Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Kristina (Po, 17. 7. 2017 - 21:07)

To je mi líto, to bylo...No radši už se na to snažím nemyslet. Kolik ti je? A dřív jsi s tím počuráváním neměla problémy jako mladší? Teď se to už stalo jen jednou? Jako to nemusí znamenat, že by ti nehody způsobila máma, plínama se vyhrožuje asi běžně při mokré posteli.

Petra (Po, 17. 7. 2017 - 21:07)

To já vím. Šlo prostě o...To je mi líto, to bylo opravdu hodně drsné. Já jsem se nedávno počůrala ve spánku a máma mi vyhrožuje, že dostanu plínky, když se to bude opakovat. Tak mě právě zajímá, co by mě čekalo.

Kristina (Po, 17. 7. 2017 - 20:07)

A zjistila jsi někdy, proč...To já vím. Šlo prostě o to abych nerandila s klukama, neblbnula s kámoškama a soustředila se na školu. Ne že bych to do té doby dělala, ale matka měla strach z holčičího dospívání a takhle si mě pojistila až do maturity. Bylo to strašně nefér. Podle mě není větší potupa když si holka musí dělat i velkou potřebu do plíny. První dva týdny jsem u toho vždycky hystericky brečela. časem jsem kolem toho přestala vyšilovat, ale stejně mi bylo ze sebe tak strašně trapně. Moje starší ségra se právě pár měsíců před tím s mámou dost chytla, odešla ze školy a začala bydlet u svého přítele. Tak se máma snažila "zachránit" mě.

Petra (Po, 17. 7. 2017 - 20:07)

Mě to matka nějak podobně...A zjistila jsi někdy, proč tě máma nutila nosit plenky?

Kristina (Po, 17. 7. 2017 - 19:07)

Mě to matka nějak podobně zařídila. S tím rozdílem, že mě do toho prostě dotlačila. Sice jsem kolem toho vyšilovala, hysterčila, bouřila, ale do prváku na střední už jsem šla s plenkou pod sukní a učitelům se vysvětlovalo, že jsem inkontinentní a "sociálně pomalejší." Ještě jsem stihla rozlučku se základkou a ní i první mazlení s klukem a pak mě čekal celé prázdniny "trénink". Po čase si na to jde bohužel zvyknout takže pak už jsem plenky potřebovala doopravdy. Celé 4 roky jsem záviděla jiným holkám, protože já to měla o ničem a dost mi to i zacvičilo se sebevědmím.

Petra (Po, 17. 7. 2017 - 19:07)

Mám s tím zkušenost jako...To je škoda, že to nechceš rozebírat. Toto téma mě docela zajímá a ráda bych se dozvěděla víc.

Martina (Po, 17. 7. 2017 - 19:07)

Martino, je vidět, že se v...Mám s tím zkušenost jako matka, ale víc bych to nerozebírala.

Petra (Po, 17. 7. 2017 - 17:07)

Martino, je vidět, že se v tom docela vyznáš. Máš s plenkami nějakou osobní zkušenost?

Denise (Po, 17. 7. 2017 - 17:07)

Kolik vám bylo, když jste...Nám bylo 13 a jí už 15. Pořád poučovala, vyskakovala si, myslela si že když je z děcek nejstarší bude si poroučet a nám šéfovat. No časem jako starší brali všichni nás :-D Co jsem slyšela tak plenky na spaní měla dlouho i po táboře, prostě se jí to nějak spustilo samo potom už. Nám to teda vůbec nevadilo :-D

Martina (Po, 17. 7. 2017 - 13:07)

Plenky u dospívající slečny mohou dobře posloužit jako odpuzovač kluků. Nejlépe pokud se do nich i pokakává. Samozřejmě na venek to musí vypadat že je nosí, protože je potřebuje. Pokud se to nedá prosdit v rámci rodičovské autority, dobré je zařídit noční nehody a postupně ji nasměrovat i na nošení přes den. Pomohou i diuretika a časem laxativa do pití.

Plenkar (Ne, 16. 7. 2017 - 13:07)

