Reklama

sibutramin 20

VeronikaB (Po, 7. 2. 2011 - 07:02)

VeronikaB: "Já to...Trapná si ty!!!Nikoho jsem tady nepošpinila,akorát jsem psala že jsem měla od Songare,s petronelou zkušenosti nemam...Opravdu nejsem Silva :)

sibutramin 20 (Ne, 6. 2. 2011 - 14:02)

ahoj holky,
prodam poslednich 60 tabletek sibutraminu 20 za 1400,[email protected]

Kajda (Ne, 6. 2. 2011 - 11:02)

Jo jo,kamaradsky pristup je... Nerekla jsem,ze prodava padelky,ale kdosi tady psal,ze sibu z ciskeho trhu je v modrych pruhlednych nebo v hnedych lekovkach a presne to silva posila.Navic na tech jejich neni vubec napsan vyrobce,to neznamena,ze jsou to padelky,ale puvod asi neni znam.Ja jsem ted objednavala od petronely a pres veskera moje pocatecni zklamani to po 2 tydnech vypada,ze uz se neco deje (doufam,ze to nezakriknu)

:-) (Ne, 6. 2. 2011 - 10:02)

Mas se silvou spatne...Objednavám si od Silvy a můžu říct,že ze začátku to na mě taky moc nepůsobilo. ale teď už to je lepší. sice jde to pomalu,ale jde. Na každého to působí asi jinak. Jo a komu se nelíbí že se tu píše veřejně o všeličem,tak ať to nečte nebo sem neleze vůbec!!!

HLINCEK - ADIPE (Ne, 6. 2. 2011 - 09:02)

Nabizim poslední 2 balení Adipex retard. 1baleni (100tbl) - 1700kč. Dodani postou na dobirku po cele CR,diskretne zabaleno, 100% ucinnost a spolehlivost! mail: [email protected]

Karla (So, 5. 2. 2011 - 20:02)

Mas se silvou spatne...Jo jo,kamaradsky pristup je fajn,to jo. Hele ona Silva posila padelky,jo?? Ja si chci prave objednat,uz jsem ji psala o nabidku.No tak ted nevim,kdyz ona ma i ty leky levny,tak v tom asi neco bude.Jinde je totiž dost drahy.

Kajda (So, 5. 2. 2011 - 20:02)

VeronikaB: "Já to... Mas se silvou spatne zkusenosti?Ja taky napsala,ze mi ten jeji sibu nepomohl,ale nevinim ji z toho.Libil se mi jeji kamaradsky pristup.Rozbor jsem nedelala,takze nevim co v tech praskach bylo doopravdy,takze ji ani nemuzu obvinovat z toho,ze posila padelky.

A tady to všech (So, 5. 2. 2011 - 15:02)

http://diskuse.doktorka.cz/sibutramin/archiv/320/

Takže pokud se chcete pobavit, super komedie místo sobotního večera:-))))

Nemůže být nic (So, 5. 2. 2011 - 14:02)

VeronikaB: "Já to ještě naposledy zkusím :) Psala jsem Silvě a prej ještě zkusíme něco jiného,je to asi taky Sibutramin,ale 25mg.Ale prej je to tak,že když nemáme tak vysokou nadváhu,tak to jde pomalinku..."
Silva: "Verčo , jde toho dělat mnohem víc, jestli chcete zkusím se na Vás zaměřit, a vychytáme to :o) to by bylo aby to nešlo, zatím se vždycky povedlo.
VeronikaB:"Uvidíme co to se mnou udělá,právě já jsem taky nic moc účinky neměla,nechám si od Silvy poradit a kdyžtak dám vědět jak to se mnou vypadá :)"

Pro inteligentní!!!! Kdo se bude domlouvat o takových věcech věřejně? Tak trapné.Jen jedna a ta samá osobna,která chce zase na sebe upozornit, špinit songare a petronela a svuj čínskej shit vychvalovat do nebes. Ale už to tu bylo,paní Silva má kvůli tomu i zákaz vkládat cokoliv na www.zeny.cz Prečtěte si pár příspěvků a udělejte si svůj názor.
Trapné trapné trapné trapné a jak nenápadné :-)))))

stop.podvodu@em (So, 5. 2. 2011 - 12:02)

Dobrý den, pro ty,kteří jsou už zmatení s příspěvků a chtějí opravdu vědět od koho co koupí, pošlete dotaz na email:[email protected] Pošlu Vám fotografie,abyste měli jistotu,co si objednáte a taky dostanete.A abyste se vyhli podvodnikům,kteří např. posílali mouku, noviny, polívky v pytlíku a nevím co ještě tu bylo za případy-pokud si necháte objednané zboží na poště,máte právo si to před zaplacením zkontrolovat,pracovnice na poště Vám to nedovolí,protože by s tím měly spoustu starostí a nerady práci navíc.Prostě je to tak a teď už se nemusíte bát.Musíte si stát na svém a zabojovat :-)

