Reklama

Tresty v práci

martina (Út, 23. 12. 2014 - 14:12)

To by mě zajímalo na co...No nakonec mě ukecala.Slibovala jako..
Tak se uvidí v lednu.

petr (Út, 23. 12. 2014 - 12:12)

Pamatuji si to jako dnes - na...hmm,závidím tvému šéfovi,taky bych dával na prdel studentkám,to musí být zábava.:)

Možná (Po, 8. 12. 2014 - 19:12)

Ke mně do firmy nastoupila v...by bylo lepší s ní vyrazit dveře a její pracovní místo obsadit někým, kdo si té práce bude více vážit. Doba, kdy si zaměstnanci "foukali" je nenávratně pryč. Tohle jí sděl a uvidíš. Buď se změní, nebo ať táhne.

Hele (Po, 8. 12. 2014 - 03:12)

Ke mně do firmy nastoupila v...Ty nemáš ve firmě žádný chlapy? Třeba je na kolegyně zlá drzá, protože se s ženskýma nesnese a chce pracovat s chlapama.

Petr (Ne, 7. 12. 2014 - 19:12)

Ke mně do firmy nastoupila v...Dej jí na výběr. Podej jí tužku a papír, ať si napíše sama, jakou formu zákonného trestu si sama navrhne. A pokud nechce trest, ať se klidně zaváže k nějakým pracovním úkolům navíc. Ale sděl jí, že pokud ty nebudeš souhlasit, zvolíš pro ni trest sama (třeba výpověď)
Tuhle taktiku prosazují některé zahraniční firmy a ono to funguje. Většinou si zaměstnanci zvolí sami dost přísnou variantu trestu a nemohou si pak stěžovat, že je někdo na ně zlý a ubližuje jim.

Viktor (Ne, 7. 12. 2014 - 12:12)

Ke mně do firmy nastoupila v...To by mě zajímalo na co kývne, pochybuji, že na tělesný trest.

Martina (So, 6. 12. 2014 - 07:12)

Ke mně do firmy nastoupila v listopadu slečna rovnou po škole.Je šikovná, pracuje dobře, ráda bych si ji nechala.Jenže:je drzá, a chová se opravdu špatně ke svým kolegyním.Stěžují si na ni.
Je ve zkušební době, takže jí dám v pondělí vybrat:buď skončí, nebo dostane na holou a spraví svoje chování.

Pavel (St, 3. 12. 2014 - 21:12)

Nikdy nepracujte s manželem....Ale zažil jen z opačné stránky. Ženy už od té doby potřebuji jen na sex. Raději si občas zaplatím dobrou profesionálku a mám klid. Vyjde mě to o hodně levněji, než mít přítelkyni nebo manželku, více si užiju sexu, protože manželka ani přítelkyně to tak dobře neuměly, mám to bez scén, výčitek, různých opruzů, otrav a dalších podobných věcí.

Jolana (St, 12. 11. 2014 - 12:11)

Nikdy nepracujte s manželem. Před 5 roky jsem začala pracovat se svým manželem . On je ředitel firmy. Neměla jsem s nimi sepsanou smlouvu a před rokem mě vyhodil , ze dne na den . Byli jsme v práci domluvení, že budu pracovat na ŽL a až dokončíme zakázku dostaneme peníze. Když už to trvalo dlouho , uháněla jsem ho o peníze . Veškeré domluvy popřel a prostě mě vynadal a vyhodil . Tak jsem už rok doma. Práci neseženu , říkám si, že to na mě ušil . Připadám si jako blbec. Nic mu nedokážu . Dostal mě do exekucí a velkých problémů, neměla jsem na zaplacení ZP a SP , protože mi nedává žádné peníze . On ty dluhy za mě zaplatí , ale řve na mě, že to musí zaplatit. Pracovat s manželem je vždy problém, můj manžel je poměrně agresivní člověk , umí se všemi manipulovat , dělá to i dětem . Děti jsou z manžela zklamané stejně jako já . Na nic nemá čas, všechno je problém. Nejezdíme ani na dovolenou . Manžel je pořád v práci . Jen nás buzeruje. Kdybych mohla a měla kam , tak jsem už vzala děti a odešla. Zase je mi líto , že děti nebudou mít tátu . Já se dnes ani nevidím, že mladé holky nechtějí manžela a raději zůstanou s dítětem samy. Moje holky taky nechtějí mít manžela, když to vidí doma , tak mi říkají, že se raději nevdají . Zažili jste to někdo ?

