na tom mouchy a on to zere!No co vam mam povidat, byl to dlouhej vecer. Priznal se mi k tomu, co mohl jineho, povidali jsme dlouho do noci. Nemuze si pomoct a tak jednou tydne tohle dela. Nerikejte mi at se na nej vykaslu, ze to bezva chlap, v sexu je uzasnej, nic takoveho jsem doposud nemela. Vydelava hodne, stara se o me jak o princeznu, ma vilu a tri auta, jezdime na dovolene po svete. Ne ze to je to nejdulezitejsi, ale nastinuji situaci. Ale proc jsem vlastne psala: pokazde, kdyz jsem ho spolykala tak to bylo primo strasne a bylo mi na zvraceni a nedokazala jsem pochpopit proc, vzdyt to nikdy predtim tak hrozne nebylo. No a ted kdyz si pokazde predstavim ty masarky na tom smradlavem mase a vim z ceho to asi je tak je mi na umreni a nevim, co delat. On to ma strasne rad a nechce byt bez toho, ja ho v zadnem pripade nechci ztratit ale pritom vim ze tenhle hnus uz moc dlouho nevydrzim. Co mam delat??

Janka (So, 7. 5. 2005 - 13:05)

JA BYCH TO PRIROVNALA K PITI PANAKU. TY MY TAKY NECHUTNAJ A KDYZ NEMUSIM TAK JE NEPIJU. OBCAS SI DAM, ALE SPIS JEN ABYCH NEURAZILA. A STEJNE TO I POLYKAM. ZADRZIM DECH,HONEM TO SPOLKNU, ZADNY PREVALOVANI V PUSE. PAK BY TO CHTELO NECIM ZAPIT ALE TO JE TAKOVY BLBY V TY POSTELI. UPRIMNE RIKAM, ZE TO DELAM JEN Z LASKY K NEMU. PARKRAT JSEM UZ TAKE BOHUZEL MELA NAMALE ZE SE MI TO VRACELO DO KRKU, ZVLAST PO RANU NA LACNO SE MI ZVEDA ZALUDEK:-(

Milada (So, 7. 5. 2005 - 10:05)

No Magdo muj nynejsi partner ty zdravy vyzive moc neda.Papa porad jenom maso a rohliky.Zeleninu,ovoce nechce jist.Nerikam ze muj partnet ma nejlepsi sperma co jsem s polykala ale uz jsem si zvykla.Zvracet se mi z toho nechce vubec.Jen jednou jsem se malem pozvracela.To bylo tim ze jsem to necekala a strikl mi to rovnou az do krku.Takovy mensi sok mel z toho :)

Magda (Pá, 6. 5. 2005 - 21:05)

No mně tedy sperma HODNĚ nechutná. Občas polykám partnerovi pro radost, ale vždy se u toho málem pozvracím. Ta hořká pachuť je fakt hnusná. Vždycky se mi drží v puse ještě několik hodin. Asi to fakt záleží na to, co vaši partneři jí, ten můj jí skoro jenom maso, tak má tu hnusnou chuť možná z toho :( Sperma mého bývalého chutnalo mnohem líp, taky se stravoval dost zdravě.

Milada (Pá, 6. 5. 2005 - 20:05)

No holky ci zeny (nevim kolik vam je let)nechapu proc mate takovej odpor k polykani?!Ja osobne v polykam uz od mych 15 let.Ted je mi 23.Musim souhlasit s Drakem a nekteryma damama ze sperma je proste neco krasnyho.Je to moje tecka v sexu.Kdyz citim a vidim jak mi partnet plni pusinku teplouckym seminkem a je z toho uplne vedle,tak se udelam u toho.Me to mooc chutna,jinak bych to nedelala!!!Proste si na to musite zvyknout a ne to hned zavrhnout natoz to ani nezkusit a hned to odsuzovat!To je z moji strany asi vsechno.Tak se mejte hezky a polykani zdar... :)

Peter (Ne, 29. 11. 2020 - 13:11)

súhlasím , ide presne o to , že chlap sa cíti úplne hapy , ked semenom napúšťa ústa , o to lepšie ked sa žena pritom urobí

janina (Út, 3. 5. 2005 - 14:05)

Já bych se z té mrdky poblila, prasáci!!!

Anonym (Út, 21. 7. 2020 - 10:07)

Vidíš to jaká jsi čííča :-D

Drak (Po, 2. 5. 2005 - 14:05)

S kondomem o pro nas neni vubec ono!!Tako kdybychom vam provadeli oral my a meli jste to pres nejakou gumu.Moc by se vam to asi nelibilo :-)

* (Ne, 1. 5. 2005 - 12:05)

muj ho ma moc sirokyho, tak nevim, kam ho vecpat. Bohuzel on se uspokoji, jen kdyz si ho nacpu az do zaludku, no zadna slast. Ale kdyby si nanej navlik kondon s prichuti, tak neni problem

Drak (Ne, 1. 5. 2005 - 10:05)

Hehe * nic prijemny ho teda.Moje holka me kouri jen tak zlehka.Olizuje vsechno a kouri.Taky se ji sem tam stane ze se zalkne kdyz ho ma az v krku ale pokracuje dal

* (So, 30. 4. 2005 - 19:04)

dneska jsem mu ho cudila a jak se tak blbe hejbnu, zajel mi s nim az do krku a ja s skoro poblila...i bez mrdky...

Drak (So, 30. 4. 2005 - 18:04)

Zuzinka ona me holka pije i kdyz strikam uz po treti.Nevim co na ty strave je {neco sem o tom cetl)ale ja kourim 20denne,sem tam piju a zrovna zdrave neziju.Rad si dopravam proste :-)Dnes uz me vypila uz dvakrat a uz nemuuuzu.Zatim :-)

Zuzinka (So, 30. 4. 2005 - 15:04)

polykám :) ne, že by to byla taková delikatesa, ale podle mě to k tomu patří....chlap nebude taky vytírat při orálu ženskou do sucha :D občas, když to mám v puse, jdu se se svým protějšek líbat a hezky mu to předám :) včera jsem se teda málem pozvracela...ale ono záleží na tom, jak často chlap stříká...připadá mi to nechutný, když už je třeba ten den potřetí...a taky když nějakej ten den nestříkal...a na tý stravě taky něco bude... jinak jen pomyslet na to, že mu kouřím a vystříkne mi do pusinku, je pro mě vzrušující :)

Drak (So, 30. 4. 2005 - 15:04)

Hvezdicko >*< no problemo :-)

* (So, 30. 4. 2005 - 13:04)

No, Draku, mozna me muzes zafaxovat vzorek toho tvyho, treba to ma fakt jinou chut. A prosim vanilkovou mam nejradsi

Drak (Pá, 29. 4. 2005 - 17:04)

* no me moje sperma nijak zvlast nevadi kdyz se libame s partnerkou potom co me vypila.Musim uznat ze to ma neco i do sebe.Ze pises ze je to vyloucenina z jineho lidskeho tela tak to je pravda ale ne jako HOVNA.K sexu snad hovna nepatri-no to je zase jine tema.Proste se mi to libi kdyz me holka vypije a jeste to ma rada.Co vic si muzu prat.Piste holky dal.Dik :-)

Olga (Pá, 29. 4. 2005 - 13:04)

Lenko, zpátky do školy! Mléko je produktem mléčné žlázy :-)))

Lenča (Pá, 29. 4. 2005 - 12:04)

Podívejte,mléko je výměšek pohlavních žláz.Skoro každý ho pije.Sperma je taky výměšek pohl. žláz.Mě chutná.

Reklama

Přidat komentář