VeronikaB (Pá, 4. 2. 2011 - 22:02)

Tak Veru,kdybys neco...Uvidíme co to se mnou udělá,právě já jsem taky nic moc účinky neměla,nechám si od Silvy poradit a kdyžtak dám vědět jak to se mnou vypadá :)

Petronela (Pá, 4. 2. 2011 - 21:02)

Sibutramin 15mg,20mg po 50 nebo 100tbl. Baleno s bezpečnostním uzávěrem. Nový kvalitní Sibutramin - originál - s ověřovací etiketou, příbalový leták samozřejmostí, dovoz z USA,název výrobce plus ochranná známka uvedena na obalu oproti jiným nabízeným neznámého původu a obsahu)ŽÁDNÉ PRODUKTY ASIJSKÝCH VÝROBCŮ A PRODEJCŮ!!!

Totožné složení,stejné účinky (ale opravdu šetrnější a mírnější vedlejší účinky) jako dřívě vyhlášená Meridie nebo Lindaxa, které se v celé EU již nedájí sehnat.
Odběr od dlohodobého a prověřeného zdroje. Dále Adipex, Xenical aj.Odpovím všem a vždy nejpozději do 24 hod.
V případě zájmu kontaktujte

[email protected]

Kajda (Pá, 4. 2. 2011 - 14:02)

Já to ještě naposledy... Tak Veru,kdybys neco objevila,tak dej vedet.Ja mela od Silvy asi 20 tabletek co jsem zdedeila po kamaradce a prislo mi,ze tak za 10 dni uz jsem na sobe neco citila.Mene hladu a rychlejsi spalovani,tak jsem si objednala od ni sama 50 tabletek a nedelo se vubec nic.Tak jsem zkusila tu Petronelu,ale po 2 tydnech se tez nedeje vubec nic.:-(

VeronikaB (Pá, 4. 2. 2011 - 11:02)

Verčo , jde toho dělat...Já Vám věřím :) Děkuju za pomoc...

Silva (Pá, 4. 2. 2011 - 08:02)

Verčo , jde toho dělat mnohem víc, jestli chcete zkusím se na Vás zaměřit, a vychytáme to :o) to by bylo aby to nešlo, zatím se vždycky povedlo.

VeronikaB (Pá, 4. 2. 2011 - 07:02)

Tak ja fakt ńevim,cim to...Já to ještě naposledy zkusím :) Psala jsem Silvě a prej ještě zkusíme něco jiného,je to asi taky Sibutramin,ale 25mg.Ale prej je to tak,že když nemáme tak vysokou nadváhu,tak to jde pomalinku...

Petronela (Čt, 3. 2. 2011 - 19:02)

Sibutramin 15mg,20mg po 50 nebo 100tbl. Baleno s bezpečnostním uzávěrem. Nový kvalitní Sibutramin - originál - s ověřovací etiketou, příbalový leták samozřejmostí, dovoz z USA,název výrobce plus ochranná známka uvedena na obalu oproti jiným nabízeným neznámého původu a obsahu)ŽÁDNÉ PRODUKTY ASIJSKÝCH VÝROBCŮ A PRODEJCŮ!!!

Totožné složení,stejné účinky (ale opravdu šetrnější a mírnější vedlejší účinky) jako dřívě vyhlášená Meridie nebo Lindaxa, které se v celé EU již nedájí sehnat.
Odběr od dlohodobého a prověřeného zdroje. Dále Adipex, Xenical aj.Odpovím všem a vždy nejpozději do 24 hod.
V případě zájmu kontaktujte

[email protected]

Kajda (Čt, 3. 2. 2011 - 19:02)

Tak ja fakt ńevim,cim to je.Je mi 27.Jsem hodne zklamana,meridia a lindaxa uz se pry sehnat neda.Jedno vim jiste,ze po internetu uz si nic kupovat nebudu :-(

tynka (Čt, 3. 2. 2011 - 09:02)

Dobrý den, pro ty,kteří...http://www.google.cz/images?q=sibutramin20&rls=com.microsoft:cs&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&rlz=&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=cs&tab=wi&biw=994&bih=602 stačí si vygoglovat obrázky nového Sibu

Veronika B (Čt, 3. 2. 2011 - 08:02)

Mam naprosto stejny...Tak to máme úplně stejný :( Já jsem akorát prvních pár dní měla takový stavy,že mi bylo strašný horko a pak zase zima...A myslíte,že by teda Lindaxa nebo Meridie byly lepší? Můžu se zeptat kolik je vám let? Mě je 23...

Reklama

Přidat komentář