Reklama

z 85kg ZHUBNOUT na 75 ???

Adriena (Ne, 18. 1. 2009 - 11:01)

Ano, jsem to já z diety X, pořád se to snažím nějak vyšpekulovat, teď asi rok se držím tak stejně ale chci pod 70, to je první cíl ale ne konečný. Dnes stejně jako včera 72,8 což po oslavě je dobré. No ale v říjnu jsem měla i 70,5 a chvíli předtím i 75 (jeden den), to mě nakoplo, to už bylo fakt moc. Takže to lítá kolem těch 73 +- 2 kila.

Lobelka (Ne, 18. 1. 2009 - 10:01)

Hlásím, že u mě též špatné... Ráno jsem vlezla na váhu, protože jsem měla neblahé tušení, že tam bude 68. Bylo. Ach jo.
Adrieno, jsi to ty, kdo chodí i na Dietu X? Čtu si všechny možné diskuse o hubnutí, abych se nakopla, a tvůj "případ" mi přijde nejvíc podobný mému vlastnímu nekonečnému boji, až na to, že ty aspoň držíš plusminus kilo stabilní "hladinku", já mám jojo jak vrata :-).

Adriena (So, 17. 1. 2009 - 20:01)

Tak jsem se dívala zpět a 30.10. jsem tu psala 72,3 no a dnes 72,8. To je smutné, na druhé straně jsou na tomto světě smutnější věci ...

Štěpán (So, 17. 1. 2009 - 20:01)

Teda ženské s váma je to strašné. Měli byste mít nějakou motivaci. Sakra vydržte to!!! Vždyť na tom nic není,prostě si řeknu,že to jíst nebudu tak to nejím. Vždyť je to tak jednoduché.

Viana (So, 17. 1. 2009 - 20:01)

Holky u mě je to špatný.Vůbec se nedržím.Jsem slaboch a je to smutný,ale je to tak!!! vůbec se mi nechce tu pitomou dietu držet.Co se to se mnou děje? Ale nepřibírám,jsem stejná,ale to mi nestačí,,,ach jo,,,

Milena (Čt, 15. 1. 2009 - 17:01)

Kačkox a odkud jsi,jestli se smím zeptat?

kačkax (Čt, 15. 1. 2009 - 16:01)

já běhám ráda, bohužel teď nemůžu a už mě to štve. Ale problém je, že v tuto dobu se v parku bojím :-)) Proto jsem se ptala kam běháš. Pak jsem měla oblíbenou trasu kolem řeky - právě 5 km, ale to kámoška běžela na druhém břehu.
Jo a fazole a pak ještě fazole :-)
Teď se asi odmlčím, nebudu mít přístup k PC.

Jana (Čt, 15. 1. 2009 - 14:01)

Jasně, na každého platí něco trošku jiného. Nejdůležitější ale je se tím hubnutím netrápit a spíš to brát jako hru (na silnou vůli).
Jinak KačkoX, chodím běhat tady u nás ve vsi takový okruh, ten má 3km, tak si ho dám dvakrát. Nevybíhám nikam mimo obec, aby mě někde ve tmě "nesestřelilo" auto. Hlavní výhoda je ale v tom, že takhle večer nikoho venku nepotkáš, takže nikdo nevidí, jak pod kulichem funím :o) Nenáviděla jsem běhání - celý život až snad do minulého týdne, ale s každým výběhem je to lepší a lepší! Doporučuji ale "něco" do uší - poslouchám své oblíbené písničky a na ty se soustředím, takže nejsem soustředěná jen na to, jak už nemůžu, jak mě bolí nohy, jak se mi špatně dýchá,... Fakt to pomáhá! Nejhorší bylo běhání, když mi v mp3 došly baterky a já běhala v tichu :o(

Milena (Čt, 15. 1. 2009 - 14:01)

Když tak pročítám tyhle příspěvky,tak zjišťuji,že na každého asi platí tak trošku něco jiného nebo ne?

emma (Čt, 15. 1. 2009 - 13:01)

Já na něj zas neměla čas.večer jsem padala jak podtata.Ale pomohla mi minitrampolínka.Sehnala jsem starou za 500,-poskakuješ u Tv nebo muziky a uteče Ti to.
Anonymovi musím opnovat-cukry špek dělají díky inzulínu také.
Mně se zas osvědčilo nejíst moc uhlohydrátů.Tak je jasné,že tuk jsem také hlídala,ale třeba jsem si klidně dala vepřový steak,ale jen se zeleninou.
ten kefír co píše Kleofina je perfektní nápad.On skvěle zasytí.

Alice (Čt, 15. 1. 2009 - 13:01)

Děvčata, jak to máte při tom vašem hubnutí se cičením? Mě cvičení - jakékoliv nebaví :-(. A.

Kleofina (Čt, 15. 1. 2009 - 13:01)

Jestli to někumu pomůže, přidám i svou zkušenost. Ještě 30.12.2008 jsem byla na 90kg a přes špek 110cm. Nyní po 3. týdench jsou hodnoty: váha 87kg, přes špek 102cm. Tomu vděčím hlavně úpravě jídelníčku: omezení sladkostí, uzenin a pečiva. Snídaně je sacharidová( müsly+jogurt nebo kneckebröty ( raciochlebíčky ) s nízkotučnými pomazánkami + zelenina, oběd normálka - to co jí rodina, večeře bílkoviny a zelenina ( zel salát s joguttovou zálivkou, nebo jen jogurotvé mléko, nebo libové maso se zel. salátem, nebo i zel. salát se šmakounem ). Mezi hlavním jídlem malá svačina ( ovoce, zelenina nebo raciochlebíček s něčím ). Jo a ještě poznámka -když se stane, že přeci jen "zhřeším", tak to neřeším, a v klidu pokračuji ve zdravém jídelníčku dál.

