Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Sambal (Ne, 1. 7. 2007 - 11:07)

Alenčina osudová chyba - tu psal myslím schwarczman a ten se teď věnuje práci na jiném magazí, kde píše povídky, takže na nás asi už nebude mít čas

Seanův osud - ten psal Petka63, který se k nám po skoro půl roce vrátil dělat hlavního moderátora. Co se týče psaní, tak jeho načatá povídka neměla moc velký úspěch, ale můžeš mu vyjádřit podporu a zeptat se ho sama, jestli bude pokračovat Petka63"seznam.cz

Zuzanin dětský trest - ten jsem psal (překládal z anglického originálu sám). Určitě ho dopíšu, ale teď mám na starost jiné věci. A mě se pokračování toho příběhu nezdá moc kvalitní. Ze začátku byl fajn, ale potom to bylo jenom o tom, že Zuzanka dostává před někým na holou, nebo je někým ponížená. Už se tam opakuje hrozně moc věcí.

sasa (So, 30. 6. 2007 - 19:06)

Sambale, prosím tě, nešly by sehnat pokračování k příběhům Alenčina osudová chyba, Seanův osud a Zuzanin dětský trest?

Návštěvník (Pá, 29. 6. 2007 - 17:06)

to neviteze jetov mode i Viktoria Beckham jenosi dokonce ijeji manzel ipri sportu....a vy byste jemelatakenosit jinak nebudete in....

Kamil (Pá, 29. 6. 2007 - 17:06)

Pouze u žen.

sasa (Pá, 29. 6. 2007 - 17:06)

No nevím jestli mě to přímo vzrušuje, ale líbí se mi to. Tebe to taky vzrušuje?

Kamil (Pá, 29. 6. 2007 - 17:06)

Zajímavé a láká tě to jen u tebe nebo tě třeba vzrušuje, kdyby si viděla nějakého počůraného nebo pokakaného muže?

sasa (Čt, 28. 6. 2007 - 16:06)

Přesně něco jiného je přání a něco jiného realita. Určitě nejsem lesbička, ani vlastně nevím proč se mi v těch přestavách vždycky vybavují ženy nejspíš kvůli tomu kontrastu - ony krásné a bezchybné a já pokakaná.

Kamil (St, 27. 6. 2007 - 18:06)

Tak takový sen se ti asi těžko splní. Ono je totiž něco jiného přání a něco jiného realita. A ty jsi lesbička nebo bisexuálka? Čemu říkáš starší muži?

sasa (St, 27. 6. 2007 - 17:06)

No to učurávání do vložky je fajn, ale většinou to skončí mokrým koláčem na teplákách a když je to hodně nacucané, tak to stejně projde na kalhotky a teče to po nohách ale je to vzrušující. Nejvíce vzrušující je když o tom ví ženy, hlavně kamarádky a starší muži ale ženy víc, to je takový zvláštní pocit když si představím že se vedle těch krásně upravených a novoněných žen a nafintěných kamarádek batolím já s plnýma, úplně pokakanýma kalhotama a pěkně smrdím, jako bych četla jejich myšlenky (to je ale pokakánek, ta se teda zdělala jak batole,...) to je dost vzrušující.

Kamil (St, 27. 6. 2007 - 16:06)

Sašo, udělala jsi moc dobře, když si začala s realizací. Líbilo se ti to? Vem si kratší sukni, sandály a jdi někam do parku mezi lidi. Stačí, když budou od tebe pár metrů a nemusejí se ani dívat tvým směrem. Počůrej se, nebude to vidět, neboj. Nebo se zkus rovnou vykadit, ale do kalhotek, o kterých víš, že je vyhodíš. Pak jdi na toaletu nebo někam, kde je můžeš sundat a vyhodit, aby tě nikdo neviděl.
Co myslíš? Ti, kterým se to stalo jako nehoda, mají radost z úlevy, ale jinak se stydí a vyhýbají ostatním lidem, aby je nikdo neviděl. Dá, ale pak to asi budeš mít všude (když nebudeš mít minisukni). Když se budeš batolit, každý, kdo si tě všimne, to asi pozná. Zajímalo by mě, co tě vzrušuje víc. Když by tě viděli počůranou a pokakanou muži, ženy nebo je ti to jedno a je pro tebe vzrušující prostě jen ten pocit ostudy, že tě všichni vidí a na pohlaví nezáleží?

Sambal (Út, 26. 6. 2007 - 20:06)

BabyLand nyní funguje pouze na adrese WWW.ABDL.CZ (pro jistotu, pokud by se Ti tam objevila ještě stará úvodní stránka, kterou máš uloženou v paměti in. prohlížeče, klikni na tlačítko ve svém webovém prohlížeči pro aktualizaci stránky.

Všechny ostatní subdomény jsou nepřísptupné.

sasa (Út, 26. 6. 2007 - 20:06)

nemůžu se na ty stránky dostat, pořád to chce nějakou registraci a že mám přijít později tak nevím.

Sambal (Út, 26. 6. 2007 - 20:06)

Co by se mělo dít s BabyLandem?

