Reklama

Ve škole naboso

Morrígan (Pá, 22. 1. 2016 - 20:01)

Chodím do osmé třídy a...Proč nechodíte bosa, bez ponožek a bez bot?

Gymnazista (Ne, 27. 12. 2015 - 21:12)

Když jsem já chodil na gymnázium, pamatuji se, že jediný moment, kdy byly některé holky ve třídě bosy, byl první den školy, protože ještě bylo teplo a ony byly naboso bez ponožek a ještě si zapomenuly vzít nějakou domácí obuv. No a do třídy nešlo jít v obuvi zvenčí, po linu se muselo ťapkat i třeba bosýma nožkama. Paní profesorka to ale neřešila, že by se nad tím nějak rozčilovala, to ne. To kluci ale měli vždycky fusekle, ten první den, i když taky neměli domácí obuv, a tak byli jen ve fuseklích. No a pak třeba někdy v červnu některá z holek přešla okolo několika lavic pár metrů jen bosa, protože si domácí obuv nechala pod lavicí. Školní výlety a tělocvičnu nepopisuji, to by bylo na dlouho.

Tomasek (St, 2. 9. 2015 - 22:09)

Taktez odvedle Vankovky (ten barak s bankama) vychazi pravidlene nejaka pani bosa z kancelare az na obed. Moc sexy.

Matej (St, 28. 1. 2015 - 22:01)

Ja som bol na strednej škole úplne bosý, keď sme maľovali triedu. Mal som nové žabky a nechcel som ich mať od farby. Bolo super chodiť po tých mláčkach farby s bosými chodidlami. My sme sa na strednej vôbec neprezúvali, takže trik s naschvál zabudnutými prezúvkami by bol bezúčelový. Ja som ale od jari do jesene chodil do školy v žabkách (samozrejme bez ponožiek) a často som si ich na chvíľu vyzúval. Cestou domov už boli žabky v ruksaku a ja som šiel bosý. Mám 23 rokov. Chystám sa na VŠ a tam to plánujem robiť podobne.

Miro (Pá, 17. 4. 2020 - 16:04)

Ahoj, plne s tebou súhlasím a som na tom podobne. Úplne bosý síce nechodím, maximálne po tráve na záhrade, ale skúšal som už aj v meste po asfalte, no najradšej chodím naboso, či už mám obuté sandále, šľapky, prípadne žabky. Nemám rád ponožky, takže od jari do jesene podľa teploty idem naboso, stačí mi tak 15 stupňov a viac. Som už 30tnik čiže len o málo od teba starší a presne ako píšeš od školských čias, u mňa od strednej, cez vysokú školu, v práci a aj teraz samozrejme aktuálne. Cítim sa veľmi príjemne, keď som naboso, len škoda, že takto nemôžem chodiť počas celého kalendárneho roku.

ana k (Ne, 2. 6. 2013 - 03:06)

no já jsem šel uz bos když jsme měli tv

Vlasta (Ne, 9. 11. 2014 - 21:11)

Studuji taktez vysokou a hodiny tv mame vzdy na konci vyuky takze pred tv si je svleknu a potom jdu bosa na hromadnoi dopravu.Mejte se hexky cau

Lionel (Ne, 10. 8. 2014 - 11:08)

Ahoj :) já už od základní školy asi tak od třetí nebo čtvrté třídy chodím bos sice v přezuvkách sice když je zima tak si dám i ponožky. Začal jsem chodit na střední policejní školu a tam jsem v podstatě celou dobu bosky většinou i učitelé nám říkaji aby jsme cvičili spíše bosky že je to pohodlnější . Když máme sebeobranu (judo) tak je samozřejmostí být bosky takže takové zkušenosti mám já kdybych to shrnul nejsem na té škole v tomhle stylu sám většina spolužáků a spolužaček chodí bosky protože se to ani nevyplatí se pořád přezouvat každý den se před tělocvikem nebo sebeobranou vyzouvat do bosa to je blbost :D

- (Po, 4. 8. 2014 - 12:08)

aj my sme museli na telocviku...My sice také, ale mělo to praktický důvod- šlo to lépe.

karel (Po, 4. 8. 2014 - 11:08)

aj my sme museli na telocviku šplhať bosy po tyči a dakedy aj celu hodinu

! (St, 9. 7. 2014 - 08:07)

Pejskařky za to...Kdybys nekacala.

leo (St, 9. 7. 2014 - 07:07)

