Reklama

Výprask vařečkou

KOla (Pá, 22. 2. 2013 - 02:02)

jednou jsem šel na tetanofku s ročním zpožděním, bylo to už pozdě odpoledne tak sem byl psolední bacient. Doktorka byla nějaká naštvaná tak mě vynadala hned jak to zjitila. A řekla mě že za to ponesu následky, chtěla vidět žákovskou kde nebyli známky nic moc a poznámka že šikanuju. Což jí rozčílilo ještě víc že jako " pán bude chodit pozdě na iněchchi a ještě šikanuje a nosí špatné známky"? doufám že tě vaši seřezali? řekla Já řek že ne ale že sem měl zaracha. tak mě řekla at si sundám kalhoty a slipy že dostanu tu tetanovku. měl jsem tanga tak semsi je nechal.Cože ty nosíš tanga? řek sem jí že je to pohodlné tak že jo,že sem měl s normálních slipů opruzeniny jak se zařezávali. Doktorka mě píchla iněchchi a já se chtěl oblíct ale v tom mě začala vyplácet holej zadek- byl sem v šoku tak sem ležela držel. řekla mě že to potřebuju ponížit.V tom sem se uprt a byl to smard. tak doktorka řekla že když sem tahle zanešenej že mě udělá klistýr.....

@zavinac@ (Čt, 21. 2. 2013 - 20:02)

Já nechápu, že se tu vůbec někdo rozčiluje na úchylama, tak sem nechodte když vás to pohoršuje

rak (Čt, 21. 2. 2013 - 19:02)

děláš si kozy?
pro...masocháci si tady honěj kušny...blééééééééé

Ty (Čt, 21. 2. 2013 - 19:02)

jsi opravdu blázen,tomu se můžu jenom zasmát.Anonymka

matka (Čt, 21. 2. 2013 - 19:02)

ven...děláš si kozy?
pro Vás:
v encyklopedii mučení se uvádí, že vězni jsou biti přes chodidla, tzv. bastonáda.
důvodem je pak nemožnost útěku z vězení.
manžel si na dceru opatřil nový kovový teleskopický obušek. chceme znát názor lékaře, zda se bitím přes chodidla nemůže způsobit ochrnutí. dcera je doposud bita pravidelně přes zadek a nohy zezadu, je přitom připoutána na speciálním kovovém rámu, aby měla hlavu dole, zadek nejvýše a kotníky rovněž níže. má to výhodu, že s hlavou dole se jí těžko dýchá a po páru prudkých švihnutí už nemůže tolik křičet.
dřív probíhaly výprasky v bytě, odkud bylo slyšet spíše a proto jí manžel přelepil ústa a dcera se při výchovném výprasku dusila, takže ústa jí od té doby již nepřelepujeme. teď jsou výprasky ve sklepu, kde bývala prádelna a v podlaze je rošt na odtok vody, to má výhody,když se pomočí nebo je nutné použít studenou vodu při ztrátě vědomí.sestra mi navrhla další způsob trestání, připoutat dceru vsedě k židli a bít ji přes stehna vepředu, s manželem vyzkoušíme, dcera dostane pořádných 50 kabelem.

Kušuj Yossbábo (Čt, 21. 2. 2013 - 16:02)

magor si přivstal ráno ve...Já se neválím v invalidním důchodu, já na rozdíl od tebe pracuju a ráno vstávám hodně brzy do práce, ale to ty lemple línej nepochopíš, ty jsi v důchodu od 35 let se válíš a hnípeš doma na prdeli. Tebe ty gumo nikdo nikde nezaměstná, jenom jako hajzlbábu posraných záchodů na nádraží. Tak si nech ty tvoje blbý hemzy, nikdo na ně neni zvědavej!

magor nikdy nes (Čt, 21. 2. 2013 - 09:02)

Nechceš si zašukat s...magor si přivstal ráno ve čtyři píše zoufalec na net ......to jsem přesně říkala.....ha ha ha.....

matka (St, 20. 2. 2013 - 18:02)

mám dotaz, je vhodné bití přes chodidla?
dcera dostala před třemi týdny nářez za pololetní vysvědčení rákoskou, opravdu pořádně, nebyla jsem u toho, jen jsem slyšela zoufalý nářek. manžel ji zřídil strašně, letěla jsem ho zarazit, byl tak rozčilený, že by dceru utloukl. Týden potom nemohla chodit, manžel ji bil přes nohy těsně pod zadek. musela jsem ji pak ošetřovat. teď přinesla ze školy trojku z písemného testu, řekla to mně, ale manžel to zjistil a křičel, aby šla do sklepa, že dostane. postavila jsem se mu a řekla, že dcera trpěla týden prázdnin bolestí a že už ji nesmí bít, manžel přišel s tím, že ji bude bít tenkou kovovou trubičkou přes chodidla.
zatím jsem mu to nedovolila, chci vědět, jaké to může mít následky, jestli dcera bud moci po bití chodit? zatím dostává jen na holou, ale pak si skoro týden nesedne, i to je moc, ale chodidla nejsou zadek.

sis (St, 20. 2. 2013 - 17:02)

Ale je vidět jak se svět...A kde si to slyšel? Já o tom nic nevim...ale máš pravdu,je to děs..U nás by ještě ty děti udali jeho,že si dovolil na ně šáhnout.

sis (St, 20. 2. 2013 - 17:02)

Ale je vidět jak se svět...A kde si to slyšel? Já o tom nic nevim...ale máš pravdu,je to děs..U nás by ještě ty děti udali jeho,že si dovolil na ně šáhnout.