eva (St, 12. 11. 2014 - 10:11)

ono si stačí přečíst o lékaři jménem Jaroslav Barták
To je vrcholek ledovce. Určitě existují další případy, které nedosahují tohoto rozsahu a nedostanou před soud.

Hanka (Út, 11. 11. 2014 - 19:11)

já nevím, ale četla jsem...Také jsem četla ... Džungli od Sinclaira

Tinntine (Po, 10. 11. 2014 - 09:11)

Nechat si nasekat na zadek...já nevím, ale četla jsem knihu
přečti si knihu The Jungle, 1906 od Upton Sinclair
překlad Džungle

http://cs.wikipedia.org/wiki/Upton_Sinclair

Tinntin (Po, 10. 11. 2014 - 09:11)

Nechat si nasekat na zadek kvůli pár korunám? Kde je lidská důstojnost? Začíná to tak, že když vám šéf nestrhne peníze za špatně udělanou práci, tak se radši ponížím a nechám si nařezat? A co bude dál - příště šéf přijde,že vám naopak pár korun přidá, když vás bude moct třeba pohladit nebo se s vámi vyspat? Asi jsou pro vás peníze hodně důležité a uděláte pro ně všechno....

Tomas (Ne, 9. 11. 2014 - 21:11)

Ty tomu řikáš zavedenej...U nas je to urcite vzacny a v kazdym pripade by ten sef byl uchyl. Taky je mozny, ze jde o Hanky fantazii. Na druhy strane si ale opravdu nedovedes predstavit okolnosti za kterych by sis nechal naplacat? Kdyby to pomohlo my kariere, bylo to jen jednou a nikdo se to nedovedel, tak si myslim, ze bych se podrobil i kdyby to bylo tady v Cesku. A vim, ze bych se podrobil v exoticke zemi, kde je to soucast kultury a je to lepsi, nez alternativa.

V. (Ne, 9. 11. 2014 - 20:11)

Koukám, že mě většina...Ty tomu řikáš zavedenej pořádek? Bordel je to a nebo taky pěknej vejmysl. Vůbec si nedovedu představit, že nějakej šéf dává někomu podřízenýmu na prdel. Je to jen tvoje fantazie a přání.

petr (Ne, 9. 11. 2014 - 11:11)

me by seto libylo a strasne vzrusovalo aby me zena dala na zadek nenajde se takova

Max (So, 8. 11. 2014 - 18:11)

Koukám, že mě většina...Hani ja te neodsuzuji ale je to takove nezvykle jestli to tvemu nadrizenymu neni treba eretocka praktika pro nej nebo ho to nevzrusuje a boli te to hodne ty telesne tresty

Hanka (So, 8. 11. 2014 - 15:11)

Koukám, že mě většina odsuzuje za to, že jsem se podvolila zavedenému pořádku. Možná jsem opravdu na rozdíl od všech ostatních měla odmítnout.

Tomas (So, 8. 11. 2014 - 00:11)

nejsem s/m a abych se udelal...Obdivuju tvou zasadovost. To ja bych si radsi vybral par ran na zadek nez smrt, nebo vezeni, nebo vyhosteni ze zeme kde chci jeste nejakej cas zustat atd.

mirek (Pá, 7. 11. 2014 - 19:11)

To by ses mozna divil, ze...nejsem s/m a abych se udelal spráskaním, to vyhladám radeji cvokaře !

Reklama

Přidat komentář