Reklama

Výprask před diváky

Jarča (Po, 10. 1. 2011 - 01:01)

Je mi 13 let a když si mám...Je mi teď 16 a bydlím na internátě, takže rodiče s rákoskou jsou daleko, ale když jsem něco provedla, tak jsem si taky raději vybírala vejřez, naposledy jsem dostala o prázdninách, než jsem jela do nové školy, měla jsem za úkol přijít do osmi a já přišla až před půlnocí, naši byli strachy bez sebe, dostala jsem vynadáno a na výběr - bez mobilu na intru a bez notebooku, který jsem dostala, nebo na zadek, volba byla jasná, ale netušila jsem, že to bude velký, vždycky to bylo vařečkou 15 na holou ato se dalo vydržet, teď táta vzal prut, ohli mě v kuchyni přes stůl, mamka mě držela za ramena a ruce, taťka mi zvedl sukni, dostala jsem přes kalhotky, ale to bylo jedno, prutem to tak strašně bolelo, že jsem poskakovala, kroutila zadkem, třásla s ním, kopala nohama, vřískala jak na porážce, prosila o smilování a nakonec jsem se počůrala, byl to nejhorší výprask v mém životě, nevím, kolik jsem dostala, ale bylo to dlouhé a nekonečné, už bych to nechtěla zažít.

Gimkl (Ne, 5. 7. 2020 - 04:07)

Si blbá že si je nezdála na sociálku.Bys viděla jak by si příště dali pozor Už jen to že bys řekla že tě Bijou by je zajímalo a šetřilo vy se to!

Dustojnik (So, 1. 1. 2011 - 20:01)

Přísnost občas musí být.Já trestám pravidelně dva kluky,10 a 12 let.Po měsíci jim sečtu prohřešky a nastoupí na trest.Probíhá to obřadně.Přijdou za mnou do obýváku,u dveří si vyzují pantofle a postaví se přede mě do pozoru.Proberu s nimi jejich prohřešky.Občas, při tom některý z nich dostane mírně po papuli - tedy dám mu mírnou facku,to když neposlouchá,co říkám.Nebo nastaví ruce dlaněmi nahoru a dostane přes ně naplácáno.Rukou,ale účinné to je.Po této domluvě vynesu ortel - bývá to 20 až 40 ran na zadek.To už začne menší trochu slzet.Pošlu ho pro řemen.Vyzutý,jak je pro něj doběhne a podá mi ho.Pak se oba bez pantoflí přesunou do koupelny.Tam si hned oba musí sundat ponožky a postaví se ke zdi,na studené dlaždice.Chvilku je nechám čekat.Pak si mladší svlékne na můj pokyn kalhoty a spoďárky.Klekne si doprostředf koupelny za zem a opře se o dlaně.Vvyhrnu mu tričko do půkly zad a chvíli čekám.Pak mu vysázím polovinu ran na vystrčený,holý zadek.Pomalu,nikam nespěchám.S přibývajícím počtem ran se zvyšuje jho křik a nářek.I když se snaží udržet polohu,tak se na podlaze točí,kroutísvírá sem mu zadek a zatíná prsty u nouhou.Postupně stále víc brečí.Z očí se mu valí proudem slzy,teče mu z nosu i z pusy.Nabrečí tak celou loužičku.A druhou načurá.Z těchto důvodů volím koupelnu.Když je výprask velký,tak se malý neudrží až do konce v nařízené poloze,takže se pak musím hodně sehnout a poslední rány dostává vleže.Po výprasku musí utřít,co nadělal a jde klečet do kouta.Ten druhý to vše vidí,jak stojí u stěny a pozoruje to.Většinou si při tom co vidí načurá di kalhot.které zatím má oblečené a poměrně dost,teče mu to až na bosé nohy..Takže uklízí před bitím.To už dělá od pasu dolů bez.Pak vystřídá bráchu a klekne si on.Triko jde nahoru a už dostává.Někdy řve víc,než ten malý.Samozřejmě čurá i on,takže má co utírat,včetně toho,co nabrečí.Pak oba klečí a někdy znovu čurají,takže mají co uklízet.To je ale blábol,co?Já jsem z těch,kteří se k výmyslu přiznají.Samozřejmě je vymyšleno.