Návštěvník (Čt, 15. 1. 2009 - 13:01)

Děvčata, když chcete zhubnout, zkuste si hlidat tuk v jidle co jite. Nejezte tučně věci. Když jdete nakupovat, proštudujte si, kolik tuku ta dana věc obsahuje. Neříkám úplně tuk ze stravy vyloučit, to by byla blbost, ale rapidně ho omezit. On se totiž ten tuk v jidle usazuje na těle, cukry nedělají tuk. Jezte tak po 2,5 - 3 hodinach.
Vím o čem mluvím, já zhubla od května loňského roku 12 kg jen omezením tuku. A to jak v koupených výrobcích, tak při vaření.

Milena (Čt, 15. 1. 2009 - 12:01)

Omlouvám se tedy i tobě,Emmo...A stejně nechápu,o čem se tady všechny vlastně dohadujeme???Nechme toho.

emma (Čt, 15. 1. 2009 - 12:01)

Mileno,ale já jsem právě o počítání kalorií nic neříkala...?rekla jsem,že to je právě špatně se přílis sledovat,ale chléb hořcice a tunák,že mi nepřijde vhodný.Je třeba jen hlídat co kdy jím,spíše než kalorie.
většině lidem právě brambory na noc nedělá dobře.
Já jsem přesunutím potravin na správnější čas právě zhubla-a nejen já.Nyní mám 57kg a také bez počítání kalorií.
Chtěla jsem pomoci-tak sorry.

Kačkax (Čt, 15. 1. 2009 - 12:01)

Jani, no a to tady právě všichni vědí.
Jinak jsem se chtěla zeptat, kam chodíš večer běhat těch 6 km?

Milena (Čt, 15. 1. 2009 - 12:01)

Jasně,tak to s tebou plně souhlasím,Jano...Jinak,co se týče těch kalorií,tak o nich cosi psala Alena,tak se ti omlouvám,že jsem do toho zahrnula i tebe:-)

Jana (Čt, 15. 1. 2009 - 12:01)

Mileno, ale já jsem to taky tak myslela, že to není žádná věda - hlavně pohyb a nežrat! Já si taky nepočítám jako otrok kalorie (kde jsem to psala, že si to furt počíám??), ale trošku si hlídám poměr příjem/výdej. No a teď v zimě té práce kolem domu moc není, když je vše pod sněhem a rotoped a jiná "mučidla" nemám a pravidelná návštěva fitka něco stojí, no tak holt chodím běhat - po večerech a zadarmo :o) Jasně, že je možné si občas vzít i klobásku nebo zákusek. Ale když chce někdo teď hned hodně rychle zhubnout, jako tady v těch diskusích většina, tak to chce mít nějaký režim, a hlavně vůli. A né si furt sama sobě omlouvat prohřešky a dohánět to pak hladověním.

Milena (Čt, 15. 1. 2009 - 11:01)

Milá Emmo,Aleno,Jano...Možná se budete divit,ale já jsem zhubla 11kg i bez toho vašeho věčného počítání kalorií(což by mě tedy vůbec nebavilo)a taky bez nějakého velkého omezování se ve stravě-tím bych se právě tak akorát nejvíc stresovala,kdybych pořád jen přemýšlela nad tím,jestli si můžu nebo nemůžu dát kousek řízku,čokolády nebo salámu a jestli náhodou po tom nepřiberu 5kilo.Taky jsem si jaksi nepovšimla,že bych tloustla zrovna po vařených bramborách a to jsem je jedla hodně často-i právě na večeři.Musela bych se opravdu zbláznit,kdybych se musela pořád takhle hlídat.Stačilo mi pouze přidat více pohybu-každý pracovní den hodinka(někdy i více-podle času)šlapání na rotopedu,o víkendu dlouhé procházky a taky práce na zahradě,štípání a vození dříví na zimu a atd...A co se týče toho jídla,tak mi opravdu stačilo a teď mi promiňte to slovo-nežrat!Dalo by se říct,že jsem všechno řešila pohybem a prací a šlo to.Když jsem si dala třeba něco tučnějšího-grilovanou klobásku,tak jsem se to snažila tím pohybem vykompenzovat a nepřibrala jsem ani deko.Prostě pokud chcete hubnout tak musíte snížit příjem energie(jíst méně)a zvýšit výdej energie(více se pohybovat).Nic víc v tom nehledejte.

Lobelka (Čt, 15. 1. 2009 - 11:01)

Aleno, taky jsem zhubla 8, 14, dokonce i 26 kilo... za posledních 15 let asi osmkrát! Potíž je v tom, že vím přesně, co dělám blbě, vím, že můj jídelníček stojí za houby, vím, co bych měla jíst a jak cvičit, někdy to i vydržím nějaký čas praktikovat, zhubnu, a pak se zase vrátím do starých kolejí a přibírám. Vím, jak zhubnout, ale, ksakru, jak vydržet "štíhle" jíst celý život??? Proč mám tak mizernou vůli, a jak ji vycvičit???

Reklama

Přidat komentář