Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Pilsnerka (Ne, 8. 10. 2017 - 11:10)

Pilsnerko to ja uz jsem...Jirko jsem ráda že tě to uklidnilo ale příště takové prohlídky raději nedělej. Co bys dělal kdyby to nedopadlo k tvé spokojenosti?
Vynech teď oplácení a radši udělej Alici česnečku nebo vývar aby byla zítra fit kvůli dětem.
Nedokážu si představit jak se Alice postaví k tomu zmizení takže je těžké radit.
Jestli to jen trochu jde tak to pusť z hlavy a buď rád že se včas vrátila.
A až tu budou chlapi řvát že tohle by jim ženská nesměla udělat tak si uvědom že asi mají jiné baby. Tohle je daň za to že máš ženskou co ti chlapi závidí.
Jak to napsal čtenář.

sany1 (Ne, 8. 10. 2017 - 11:10)

Ctenari 2, rada bych uvedla na pravou miru par skutecnosti. ;)

Co se me emailove "skoly" tyka, tak mi dost krivdis, rekla bych. Co se swingers party tyka,neodsuzuji je stale, ale to je otazka toho, ze to chteji oba partneri a ne jen jeden. Pokud to vyhovuje obema, nevidim duvod tam nejit,nekdy to vztah ozivi.
Pro Tvuj klid tohle je posledni email, ktery jsem Alici vcera psala:

Ajeje.A kde ted litas? Jirka Te nahani.  hlavne nevyved nejaou blbost, nestoji to za to. :) Ted to bude mozna pekny, ale pak prijde zase to "vystrizliveni". A o to to bude horsi.

Jirka (Ne, 8. 10. 2017 - 11:10)

Pilsnerko to ja uz jsem patral,koukl jsem na obleceni,do kapes i na kalhotky.Jo mozna je to hnusny,ale strach je silnejsi a jediny co mi malinko uklidnilo,ze jsem nikde nic nenasel.Vypada to,ze nic neprovedla jen se vic napila.Ale zlobim se co vsechno se ji mohlo stat!! Poradte mi neco jak tohle oplatit,prece neni mozny takhle resit nudu! Nebo mozna i to ze jsem nechtel sex! Ale prece to neni mozny tohle.

Pilsnerka (Ne, 8. 10. 2017 - 11:10)

Tak to dopadlo strasne.Prisla...Tak to je mazec.
No ale lepší varianta než kdyby zůstala nezvěstná.
Jirko ale na tu ZOO bych zapomněla na tvém místě. To není vůbec podstatné jestli tam půjdete nebo ne. Měli byste najít nějaký kompromis aby vás to bavilo oba a děti taky. To ale budeš řešit později.
Teď ji asi nech vyspat protože stejně nic nevyřešíte dokud nebude střízlivá.
A ve vlastním zájmu nepátrej co bylo.
A ještě něco - vážím si tě za to že se staráš o tyhle dvě děti. Jen to asi zůstaneš dlužnej těm prvním. Oni nemůžou za to jak jste je počali.

hm (Ne, 8. 10. 2017 - 11:10)

No vidíš Jiříku, vykouří tě a zase bude dobrý, nebul.

Jirka (Ne, 8. 10. 2017 - 11:10)

