Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

čtenář 2 (Po, 30. 10. 2017 - 16:10)

Sem v práci.Čtenáři jak...To víš, já jsem v té komunitě už známej jak falešná pětka. Tohle je kamarádka jedné lesby s kterou taky občas chodím, tak ta mi ji dohodila. Musela mi ukázat občanku abych měl jistotu že je vše legální.
V lese to nebylo až tak zlý, trochu lítaly větve a listí. To je listnatej les. Já jsem právě nesledoval předpověď počasí, tak jsem si říkal že to nějak fouká víc než obvykle. Až doma jsem zíral co to napáchalo. Na jednom sídlišti u nás odletěla celá zateplená stěna z paneláku. Tak ta firma co to dělala asi bude mít trošku problém. No ale pak jsem koukal že lítaly taky celý kostely.

Miluna (Po, 30. 10. 2017 - 11:10)

Sem v práci.Čtenáři jak se ti povedlo tak mladinkou najít? Vždyť je jí jako Radkovi.Někdy bych šla nejradši zpátky za Radkem ale nevim co Alča na to:-( a blbý je že mi teď chybí víc chlapi než ženská.A jaký to bylo v tom větru v lese?

Miluno (Po, 30. 10. 2017 - 11:10)

Tak to sem teda dopadla...ty nejsi v práci?

čtenář 2 (Po, 30. 10. 2017 - 10:10)

Tak to sem teda dopadla...Ale tak zase je to lepší než nic. Příště chlápkovi řekni ať se umyje. Já jsem teď sehnal krásnou 17ti letou polocigánku, takže jsem momentálně spokojenej. Vždycky mi po sexu říká ať zavolám co nejdřív. Bodejť když z toho má prachy :-)

Já jsem taky včera ve větru vyrazil do lesa. Ono se to možná zdá jako blbej nápad, ale když se podíváte na statistiky, tak je mnohem větší pravděpodobnost, že mě srazí auto nebo chytnu nějakou nemoc než že na mě spadne strom. Dneska se kdejakýmu trochu většímu větru hned dává jméno a v televizi se reportéři předhání kdo bude mít dramatičtější reportáž z místa činu. Přitom ty větry nejsou nic novýho, jen za totáče nám to nepředhazovali celej den. Dneska se televize pasou na neštěstí, protože to zvedá sledovanost. Kdyby nebylo médií, tak bych ani nevěděl, co to všechno způsobilo a řekl bych si, že je podzim, tak fouká ze strnišť.

Miluna (Po, 30. 10. 2017 - 10:10)

No drak je jeste v pohode,ale...Tak to sem teda dopadla doprošovat se takhle o ptáka!! Myslíš si že mi to je příjemný? Vždyť se ti ta trojka tak líbila tenkrát nebo proč si pak teda semnou spal dál když Alča utekla!! Proč?? A teď mi odháníš jak hmyza!!! No to je tak trapný!! Já už ani nevim jestli sem to sem psala ale nedávno sem byla na trojce u starších partnerů s kterýma sem se seznámila v nemocnici ale dopadlo to špatně,oni nevoněli jako vy ale naopak!! Pani smrdělo z pusy a dole měla vytahanější pysky a to mi nevzrušuje a pan ho měl cítit chcankama,no nedalo se to taky mam svoje meze sakra!!

Jirka (Po, 30. 10. 2017 - 09:10)

No drak je jeste v pohode,ale dostalo mi to jak tu nekdo psal,ze nekdo v tom jel na kole.Jestli mel vitr ze zadu to ani nemusel snad slapat:-) ale jestli proti vetru no tak to musela byt jizda.Jo Miluno mne uz to nepis,ja uz s tebou spat nebudu.Ja uz nevim jak ti to mam rict.

jarin origoš (Po, 30. 10. 2017 - 09:10)

viděl jsem hrdinu na kole,...No cococo, my jsme také pouštěli draky a KONEČNĚ to zase jednou parádně lítalo!!! Počasí na draka jako dělané! Naposledy šlo pouštět draka tak před 10 lety, když tu prosvištěl strejček Kirill.

