Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Lalla (Po, 19. 6. 2017 - 17:06)

Všimněte si, jak uvažuje Jirka. Co se týká M. vidíjinormální jen báječnou. Kdyby měajít k psychiatrovi /což částečně připouští),bojí se , že by se vrátila jiná, ne tolik agresivní a normálně nezajímavá....a tím by pro něj ztratila význam.Stejně tak s jeho bývalou manželkou, dnes ji popisuje, jak je ošklivá a přitom s ní má dvě děti.

Miluna (Po, 19. 6. 2017 - 17:06)

Já si připadam někdy hnusná a někdy krásná.A když se nenamaluju tak se mi nikdo moc nevšímá a když se namaluju tak třeba jdu nakoupit a dostávam nabídky od chlapů.Ale ty už mi nezajímaji.Tak to je moc špatný jestli muj úsměv ženský nechápou.Nevim jak se teda už jinak seznámit,Je to moc těžký,kamkoliv jdu tak mi vzrušujou už se tomu pocitu nebránim a tak už je mi jedno že chodí nějaký výstřední.Necham tělo reagovat ale trpim mam co dělat abych ruku udržela.A to mi ještě Zdena chce odtahnout do bazenu a já si řikam co v těch sprchách,co když se na nějakou neudržim.Sex s Jirkou mi na to nepomáhá.

Hm (Po, 19. 6. 2017 - 17:06)

A tomu Jirka říká že jsi nádherná? Je fakt,že když nejsi namalovaná tak nic moc.Nevidím žádnou krásku jak píše Jirka.Nediv se Miluno,když ti žádná úsměv neopětuje,určitě si každá myslela,že jsi blázen, když se na ně usmíváš bez důvodu.

Miluna (Po, 19. 6. 2017 - 16:06)

Možná sem se vrátila z blázince v tej době nějak a s tou holkou sem jen chvíli kamarádila.No ale jak to z koncentráku takhle vypadam i teď když se nenamaluju a neobtahnu obočí:-( ta Erika taky nemá na fb profilovku jen dole má jednu fotku ale jméno tam má svoje no.Já sem teď byla venku a snažila sem se na ženský usmívat ale žádná mi to neopětovala.Koukaly divně nebo daly oči pryč:-( tak já nevim jak nějakou zbalit.Ta tlustá teď pořád říká že nemůže.

.... (Po, 19. 6. 2017 - 15:06)

Prostě ať děláme cokoliv...Miluno,co to tam máš za ošklivou fotku s tou ženskou.Tam jsi jak z koncentráku.

??? (Po, 19. 6. 2017 - 15:06)

Prostě ať děláme cokoliv...Tak to se nediv ze ti neprijala pratelstvi kdyz ani nevi kdo ji o pratelstvi zadost poslal.

Miluna (Po, 19. 6. 2017 - 15:06)

Vim co myslis,ale nerozumim...Prostě ať děláme cokoliv stejně už mi ta ženská chybí.Vyhovovalo mi to být ve vztahu s ženskou takhle to nejsem já i když tě mam ráda.Achjo.Nic mi nepomáhá.Je to čim dál horší jak mi ženská chybí.Nevim jestli sem se to naučila s Alicí nebo se mi probudilo to co ve zkutečnosti sem.A taky odhodlala sem se udělat opatrný krok k té mámy známé.Zjistila sem její fb a poslala jí žádost o přátelství a teď sem koukala že ona ji nepřijala asi mi odstranila.Ale ona neví že to sem já ale že sem holka věděla.Nevim teda jak na ní:-(

JaruskaBetuska@ (Po, 19. 6. 2017 - 14:06)
Jirka (Po, 19. 6. 2017 - 14:06)

Moc hezký co si napsal.Ale...Vim co myslis,ale nerozumim tomu.Milovala jsi cikany a Radka vsechno byli chlapi tak nerozumim tomu a doma jsi mi to nevysvetlila tak nevim.A jak to myslis s tim neupinat?

Miluna (Po, 19. 6. 2017 - 12:06)

Moc hezký co si napsal.Ale spíš se na mě až tak neupínej:-( Pořád taky přemýšlim ale vždyť víš co myslim.

