Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Čt, 7. 9. 2017 - 14:09)

Ahoj Lallo, ale ja jsem v...A vy si Sany s Alicí rozumíte? Já sem se jí zapoměla zeptat.A jak si psala že mam sama děti tak ale tohle Radečkovo nějak toho lituju když tak sedim a přemýšlim.Já vim že sem chtěla potrat pak ale teď je mi z toho hnusně jak se blíží ten říjen kdy se mělo narodit.A Radečku Alča myslí aby jsme spolu nespali ale proč bysme spolu nemohli si jen povídat??

sany1 (Čt, 7. 9. 2017 - 14:09)

Psala jsem dvě věci a na tu...Ahoj Lallo, ale ja jsem v podstate predtim Pilsnerce, ktera si myslela, ze bych si s Radkem mohla psat, odpovedela jinymi slovy to same, co ty.
Ja nikomu terapie poskytovat nechci,nemohu a ani neumim.
Jeho "sneni" take kazdopadne nepodporuji, kdyz se vratis o par stranek zpet, tak je to celkem ocividne. Neodmitnu jej, pokud by mi chtel neco napsat (o cemz i dost pochybuji), ale podporovat to,o cem se domnivam, ze mas na mysli, to urcite ne.Ostatne nedelam to ani u Alice.

Lalla pro Sany (Čt, 7. 9. 2017 - 12:09)

Psala jsem dvě věci a na tu druhou hned zapomněla. Už mi taky asi hrabe

Mám pochybnosti, jestli tvá úvaha psát si s Radkem je správná. je to velká zodpovědnost a dávat takové skoro-terapie může vést k dalšímu prohloubení Radkova problému tím, že tě špatně pochopí a bude tě vnímat jako podporu jeho tak řečeno snění. Já bych do toho nešla

Radek (Čt, 7. 9. 2017 - 12:09)

I ja budu makat venku

V tovarne jak je to uzavreny prostredi a prace treba u pasu,to je stat na jednom miste
To bych nedal

Ja potrebuju ted pohyb

tak to treba mam trochu jako ctenar2

názor (Čt, 7. 9. 2017 - 12:09)

Obávám se, že na nastavení tvrdého režimu je už pozdě.

Lalla (Čt, 7. 9. 2017 - 12:09)

Tvoje psani ctu az ted

na...To je skvělé, Radku. Pokud vydržíš a uvědomíš si, že tvrdě makat je stejné jako makat v továrně:), budeš mít sám ze sebe radost

Lalla (Čt, 7. 9. 2017 - 12:09)

Miluno, Radkovi urcite nebude...Sany, včera jsi psala velmi rozumě a laskavě.Jen bych si dovolila podotknout dvě věci

Odbornou péči jsme tady řešili hned po Radkově styku s Milunou, tehdy se vrátil z léčebny a byl v péči psychiatrů. Nevím,jestli jsi sem už psala, ale začal se velmi lepšit, já a asi všichni jsme mu velmi fandili. Ona, psychitrická péče je řešena z 95% medikací, terapie jsou drahé a většinou nejsou placeny z pojištění. Myslím, že v jiných zemích to není lepší.U Radka došlo k velkému zvratu a nevůli se léčit nebo přiznat nemoc. Vliv matky je velmi silný, to není jako vliv Miluny. Takže ano, pokud nedojde k jeho izolaci od mámy a nastavení tvrdšího režimu...bude to bledé.

Radek (Čt, 7. 9. 2017 - 12:09)

Smutek ano,ale je to tím,...Tvoje psani ctu az ted

na tu praci mi dal prave tata a ja jsem souhlasil

nema cenu sedet jen doma a na uceni bych se neumel soustredit tak mi tata nasel praci

Radek (Čt, 7. 9. 2017 - 12:09)

Ty pocity se ve mne tlucou,stridaji

tak jako v te pisnicce

Ja to tady nemuzu uplne na drsno psat

hlavne kvuli Jirkovi a jak psala Pilsnerka
at nedrazdim hada
tak mi napadlo vyjadrit to pisnickou

a ta pisnicka na oplatku od Sany to bylo krasny..diky

Jinak ja jdu Sany od pondeli makat
proste tvrdou praci a to mozna potrebuju

budu delat fyzicky,budu mit nejaky penize
a aspon budu mit kondicku a svaly
a nebudu jen na prazdno cvicit