Amazing ! I just got 3500 RP code for totally FREE ! Come and download code too

>> http://RiotPoint.eu/

na hřišti (St, 2. 7. 2014 - 13:07)

Potřebu by děti na hřišti...Pejskařky za to nemůžou.Když sledují jak se tam děti do pískoviště vy...a jejich mámy to ještě zahrabou aby TO nebylo vidět,pak si říkám-co jiné dítě bude si hrát v h...u?U nás za domem je oplocené hřiště,hraje si tam hodně dětí.Ale většina maminek je nechá dělat potřebu přímo na pískovišti a pak nadávají na pejskaře,když ví že to dělají děti.

marek (St, 2. 7. 2014 - 11:07)

my sme musely tieš povine na šplhany si zobuvať ponožky a bosy šplhať po tyči učiťelka ma raz nehala šplhať celu hodinu až kym som sa to nenaučil a tieš nas nechala dakedy ked sme hu nepočuvali nehala nas behať 10 krat bosy okolo telocvične

Mirek (Ne, 29. 6. 2014 - 17:06)

Tak tady http://zsrepubliky.cz/foto/2013/2014/16965.jpg jsou kluci v ponožkách, ale hlavně bosí na konci roku.

Mirek (Pá, 20. 6. 2014 - 18:06)

Pro inspiraci kopíruju od Clarissy.

Zpráva od paní učitelky
10. června 2014 v 12:32 | Clarissa | Články našich čtenářů a přátel

Dostala jsem zprávu od paní učitelky Šestákové která se nám občas zmíní o situaci na škole na které vyučuje co se týká žáků kteří ve škole chodí bosi. Zpráu jsem zkopírovala a tady ji zveřejňuji. V těchto horkých dnech je fajn chodit ve škole bosky, ale jsou i takoví kteří nosí pantofle s uzavřenou špičkou a ponožky. To bych opravdu nemusela.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bosí žáci

Včera 9. 6. 2014, 10:45:24

Komu: [email protected]

g

Milá studentko Jano,

zdravím Tebe a ostatní návštěvníky blogu. Rozhodla jsem se že zase po několika měsících napíši jaká je situace na naší škole ohledně žáků kteří chodí ve škole bosi.

Od podzimu do současné doby jsem zaregistrovala sedm dětí které denně chodili v ponožkách, byli to čtyři chlapci a tři dívky od šesté do deváté třídy. V posledních teplých dnech bosých žáků přibylo, odhadla bych že z celé školy chodí úplně bosi dva chlapci a deset dívek, dalších pět chlapců v ponožkách a pět dívek v ponožkách nebo silonkách. Ale je to jen můj odhad, nemám čas na to abych sledovala a přesně počítala bosé žáky.

Tělocvik už provozujeme na venkovním hřišti, tam bos necvičí nikdo. I žáci kteří cvičili bosi v tělocvičně mají na venkovní cvičení vhodnou obuv.

Sbor pedagogů už se touto tématikou nezabývá, jestli bude nějaká změna pro žáky od nového školního roku ohledně přezouvání a nepřezouvání ještě nevím.

Přeji všem školou povinným i všem dalším návštěvníkům blogu krásný začátek léta.

Šestáková.

Click here....

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Martin Martin | E-mail | 10. června 2014 v 17:24 | Reagovat

Vůbec se jim v těch vedrech nedivím. V práci jsem měl dnes na teploměru skoro 40 stupňů a taky jsem chodil bos, přesněji v ponožkách. Naštěstí jsem nebyl sám, bylo nás sedm. Pět kolegyň a ještě jeden kolega. Boty si sundaly i kolegyně, které tak běžně nechodí, ale nemají averzi vůči bosému chození. Prostě neutrální vztah. Běžně tak chodí jen dvě. Jenže vzhledem k těm teplotám ani jiné rozumné řešení není. Budova je sklo, železo a beton. Jestli správně počítám, chodí ve škole tak dvacet lidí bosých, to je vic jak polovina jedné třídy. Rozhodně bych to nezakazoval, podle mě je to mnohem přirozenější a zdravější a je dobře, že k tomu razíte tak benevolentní přístup.

2 Veronika Veronika | 11. června 2014 v 11:35 | Reagovat

Píšu ze školy, taky jsem bosa a nemám ani ponožky. Brácha taky nenosí přezůvky a dnes je taky bez ponožek ale minulý týden nosil ponožky. Jedna holka ze třídy má žabky ale má je kopnutý pod oknem a chodí po třídě a na chodbu taky bosa. Asi by víc dětí chodilo ve škole bosi kdyby jim to dovolili rodiče. Mně s bráchou to dovolili a špinavý nohy neva, doma si je umejem.

