Reklama

Ahoj pánové, jaký typ holek se vám líbí?

amazonka (Po, 16. 7. 2007 - 18:07)

já to taky nechápu, a mrzí mě to protože bych se s tim dotyčným který mě zajímá chtěla seznámit....aspon mě utěšuje že nejsem nějak divná, že nejsem samotná....ale co s tim, no zatim asi si budu okořenovat život s těma co mě nezajímaj.

Pivař (Ne, 15. 7. 2007 - 21:07)

Jo tak to taky znám... já před jednou sprinterkou kdysi dokonce utíkal...tma před očima a už jsem byl pryč. Dodnes jsem to moc nepochopil:-(

amazonka (Ne, 15. 7. 2007 - 21:07)

třeba jo, je fakt že ten internet je věc...duševní pochody na tom taky něco bude ono co si tu tak povídáme ,tak některé mé duševní pochody víš jen ty (a somozřejmě ti co si to čtou)a nikdo jiný.

když to je těžký a nejde to,těžko se to visvětluje.ti co mě zajímají,ti co se mi líbí na ty se bojim skoro promluvit,něco se ve mě zablokuje,takoví ten pocit,je mi horko,mám pocit že brzy omdlím a zdřevěněj mi nohy a nic.a když na mě promluví,začnu se červenat...

Pivař (Ne, 15. 7. 2007 - 21:07)

No tak to taky začni dělat s klukama, který tě zajímaj a uvidíš, že to bude fungovat i na ně.

Pivař (Ne, 15. 7. 2007 - 21:07)

Jo máš pravdu, čaje o páté musely být krásné. Lidé při smyslech, neopilí... muži galentní k ženám...:-)
Třeba si v té době žila..Tak nepropadej sentimentu:-))
Hele zas neměli internet a nemohli každý svůj duševní pochod řešit po síti s neznámými pivaři:-)))

amazonka (Ne, 15. 7. 2007 - 21:07)

to může být podobný, ale já to beru jako hru spestření života a s chlapama o který nemám vlastně zájem takže mám tu odvahu.ale ty to jako hru snad nebereš a děláš to s holkama který tě zajímaj.

amazonka (Ne, 15. 7. 2007 - 21:07)

jo ale mě se vztah i to jak se naši babičky a dědové seznamovali líbilo a moc líbí,a vztach mojich babiček a dědy jim závidim.
to jak se seznámili moje rodiče a moje ségra a jaký vedou vztah je hroznej a nelíbí se mi.

jo nejspíš sem se měla narodit v jiné době,asi žiju sto let za opicema :)

Pivař (Ne, 15. 7. 2007 - 20:07)

Víš to je něco podobného, jako když ty nečekaně šáhneš klukovi na stehno. Ony to také nečekají a jsou z toho zpočátku trochu paf:-)

Pivař (Ne, 15. 7. 2007 - 20:07)

Jo to bejvávalo za dob tvé babičky a dědečka. Dnes jsou ženy hodně emancipované a chlapům to vyhovuje:-) No a na mne právě ty emancipované ocení, že si umím alespoň ještě trochu dupnout a pošlu je pro to pivo:-))

amazonka (Ne, 15. 7. 2007 - 20:07)

teda to mi neříkej dušane,že ti stačí jen věrná a hodná holka- to nemáš moc visoký nároky.

amazonka (Ne, 15. 7. 2007 - 20:07)

no tak to si dobrej,já myslela že většinou to je naopak :)

tak to by sme se asi nikdy nepoznali :) jelikož za chlapama nechodim ti musí přijít za mnou a a kdyby mě pak poslal pro pivko tak bych mu řekla tak nazdar kámo. :)

Dušan (Ne, 15. 7. 2007 - 20:07)

mě se líbí věrné a hodné holky

Pivař (Ne, 15. 7. 2007 - 20:07)

No strategie mám furt stejný:-)) Přijdu do společnosti a počkám, až ke mně přijde sprinterka:-)) Pak jí pošlu pro pivo, no a pak už to jde samo:-)))

amazonka (Ne, 15. 7. 2007 - 20:07)

:) tak vidíš,a to je to samý jako když sem říkala že diskutuji okolo toho...tak že vlastně otom abych mohla vědět.
tak pokračujem ,ale nějak sem se do toho zamotala.

a jak si na tom byl ty, před pár lety když ti bylo jako mě?jaký si měl strategie? :)

Pivař (Ne, 15. 7. 2007 - 19:07)

Ale amazonko, vždyť jsme zatím o tom nediskutovali:-) Zatím jsme diskutovali pouze o tom, jaké máš strategie k tomu, aby si mohla vědět:-))) A v tom můžem pokračovat:-)))

amazonka (Ne, 15. 7. 2007 - 19:07)

tak dobře přestávám o tom diskutovat,a začnu až budu vědět, ale tak teda o čem budem diskutovat? :))

Pivař (Ne, 15. 7. 2007 - 19:07)

To ti neberu:-) Já jen vždy diskutuji až poté, co o tom něco vím:-))

amazonka (Ne, 15. 7. 2007 - 19:07)

to já vim (představivost máš dobrou):) to já jen aby si zapnul fantazii a neřekl mi třeba že by si šel na kurs plavání....samozřejmě a zachvilku by ze mě (tebe) byl alkoholik,to fakt ne.

já se zajímám o jiné věci,jasně že nesedim furt u bazénu :) z toho mi asi brzy cvaklo.

ale jelikož sem mladé děvče tak na to myslim a mám chutě si zasportovat :)
jo o sprintu jako takovím se diskutvat nedá,ale věci okolo toho sprintu to mi věř o tom se diskutovat dá a jak dlouho. :)

Pivař (Ne, 15. 7. 2007 - 19:07)

Tak teď zase brzdi ty ... s šerednou plavkyní bych plavat nešel... vždyť víš, že já jedině sprinterky:-) No a dokud bych na nějakou takovou sprinterku nenarazil, tak bych se zajímal o jiné věci - třeba o dobré pivko:-) Dle mého se o sprintování nedá teoretizovat:-)

amazonka (Ne, 15. 7. 2007 - 19:07)

to byl jen příklad :)
ale je fakt zkusim někam přijít a říct:prosím naučí mě někdo řídit?
třeba a asi určitě že by se někdo našel žeby mě naučil, spíš odskoušel jestli sem dobrý řidič (no jestli spíš né spolujezdec:) ).no ale nezapoměn že já s kde kým jen ve svých předstvách,doopravdy to chci s někým koho budu mít ráda :)

tak jinej příklad :)neumíš plavat,jsi na kraji bazénu a koukáš jak všichni krásně svižně plavou.ale nikdo nikde kdo by te plavat naučil,sice se můžeš naučit plavat sám ,ale co zmůže člověk sám-jedině tak cachtat se ve vodě,a uznej že to není ono.a tak se zajímáš a ptáš,jen tak mezi řečí dobrých přátel,kteří plavali a plavat u měj,jaký styl plavání je nejlepší...sice támhle jedna plavkyně natebe čučí ale ty když se nani podíváš přestáváš mít chut plavat....představivost chlape :)

ale každý to má jinak ty by si třeba šel plavat stou plavkyní co na tebe čučí,nejde poznat jestli je to muž či žena nebo jestli je to člověk, ale hlavně že se naučíš plavat. :)jo každý to má jinak

Reklama

Přidat komentář