Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Jirka (St, 14. 6. 2017 - 00:06)

Ty jo Jirko potom co jsme...Pochopil,ze zenska zenskou si taky umi poradne uzit a milovat ji,ale nechapu tu podstatu proc.Porad si myslim,ze kdyz do tebe vstoupim ja musis z toho mit daleko vic,nez z ni.Hele ja uz o tom nechci psat,je mi z toho divne uz.Ty zenskou neberes jako zpestreni,vidim jak je pro tebe dulezita,kdyz uz mas i vybranou nahradnici.Ja to,ale prestavam zvladat.Je to tim,ze mi na tobe uz zalezi a tak je vsechno jeste tezsi.A kdybys nejakou preci jen privedla a jeste k ni neco citila tak pro me uz to bude cizi osoba a uz to nebude jako s Alici kterou jsem miloval.Nevim co bude a po pravde ani uz trojku nepotrebuju,ja bych si vystacil rad s tebou sam,protoze ty jsi moc sikovna a ja nemam na co si stezovat a jinou nepotrebuju.

Miluna (Út, 13. 6. 2017 - 23:06)

Ty jo Jirko potom co jsme zažili ve třech tak ty si nic nepochopil??? :-(( Ne Lallo já na to zapoměla.

Jirka (Út, 13. 6. 2017 - 23:06)

Ale já myslela že třeba i...Tak Ericku jo.No kdyby to slo tak bych ti ji rad vzal,ale bohuzel nemam na to recept a radsi ji ani jeste neoslovuj,protoze i ja se bojim o tebe kdyby te odmitla,kdyz uz takhle jsi na tom dost mizerne potom co jsi dneska ukazala.Docela mi zensky zacinaji srat.Nikdy bych neveril,ze tohle muzu pocitit,ale ano muzu,normalne ciste zarlim,protoze nejak nechapu k cemu ti oni jsou,kdyz ja do tebe muzu a mam te cim delat a oni ne.No chape tohle nekdo z chlapu?

Lalla (Út, 13. 6. 2017 - 22:06)

Nikdo tady teda neni nebo...Miluno, byla jsi na té psychiatrii,kam jsi dnes objednaná??

Miluna (Út, 13. 6. 2017 - 22:06)

Ale já myslela že třeba i jen ručně.Jo čtenáři jestli to je tak,tak mam pěknou smůlu.Žádná mi nechce.Já nechci sáhniut po ještě jednom řešení,nechci!!!! Snažim se to vydržet ale je to těžký.Já mam vyhlídlou mamky známou,vim kde bydlí,jaký má okno,její tel číslo,i fb ale nevim jak mam začít,bojim se odmítnutí protože vim že je taky krásná je ti podobná Alice,ona je moje vyhlídlá nová láska ale snažim se zatim najít jinou jen sexuálně než přídu na to jak začít na Eričku.Erička je moje nová kterou chci a mam jí ve svých snech a přeju si aby zastoupila Alici.Vim že je tady z okolí jediná která by to dokázala.Moc nevěřim že by mi Jirka přivez nějakou,kde by jí vzal? Je to moc špatný že Jirka mi nemá takovou jakou by si zasloužil ale od vztahu z Alicí se to ve mě propuklo naplno a už to nejde aby mi stačil jen chlap,je mi to moc líto.Závidim všem ženskejm kterym to stačí.

..... (Út, 13. 6. 2017 - 22:06)

Možná Miluně Jirka zítra nějakou přiveze.

čtenář375 (Út, 13. 6. 2017 - 22:06)

Nikdo tady teda neni nebo...Miluno,tvoje zoufalství je evidentní,ale tady asi žádnou ženu nenajdeš,podle mě tu nemá podobné sklony ani jedna z těch,co sem píšou.
Ulovit musíš venku nebo se spokojit s Jirkou.

Mia (Út, 13. 6. 2017 - 21:06)

Nikdo tady teda neni nebo...Miluno a já myslela, že už mě ničím nepřekvapíš a ejhle!!!!!uŽ JEDNOU JSEM TI JASNĚ ŘEKLA, ŽE O TEBE A TVŮJ PŘIPÍNÁK NEJSEM ZVĚDAVÁ.

Miluna (Út, 13. 6. 2017 - 21:06)

Nikdo tady teda neni nebo nechcete???

hm (Út, 13. 6. 2017 - 21:06)

Ty musíš být pořádný...Pouze reakce.

!!! (Út, 13. 6. 2017 - 21:06)

Je nešťastná? pomoz jí a...Ty musíš být pořádný rypák ryjpavý!!!