@zavinac@ (St, 20. 2. 2013 - 13:02)

Ale je vidět jak se svět mění během věků a kultury. Třeba nedávno jsem slyšel příběh z Filipín myslím jak pubertáci kradli boty před jedním domem, ybdlel tam policajt, kluci museli dovnitř kde jim dal obrovský výprask- unás by byl popotahovanej člověk co by jim dal málo natož hodně. A navíc je udal na policii a klukům hrozí vězení-nevím jak to dopadlo. kdyby to bylo u nás bylo by mín dětstké kriminality, kdyby fakani věděli že je někdo může seřezat beztrestně a ještě si půjdnou sednout. U nás se děti vysmívaj že sou beztrestný.

sis (St, 20. 2. 2013 - 00:02)

Aha. No to nemůžou,ale copak se dneska někdo chová tak jak by měl?

@zavinac@ (Út, 19. 2. 2013 - 14:02)

Ale co chceš po...jak se ty dánové maldí chovali blbě v Praze, mysleli si že když nejsou vevlasti můžou dělat bordel?

@zavinac@ (Út, 19. 2. 2013 - 14:02)

Ale co chceš po...jak se ty dánové maldí chovali blbě v Praze, mysleli si že když nejsou vevlasti můžou dělat bordel?

sis (Po, 18. 2. 2013 - 23:02)

copa osmák. ale i osmileté...Ale co chceš po cikánech,jak může bejt slušnej,když jeho rodiče sou to samí ve větší podobě a to neni jenom u cikánů.Ty se nikdy slušně chovat nenaučej,až ne pár vyjímek........A co s dánskejma studentama? Nechápu :D

@zavinac@ (Po, 18. 2. 2013 - 20:02)

A co ti dánsští studenti?

@zavinac@ (Po, 18. 2. 2013 - 06:02)

Já osobně bití...copa osmák. ale i osmileté děti si dovolujou!!!
Já jednou koukal ma lé cikáně a ten na mě udělalo tak nepříjemnej ksicht jako že se na něj dívám. proč sem se díval||||||||||? protože se choval hrozně plival kolem sebe na sobě špinavou kombinezu jako by byl na sjezdovce, prostě vzít ohnout přes koleno a předevšema nařezat by potřeboval a bylo by po takovém chování a možná by zasloužili i rodiče že mu nevyperou a nenaučí se chovat slušně. někdo tu taky psal že napřed děti museli bejt disciplinovaný kvůli komunismu a dřív ještě kvůli císař pánovi ale je to blbost disciplína musí bejt i ted i když menší ale musí bejt vždy.

sis (Po, 18. 2. 2013 - 00:02)

Já osobně bití schvaluju,dnešní doba je strašná,žák 8. třídy si dovolí říct učiteli/ce:co chceš,nemam čas,dělejte,teď na to nemam náladu.. Jak sem toho byla svědkem. A jediný co si myslim je, že by potřebovali pořádně střískat. Jak se řiká: čim víc se s ho*nem mažeš tim víc smrdí. Já bití schvaluju,dnešní doba už nevyžaduje nic jinýho,pokud dítě dostane spravedlivě a přiměřeně věku a prohřešku,pak je to správný,když to neni do extrému,tak že se z toho dotyčněj počůrá,nebo pokálí atd. Tomu už by se dalo řikat týrání. Všeho s mírou a tak i s trestama. Známky? Co s nima sou to jenom čísla,za to byste dědi mlátili,ale že někoho okrade,zmlátí,nebo šikanuje to je normální?! Za to by se mělo trestat! To je důležitý a ne známky,to je podle mě absolutní nesmysl,radši se smířit s tim že moje dítě neni žádnej Einstein,to se taky dítě může bát přijít domu,takže vám třeba jednou nedorazí vůbec,protože toho už bude mít dost,ale to se pak budete divit,kde je váš mazánek. Zamyslete se nad tim prosim vás.

XXX (Ne, 17. 2. 2013 - 23:02)

Tady je to fakt něco,všichni tady píšou smyšlený nesmysle,úchylárny a jenom se dohadujou..

Eva (Ne, 17. 2. 2013 - 19:02)

teď bude ten pořad od té paní,jak je jak Kotel(nemůžu si vzpomenout na název),jestli trestat děti fyzicky,nebo ne?asi v tomto týdnu to bude,budu se dívat na názory jiných,třeba mě to poučí,já jsem jednoznačně pro,že dítě by se mělo občas proplesknout(teda ne nějaký chcípáček sedící jen v koutě,ale živé věčně řádící dítě)-viz diskuze vzteklé dítě - ale ne přizabít..:-)

Reklama

Přidat komentář