Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Euron (So, 26. 7. 2008 - 16:07)

Dávno se dělají v různých velikostech pro dospělé. Vyzkoušej.

mar (So, 26. 7. 2008 - 16:07)

Ty jo, tak o tomhle jsem vůbec nevěděla, že existuje taková úchylka na plenky. Zajímalo by mě, kde seženete vaší velikost plen? To oblíknete normální na miminka, nebo se prodávají i pro dospělé?

Jirka (So, 26. 7. 2008 - 14:07)

Ahoj...probíráte tady zajímavé věci...a já už si myslel,že plenky nosím jenom já.Jsem rád,že v tom nejsem sám.Rád bych si možná o tom s někým popovídal...třeba s nějakou slečnou??? :-) maverik100"seznam.cz

Misabej (Pá, 18. 7. 2008 - 19:07)

Ahoj Evo, hodně ti fandím. Děláš to velmi dobře. Nějaké "dětské" oblečení se dá objednat na www.ptákoviny-biz.cz v kategorii kostýmy nebo www.krasnezeny.cz v kategorii kostýmy. Přeji mnoho pěkných okamžiků při Vašich "hrátkách"

igelitka (Čt, 17. 7. 2008 - 13:07)

ja sa hlasim

Honza 20let (Po, 14. 7. 2008 - 06:07)

Rád nosim plenky a chtěl bych to skusit s někym.přebalovat se na vzájem nebo jen tak před nekym kdo má stejnou zalibu.Rád bych si udělal takový plenkový den.kdo má zájem zak at napíše na mail dendakiki"centrum.cz

Jirka (Ne, 6. 7. 2008 - 21:07)

Martino, to, co zde popisujete je zajímavé.
V této souvislosti se chci zeptat, jak na to reagovaly ty holky? Dávaly najevo nějaký odpor, nebo se k dceři chovaly hezky?

Míra (Pá, 4. 7. 2008 - 12:07)

Martino, tak hlavně když jste si to s dcerou dokázaly všechno říct. Jaký byl další vývoj potom? A jaké jsi jako matka měla pocity, když jsi přebalovala počůranou velkou dceru? My jsme samozřejmě s neteří netrávili tolik času, prakticky vždycky jen pár dní přes vánoce a pak o dovolené, ale přiznám se otevřeně, že i když to bylo ze zdravotních důvodů a nevyhnutelné, stejně jsem měl - když jsme byli spolu - celou dobu takové zvláštní pocity, když sestra pomáhala ze špinavých plínek a s umýváním neteři v jejím starším věku. Proto jsem se zmínil o tom soukromí, vím, jaké to je. Ale asi je přece jenom rozdíl v tom, že tvoje dcera to chtěla vyzkoušet, neteř na vybranou neměla...

Radek (Čt, 3. 7. 2008 - 17:07)

Ahoj Moniko, můžu se zeptat kolik Ti je? Nechceš si se mnou psát? Můj mail je retize"seznam.cz , je mi 21 a mám stejnou zálibu. Měj se..

387 (Čt, 3. 7. 2008 - 09:07)

Napiš o tom víc :-)387"centrum.cz

Monika (Čt, 3. 7. 2008 - 08:07)

taky jse mi to libi byt prebalovana

DDT (St, 2. 7. 2008 - 14:07)

V obou případech,jde o to nakopat je do prdele!Jde o dobu,kde když
nějaký debil přijde jak jinak než s něčím debilním,tak je to problém?Dříve na takové kraviny,nebyl čas,INTR,UČNÁK,KOLEJ..,chtěl bych vidět,jak by se tam posrával..,to nedělali ani v diagnosťáku,dnes si PAKO ZALOŽÍ www..a je chytrej a POSRANEJ!!!!

Euron (St, 2. 7. 2008 - 14:07)

Mrkni na podrobnosti www.abdl.cz
V mém případě jde jen o skupinu DL. Jde mi jen o příjemný pocit co z toho mám. Také mě to uklidňuje a odbourává stres. Nic víc. U tvé dcery je potřeba rozlišit jestli se u ní jedná jen o DL nebo spadá do skupiny AB. A o tomto nemá žádný psycholog ani páru. Ovšem v obou případech je potřeba podpory a nikoliv tomu bránit.