Korbin (Čt, 23. 5. 2019 - 21:05)

Můžete dát plné znění internetových stránek Baby Land ?? Nemohu to ani vigooglit dik

sasa (Út, 26. 6. 2007 - 17:06)

Ty představy jsou neodbytné, dneska jsem to nemohla vydržet, tak jsem si aspo? vzala vložku a učurávala do ní, ale celou dobu jsem myslela na to jaké by to bylo mít řádně plné gaťky, všude kam du na to myslím, když někde vidím hodně lidí zasním se jaké by to bylo se mezi nima pokakat a úplně vidím ty zvědavé pohledy. Jaké má u toho člověk pocity, když má fakt plné gatě? Co člověku jako první proletí hlavou? A opravdu se v tom nedá normálně chodit, mě by se třeba líbilo se v tom "batolit"?
Mimochodem co se stalo s baby landem?

Kamil (Pá, 22. 6. 2007 - 18:06)

Proč? Za to, co se ti líbí? Nemusíš to přece dělat hned na veřejnosti! A kromě toho si toho spousta lidí stejně nevšimne. Asi záleží, jak pevné budou kalhotky. Když bude tvůj výtvor pevný, neproleze, když se v tom nebudeš válet. Ubrousků si vezmi hodně.
Tajemnou komnatu znám, pěkné fotky. Mám i další z jiných webů ze zahraničí i placených stránek.

sasa (Pá, 22. 6. 2007 - 17:06)

Víš já bych se asi strašně moc styděla, přece jen 18ti letá holka s nadělením v kalhotách, v představách je vzrušující když o tom ví co nejvíc lidí, ale ve skutečnosti by to byl trapas. Když budu ležet na břiše s trochu rozkročenýma nohama, půjde mi to víc dopředu nebo nahoru k zádům, ty ubrousky jsem tam chtěla dát, aby to neprosáklo na kalhotky, pak bych to jen vzala i stím a vyhodila do záchodu, to by nešlo? Doufám že to nepůjde mimo gaťky. Jak se stane že to jde někomu na nohy jak se všude píše, když mají kalhotky pevné gumičky, tak by to projít přece nemělo ne?
Kamile, byla bych ráda, kdyby ses také podíval na Tajemnou komnatu na tu fotogalerii pokakaných holek.

Kamil (Pá, 22. 6. 2007 - 15:06)

Sašo, jsi plnoletá, tak si můžeš dělat, co chceš. Nevím, možná kdybys šla za psychologem, ale to asi nechceš. Vyzkoušej si to a uvidíš, co to s tebou udělá. Když se ti to líbit nebude, jdi za psychologem. Jestli ano, nevidím důvod, proč by sis neudělala dobře. Nejsi jediná, kdo má tyhle představy.
Obleč si staré kalhotky a tepláky a udělej to do nich. Do té vany jsem myslel samozřejmě oblečená :-) Jestli chceš veřejnost, vezmi si projímadlo a jdi mezi lidi. Proč bys neměla odvahu? Když budeš někde, kde tě nikdo nezná. Jestli chceš pomoct, napiš mi na kamilko"email.cz , půjdu s tebou do toho. Ubrousky nic nepoberou, vem si kalhotky, ne tanga!
To si to nedovedeš představit? Úleva v břiše a kalhotky se ti začnou nadouvat pod tíhou h....

sasa (Pá, 22. 6. 2007 - 13:06)

Je mi 18. Vážně se těch představ nejde nijak jinak zbavit? Musím na to pořád myslet i v docela nevhodných chvílích, ale opravdu nemám odvahu. To že bych to udělala záměrně do vany, to mě moc neláká, spíš to třeba pustit až už to nebudu moct vydržet a třeba v posteli, nebo do tepláků, ale v těch představách se mi to stává na veřejných místech, jako třeba v autobusu, v obchoďáku nebo večer v parku, ale na to já odvahu nikdy mít nebudu, prostě se bojím odhalení.
Můžete mi prosím někdo popsat jaký je to pocit pokakat se? Je to pro mě moc důležité.
Ještě mě napadlo, že bych si mohla dát pár ubrousků do kalhotech a až budu ráno ležet na břiše, že bych to pustila, ale nevím jestli ty ubrousky neprosáknou a jestli mi to zůstane v kalhotkách, nevím kam všude to bude postupovat, ale na některých těch obrázcích toho moc v gaťkách ty slečny neměly, tak by to třeba šlo ne?

Kamil (Čt, 21. 6. 2007 - 15:06)

Sašo, věř mi, máš to v sobě a těchto představ se nezbavíš!!! Budě to užírat tak dlouho, dokud to nezkusíš. Na fotkách vidíš, jaké to je. A jestli to chceš zažít, tak si dej do kalhotek oloupaný banán (třeba jen půlku) a dej si ho k zadní dírce, aby to vypadalo, jako že k... a pak si sedni na židli. Nebo si dej trochu alkoholu, zábrany povolí a je to. Když to uděláš ve vaně a kalhotky pak hned přepereš, nemělo by nic být poznat. Kolik ti vlastně je a odkud jsi? Třeba by ti s tím někdo pomohl.

Reklama

Přidat komentář