Reklama

Výprask vařečkou

Pane Miroslave, (Pá, 12. 8. 2011 - 11:08)

jděte se za svý slova vyblít a dejte si pár přes hubu.
Když mne někdo živí, neznamená to,že budu jeho posluhou a otrokem a nechám si vše líbit.
Jste kandidát na trestní stíhání.
Hlubučková Brno

Kamila (Pá, 12. 8. 2011 - 11:08)

Vidím, že jsi normální tyran a egoista, co nemá srdce. Nikdo ti nedává právo jako rodič druhé vydírat a mlátit. To,že jsem někoho dítě neznamená, ze nejsem plnohodnotná bytost. Ty bys chtěl, aby do puntíku ostatní plnily vše, ale co ty? Ty hovado? Ty jsi se jen flákal a podváděl a nyní bys chtěl někomu rozlazovat? Pokud bys ty na mne sáhnul jako rodič, věř,že by tobě nestačily dveře a sešli bychom se u soudu.
Dnes je jiná doba. Rodiče ctím, protože se mi omluvili a uznali chybu. Ty si myslíš, že se ti nic stát nemůže. Možná by ses divil,jak jsem ti blízko. Tak si dej velký pozor ať nenarazíš! A to myslím vážně. Pozdrav z Moravy.

MIROSLAV (Pá, 12. 8. 2011 - 11:08)

Je mi 17 let a ve čtrnácti... Věř KAMILO že tohle by jsi udělala u nás jen jednou,tak jak jsi s tou paní přijela tak by jsi zase odjela,dokud bych tě živil tak budeš poslouchat pokud na to máš jiný názor jako třeba že si budeš hrát na dospělou a chytrou,vypral bych tě z domu nato tata táhla by jsi někam do děcáku.Naše generace toto udělat doma tak by ti ty husičko nestačily dveře!!!! Já být tvýma rodičema zavřel bych ti všechny kohoutky,a velmi důsledně bych dbal aby jsi do puntíku a včas plnila to co máš.6ádný táto mámo dej běž si pěkně vydělat a budeš přispívat na domácnost aby jsi věděla co to je poslouchat!! U nás nad vchodem visí jedno staré pořekadlo,KOHO CHLEBA Jíš,TOHO píseŇ zpívej.

Kamila (Pá, 12. 8. 2011 - 10:08)

Je mi 17 let a ve čtrnácti jsem dostala naposledy nařezáno od táty za to, že jsem si neuklidila v pokojíčku. Bylo to na holou bolestivě skoro až do krve a páskem a tehdy jsem si řekla a dost!
Odešla jsem ke kamarádce a tam vše sdělila její mamince a ta zařídila ostatní-někam zavolala a přijela si pro mne nějaká paní a sepsala se mnou, co se stalo. Pak mne odvezla domů a rodičům velmi výrazně domluvila, že se jedná o týrání dítěte a že, pokud to bude pokračovat, bude trestní stíhání.
Rodiče byli jako opaření, ale od té doby se ke mně chovají dobře. Nečekali, že se budu takto účinně bránit. Asi jim došlo, že udělali chybu.

Sabina (Pá, 12. 8. 2011 - 07:08)

A co s tím jitko děláš? Necháš si to líbit? Já jsem v patnácti řekla dost a tvrdě jsem proti rodičům vystoupila u naší psycholožky a od té doby si už rodiče nedovolí. Nejsem žádná zlobivka a nezneužívám toho. Moje kamarádka ta dokonce bití ohlásila na linku bezpečí a na Policii a od té doby nedostala ani jednou. Holky nebojme se bránit. Nikdo nemá právo, ani rodice nás fyzicky trestat!

jitka (Čt, 11. 8. 2011 - 21:08)

Tělesné tresty nejsou...Výprask asi není nejvhodnější pro 17letou dívku ale občas dostanu.

MaMaM (Čt, 11. 8. 2011 - 20:08)

Tělesné tresty nejsou vhodné pro žádné dítě!

hup (Čt, 11. 8. 2011 - 19:08)

potřeboval bys na prdel ty!

Marek (Čt, 11. 8. 2011 - 18:08)

A proč by měli dostávat jen kluci a holky ne?! To je teda spravedlnost!! Když holka zlobí jako kluk, tak má snad taky dostat jako kluk. A znám spoustu holek, které by jej potřebovali jako sůl. Některé holky nejsou jen andělské tvářičky a dokážou být ještě větší parchanti než kluci.

Jana (St, 10. 8. 2011 - 21:08)

Otec mne schválně bil na holou za cokoliv od maličké až do doby dospělosti, dokud jsem se nepočůrala, pak přestal. Tak jsem to později vždycky pustila po prvních ranách a byl klid.
Když jsem se se svým partnerem odtstěhovala, tak jsem to veřejně oznámila na vývěsní tabuli na vesnici a podala podnět všem, co mají podobné zkušenosti, aby se bránily- Do dneška jsem pomohla desítkám klientů zbavit se tyranských rodičů. Otec, ten k nám nesmí a dostal od mého muže přes hubu, když mne chtěl napadnout. Teď si nedovolí nic.a

IIII (St, 10. 8. 2011 - 21:08)

Jdu na /Policii. Mám vaši lokaci- Budeme účtovat!!!