Ahoj, nenapsal by mi někdo...A k cemu ti to bude dobre? Kdyz po plenach tak touzis, tak si je kup a nos je, nejen do postele,ale i pres den mezi lidi. No a rodicum pohrozis nasilim, vsechno spodni pradlo jim zamknes a nechas jim jen balok plen, takze jim nic jineho,nez nosit pleny nezbyde. No s tim zazivanim, tak zaziva se dobre pecena kachna, nebo veprove, ale ani nejaka Cina, nebo rizky nejsou spatne. Jenze nesmis se k tomu cpat salatem a zmrzlinou- to by jsi se fakt mohla do tech plenek pokadit,ale na to je vlakno"Kdy jste se naposledy pokakali?" A ty jsi opravdu holka? Nebo jsi osklivej kluk a chces tahat z naivnich holek rozumy? To sepisujes nejakou knihu pod nazvem"Moje puberta v plenach"? Nebo to chces jako masturbacni inspiraci? Mas zadost o odpoved na 3 vlaknech a v kazdem vlakne se situujes do pozice jine osoby. To si myslis,ze jsou tady nejaci idioti/asi jako ty/,kteri uz natesene smoli svuj pribeh: A jak je pritel nuti nosit plenky na verejnosti a napadne-to ho silene vzrusi a doma po navratu s tebou soulozi nekolik hodin. B jak te mama nuti po pozdnim ,navratu z diskoteky, nemyti nadobi a skvrna od pocurani na prosteradle ka tomu, ze ti hodi do pokoje balik plen, s tim, az je donosis a co to s tebou udela, se potom uvidi. Ale at jsi, kdo jsi, tak bych ti pral nasadit ty nejvetsi pleny, zajistit trestnymi plenkovymi kalhotkami na zamecky, aby se nedaly svleknout a nechat te v v nich pomocenou a pokalenou 2-3 dny az budes opruzena na zive maso. To by potom byla ta prava zkusenost. A potom ti to zasypat cilli korenim a dat vyprask koprivami. To by urcite neco do smrti vylecilo. A svazovat ruce nohy retizkem, to je take zdravi prospesne. Tohle ty potrebujes!

Denisa (Ne, 16. 7. 2017 - 11:07)

Ahoj, nenapsal by mi někdo...Co myslíš těmi zkušenostmi nebo spíš to přesvědčení rodičů? Chceš se snad s rodiči domluvit, aby ti dávali plenky?

Karolína (St, 12. 7. 2017 - 23:07)

Ahoj, nenapsal by mi někdo zážitky s tímto tématem?
Mě by to moc bavilo asi to zkusit ale nevím jak na to přesvědčit rodiče. Ráda bych znala i co jste zažívaly a poučila se z toho.
Pište mi prosím holky co jste to zkusily a i mamky, které by to u svych holek bud rady zkusily nebo které mají opravdovou zkušenost.

Díky moc
[email protected]

Zvědavka (Út, 11. 7. 2017 - 21:07)

T mince je taková blbá že...Kolik vám bylo, když jste to zkoušely? Takže ona fakt potom věřila, že se sama od sebe počůrává a počůrávala se i dál bez použití vody? Tak to je síla.

Zvědavka (Út, 11. 7. 2017 - 21:07)

Já to zkusila ze zvědavosti...Takže se to musí udělat k ránu? A záleží teda, jak dlouho má člověk tu ruku ve vodě?

Zvědavka (Út, 11. 7. 2017 - 21:07)

Ano to se rika, nebo kdyz...Já bych klidně brala, kdyby to zkusil někdo na mě. Něco o těch mincích jsem slyšela, ale moc se mi to nezdá.

Denise (Po, 10. 7. 2017 - 15:07)

T mince je taková blbá že jak sebou pohne tak to někam spadne a tak, nefunguje to pak neb to jde odhalit. Myslím že nejlepší na tom právě je když si o něm pak všichni myslí, že se počurává sám od sebe. Miska na to funguje skvělě jen se pak musí zase dát pryč a musíš si s ní prostě počkat než se dotyčný počůrá. My to dělaly jedné barbíně na táboře a byla to super pomsta a ostuda pro ni. A když se to udělá víckrát, tak někdy to spustí i pak počůrávání samo od sebe, na ni jsme už časem misku nepotřebovaly.

Ina (Po, 10. 7. 2017 - 14:07)

Ahoj, myslíte, že je...Já to zkusila ze zvědavosti na bráchovi, poprvé nic ale ráno jsem to zkusila znovu a funguje to. čurnul si teda jen trochu ale když tu ruku necháš díl ve vodě počůrá se uplně. To pak spával na gumovím prostěradle a já se mu smála, pak jsem se přiznala kamarádce a ta to doma zkoušela na sestře a taky to fungovalo. :-)

kik (Po, 10. 7. 2017 - 14:07)

To mi asi nerozumíte ale...Tak se před spaním víc napij a až se ti k ránu bude chtít prostě se počůrej do postele.Dělej to tak skoro každou noc .Napiš co na to rodiče nebo sourozenci.

Tom15 (Po, 10. 7. 2017 - 13:07)

To mi asi nerozumíte ale někdo jinej klidně může napsat, budu rád. Rada tak si plínky kup a nos je mi jako k ničemu není, ale i tak díy za odpověď.

Reklama

Přidat komentář