Jirka (Po, 19. 6. 2017 - 12:06)

Takže ti nejde o ní ale o...Jde mi o ni,to se tezko vysvetluje takhle jen ve psani,ale jen takhle jak to pises to neni.Ja ji miluju az moc.Je proste jina,neni obycejna.Miluju ty chvile,kdyz lezime a ona vypravi a vypravi a vypravela mi i o vezeni jak byla.

no (Po, 19. 6. 2017 - 11:06)

Takže ti nejde o ní ale o sebe. Máš Milunu na prezentaci a na šuk. Hlavně na šuk. Kdyby jsi měl Milunu doopravdy rád, trval by jsi na léčení i kdyby měla být nějaký čas v léčebně. Ale tady by asi stačilo jen pravidelné docházení a hlavně spolupráce s lékařem. No a podle tvého psaní začínám mít dojem, že i ty toho lékaře potřebuješ.

Jirka (Po, 19. 6. 2017 - 11:06)

Jirko, skrz nemoc můžou...Jim bylo tak kolem 20ti.Mam na tvou otazku odpoved,ale asi se nebude libit.Ja nevim co ma ona za problem,myslim nejak na nervy je.To nepoznate z fotek to jde poznat az,kdyz toho cloveka vidite osobne.Ano vidim jak sebou obcas skubne,osiva se,je neklidna,nekdy vic nekdy min.Nevim jestli to lecit jde,nebo uz je takova,ale kdybych s ni nekam sel co,kdyz mi ji zavrou? A co kdyz by byla zavrena tak co kdyz by ji tam zmenili a prestala by mi chtit az by ji pustili? Takhle peknou a zvlastni uz bych nenasel.Ona je krasna a neni namyslena.Vim z minulych let jaky to je takovou hledat.Staci jak jsem ztratil snadno Alici,tuhle jsi vzit nenecham.Naopak nejradsi bych svatbu,ale nemam to vymysleny jak doma.No mam o cem premyslet.

no (Po, 19. 6. 2017 - 10:06)

Jde.Nasla se particka ktera...Jirko, skrz nemoc můžou urážet jen děti. Doapělý skrz nemoc většinou neuráží. Ale tady jde spíše o něco jiného. O způsob života. Což ty nechápeš. Na nemocného člověka se většinou díváme s pochopením, tady se ale dívat s pochopením nejde. A když ji máš rád, proč s ní nejdeš k lékaři, proč netrváš na tom, aby se léčila? Dovedeš na tuhle otázku odpovědět?

Jirka (Po, 19. 6. 2017 - 10:06)

snad nikdo ani urazit...Jde.Nasla se particka ktera ji zacla urazet skrz nemoc.To povazuju za naprosty hnus.Tuplem jsem Milunou propadl,citim k ni jeste neco silnejsiho nez jsem citil k Alici.Tohle jsem jeste necitil k zadne.A ten sex je s ni tak krasnej,ze nekdy mam chut vzit ten prezervativ a roztrhat ho a jit do ni na tvrdo.Vubec se mi od ni nechtelo jit do prace.

Milunu (Po, 19. 6. 2017 - 10:06)

Jen jsem ji branil.Nenecham...snad nikdo ani urazit nemůže, při jejím způsobu života to snad ani nejde.

Jirka (Po, 19. 6. 2017 - 09:06)

Nevím o co šlo Vildo.Mě...Jen jsem ji branil.Nenecham svoji zenskou urazet.Bohuzel se ve meste najdou individua,kterym lezi v zaludku! Tobe se to s ni nestalo?

Alice (Po, 19. 6. 2017 - 06:06)

Nevím o co šlo Vildo.Mě už nic nepsali ani na mobil.

jarin origoš (Ne, 18. 6. 2017 - 23:06)

No tak jedem Jarine:-))...Á, jste kámoši, fakt! Už jsem myslel, že jste se na mně úplně vybodli.

Lalla (Ne, 18. 6. 2017 - 23:06)

No tak jedem Jarine:-))...já už jsem doletěla a obhlížím teren. Kdysi tu byly fajn pajzly a hodně srandy (i strachu)

Reklama

Přidat komentář