Reklama

Náušnice u kluků?

Tony (Ne, 21. 1. 2018 - 16:01)

I děvčatům, které ty náušnice nechtějí je nehoráznost je vnucovat.

jirina (Ne, 21. 1. 2018 - 15:01)

ano taky jsem nesnášela jak mi naši nutili naušnice, když jsem si je jednou sundala a mamka mě viděla tak mě seřvala že jsem holka a ta musí mít naušničky a nacpala mi je do uší zpátky, já se pak už bála si je někdy sundat...

Eliška (Ne, 21. 1. 2018 - 13:01)

Ja jsem třeba jako holka náušnice neměla rada pichli mi je asi v 5 letech ja je nechtěla ale proste se mě nikdo neptal jsi holcicka musíš mít nausnicky tak mě tam doslova dotáhli a jehlou mi propichla doktorka uši a naštvala mi tam zlaté náušnice co nosila babička dřív si pamatuju doteď ten divny pocit jak se mi furt houpaly v uších furt sem je cítila ale na to jsem si za čas zvykla ale i potom jsem proste je nepotřebovala možná i proto ze naši trvali na tom ze musím nosit tady tyto ostatní holky si je mohly měnit a nosily i menší ale ja když jsem řekla ze už je nechci tak jsem malém dostala a když sem řekla ze jestli aspoň nemůžu mít jiné než tyto tak to samé ze jak si to muzu dovolit říct atd tak jsem je proste nosila asi do 16 kdy mi dovolili si je nadobro sundat a ja už od té doby náušnice nikdy neměla protože ale byly ty náušnice asi větší a ja je nosila přes 10 let v kuse tak mi dírky v uších už asi nikdy nezarostou tak dikynvsem

Krásné (Pá, 19. 1. 2018 - 23:01)

No můj syn chtěl taky...tvůrčí psaní.

Magda (Pá, 19. 1. 2018 - 17:01)

Před časem se muj syn ptal...No můj syn chtěl taky náušnice jak mají fotbalisti a tak jsme je-li píchnout uši ale kvůli propichnuti a protažení nausnic jsem mu musela na šest týdnu dat moje náušnice zlaté s červeným kamínkem takže to byl pro nej trosku šok ale vysvětlila jsem mu to a už se těší až bude mít za dva týdny nebude vypadat jako holcicka ale jako fotbalista. Je mu 7 let. Vypadá teď ale fakt jak holka i když má krátké vlasy náušnice navíc takové dělají asi hodně ale ty dva týdny to v nich ještě musí vydržet

M (Pá, 19. 1. 2018 - 12:01)

jako mimino druhou když mi...Tak to máš ucho jak garniž na záclonu.

Tony (Pá, 19. 1. 2018 - 11:01)

Před časem se muj syn ptal...Nejen fotbalisti, ale i různí piráti ve filmech. Pokud nějaký pětiletý kluk ty náušnice vehementně chce, tak nic proti tomu.

luci (Pá, 19. 1. 2018 - 09:01)

Před časem se muj syn ptal...Příklady táhnou,ty "vyjímečné" víc.

Sára (Pá, 19. 1. 2018 - 07:01)

Před časem se muj syn ptal proč se někteří lidé narodí s náušnicema a jiní ne. Vysvětlila jsem mu že to jim musí doktorka propíchnout uši. On kde prý bere doktorka tolik náušnuic. Řekla jsem že ty jim musí dát maminka. Tečka vyřízeno. Když jsme li na 5- ti letou. tak najednou povída doktorce, propíchnete mi prosím uši aby mi maminka mohla dát náušnice.Já i doktorka jsme zůstali paf. Ona povísdá a ty chceš mít náušničky jako holčičky. On se na ní šeredně podíval a ostře řekl NE jako fotbalisti. Doktorka no tak to jo je jiná. Zatím jsem to oddalovala a radila se s doktorkou a s přáteli. Kluk na tom trvá.Moje matka , od které bych to nečekala, mi řekla neřežto když to chce, Takže asi příští týden pujdeme,