Miluna (Út, 13. 6. 2017 - 20:06)

A poznaly bysme se osobně,bylo to pěkný ne takhle s některou z vás.Nový zážitek a peníze pro vás.Prosim pomoctr mi některá.

Miluna (Út, 13. 6. 2017 - 20:06)

Já nevim stačila by půl hodka? Podle vás jestli chcete na rychlovku nebo abych si hrála pomalinku.Ale uvidíš byla bys spokojená já vim jak to kde cítíte než váš chlap.

. (Út, 13. 6. 2017 - 20:06)

Tohle je hodně smutný....Je nešťastná? pomoz jí a třeba se přihlaš.

Miluna (Út, 13. 6. 2017 - 20:06)

Už sem doma žádnou pěknou kočičku sem nepotkala oni maji holky asi Ordinaci:-( všude jsou vylezlý jen ukrajinci! A to jsou ještě hnusnější chlapi.Miuško Janičko Lallinko nebo nějaká ženo ze zdejší diskuze prosim vemte mi některá na chvilku k sobě,moc moc prosim.Jen na to abych vás mohla nějakou udělat.Vy na mě sahat nemusíte ale já si pohraju a tim se uspokojim a klidně vám za to zaplatim.Kdyby jste se nějaká rozhodla nechte mi na sebe osobní kontakt nějakej.Moc děkuju jestli mi někdo pochopíte ale sem fakt už jakoby abstáku když sem přišla o ženskou.A kdyby jste nechtěly tak se zeptejte známích,určitě máte nějaký kámošky.Já nechci dopadnout tak že budu muset jít pro dě*vku jak mi to před nedávnem Alice radila,nechci tak dopadniut.Chci to udělat slušnej ženskej a vim že tady jste ženy takový.

hm (Út, 13. 6. 2017 - 20:06)

Tohle je hodně smutný....Jsi - li pohoršena děním této diskuse, jdi dál. Nikdo tě nenutí tohle číst.

hm (Út, 13. 6. 2017 - 20:06)

Tohle je hodně smutný....Miluna je hlavně nemocná, tohle z ní dělá hlavně nemoc! A Jirka, ten není nešťastný, ale hloupý. Proč se stydět za reakce. Stydět by se měli hlavně Miluna s Jirkou, ale ti JSOU BEZ STUDU!

kolemjdoucí (Út, 13. 6. 2017 - 20:06)

Tohle je hodně smutný. Několik nešťastnejch lidí, co neví jak dál, a pár magorů se tady na nich pase jak mouchy na syrečku.
Styďte se!

ale (Út, 13. 6. 2017 - 20:06)

Ja nevim ja s ni stravil par...tak už nejsi až tak mladý aby sis myslel, že sex je v životě to nejdůležitější. Ale ty vlastně jo, opustil jsi manželku a děti jen kvůli sexu s jinou. Je to tvoje volba, tvůj život. Pak zde ale zase nenaříkej.

úúúúúú (Út, 13. 6. 2017 - 19:06)

13.6.2017 14:13 - úryvek z povídky, která možná nebude mít pokračování 3

"Miluji tě" přečetly si dnes ráno čtenářky Doktorka.cz a vydechly slastně nad větou, která naopak mužské čtenáře uvedla do rozpaků a donutila je ujistit se, že nejsou sledováni svým okolím, aby nebyli obviněni z ujíždění na červené knihovně.

Předešlé noci tak Džejár prozřel a vyznal lásku Jituně, zatímco usínal pod stanem v dočasném osamocení, aby ušetřil diety za ubytování a mohl tak svou novou osudovou finančně lásku zajistit

Předcházející nudné dny nesoucí se v rytmu Jituniny histerie a Džejárova škemrání, aby se vrátila Elena, která se rozhodla rozpustit trojkoalici ( díky Janě za trefný výraz) neb si spočítala, že víc dává než bere a to pro ni v souvislosti s domácím sexuálním násilím a neustálou nutností připravovat voňavé snídaně, přestalo být zajímavé, skončily novou sladkou vizí lásky Džejára a Jituny. Džejár se pod tlakem okolností rozhodl splnit Jituniny podmínky.

Pokud během vašich cest po evropských silnicích vašimi pažouty, bávama, feldama nebo volným krokem s baťohem na zádech potkáte kamion, dobře se dívejte. Jeho řidič může být Džejár v tangách, kratinkých kraŤáskácách a vyholeným pinďourem pařícím se v náklaďáku bez klimatizace, ale s šťastným úsměvem na rtech. V Žatci jej totiž čeká láska s připínákem, cévkovací sadou ba i s zařízením na proplach análního otvoru

Reklama

Přidat komentář