3 Tomík Tomík | 12. června 2014 v 12:15 | Reagovat

Též si myslím že v takovém horku chodit navlečený v botech je děs. Jak je teplo chodí vždy bos od jara do podzimu

4 Kid Kid | E-mail | 12. června 2014 v 14:32 | Reagovat

Já jsem byl včera a dnes taky ve škole bos bez ponožek. Ani si ze mně kvůli tomu nikdo nedělal srandu protože každý chápe že v takovým horku je to příjemný. Na chodbě jsem viděl několik kluků a holek z jiných tříd že byli v ponožkách nebo bosi, ale spíš si myslím že nechali pantofle ve třídě a na chodbu šli bosi

5 Jarka Jarka | 12. června 2014 v 21:49 | Reagovat

Kamarád si dneska naschvál poprvý nevzal do školy nic na přezutí. Řekl, že to chce zkusit do konce roku kvůli mně, když se mi to líbí a že tak budeme chodit oba. Jeho rodiče o tom ale ještě neví, tak jsem zvědavá jak na to budou reagovat. Já žiju s taťkou a ten to bere úplně v poho. Mamce to ale vadilo, když jsme byly ještě spolu a říkala, že se na ty zasviněný nohy nebude koukat. Taťkovi záleží dost na škole a na tom s kým chodím. Známky mám ale dobrý, takže je to v poho. Když jedu za mamkou, tak si musím umejt nohy a vzít si čistý ponožky nebo silonky. A pokud po vyučování nestíhám, tak si je umeju ve vlaku a v obchoďáku si koupím nový.

6 Evka Evka | E-mail | 13. června 2014 v 21:08 | Reagovat

Rodiče každýho z nás jsou jiný. Mojí mámě nevadí, když chodím ve škole bosá. Máma tak sama občas chodí venku. Doma chodíme jenom bosí, nemáme ani nic na přezutí. Chodím hlavně v ponožkách, silonky moc nemusím. Úplně naboso nechodím, to vypadá divně a studělo by to.

7 Tomík Tomík | Neděle v 7:12 | Reagovat

Co je Evko divné na tom chodit úplně bos to nechápu.Zkus to a uvidiš je to fajně a kort v horku steašně příjemné.

8 Evka Evka | E-mail | Včera v 21:18 | Reagovat

Úplně bosa se necítím a bylo by mi bylo v té škole zima od nohou.

Mirek (Pá, 13. 6. 2014 - 19:06)

Tenhle týden šlo určitě hodně žáků do školy naboso. Někteří neměli přezuvky, a byli proto bosí. Nebudou nějaké fotky?

Jarin (St, 4. 6. 2014 - 13:06)

a taky je tam na...áno od...Potřebu by děti na hřišti neměly dělat, o tom žádná diskuse. Na 2. stranu, také jsem viděl (v Příbrami) 2 ženské, které si na hřiště vzaly psy, ti psi tam samozřejmě dělali potřebu a ony to neřešily. Nechali to tam, jak se vysr***. Samozřejmě když tam vletěli, psi jao pomatení hrrr obchcávali plůtek i houpačky. Nechápal jsem, proč ty 2 nány tahají psy za plot na hřiště a navíc ani děti s sebou neměly. Tak nevím, jestli to byl naschvál, nebo taková tupost. Ale to už je mimo téma.

pro he (St, 4. 6. 2014 - 12:06)

Jo, už vidím chodit bosá...a taky je tam na...áno od bezdomovců.opilců a dětí které to tam maminky nechají dělat.U nás za domem je nové hřiště-oplocené pejsci tam nemůžou.Byl jsem svědkem jak malé dítko řeklo že potřebuje...Maminka mu stáhla na pískovišti kalhotky a řekla-tak dělej.přímo na písku mezi ostatními dětmi a ženami.Pak se však stala terčem nadávek ostatních maminek a musela TO uklidit.No co by jste si o ní myslela že nechá dítko aby se vy... přímo na pískovišti?Já jsem jen nevěřícně koukal z okna a říkal si že paní je pěkné prasátko.

he (Út, 3. 6. 2014 - 19:06)

Nekritizujte chodenie naboso,...Jo, už vidím chodit bosá po městě, všude nasráno od čoklů...

Reklama

Přidat komentář