Reklama

Výprask vařečkou

¨ven (Čt, 31. 1. 2013 - 20:01)

ven

ven

ven

.

ven (Čt, 31. 1. 2013 - 20:01)

Dnes pololetnívyvsvětčení...ven

..

.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

daniela (Čt, 31. 1. 2013 - 20:01)

Dnes pololetnívyvsvětčení...dcery přišly s vysvědčením a hned jsme je odměnili, dostaly za každou horší známku pružnou rákoskou z bambusu, aby věděly, že do konce roku musí být samé jedničky. Švihal je manžel, já je přidržovala za vlasy, aby neházely hlavou, po každé ráně musely poděkovat a slíbit, že se budou učit, byly přehnuté přes kuchyňské schůdky, zadky měly pěkně vysazené nahoře, za zápěstí a kotníky byly připoutané. Ke konci už jen chraptěly a p manžel přestal, až když se pomočily. Pak jeětě dvě hodiny klečely na kovové rohožce a před chvílí byl druhý pořádný nážez, teď leží na břiše s rukama za zády a jen je slyšet nářek. Od jisté doby jsou na noc v pokoji zamčené a mají zvenčí rozsvícené světlo, mají pouty spoutané ruce za zády, protože jsem je přistihla kamerou, když už měly spát, při onanii. Dostaly tenkrát obě dvě tak, že měly zadky do krve a do školy nemohly přes týden, to my jsme si u svých rodičů něco takového v 15 a 17 letech dovolit nesměly, byla jiná úcta a strach z rodičů, bály jsme se jich se sestrou, vykali jsme jim a vykáme jim ještě dnes, to dcery nepochopí, tak jsme na ně přísní, aby z nich něco bylo.

G (Čt, 31. 1. 2013 - 07:01)

Dnes pololetnívyvsvětčení mají studenti a děti. To možná se jich včas nevrátí domů ze strachu z reakce rodičů. Ale já se nikdy nebál domů, pokud se rodiče o děti starají měli by asi tušit jaký bude vízo a neměla by bejt tudíš žádná nepředpokládaná reakce. Pokud rodiče čekají lepší spíš by měli dostat rodiče že na to nepřišli dřív sami. Co se tíče propadnutí a či snížené známky z chování o tom by měli vědět určitě od školy už dávno. a pokud třeba čekají jedničky a dítě přinese nějakou tu dvojku, tak by se spíš než dát výprask měli zjistit proč se dítě zhoršilo, jestli třeba není šikanovaný. takže výprask spíš ne , neměl by bejt.

B (St, 30. 1. 2013 - 16:01)

tady to nemá cenu Evo-mě tady už nepřekvapí nic

Eva (St, 30. 1. 2013 - 11:01)

vypadni...ty to v hĺavě máš fakt všecko posunutý,mi přijde..........

Eva (Út, 29. 1. 2013 - 15:01)

...proč pořád skoro v každé diskuzi píšete -úchyle,to nemůžete něco jen očima přejít a nekomentovat to?Co je na tom,když se třeba někdo zeptá,jestli ho to poučí ten výprask? Mě na téhle větě nic sprostého teda nepřipadá,spíš na těch vašich,i kdyby to nepsal teenager,není třeba to komentovat :-),nemusíte přece komentovat všechno,co se napíše..

daniel (Po, 28. 1. 2013 - 09:01)

ja dostávam vyprask taky varečkou ale i rakoskou a to je teprve bolest je mi 15let a dostávám od mamky někdy se nemohu ani posadit.

daniel (Po, 28. 1. 2013 - 09:01)

ja jsem mela v sobotu oslavu...a poučíš se alepon po tom výprasku?

B (St, 23. 1. 2013 - 15:01)

Já jednou dostal výprask...tak tohle určitě není pravda

Miloš (Po, 21. 1. 2013 - 15:01)

Já jednou dostal výprask zprůsobem, ketrý jsem ještě na žádný dikusy nečet.

asi v 9 třídě sem si myslel , že už sem velkej, už sem měl sex s holkou a kouřil sem.
Z rodičů sem si dělal srandu, jsem si myslel že už nemůžu za to chování dostat, naše to dost trápilo. Ve škole sem byl celkem ale hodnej až na to že sem měl trojky a chtěl sem jít na střední- takže nic moc.

