Reklama

Výprask vařečkou

Pája (St, 27. 1. 2010 - 20:01)

Premluv segru, aby odesla...Mohl jsem to mít včera za sebou ale strašně jsem se bál  tak mi to rodiče odložili na zítřek.Se segrou jsem se dohodl že když budu bit v našem pokoji tak ,že půjde do obejváku.Stejně se stydím ,že budu bit.

.. (Út, 26. 1. 2010 - 23:01)

úchyle michale jdi honit jinam......díky

michal (Út, 26. 1. 2010 - 22:01)

Taky mě naši doma trestali dost citelně, ale u nás to byl obřad. Exekuce byla vždycky v pátek večer, abychom si nekazili sobotu a neděli. V pátek jsem se připravoval do školy na pondělí, psal všechny úkoly a táta provedl vyúčtování. Ukázal jsem vždy žákajud a když tam něco blbýho bylo, tak se trestalo před věčeří. Šel jsem s ním do jeho pracovny, tam jsem musel každoušpatnou známku nebo poznámku vysvětlovat a následoval trest. Pokud to byl výprask na zadek, tak vždy na holý zadek, protože podle táty jinak nemá účinek. Dostával jsem také proutkem přes ruce, nebo musel dát ruce za záda, nastavit tváře a z každé strany jsem dostal tři facky přes pusu. když jsem měl dostat na zadek, tak tam táta měl takové malé schůdky, aby dosáhl na každou polici v knihovně, musel jsem je dát doprostřed, pak vyndat ze skříňky pásek, který tam byl schovaný, podat ho tátovi, pak jsem se postavil před schůdky, musel si stáhnout kalhoty i slipy pod kolena a teprve jsem se dozvěděl, kolik ran dostanu. Pak jsem se musel ohnout přes schůdky a vyplácení začalo. žásné prosby a sliby nepomohly, vždycky jsem brečel a ke konci křičel. Dostával jsem 10 až 30 ran podle provinění. pak jsem musel vstát, poděkovat za trest a vše uklidit. Do večeře jsem musel ještě tak 30 minut až hodinu klečet na speciální bambusové rohožce, což dost bolelo. po věčeři bylo vše zas normální, jako by se nic nestalo.

Jirka (Út, 26. 1. 2010 - 19:01)

Kamčo tak už se naši dověděli...Premluv segru, aby odesla a vratila se az bude po tom. Kdyz nebude chtit, tak ji nejak podplat.

Pája (Út, 26. 1. 2010 - 18:01)

Ahojky, já mám...Kamčo tak už se naši dověděli co budu mít na vízo,potkali úču.Naši jsou ještšě v práci až příjddou tak dostanu pořádný vejprask.Nejhorší je ,že to uvidí ségra poraď jak to mám udělat.Po 8. hodině na mně mysli.čau Pája

Kamča (Út, 26. 1. 2010 - 13:01)

Ahoj, je mi 11 ket a...Ahojky, já mám staršího bráchu a mladší ségru. Taky před sebou dostáváme. Můžeš být ráda, že nedostáváš moc často, protože se toto o mě říct nedá. Když se rodiče rozhodnou nás dát po výprasku klečet tak buď klečíme všichni každý v jiném rohu nebo klečí jeden z nás na chodbě třeba já a zbytek rodiny kolem nás normálně chodí. Vždycky musíme být narovnaní. Pokud chceš můžem o tom popovídat.

Pája (Út, 26. 1. 2010 - 11:01)

Ahoj lidi, je mi 13 let a i...Nazdar Eliško mně bylo 12 pár krát už jsem dostal ale teď dlouho ne.Mám zatím zaracha ale ve čtvrtek je vízo to už se se zákazem neobejde,tak  s tím tak trochu počítám.Vim.že určitě dostanu,rozhodně bych nechtěl aby u toho byly ségry.Drž mi palce čau P

nemam rad uchyl (Po, 25. 1. 2010 - 10:01)

no fuj samí honiči...