Tak to dopadlo strasne.Prisla v noci vozrala jak dobytek,spinava jen s jednou botou!!! Romca volal,ze je to strasidlo.To jeste si nepamatuje kde presne zaparkovala auto,protoze se vracela pesky a k tomu spadla nekde do skarpy.Takze tohle ji za to stalo,tohle pro ni neni nuda!!!?? A ten jak mi pise Dzejar tak pro mne sokujici je to,ze on to psal srandou,jenze ono to fakt tak podobne bylo!! Neni daleko od pravdy,no to je sileny! Musim ji to nejak oplatit jsem fakt nasranej.Jo Pilsnerko presne,ja jedu od zitra do Madarska.A proc mas Pilsnerko ted spatny obdobi? Jestli ti to pomuze taky se sver.Ctenari2 zase koukam jak blazen,jak si to presne popsal.Je to husty jak se vyznas,jak to chapes,presne moje predstavy o zivote ty vylety,Zoo,hrady,ale ja ti rikam ta pujde do toho Zoo na jare,ja ji tam dostanu!! Mne slo hlavne v sexualnim zivote jako bonus aby zenska umela dobre vykourit a nadhera je i kdyz polkne,to je tak krasny zakonceni a pro mne dost dulezity a vazim si toho.Nemusi to byt tak vzdycky,ale obcas je to perfektni.A ona to dela rada,moje prvni zenska to byla ktera to dela.Ta bejvala nechtela ani kourit.Hlavne,ze mi chytla pod krkem za tricko a rvala na mne at ji udelam deti,jako to byl taky pripad ta bejvala to ani nevite.Ten sex s ni byl komedie,ty synove se nam udelali jen diky pornu.Dny jsem sedel a v duchu si prosil at aspon nekam na chvili vypadne ta bejvala a ted mam doma opacny pripad a muzu leda prosit at nikam neodchazi.Jak z toho udelat tu zlatou stredni cestu!!Jsem tak nasranej!

Lalla (Ne, 8. 10. 2017 - 10:10)

No jasně, Jirka je domácký...Tedy, čtenáři, ty jsi měl asi smůlu na atraktivní ženy:)

Pilsnerka (Ne, 8. 10. 2017 - 10:10)

Sany tady před časem psala...Aha. No tak možná že někde jinde by se něco zachránit dalo jenže to by asi muselo jít o jiné problémy než mají Alice s Jirkou.
Já osobně si účast na něčem takovém vůbec neumím představit. Jenže jsem vyštelovaná docela jinak než hlavní postavy.
No tak uvidíme jestli se mýlíš nebo ne.
Já myslím že Alice dnes dorazí domů a možná to bude i proto že ji Sany nasměruje.

čtenář 2 (Ne, 8. 10. 2017 - 10:10)

Teda čtenáři - teď jsi...Sany tady před časem psala o tom, jak taková swingers party dokáže zachránit krachující manželství. Předpokládám, že něco takového psala po mailu Alici, která se toho, vzhledem k svému sexuálnímu apetitu, chytla.
Taky jsem v tom příspěvku napsal "možná se mýlím." To abych se chránil:-) Třeba na to Alice přišla sama, ale určitě něco takovýho se Sany rozebíraly.

Pilsnerka (Ne, 8. 10. 2017 - 10:10)

No jasně, Jirka je domácký...Teda čtenáři - teď jsi mě šokoval. S příspěvkem v 10:10 bezvýhradně souhlasím. Ale proč píšeš o mailové škole? Sany se přece snažila narýsovat Alici správnou cestu? A taky podporu pro období které bylo pro Alici těžké.
Alespoň já jsem nic jiného nepostřehla.
A Alice určitě ocenila Sany protože ji neodsoudila a věnovala se jí.
Jak jsi tedy přišel na tu školu???

pozorující (Ne, 8. 10. 2017 - 10:10)

"Džejáre, honil jsi...Tak tohle je dokonalý.Uplně to vidim a takhle nějak mi to projelo v hlavě:-) A souhlasim i se čtenářem2,umí to dobře popsat.