Milco nepripominej mi to mimi
nebo to bude jeste horsi

Ja se s tebou Milco nesejdu
protoze to jsem mamce slibil,ze uz s tebou nebudu nic mit a to dodrzim

Lalla (Čt, 7. 9. 2017 - 12:09)

jak sem dal, si Radek mnohé...Smutek ano,ale je to tím, že je zaměřen sám na sebe a podporován mámou. jak píšeš, kdyby musel pracovat a měl nějaké povinnosti, tak by mě rozhodně jiné starosti. Ale jeho otec si již zřejmě neví rady, stále je jako nezletilý v jeho péči. Co bude za půl roku nevidím moc dobře

Miluno (Čt, 7. 9. 2017 - 12:09)

Viděli jste někdo včera...Proč mu stále připomínáš o miminku. Chtěla jsi na potrat, tak by stejně nebylo. Proč Radka nenecháš být. Stejně tak Jirku, ten má svou rodinu. Nezasahuj už do jeho života.

podle písničky (Čt, 7. 9. 2017 - 11:09)

A co když už to vyléčit...jak sem dal, si Radek mnohé uvědomuje, i to těžké, co v sobě nosí. U něj to chce čas a změnu životního stylu - práce, lidé kolem něj, nová přátelství. Teď z něj cítím smutek, ale je ještě mladý

sany1 (Čt, 7. 9. 2017 - 11:09)

Viděli jste někdo včera...Miluno, Radkovi urcite nebude delat dobre, kdyz bude myslet na to,ze se vam v rijnu melo narodit miminko.Ani se ti sverovat, co se v nem deje.
Ostatne miminek se ti narodilo jiz dost a ani o jedno se nestaras.
Radek by se mel soustredit na budoucnost, na to jak vse co nejlepe prekonat a ne se hrabat v minulosti a propadat beznadeji. Pokud ho mas rada, jak tvrdis, tak bys to mela respektovat.

Miluna (Čt, 7. 9. 2017 - 11:09)

Nech ho Miluno. nebo ti jeho...Všechny mam pořad jen nechat.Ale ti řeknu že u chlapů pořád miluju Jirouška a Radečka,já je miluju pořád oba dva.A potřebovala bych je na chvíli obejmout.Jsou to moji dva s kterýma sem nejvíc co zažila z chlapů.

! (Čt, 7. 9. 2017 - 11:09)

Viděli jste někdo včera...Nech ho Miluno. nebo ti jeho táta nakope pr.del

Miluna (Čt, 7. 9. 2017 - 10:09)

Viděli jste někdo včera výměnu manželek? Ten 31 letej Karel mi připomínal vzhledově Jirku:-) takovej podobnej,černý vlasy takhle střiženy,hnědý oči.A Ráďo já bych tak chtěla vědět co si myslíš a co cítíš strašně by mi to zajímalo.A myslíš na to že v říjnu jsme mohli mít miminko? Já bych tak stebou chtěla mluvit osobně,někde si hezky v klidu sednout a promluvit si.Nechtěl bys? Určitě tam si opuštěnej.Už ani nemáš mobil nevim kam jinam bych ti mohla napsat? :-(

Bohužel, (Čt, 7. 9. 2017 - 10:09)

Alice je poznamenaná vlastním dětstvím a předává své negativní zážitky a zkušenosti dál svým dětem. Nedostatek citu ponesou ty děti potom celým životem. U Anetky je ještě naděje.

ale (Čt, 7. 9. 2017 - 10:09)

způsob myšlení vyléčit...možná mu to trochu pomůže v pohledu na svět. Na hodnoty. Myslím si, že tím co se stalo je už poznamenaný a nic nezaručí, že se to nebude opakovat. Povaha tu má velkou roli, způsob myšlení, rodina. A to hlavní chybí. Pomoc od matky a otce. I když se otec snaží, myslím si, že nemá čas na dlouhé debaty o životě. Ten čas by si měl udělat. No a o matce pomlčím. Ve výchově je hodně zanedbané. A bohužel ten čas, kdy se mu nejvíce měli věnovat se už nevrátí.

no (Čt, 7. 9. 2017 - 10:09)

A co když už to vyléčit...způsob myšlení vyléčit nejde a to jeho já chci asi taky ne.

. (Čt, 7. 9. 2017 - 09:09)

Všem. Snad pokračuje v...A co když už to vyléčit nejde? Bylo by to možný?

Reklama

Přidat komentář