Karel (Po, 25. 1. 2010 - 02:01)

Ahoj Eliško, jsem už dospělý, je mi dvacet let a studuji na vejšce. Nic si z toho nedělej, já dostal taky takhle jednou v životě, taky jsem nebyl průšvihář a byla to ještě větší ostuda, já dostal před celou třídou ve škole. Chodil jsem na malé vesnici, kde to bylo normální. S kamarádem jsme kradli jablka na farské zahradě a pan farář nás viděl a ohlásil to ve škole i rodičům. Ti se s učitelem domluvili, že dostaneme výprask exemplárně ve škole před třídou. Všichni jsme byli svoláni do tělocvičny a my pořád netušili, proč. Až tam pan ředitel přečetl, co jsme s kamarádem udělali a že každý dostaneme rákoskou 25 na holou hned teď a veřejně. Krve by se v nás nedořezal. Doprostřed tělocvičny se přitáhla bedna na cvičení, na které je nahoře koženkové potažení, na to se dala deka  a my byli vyzváni, ať vystoupíme z řady. šli jsme podle abecedy, nejdřív kamarád a pak já. Pan ředitel a třídní nás přidržovali za ruce a nohy, vyplácel pan školník. Nechali nás chvíli ležet s vystrčeným holým zadkem avždy přad každou exkucí řekli třídě, ať se dobře dívá, jak dopadnou zloději a hlavně, ať dobře poslouchají, jak lumpárna bolí, to už jsme oba byli hodně vycukaní, strašně jsem se styděl, koukali na nás i holky. Když začala exekuce, tak už mi bylo všechno jedno, citil jsem jen to příšerné štípání a řval jsem jak tur a opravdu jsem se u toho úplně počůral, nešlo to vůbec zastavit a slyšel jsem, jk to teč na zem, byla to strašná ostuda, byl jsem mokrý, tekly mi nudle z nosu, obličej byl umolousaný od slz, chraptěl jsem od řevu, spolužáci si z nás dlouho dělali srandu, ty jsi dostala alespoň od svých a doma.

Eliška (Po, 25. 1. 2010 - 01:01)

Ahoj lidi, je mi 13 let a i když je pozdě, tak nespím, protože mě bolí zadek, au, au, naši nejsou doma, jsou na večírku u známých, tak můžu být vzhůru. Zrovna dneska jsme byla bita. Pravda, zasloužila jsem si to, byla jsem 2x za školou a rodiče se to dozvěděli. Učím se dobře, průšvihy nedělám, tohle byl první, šla jsem s kamarádkou, nevím, co mě to napadlo. Následoval výslech a rozsudek byl, že budu bita metlou z proutků, máme zahradu, kde jich roste dost. Nejhorší bylo, že jsem si je za trest musela jít natrhat a pok se dívat, jak z nich tatínek plete metlu. Bylo mi na nic a hrozně jsem prosila, ale nic nepomohlo, měl to být exmplární trest, i když první v životě. Metla se pak dala namočt do vody a já dostala přikázáno, že se musím vysvléct od pasu dolu do naha a že dostanu na holý zadek. Pak jsem si musela přinést metlu, táta si dal na klín polštář a já se musela ohnout přes koleno. Byla ve mě malá dušička a strašně jsem se bála, jaký to bude. Bylo to strašný, moje jauvajs, né né, aúúú a podobně museli slyšet i sousedi, takovou strašnou bolest jsem ještě nezažila, táta držel pevně, mohla jsem jen kroutit zadkem a kopat nohama, které mi nakonec přidržel. Dostala jsem rovných třicet pěkně pomalu a trochu jsem se připočůrala, na moje prsby nedal. pak bylo ještě kázání a konečně to skončilo. Zadek mě ještě teď pálí a rodiče se na mě půjdou přeptat do školy - doufám, že se nic zlého nedozvědí, při další exekuci bych se snad počůrala úplně. Dostává taky takhle někdo z Vás?

