Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Mohla (So, 2. 9. 2017 - 17:09)

máš práci, milu?bys zaplatit tu postel:-)

(So, 2. 9. 2017 - 17:09)

máš práci, milu?

Miluna (So, 2. 9. 2017 - 17:09)

No co to je tohle!!!!! Vy jste se zbláznili sami!!!!!!! To neni možný co si Alice napsala!!! Co si mam jako myslet? Já myslela že ty mi chápeš? Víš dobře že se mi to střídá sexuálně a teď mam prostě období kdy mi chybí víc chlap! Vždyť to musíš pochopit i ty sama už sem byla na Jirku zvyklá i sexuálně tak mi to prostě chybí! To je tak šílený jak jste se ke mě začali chovat.A taky mi volal majitel že mu to Jirka nebere on čeká pořád na splacení postele tak nevim jestli už mu Jirka něco poslal?

Alice (So, 2. 9. 2017 - 16:09)

Dochází mi kapesníky :(:"(

Alice (So, 2. 9. 2017 - 16:09)

Lallo, ale sama víš,...Jak to myslíš jak tam budu vypadat? Já píšu tak jak to cítím.Lalla psala moc hezky a odhadla mě.Už musím jít za chvíli k nám přijede ta kámoška.

Pokus dobrý, (So, 2. 9. 2017 - 15:09)

Lallo, ale sama víš, kolikrát to tady už bylo. A taky ten soud a jak tam bude vypadat, že jo

:( (So, 2. 9. 2017 - 15:09)

Dochází mi kapesníky :(

Alice (So, 2. 9. 2017 - 15:09)

Co si budeme povídat,...Tak to si napsala stručně skvělě přesně Lallo.Vlastně si tím vystihla moje pocity.Právě,i ten život ve dvou je náročný a já už nějak nezvládám a nechci řešit někoho navíc.Jak jsem spala ty dny minulý týden venku a pak jsem se vrátila a viděla že on už je hodnej na mě a viděla i toho prcíka malýho když mi přišli spolu otevřít a držel jí v náručí tak už nechci si to ničím kazit.I když bohužel hádky jsou někdy všude ale teď jde o to právě taky jaký.

Lalla (So, 2. 9. 2017 - 15:09)

Je to pravda Lallo.Píšu jak...Co si budeme povídat, Alice,je nejvyšší čas se usadit. Máš na to krásný věk a navíc spoustu problemů k řešení. Klid a zázemí by byly fajn.

Jinak,nutno říci, on i opravdový život ve dvou je dost náročný a komplikace se dostaví tak jako tak. Proč si je tedy nastavovat "programově".

Alice (So, 2. 9. 2017 - 15:09)

Pokud je to pravda, Alice, a...Je to pravda Lallo.Píšu jak to cítím nemám co skrývat.A to co si napsala mi pomohlo si to přiznat i když jsem jí teda sama chtěla dál pro sebe (jen v ženském sexu) ale když vidím jak píše jen Jirka Jirka tak mi nějak přešla chuť:( a jsem z toho i smutná.

Lalla (So, 2. 9. 2017 - 15:09)

Ok,přiznávám,je to tak:(...Pokud je to pravda, Alice, a není to jen taktika, měla bys další šanci na normální partnerský život. Přála bych ti to

Alice (So, 2. 9. 2017 - 15:09)

Ono by to bylo celkem...Ok,přiznávám,je to tak:( je mi to líto ale nemůžu za to. Ale napsala si to za mě Lallo.Akorát rozdíl je že já mu nic neřekla,začal jí odmítat sám.Já jsem s ním nebyla domluvená nijak.Už se mi nechce do žádných trojek.Jeho rozhodnutí mi přišlo vhod.

Lalla (So, 2. 9. 2017 - 14:09)

Já jsem mu fakt nic...Ono by to bylo celkem normální, kdyby ti vadilo, že by Jirka spal i s někým jiným. Pokud tomu tak je, neboj se to přiznat, Alice

Alice (So, 2. 9. 2017 - 14:09)

Tak sem nikoho nenašla.Já...Já jsem mu fakt nic neřekla! Ale když tak nad tím přemýšlím tak mi přijde že ti jde
momentálně víc o chlapa než o mě.Takže pak ani nebudu mít já chuť tě dělat.Takže to nechávám otevřený a sama nevím už jak tě brát když tě napadá že já ho něco navádím.

Miluna (So, 2. 9. 2017 - 13:09)

Tak sem nikoho nenašla.Já vim že jste mi to přáli co sem tu četla a moc mi to potěšilo ale nějak mi to nejde se seznámit.A tam i bylo hodně lidí v páru.Pro mě byl muj jedinej kterej mi dal na chvíli domov a pocit že někoho mam prostě Jirka:"( a před nim Radeček ale Alče sem něco slíbila a už bych jí to neudělala abych zase šla za Radečkem.Ale Jirka mi mrzí fakt hodně.Prostě to nechápu jeho rozhodnutí.Pořád mam pocit že je všechno jinak a třeba prostě Alča už nechce aby semnou byl.

sany1 (So, 2. 9. 2017 - 12:09)

Oprava:s nekterymi anonymy

sany1 (So, 2. 9. 2017 - 12:09)

Pekne poledne vsem, vyjimecne i anonymum (tem rypavym, tedy)Tem nerypavym tak jako tak. :)

Jeste k vcerejsku, bylo to fajn a cele dopoledne mi v hlave zni "Tenhle barak na odstrel" :D

Jinak mne docela fascinuje,jak se tu pravidelne resi, kdo koho ma a nema rad. :D

Samozrejme me tesi, ze se tu najde i par priznivcu me malickosti, presto,ze jsem obcas drsne uprimna, coz vim a jina nebudu, nejsem jina ani ve skutecnem zivote. A zivot me naucil, ze lide dokazi ocenit vic uprimnost, nez nejake s prominutim mazani medu kolem huby. Ale jak se rika, neni na svete ten, ktery by se zalibil vsem a to je naprosto v poradku.
Nemam ani nic proti kritice, ale zde se s nekterymi anonymi proste neda rozumne polemizovat. To vsichni vime. A jdu zase varit.:D

a (So, 2. 9. 2017 - 12:09)

neřeš to! Když někdo...byla tady snad otázka koho nemusíme?A to já si rád tady
přečítám.:)

Jirko (So, 2. 9. 2017 - 12:09)

Ale,byvalka je opravdu zla...neřeš to! Když někdo nemusí hlavní aktéry tak holt musí číst jinou diskuzi.

Jirka (So, 2. 9. 2017 - 11:09)

já nemusím Jirku.Zazdil to...Ale,byvalka je opravdu zla zapskla zenska.Ty jsi s ni nezil/a tak nemuzes vedet.Jo jasne je to mamka mich synu,ale ona je i stve proti mne,kluci mi to sami rekli.A to je pekny svinctvo stvat deti proti druhymu.To by melo byt jen mezi dospelymi.Ona ma nizky sebevedomi a od toho se odrazi jeji povaha.

Reklama

Přidat komentář