čtenář 2 (Ne, 8. 10. 2017 - 10:10)

Jirka podle psaní na to...No jasně, Jirka je domácký typ, který chce se svou partnerkou trávit co nejvíc času- jezdit po hradech, do zoo nebo jen do lesa. Já ho chápu, taky jsem to tak měl, než jsem pochopil, že ženský rády dělají chlapům naschvály. A čím je ženská atraktivnější a žádaná, tak těch naschválů je více. Samozřejmě nelze paušalizovat, ale vyjímky jen potvrzují pravidlo. Jirka hlavně chtěl atraktivní partnerku, kterou mu budou kamarádi závidět, jenomže to má taky druhou stránku a to, že taková ženská si bude dělat co chce, vzhledem k tomu že pro ni není žádnej problém sehnat jakéhokoliv šukáče. Možná by byl Jirka šťastnější s méně atraktivní ženskou, která by s ním sdílela jeho zájmy, ale zase by mu ji nikdo nezáviděl. A jemu o tohle jde především. Je to začarovanej kruh.

ale (Ne, 8. 10. 2017 - 09:10)

Z právního hlediska se tomu...Jirka podle psaní na to nemá žaludek. A i tak, i kdyby se přinutil, to nepřirozeno by vadilo nejen mu ale hlavně Alici.

čtenář 2 (Ne, 8. 10. 2017 - 09:10)

Tak ta by jela i tak. Prostě...Z právního hlediska se tomu říká nepřekonatelný odpor. Jirka chce mít Alici jen pro sebe, kdežto Alice by si chtěla najít jinou partnerskou dvojici na zpestření sexuálního života. Možná se mýlím, ale trochu za tím vidím emailovou školu Sany :-)
Takže pokud si chce Jirka Alici aspoň trochu udržet, tak se jí musí přizpůsobit. Pro mě je to hrozná představa, ale Jirka je asi zvyklej na to být v područí žen.

tak (Ne, 8. 10. 2017 - 09:10)

Jirka o tu past tady týdny...by reagovala normální ženská. Alici nejde o odpověď ale o vulgární kecy

ale (Ne, 8. 10. 2017 - 09:10)

Jirka o tu past tady týdny...Tak ta by jela i tak. Prostě vyhovuje jí jiný život. A děti ji neudrží. Jirku má tam kde chtěla, je na něj spoleh ohledně dětí, tak proč si neužívat. Nebude Jirka, dá děti tetce, nebo Miluně a půjde za svým chtíčem.

čtenář 2 (Ne, 8. 10. 2017 - 09:10)

...do pasti manipulace,...Jirka o tu past tady týdny nebo dokonce měsíce prosil ačkoli ho Alice vytrvale odmítala. Vzala ho na milost až když potřebovala rychle najít bydlení. Tohle asi nemůže být pevný svazek.

Ten úryvek povídky nade mnou by nemusel být napsán, kdyby Jirka na otázku - honil jsi si? odpověděl - ano, od rána do večera a myslel jsem na tebe miláčku. Pak by třeba Alice nikam neodjela. Někdy rozhodují maličkosti :-)

úryvek z povídk (Ne, 8. 10. 2017 - 09:10)

"Džejáre, honil jsi se"?

"Podej mi prosím tě plínku, Eleno, malinká se pokakala"

"Ptám se, Džejáre, honil jsi se?"

"Elenčo tu plínku..."

"Tak ty mi nebudeš odpovídat na otázky? Jsi nanic, honit se ti nechce swingers party se ti nechce, jsi sráč jedu se projet"

"Elenčoooooo, co bude s tou Zoo a hlavně se vrať jsem na tobě fakt závislej. Miluju těěěěěěě"

Jiříku nešťastn (Ne, 8. 10. 2017 - 08:10)

spadl jsi do pasti...do pasti manipulace, sobectví a obrovské vychytralosti

Pilsnerka (Ne, 8. 10. 2017 - 07:10)

Presne,musel bych se vlastne...Ach jo Jirko. Ani ty ani já nemáme dobré období. Ale co se týká Alice tak taky věřím že se dnes vrátí. Jen možná ne proto že by chtěla ale proto že musí.
Cítím z ní už delší dobu že ztratila takovou tu přirozenou radost ze života. Že tohle co teď žije není její přirozený "modus vivendi".
Ale snažila se a zase bude.
Jestli si to dobře pamatuju tak zítra bys měl odjety ty a Alice by měla mít děti?

Reklama

Přidat komentář