Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Euron (Út, 1. 7. 2008 - 19:07)

Martina ty si zviera.

jana (Út, 1. 7. 2008 - 15:07)

souhlasim s tebou. dobry postup. hodne stesti

Martina (Út, 1. 7. 2008 - 14:07)

Ahoj Vera, nechcem ti teraz davat rozumy, ale chcem ti povedat, ako som to vyriesila ja so svojim problemom. Moja dcera mala 14 rokov, ked sa zacala takto spravat. Citala som vela o tom po internete. Nie je to uchylka (vidis to aj na prispevkoch), je to tzv. pocit nevinnosti. Dieta a dospely sa takto spravaju uplne bezne, chcu preniknut do detskych nevinnych cias od beznych kazdodennych starosti. Moja dcera si taktiez davala plienky. Mali sme v tom case druhe dievcatko (14 mesacne), takze si zobrala malej pampersku, dala si 4 latkove plienky bavlene a prebalila sa. Zistili sme to asi po tyzdni. Dokonca takto prebalena aj spala. Rozhovory a nic podobne nepomohlo, vraj to robia aj jej kamaratky. Jeden vikend som zobrala auto (to som uz bola rozvedena), zbalila som malu a zobrala aj 14 rocnu dceru na nasu chatu k rybniku, ze tam stravime vikend. Je to chata na osamote, takze velmi radi tam travime volne chvile. Na chate som jej povedala (ako ti to odporuca Jirina), ze suhlasim s jej "hrou" a po tom, ako som prebalila a obliekla malu, som dcere dala detsky zasyp, dala som jej pampersku a bavlnene latkove plienky (mala uz vtedy nosila len pampersky). Zabalila som ju "nasiroko", dala som jej nepremokave nohavicky a na vrch obtiahnute teplaky. Bola tak prebalene, ze mala dcerka behala okolo jazera a starsia dcerka sa ledva motala. Mala to, co chcela. O 2 hodiny prisla za mnou, ze potrebuje na toaletu. Povedala som jej, ze je male babatko a ako chcela, ma plienky. Pocikala sa a pokakala do plienok. Povedala som jej, ze k chate to mame chvilku cesty a musi v tom vydrzat. Velmi sa jej to uz nepacilo. A ked sme dosli na chatu, uz tam bola znama s dvoma detmi - dievcatami (14 a 17 rocne). Ked ich videla, nebolo jej uz vsetko jedno - ale opat som (trosku tvrdo) povedala, ze je babatko, ze to chcela a dokonca, dovolila som obom dievcatam znamej, aby ju prebalili oni. Verte, alebo nie, dcerka sa odvtedy v tomto smere zmenila. Neviem, ci som reagovala spravne, alebo nie, ale pevne verim, ze ano. Drzim palce aj vam a pevne verim, ze vam to pomoze. Dajte mi prosim potom vediet, ako vam to dopadlo. S uprimnym pozdravom, Martina

Petr (Čt, 19. 6. 2008 - 18:06)

A ještě dodatek, mám to podobné jako Radek. Dlouho jsem s tím také bojoval, ale po dlouhé době jsem se s tím smířil. Každý máme něco. Není to dobré v sobě dusit přirozenost.

polulak (St, 18. 6. 2008 - 15:06)

MudMade, také vím o čem píšeš, znám to z vlastní zkušenosti. Nevím kde se to vzalo,ale jako dítě školou povinné jsem měl neutuchající touhu se počůrat a pokakat do punčocháčů a kalhot. Vzhledem k zábranám jsem určitou dobu žil jen v těch přestavách, ale stejně jsem to provokoval tím, že jsem chodil na záchod až na poslední chvíli. Až do doby kdy si jednou příroda pomohla sama a já zjistil, že je to docela příjemné. Od té doby jsem si to několikrát zopakoval.

Petr (St, 18. 6. 2008 - 14:06)

Radek: Konečně rozumný člověk :-) Tak, ať se Ti daří sehnat takovou holku, která Tě pochopí. Není to jednoduché, chce to jen hledat.