--- (Po, 30. 10. 2017 - 07:10)

Ale mě prostě sere že už...Miluno, jak můžeš někoho nutit aby ti ho dal. To je snad každého věc jestli chce s tebou sex nebo nechce. Jirka není tvůj otrok aby na tvůj povel utíkal k tobě sexovat. To je tvůj problém, že nikoho nemáš.

Mia (Ne, 29. 10. 2017 - 19:10)

viděl jsem hrdinu na kole,...jo, lidi jsou šílenci. Dost jsem čučela, že ženská měla odvahu jít v tom větru do lesa, skončilo to katastrofou.

ale (Ne, 29. 10. 2017 - 18:10)

no ten vítr je hnus...viděl jsem hrdinu na kole, nevím jestli dojel v pořádku.:-) A taky šílence, který stál pod stromem a kousek vedle na poli pouštělo dítko draka. Šílenci. Na hřbitov doopravdy nebyla vhodná doba a vůbec nejlépe je, se zavrtat pod peřinu.

Mia (Ne, 29. 10. 2017 - 18:10)

Ale,ona uz byla v pohode i...no ten vítr je hnus fialovej. Vždycky jen na chvíli vyběhneme a pak honem domů. Chudáci ti, co jsou bez elektřiny. Ani jsem nenesla včera nic na hřbitov, asi bych to už měla "letecky" zpátky.

Miluna (Ne, 29. 10. 2017 - 17:10)

Ale,ona uz byla v pohode i...Ale mě prostě sere že už mi nechceš dát ty.Karel byl aspoň taková náhrada ale aspoň nějak to pomohlo.Ale jako proč už mi nechceš ho dát? A od zítra jdu do práce.Nechci to vzdát.

Jirka (Ne, 29. 10. 2017 - 11:10)

Ale,ona uz byla v pohode i doma,zacla byt v pohode,kdyz prestala mit bolesti.A to jeste nevedela,ze pujdem za kolegama.To bylo rozhodnuti pak.Jo dobre,trochu to pro mne bylo tezky,kdyz kolegove jsou jen chlapi,jina ridicka u nas na firme neni,ale hlavne,ze byla spokojena.A co lidi co vitr? Nejak je to vsude spatny,nechodte nekam ke stromum,jeste aspon tyden ne.

no (Ne, 29. 10. 2017 - 11:10)

Ten anonym dal přece svým...Taky to tak vidím.

! (Ne, 29. 10. 2017 - 11:10)

Nejsme každý stejný a...Ten anonym dal přece svým způsobem také smysluplnou radu. Když Alice občas bude s někým jiným, bude v pohodě a tím pádem nebude na Jirku protivná a nebude jí nic bolet. A spokojenost bdue na všech stranách.

no (Ne, 29. 10. 2017 - 11:10)

že to bylo marně?
Já...Nejsme každý stejný a nikdy tady, ani jinde nepovede diskuse jedním směrem. A anonym v 8.30 dal svůj názor. Nevidím, žeby tam házel klacky pod nohy.

A jak víš, (Ne, 29. 10. 2017 - 11:10)

Nejistota tam je a podpory...že to bylo marně?
Já myslím, že třeba Sany tu udělala velký kus práce, ale ta neházela nikomu klacky pod nohy.
Prostě pomohla podle svých možností a sil.
Ale kdo má sám život na nic, ten se zřejmě snaží stáhnout na dno i ostatní.

no (Ne, 29. 10. 2017 - 11:10)

Není správné vnášet do...Nejistota tam je a podpory už tu bylo mnoho. Bezúspěšně. Marně. A co má být psáno, nech na každém podle uvážení.

Qui prodest? (Ne, 29. 10. 2017 - 10:10)

Alice vždycky ožije a...Není správné vnášet do jejich vztahu pochybnosti a nejistotu. Dokud mají snahu být spolu a starat se o dšti, máš je podpořit a ne rozvracet.
Slova, která nikomu neprospějí, nemají být vůbec vyslovena, a ani napsána.

No vidíš jak js (Ne, 29. 10. 2017 - 08:10)

Milco my jsme byli na srazu s...Alice vždycky ožije a zázračně se uzdraví, když je s někým jiným jen ne s tebou.

Reklama

Přidat komentář