Reklama

Výprask před diváky

Irena (Pá, 11. 8. 2017 - 09:08)

ahoj Iry, přesně to...Ahoj, no já jsem původně tu diskusi jen četla a nechtěla se do ní zapojovat. Ale když jsem se dočetla o tom, jak se nějaká holka spíše stydí ukázat holý zadek a raději by dostala pořádně, ale v soukromí, tak jsem musela reagovat. Ta holka asi neví, co je to výprask. Tak ne že by mě nevadilo v dětství, kdybych dostala na holou před třeba nějakým mladším klukem. To jo, styděla bych se. Ale pořád lepší, než ta bužírka! Že se podívá kluk na holý zadek, na tom zas tak nic není. No možnáá by to pro něj bylo i vzrůšo, ale to je tak vše.

Verča (Pá, 11. 8. 2017 - 09:08)

Ježkovo oko, to je diskuse....ahoj Iry, přesně to říkám i já a psala jsem to tady. zlaté naplácání rukou na holou před kýmkoliv. Jak píšeš ty, ta strašná bolest je mnohem mnohem horší. ten gumový tatar, co píšeš znám taky. Mamina ho měla v oblibě. mimo jiné. Bohužel. Jelita vždy

Irena (Pá, 11. 8. 2017 - 08:08)

Hele a na rovinu, brala bys...Ježkovo oko, to je diskuse. To mohou psát jen lidi, co pořádný výprask nikdy nedostali. Jasně že bych brala výprask na holou jen rukou, klidně před diváky. I třeba bráchou nebo bratrancem nebo i před někým cizím. No co, tak by viděl holčičí holý zadek. Rozhodně bych tu ostudu přežila lépe, než tu strašnou bolest. Moje máma měla takovou bužírku, umělou pomlázku. S tou jsem dostala 3x v životě, na holou. Tak strašně to štípalo, že si to nedovede nikdo představit. Proti tomu dostat na holou rukou, byť by někdo viděl můj holý zadek, to by byla ještě procházka růžovým sadem.

Karla (Pá, 11. 8. 2017 - 08:08)

ahoja, jo jo, to fajn, jsem...Tak to se divím, že bys raději ukázala holý zadek. Brrr. Já a sestra jsme dostávaly jen málo. Právě nám vždy mamka hrozila, že dostaneme na holou a stačila jen slova. Reálně jsem dostala jen jednou v první třídě za podvod naplácáno rukou na holý zadek a doma bez diváků. Ale o dva roky starší sestra to schytala hůř. Když mě bylo 10, sestra je o 2 roky starší, tak jsme si hrály ve starém písníku, který byl hned za bytovkami. a moje sestra tam strčila do sousedovic kluka, který nás otravoval. Byl to prcek, o dost mladší. Jenže on spadl z toho svážku písníku a docela dost si odřel koleno. S šíleným brekem letěl domů, kde to pochopitelně vykecal své mámě. Ta zašla za mou mámou a obě společně přišly za bytovku do toho písníku. Moje máma se strašně rozčílila, chytla ségru. V mžiku byla ohlá přes koleno. To bylo jasné, že je zle. Mamka ale řekla, "já ti dám strkat malé děti", tak teď se chlapeček podívá, jak dostává velká holka na holou. Načež gatě šly dolů a kalhotky také a máma ségře naplácala na holou před tím klukem a ještě asi 2 dalšími prcky. Holky nepočítám. Myslím si, že to nějak drasticky nebolelo, ale kdybych já takto dostala na holou, tak bych se asi hodně styděla, prostě pro ségru to musela být hrůza. Rozhodně větší než bolest.

MArťa (Pá, 11. 8. 2017 - 08:08)

Tak nechápu, že tomu...ahoja, jo jo, to fajn, jsem myslela, že jsi tak moc nedostávala ;-)
o bolest nešlo? tak to jsi nedostala pořádně, takže bu´d ráda. Já bych zase raději ukázala ten holý zadek i před bráchou než tu šílenou bolest.

Verča (Pá, 11. 8. 2017 - 06:08)

Tak pro mě by bylo horší...tak muj názor je malinko jiný. Dostávala jsem na holou od mámy. Vždy v pokoji o samotě. Ale klidně bych to vyměnila za výprask rukou na holou, klidně před ségrou nebo bráchou. Za tu bolest to nestálo teda. Měla velkou vařechu a rákosku. Ta bolest byla strašná

Petra (Čt, 10. 8. 2017 - 21:08)

Hele a na rovinu, brala bys...Tak pro mě by bylo horší kdybych dostala na holou třeba před kluky. Dostávala jsem na holou od mámy, vařečkou, ale vždy za zavřenými dveřmi obýváku a bráchové můj výprask jen slyšeli.Rozhodně to tak bylo lepší než kdybych dostala třeba jen rukou, ale mohli se dívat.