Tak jednou v pátek večer mě přinesla máma sklenici vody jestli nemám žízen-moc sem neměl ale vypil sem ji tak nějak když už to přinesla-chtělo se mi najednou spát tak sem šel do pokoje vysvlík se do spodního prádla a spal-ani kdo pochopil byli tam prášky na spaní.

Pak nevím co se dělo ale probudilo mě popleskávání mámi po tvářích že mám stávat-chtělo se mě staršně na wc a pít a v tom sem si ovědomil že mě pálí zadek, ale nevěnoval sem tomu pozornost a šel na wc se vymočit-ta bolet mě byla divná tak sem se v kopelně kouk pod spodáry co to je a zažil sem šok. zadek vypadal jako po výprasku. A ještě divnější bylo že už bylo ráno a já šel si lehnout den před odpoledne-pak mě to postupně došlo co se asi stalo že mě někdo musel dát něco do pití a dal mě výprask. Po asi hodině sem se zeptal mámi a ta mě řekla že sem byl spravedlivě potrestán za mé chování a řekla mě že u výprasku byla má maldší setra, ketrá se dobře bavila to sem zrundul nejspíš. 5ek sem něco v tom smyslu že až příde řada na segru jestli se budu moc koukat taky. to mámu naštvaloa dala mě 2 facky. A řekla mě at si jdu přečíst pravidla co mám dodržovat aby se to neopakovalo. byl tam zákaz alkoholu mimo vyjímek třeba mích narozenin silvetra..., zákaz kouření, zákaz dikotek do odvolání, zákaz sexu, učení se každej den i v pátek aspon 2h denně, nezlobit a nenosit 4 a 5 tky ze školy. A pak tam bylo něco jako důkladná prohlídka každých 14dní a to sem nechápal tak sem se zeptal a bylo mně řečeno do naha i před segrou, vážení měření, kotrola vpichů zákaz pirsingu atd.
Bylo mě řečeno že moc žeru tak za každé kilo navíc 10 ran před holej zadek vařečkou..

Ale díky tomuhle sem se dostal na střední a měl tam slušné výsledky a zjistil sem že je třeba se učit opravdu min 2 h denně je pravda že pátky mě naši časem odpustili a povolili i disko, ale odnaučili mě kouřit a opíjet se, takže to doporučuju pro majitele takových pubertálních dětí co si myslí že můžou vše,. Co so i tom ymslíte??

přítel (So, 19. 1. 2013 - 02:01)

Seznamekna netu se bojím,...Jsi naprosto normální, dobře víš, že bys prožila bouřlivý orgasmus.Erotogenní zóny na zadku má většina lidí, akorát se stydí otevřít a společnost je tak trochu falešná.

Normální chlap (Pá, 18. 1. 2013 - 19:01)

4.9.2012 19:52 -...Taky by mi udělalo dobře, občas na holou- je možno se domluvit?

pan ixík (St, 16. 1. 2013 - 20:01)

nehádejte se

Pavel (St, 16. 1. 2013 - 18:01)

Už zalez úchylnej honiči,...Víš co mi akorát tak můžeš,ty trapný ubožáku?

Jo pavliku (Po, 14. 1. 2013 - 17:01)

Ano?já nikoho nenutím,aby...Obzvlášť když tvoje úmysly jsou naprosto čisté, viď?

Pavel (Po, 14. 1. 2013 - 17:01)

I tak je to výmysl...Ano?já nikoho nenutím,aby tomu věřil.ALE NEHODLÁM TU POLEMIZOVAT S LIDMI S TAKOVOUTO ÚROVNÍ A TAKOVÝM SLOVNÍKEM.

Pavel (Po, 14. 1. 2013 - 17:01)

martin měl v 8 letech...Tady je asi někdo méně chápavý.Bylo to v 70.letech,ty žákovské knížky byly od druhé třídy.Takže ano,měl ji v 8 letech.O žádném zápachu ani o větrech jsem tam nic nepsal.

pan ixík (Po, 14. 1. 2013 - 14:01)

V 70.letech jsem byl...martin měl v 8 letech žákovskou a prděl a smrděl? já jí měl až od 4. třídy

:(( (Ne, 13. 1. 2013 - 18:01)

V 70.letech jsem byl...Á, přísný rodič se tu opět ukájí. Ixík bude blahem bez sebe.

Reklama

Přidat komentář