PETRUŠKA (Po, 28. 7. 2008 - 10:07)

Fando.tohle se mi vůbec nelíbí.je to tak moc ponižující pro dítě až hrůza.ale zase si dá dítě pozor aby nezlobilo když ho čeká taková hrůza doma.

fanda (Ne, 27. 7. 2008 - 06:07)

U nas doma to bilo take normalni,ze ja jako jedenactiletej kluk sem se musel pred navstevou a pred segrou uplne do naha svliknout,vystrcit muj nahej zadek a potom jsem dostal remenem az bil muj zadek cervenomodrej.Po vyprasku musel jsem jeste podekovat a uplne nahej v koute klecet.Bilo to dost trapne,protoze jsem se stydel tam prede vsema dostat vyprask remenem.

PETRUŠKA (Po, 5. 5. 2008 - 13:05)

ječela jak koza :o) hihi stejně je to hustý.
kolik ti bylo Martino??já sem vypila se svou kámoškou asi v 15 a něco půl flašky vodky broskvový (fuj) byla sem taky krapek nalitá.přišla sem domu a máma dejchni na mě a já jako profík z diskopříběhu sem funkla nosem.rodiče mě nikdy nebili a máma mi dala jednu facku .jak sem byla pod vlivem tak sem ji nestihla ani vykrejt a řekla sem jen au co děláš:o))a to bylo všechno.vodku sem pila jěště párkrát ale pak sem se po ní pob...... a už jí nepiju.proto to fuj :o)

Martina (Pá, 2. 5. 2008 - 21:05)

Jednou sem dostala taky pořádnej za to že sem se opila. (Táta je super ale když ho vytočím), je to plasticekj doktor a od nějakýho pacoša se dozvěděl že sem na opici a on se naštval přijel pro mě a a doma to byl nářez .. sem dostal poprvý a taky naposled řemenem , asi to mělo účinek protože od tý odby se na zábavách neožírám

Milan (Út, 29. 4. 2008 - 10:04)

Ale Petruško.... Ty máš pořád nějaké obavy. Prostě se oba aktéři bleskově dohodli a první rána byla velmi slabá a nikdo z lidí to nijak nekomentoval. A pak začal přidávat, dokud mu pstem nedala znamení, že je na té správné úrovni. Toho gesta si myslím nikdo ani nevšiml. No a tam pak dostala cca 10 ran. Sama si to ukončila kdy chtěla, protože axekutor jí to ke konci nabídl po každé ráně = měla možnost to ukončit kdykoliv. Lidi zatleskali a šla další. Bylo to v pohodě a jediný kdo tam hodně blbě rušil byla jedna profesionální domina, která se tam chovala jako pako. - Vedle podia kecala s kamarádkama a ječela jak koza.

PETRUŠKA (Út, 29. 4. 2008 - 08:04)

jejda tak teda strapnit se před stovkou lidí hmm to by byl ale trapas fnukat už při 4ráně.já bych se jen dívala :o)

Milan (Po, 28. 4. 2008 - 12:04)

Minulou sobotu proběhla velká Hells párty v pražském Abatonu. Součástí byl i Fetish-SM program ve spodním sále, kde se předváděly bondáže a spanking (výprasky). Velice překvapující bylo to, že po skončení programu se exekutor zeptal, kdo by si to chtěl zkusit a z davu se začaly trousit dívky a ženy a veřejně před min. stovkou diváků si mohly vyzkoušet a vyzkoušely důtky, bičíky, rákosky... Bylo to velmi nečekané a zájem byl i o individuální testy složitější bondage včetně zavěšování... Vše plně veřejné...

PETRUŠKA (Po, 28. 4. 2008 - 10:04)

ahojky taky mi kamrád vyprávěl že měli ve vesnické škole učitele kterej dal na výběr jestli poznámku za zlobení nabo na zadek.doma by kámoš dostal o dost víc tak si vybral výprask.učitel byl takovej koumes že jim dával i řemínkem od hodinek.nikdo to doma neřekl .

martin (St, 21. 3. 2007 - 06:03)

a jak casto jste si pro vyprask chodili?

rara (Po, 2. 10. 2006 - 06:10)

dalsi uchyl co se tady vyziva v popisovani vlatnich snu kdyby se ti to aspon ve skutecnosti vyplnilo to bys byl rad co ty kozle

Patrik (Ne, 1. 10. 2006 - 21:10)