Jan (Čt, 10. 8. 2017 - 20:08)

Čuste ještě teď brečím...Hele a na rovinu, brala bys místo toho brutálního výprasku jen naplácání rukou. Ale že bych se mohl dívat, i když by to bylo na holou. Zajímá mě, jestli je pro ženy horší bolest nebo že je to na holou.

Adéla už večeře (Čt, 10. 8. 2017 - 19:08)

Čuste ještě teď brečím...Aha, a kde to jako je, těch 20 pod nulou. Snad v Antarktidě nebo na Marsu. Máme srpen, jestli sis nevšimla.

Adéla (Čt, 10. 8. 2017 - 18:08)

Čuste ještě teď brečím bolí me zadek dostala jsem na holou prdel koncem švihadla.Byl to můj největší výprask. Řekla sem brachovi ze je debil zkurvenej. Máma to slyšela vrátila do pokoje a řekla: vyber si buď tě zešvihám a nebo hodim do bazénu i když je dvacet pod nulou. zvolila jsem si výprask ale nevěděla jsem jaký mě čeká. Padesát ran na holý zadek. Bolesti se ještě teď svíjim bolestí

Pepa (Čt, 10. 8. 2017 - 16:08)

Proboha, proč, takový...Jako proč problém? Tobě by třeba Zdeno nevadilo, kdybys mě musela ukázat holý zadek?

Zdena (Čt, 10. 8. 2017 - 15:08)

Tak nechápu, že tomu...Proboha, proč, takový problém. Jako, že uvidí tvůj holý zadek kluci a ještě k tomu bráchové?

Pavla (Čt, 10. 8. 2017 - 15:08)

tak to jsi měla docela fajn...Tak nechápu, že tomu říkáš fajn. Jakože Ty jsi dostávala mnohem víc nežli já? Tak to určitě ano. U mě šlo spíš o to, že jsem věděla, že dostanu na holou a všichni se budou dívat, protože mladší bráchové to měli také tak. To po mě byla větší hrozba než nějaká bolest.

Marťa (Čt, 10. 8. 2017 - 13:08)

Tak to já nevím, co to jako...tak to jsi měla docela fajn ;-) Že stačily hrozby. já dostávala maximálně tak před segrou nebo ona přede mnou, takže to bylo docela jedno, že je to na holou. Jedno nebylo to, že to strašně bolelo.

Pavla (Čt, 10. 8. 2017 - 12:08)

Ahoja, já právě dostala...Tak to já nevím, co to jako mělo za efekt. Mám 3 bratry a ti byli občas trestáni, většinou na holou řemenem. Ale nebylo to zas nějak často. Ale pár takových výprasků jsem v dětsví zažila na vlastní oči. Mě jen máma vždy hrozila: "nech toho nebo dostaneš výprask". Atd. To mi stačilo, abych nezlobila. Až jednou, když mi bylo 11, jsem chodila za školu a měla asi 30 neomluvených hodin. Když se to provalilo, doma jsem dostala výprask na holou řemenem a mladší bráchy ani mamka neposlala za dveře. Pálilo to jako čert, ale hlavně jsem se hodně styděla. Od té doby se mi podobná věc nikdy nestala.

Pavel (Čt, 10. 8. 2017 - 12:08)

O výprascích jsou...Tak mnohem lepší je Aryonův spankingový deník.http://aryondenik.blogspot.cz/

Gama2 (Čt, 10. 8. 2017 - 10:08)

O výprascích jsou zajímavé články a příběhy na stránkách zadky.blogspot.cz, každopádně doporučuji

MArta (St, 9. 8. 2017 - 11:08)

Bolí to dost i plastovým....Ahoja, já právě dostala snad vším možným, ale tohle jediné jsem nezkusila, asi naštěstí teda. :-) Ale těch rozlámaných věcí bylo o můj zadek docela dost teda. Vařecha, ramínko, prakl atd

Veronika (Út, 8. 8. 2017 - 11:08)

Dostat před diváky to bych...hmm...stejný jako u nás. řezaná na holou jako žito. čím tě řezali?

Klára (Út, 8. 8. 2017 - 06:08)

Jo bolí to hodně. Taky jsem...tak já dostávala ještě v 16 od mátiny na holou. :-) :-(

Reklama

Přidat komentář