já dostalnáušni (Čt, 18. 1. 2018 - 17:01)

jako mimino druhou když mi byli čtyři roky. ve dvanácti mi máma navrhla jestli nechci do jednoho ucha ještě jednu. ve čtrnácti jsem si sám řekl o dvě navíc i do druhého. v patnácti jsem to dorovnal na čtyři v každém uchu. je mi 32 a nosím kroužky s kuličkou a v ostatních stříbrné pecičky.

luci (Čt, 18. 1. 2018 - 10:01)

Luci, teď jsi mimo. Ten...Souhlasím,že vnucené nošení náušnic může být pro dítě frustrací se všemi neblahými důsledky.Reagovala jsem na stylizaci s oblečením a účesem.

Tony (Čt, 18. 1. 2018 - 10:01)

Máš pravdu.Určitě je to...Luci, teď jsi mimo. Ten kroužek na penisu normálně nikdo nevidí. Ale vnucené nošení náušnic může klukovi udělat z dětství peklo, jak už tu bylo psáno výše. Pak může být dotyčný kluk náchylnější k alkoholismu nebo k feťáctví. Vím o tom své. S národním protidrogovým koordinátorem Jindrou Vobořilem se znám osobně, a mnohé jejich materiály jsem u něho doma četl.

Jitka (Čt, 18. 1. 2018 - 09:01)

Máš pravdu.Určitě je to...co máš proti kroužku v penisu? ten můj ho má a je to super.

Real (Ne, 12. 2. 2017 - 16:02)

Sexy,kluci chlapy noste...Jak mi postarší dob dat za náušnice na [email protected]

luci (St, 17. 1. 2018 - 15:01)

náušnice se dají srovnat...Máš pravdu.Určitě je to lepší,než si nechat nasadit kroužek do penisu.

dutošky (St, 17. 1. 2018 - 15:01)

náušnice se dají srovnat...jako ty nikdy nepochopí, co tím bylo myšleno.

co to plácáš? (St, 17. 1. 2018 - 07:01)

náušnice se dají srovnat se stylem oblečení ,s účesem atd. Ale opilec za volantem ohrožuje okolí. Každý normální kdyby si měl vybrat tak raději dá klukovi náušnice než ho nechá přejet opilcem.

Tony (Út, 16. 1. 2018 - 22:01)

JÁ ZNÁM SPOUSTU KLUKU CO...To je mi tedy argumentace. Znám plno lidí, kteří řídili soustavně vožralí, nikdy je cliftoni nelapili a nikdy se nevybourali ani se jim nic nestalo.

David Pokorný (Út, 16. 1. 2018 - 22:01)

Ja nesnáším náušnice protože jsem je musel nosit na praní mamky asi od 5 do 10 let jak ja je nesnášel postupně. Uši mi píchala doktorka která musela na mati cumet když ji řekla ze mi chce propichnout obě uši tak mi je teda propichla a nosil sem stříbrné kroužky které mi občas měnila i za jiné jednou mi na jakousi oslavu dala velké kruhy si doteď pamatuju ten pocit fuj ,, nesměl sem si je sundat prý by mi zarostlá dírka ˇˇˇ v 10 jsem mati ubrecel ze už je proste nechci a ona mi je s velkým odporem teda sundala a už jsem je nikdy neměl ale dírky v uších jsem měl pak ještě asi dva roky a jizvy tam mám asi napořád takže asi tak k nausnicim kluka to akorát otravuje a kdo píše ze je to dobry tak je blb co je nikdy neměl a nemusel nosit !!!

kraska dokonala (So, 11. 2. 2017 - 07:02)

Sexy,kluci chlapy noste náušnice,serte na názory že to je hnusný opak krásný tak si ty uši ozdobte

Reklama

Přidat komentář