Martina (St, 2. 7. 2008 - 13:07)

Pre EURONA: To je mile. A vlastne, o co ide? V tvojom pripade, ak sa mozem opytat? Ako to funguje.

Euron (St, 2. 7. 2008 - 12:07)

Já jsem taky plenkař, protože se mi to líbí. Nejlepší v tomto případě je tomu nechat volný průběh a neřešit to. Další chyba je do toho montovat psychology. Opravdu o nic nejde, není to úchylka ani nějaká duševní nemoc. Pokud plenkaří a nebudeš jí to znechucovat, tak máš velkou pravděpodobnost, že se nechytne špatné party, chlastu a podobných věcí. To je druhá stránka plenkaření.

Martina (St, 2. 7. 2008 - 11:07)

Pre Mira: Vdaka za radu. Viem, uznavam, ze to bolo mozno trosku drsne, ale celkovo to nedopadlo tak, ako to vyznelo v tom, co som pisala. Dcerke sa to pacilo, bola som k nej mila (snazila som sa ju maximalne pochodit). Snad trosku som to prepiskla pri tejto navsteve - naozaj, uprimne to bol prvy napad, ktory ma napadol. Potom sme si o tom kludne porozpravali. Dopadlo to vsak tak, ze po tom vsetkom si dozadovala opatovne prebalit a tak ostala celu noc. Skusila som odvtedy prevolat psychologov a prosila o radu. Povedal vsak, ze nie je to fyzickeho charakteru ale psychickeho. Skusim a verim, ze popracovanim a vzajomnou doverou to zvladneme. Kazdopadne vdaka za rady - vazim si to

Míra (St, 2. 7. 2008 - 11:07)

Martino, to je hodně těžký a ošemetný problém, vůbec nechci soudit, sám nevím, jak bych se zachoval. Moje neteř nosila plenky až do 23 let, než šla na operaci - byla celkově inkontinentí kvůli rozštěpu páteře. Už je v pořádku, jen občas jí to zazlobí na dlouhých cestách, tak se jistí jednorázovkou,ale předtím byly pleny nutností. Takže něco málo o tom vím, co to je u velké holky. Když jsme byli společně na chatě, tak celá rodina pomáhala s praním a vlastně i s odvozem, protože to značilo tahat až do těch jejích 23 pořád plné tašky plen a prát a prát. Jednorázovky byly až později a byly ekonomicky náročné, na předpis byl jen omezený počet. Ale zkouším si představit, že by dcera nebo neteř řekly, že chtějí nosit plíny schválně.V zásedě bych asi taky v tomto případě volil to co ty (přečetl jsem si také schválně, co psala dříve Jiřina, když o ní byla zmínka). Asi jo - chceš to, tak v nich buď, na chatě či chalupě je k tomu ideální možnost. Jediné, co myslím, že jsi přestřelila, bylo nezaručení soukromí před návštěvou, tohle by se ti ve vztahu dcery k tobě mohlo docela vymstít. Dobré by bylo, kdyby sis teď s dcerou našla chvilku a popovídaly jste si otevřeně o tom. O ní, proč to tak chtěla, a neboj se jí popsat i všechny svoje starosti a pochyby i pohnutky, které tě vedly k tomu všemu. Věřím, že bys teď i skousla, když by si to dcera chtěla zopakovat, možné to je... Ono ji to třeba po čase přejde, zakázané ovoce chutná nejvíc, ale nejdůležitější je její důvěra k tobě, že se ti může se vším svěřit. Věřím, že se to povede. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsal..

Martina (St, 2. 7. 2008 - 10:07)

Pre: EURONA A co by si urobil ty na mojom mieste? Mozno som nepostupovala spravne, ale to bola jedina moznost, ktora ma napadla.

Euron (St, 2. 7. 2008 - 09:07)

Tak jest. Zklamala jsi její důvěru.

A (St, 2. 7. 2008 - 07:07)

Myslím, že sa zmenila len v tom, že už ti nikdy nič nezavesí na nos a bude to tajiť.

Reklama

Přidat komentář