Radek (Út, 17. 6. 2008 - 17:06)

Dobrý den, je mi 21 let a nošení plenek se mi také líbí a je to velmi pěkné. Dlouho mi trvalo se vyrovnat s tím, že se mi to líbí a mockrát jsem se pokoušel s tím přestat - nejde to! Je důležité si uvědonit, že to není žádná choroba a neovlivňuje to v žádném případě běžný život, ale pro takové lidi jako jsem já nebo Vaše dcera, je nošení plenek a zajímání se o ně docela nepostradatelné a ani bych se toho nechtěl zbavit. Dlouho jsem sám o sobě zjišťoval, jestli jsem normální a nemám nějakou nemoc, ale jsem zdráv (duševně) a úplně normální a nikdo neví, že se mi to líbí. Docela složité je si hledat partnera, který by to respektoval a chápal. Velmi rád bych si s Vaší dcerou o něčem takovém psal - jestli by chtěla a Vy jste to dovolila. Jinak se ničeho nebojte - lidi s takovým zájmem bývají slušní a společenští, mohu tak soudit jen podle sebe. Jinak přeji hodně štěstí a porozumění mezi dcerou a Vámi.Můj E-mail:retize"seznam.cz. S pozdravem Radek...

Návštěvník (Út, 17. 6. 2008 - 09:06)

Dávejte bacha, Chocholoušek má maniodepresivní poruchu.

Eva (Út, 3. 6. 2008 - 08:06)

Děkuji všem co chtějí pomoci nebo poradit. Jsem ráda, že ne všichni zastávají názor pana Chocholouška. Je to pro mě opravdu těžké, ale snažím se svojí dceři nějak pomoci, alespoň tím, že jí naslouchám. S přáním krásného dne Eva.

pepe (Po, 2. 6. 2008 - 23:06)

Evo dceři nejvíce pomůžete když s ní o plenkách a o jejích představách budete mluvit, její názory a přání respetovat. Myslím si že vím o čem mluvím . Od mládí mám podobné představy jako vaše dcera. Přeji Vám hezký vztah s dcerou.

Chocholoušek (St, 28. 5. 2008 - 13:05)

Hmm, ta Eva si z vás dělá docela dobrou prču. Je to obyčejný kluk fetišišta a tady má své žně. No nic proti fetišismu když nikoho nebije, nestřílí, nikomu neubližuje znásilněním, ale je zajímavé, jak na to reagují další a jak se další přidávají. Svět plenek je víc u mužů než žen je to dáno touhou být opečováván, konečně nic nerozhodovat a být chvilku bezstarostný jako batole. Zřejmě i uspořádání pohlavních orgánů je dráždivější v plence pro muže více než pro ženy..proto většina dalších jsou Sambalové .
Jenže bohužel skoro 15 procent žen ve věku 40 a více let má dnes problém s malým únikem moči a ty tu rozhodně nediskutují.
Kdo to opravdu zná, jaké to jsou starosti, ten hledá oporu úplně jinde.
Hezký den a pokračujte v diskusi.

Návštěvník (Po, 26. 5. 2008 - 09:05)

Já mám plínky, ale v oblečení chlapečků to nee, ale jinak chápu od evy. mám místo oblečení kamarádku pod širákem v louce.

P (Po, 26. 5. 2008 - 08:05)

Neboj, to je len preto že ešte nemá chalana až ho bude mať prejde ju to.

Eva (Po, 26. 5. 2008 - 08:05)

Děkuji za podporu, už jsme zase o kousek dál. Plenky nosí stále, často si o tom povídáme, je ráda, že se může někomu svěřit. Svěřila se, že jí to vzrušuje a potom se v plence hladí. Ukázala mi nějaké stránky na internetu, kde byly dívky v plenkách a některé oblečené jako malé holčičky. Ptala jsem se jí jestli se jí líbí i to převlékání nebo jenom plenky. Odpověděla, že by se jí to také líbilo, mít ještě k plence nějaké dětské holčičí oblečení. Ráda bych jí nějak pomohla, ale nevím jak.

pepe (Po, 26. 5. 2008 - 01:05)

Evo zachovala jste se skvěle! Dle mého názoru jste nic lepšího nemohla udělat.

petr (St, 21. 5. 2008 - 18:05)

taky nosim plenky a je to fakt guuut

Návštěvník (Ne, 4. 5. 2008 - 13:05)

jake mas pleni počuranku

Návštěvník (Ne, 4. 5. 2008 - 12:05)

teni

Návštěvník (Pá, 2. 5. 2008 - 08:05)

jataki nosim pleni

Návštěvník (St, 23. 4. 2008 - 17:04)

Plenky - leží v nich někdo, nevinně nařčen.

Reklama

Přidat komentář