Jirka (St, 10. 8. 2011 - 20:08)

A proč jen klukovi a ne...Protoze jsem proti biti holek.

Marek (Út, 9. 8. 2011 - 22:08)

A proč jen klukovi a ne holce???

Jirka (Po, 8. 8. 2011 - 18:08)

Pred revoluci v Rusku poskytovala policie servis, kterej bysme meli s obmenou zkusit u nas. Kdyz sluzebnik ve meste neco provedl, pan, nebo pani, ho poslali na policii a tam ho potrestali ranami holi na lavici. U nas bysme meli zakazat domaci vyprasky a misto toho by rodice kluka vzali na policii, popsali prohresek a povolany urednik by urcil pocet ran a nastroj a tim by je tam klukovi vyzaseli.

Marek (Po, 8. 8. 2011 - 16:08)

já ráda dostávám výprask...Ahoj Hani, jestli jsi holka, co chodí ráda bosa a ještě je ráda bita přes chodidla...No prostě jsi žena, o které si myslím, že snad ani neexistuje a o které si mohu nechat leda tak zdát. Ale třeba napíšeš [email protected]

viki (Po, 8. 8. 2011 - 12:08)

Dostávala som na zadok od mamy, keď som bola mladšia a niečo som vyviedla. Neboli to nejaké hrozné výprasky a ani príliš časté. Väčšinou ma vyplieskala rukou cez nohavičky. Na holý zadok som nedostala nikdy. To mi pripadá hrozne ponižujúce. Ja som sa hrozne hanbila už len keď mi mama stiahla nohavice alebo vyhrnula sukňu. Najmä kvôli tej hanbe som dlhý čas po bitke radšej poslúchala na slovo. Chvalabohu poslednýkrát som dostala už pred pár rokmi, keď som mala 14 alebo 15. Teraz mám 17 a hoci sa mama niekedy vyhráža, že by som si zaslúžila na zadok zatiaľ k tomu našťastie nedošlo.

Zdeněk (Čt, 4. 8. 2011 - 21:08)

Jo jo plně s tebou...Dnešní děti jsou strašně uf"nukaný.Když jsem něco provedl tak jsem dostal páskem.Byl jsem ohnutý přes peřinak.Ani jsem necekl.To ,že jsem dostal výprask jsem se nechlubil.

Renata (St, 3. 8. 2011 - 11:08)

A to já se zase ozvala. Nakonec otčím odešel a my měly klid. Nenatočila jsem si to, ale stačilo to sdělit ve škole a udělat mu ostudu u nás ve vsi.
Kdyby to byl výprask za něco, co jsem provedla, pak budu držet a neřeknu nic, s tím s vámi souhlasím. Tohle ale bylo něco jiného. Matka pak na něj žalobu stáhla pod podmínkou, že se odstěhuje. Zmizel a my máme klid. Když jsem to udělala bylo mi jedenáct let. Teď je mi devatenáct.

Petra (St, 3. 8. 2011 - 10:08)

Hele, takový prakticky...Jo jo plně s tebou souhlasím. Pár na zadek od rodičů ještě nikdy nikomu neublížilo. Pocházím z vesnice a výprasky tehdy bývaly samozřejmostí ve většině rodin. Já občas taky nějakou vyfásla proutkem nebo vařečkou na holou nikdy jsem se necítila ukřivděně nebo týraná protože jsem moc dobře věděla za co to bylo a že to bylo zasloužené.

Alba (Ne, 31. 7. 2011 - 07:07)

Hele, takový prakticky dotaz-co bude po tom trestním oznámení? Jako rodiče zavřou a děcka jdou do dětského domova? Nebo zavřou třebas jen otce a rodina přijde většinou o hlavní příjem? Nebo rodič dostane podmínku, přijde domů a děcka mlátí dál? Tohle mi přijde v našem právním řadu nedomyslené-to dítě bude nakonec vždycky v nevýhodě... Takže před nabádáním k žalobám i za "pár na zadek" bych se trošku zamýšlela. Osobně nesouhlasím s týráním, ale děti, co jsou v moci tyrana, většinou nemají odvahu cokoliv říct a okolí jim často nepomůže (viz všechny ty kauzy, co proběhly médii v poslední době). Jde o celospolečenský problém-jsme málo všímaví k problémům druhých a to by se mělo změnit-je to jediná naděje pro skutečně týrané děti, ženy, staré lidi atd. Ale zároveň chci říct, že občasných pár na zadek taky není týrání. Z naší generace si tím prošli všichni(až na malé výjimky) a žádnou újmu jsme nezažili... Možná jen, že nás to naučilo větší odpovědnosti za vlastní činy.

Reklama

Přidat komentář