Ahoj xy, dik ze mne veris, protoze tohle je v nasem meste mezi kluky znama vec. Celkem jsem si za dva roky, co mne ten ucitel ucil, zlepsil znamku vypraskem 3x, nektery kamaradi i vickrat. Poprve jsem si pro nej sel sam, jednou nas bylo dokonce 5 a naposled jsme byli dva. Kluci, ktery si tim uz prosli mne rikali, ze to nic neni, ale pak jsem zjistil, ze uplna sranda to taky nebyla. Kluci taky rikali, ze ten ucitel dava bud 5 nebo 10 ran dlouhym pravitkem a ze u mne to vypada na 10. Doufal jsem, ze prihlidne k mymu vetsinou dobrymu prospechu a da mne jich jen 5, ale po kratkym kazani a domlouvani rekl "tak to bude 10". Musel jsem se postavit ke stolu, stahnout si kalhoty a trencle a rukama se o opirat o ten stul. Protoze mne ale kosile zakryvala zadek, tak jsem ji jednou rukou musel vyhrnout a drzet a o stul se opirat rukou druhou a to byl pak problem. Nikdy jsem nebyl bitej, tak jsem nevedel jaky to bude. Pak vzal to pravitko a kdyz dopadla prvni rana, tak jsem si rikal, ze kluci meli pravdu, ze to nic neni. Za chvilku jsem ale na zadku ucitil silny stipnuti a paleni, ktery se pak jakoby rozsirilo po celym tele, hlavne do krku. Jeste nez to preslo tak jsem dostal dalsi ranu a to uz bylo hodne neprijemny. Chtel jsem si rukama mnout zadek, ale to neslo, tak jsem se aspon chtel pevneji oprit o stul, ale to taky neslo, protoze jsme mel volnou jen jednu ruku, kdyz tou druhou jsem drzel vyhrnutou kosili. Po dalsich ranach uz jsem chtel utyct, nebo aspon kricet, ale z toho bych mel velky problemy. Nakonec jsem to teda vydrzel, ale rekl, jsem si, ze tohle uz nikdy. Za par mesicu jsem si ale zase vybral vyprask, akorat ze tentokrat pred tim stolem sedeli kluci, ktery si ho vybrali taky, takze jsem se pritom musel tvarit jak ze to nic neni, abych nevypadal jako zbabelec, takze to bylo jeste horsi.

Arpad (Po, 24. 2. 2020 - 15:02)

5 nebo 10, to opravdu nic není. Zejména pravítkem. Horší by to bylo nějakým pružným prutem, nebo bičem.

xy (Ne, 1. 10. 2006 - 18:10)

Ahoj Patriku,
mě to právě zajímá jak to proběhlo od toho učitele. Vím, že nepravděpodobná pravda je neuvěřitelnější než pravděpodobná lež. Vím také, že dost dětí dostane v dětsví výprask od cizích lidí. Proto vám věřím oboum. Zajímají mě podorbnosti.

Petr H. (St, 27. 9. 2006 - 18:09)

Popral jsem se s jejich synem u nich na zahradě. Dopadlo to tak, že mu tekla krev z nosu a on ječel. Přiběhl jejich otec a jeho sestra mu popsala co se stalo, ale v můj neprospěch. Já nedostal možnost se hájit. Jejich táta mě odvedl do domu do kuchyně, kde mě svlékl a nařezal na holou. Pak mě pustil a poslal mě domů.

Patrik (Po, 25. 9. 2006 - 19:09)

Petre, v jiny diskuzi na tema vyprask jsem psal o tom, jak nam jeden uchylnej, ale neskodnej, ucitel umoznoval si vybrat mezi vypraskem a spatnou znamkou. Nekolik spoluzaku a ja jsme si samozrejme vybirali vyprask. Ani jsem nepopisoval jak ty vyprasky probihaly, ale jedna zena stejne napsala, ze jde o mou fantazii. V jiny diskuzi jsem si precetl podobny reakce na tvuj zazitek, takze kdyz jde o vyprask, tak s tim asi moc lidi zkusenost nema, zvlast zeny, a podezrivaji fantazii. My dva ale vime, ze to zadna fantazie neni.

Jana (Po, 25. 9. 2006 - 12:09)

Petře, to je síla! A za co to bylo?

Josef (Po, 25. 3. 2019 - 22:03)

Já jsem dlouho dostal výprask na holej zadek vareckou.

Reklama

Přidat komentář