Jitka (Po, 25. 1. 2010 - 01:01)

no jo nad tímto se tak hezky...Ahoj, je mi 11 ket a mám dva bráchy dvojčat, je jim 8 let a dvě ségry, kterým je 6 let a 14 let. Za průšvihy dostáváme taky výprask. Náš táta a maminka jsou vojáci, takže jsou možná trochu vojnou ujetý, takže, když dojde k trestu, tak je to vždycky rituál. Musím říct, že sice nejsme žádní zákeřní gauneři, ale pěkný loupežnící a umíme taky rodičům hnout žlučí, je nás prostě moc, takže výprask probíhá vždy společně. Máme rodinnou vilu po dědovi, která je veliká, takže tam máme velkou prádelnu, kde se pere, žehlí a suší prádlo, když dojde k nejhoršímu, tak táta zavelí - všichni do prádelny a nám je jasné, že za chvíli bude tanec a skučení. V tu chvíli se máme všichni rádi a držíme při sobě, protže víme, co příjde. Tam se musíme postavit do pozoru a tatínek nám řekne, co jsme provedli a za co bude výprask. Máme tam takovou starou širokou lavici, kterou musíme postavit doprostřed a na ní dát srolovanou deku. První jde na řadu nestarší ségra, která musí ukázat, jaký je hrdina při výprasku neřve, vydrží jí to chuděrce vždy jen chvíli a pak bulí, jako všichni. musí si stáhnout kalhoty ke kolenům, pak kalhotky a lehnout si na břicho - břichem na srolovanou deku, aby měla zadek vystrčený. tatínek jí pak vyplácí proutkem, namočeným ve vodě - ty jsou vždy připravený, my jsme otočený zády  a slyšíme jen hvízdání,  dopad rákosky a zavřeštění ségry. Maminka je tam také a většinou stojí u hlavy a přidržuje ruce, abychom zůstali v poloze. Sestra vždycky, jako nejstarší dostane 25 na zadek. Pak jde na řadu nejmladší sestřička, ta už pláče dopředu, je ještě malá a stejně dostane, protože nikdy nehcce, tak jí kalhoty stáhne maminka a pak jí položí na lavici a drží ruce a nejstarší sestra, když se uklidní po exekuci, jí masí držet nožičky. Malá vždycky dostane tak 8 ran a vždycky strašně křičí a vřeští - táta jí nešetří, jednou se i počůrala a dostala přidáno, že je srab. Pak jdu na řadu já a přiznám se, že už brečim dopředu, musím se svlíknout, lehnout si, máma mě drží a dostávám tak dvacet ran, bolí to strašně a taky vždycky vyju jak na lesy, kopat nesmím, dostal bych víc. Naposled jdou na řadu dvojčata a ty dostávaj tak patnáct ran na holou, už jsou tak vystresovaný, že se vůbec neovládají, křičí, ječí a kopu, co jim síly stačí, takže je drží maminka, za ruce, já a ségra, každý jednu nohu, aby drželi, ti se většinou i počůrají a pozvrací, jedn z bráchů se jednou  i pokakal, musel se jít umýt a pak stejně dostal zbytek. pak se musíme postavit do pozoru, poděkovat za trest a slíbit, že už budeme hodní. Výprask dostáváme tak 2x do roka, když už rodičům přetečou nervy, ale je to vždycky síla.

honič (Po, 18. 1. 2010 - 22:01)

no jo nad tímto se tak hezky drandí

(Po, 18. 1. 2010 - 16:01)

Tady je to samej honič , zavřem vám to tady hoši...........

(Po, 18. 1. 2010 - 16:01)

Ono bití na holou má sexuální...Evo ty seš nadrženej magor a podle IP tě najdem a půjdeš do vězení ty pedofilní úchyláku ....:))))

monika (Po, 18. 1. 2010 - 16:01)

Ahoj Lucie
Já jsem měla dva mladší bratry a výprasků jsem s nimi absolvovala možná desítky, ale žádný takový úkaz, který popisuješ, jsem nikdy neviděla. Ani když jsme dostávali všichni tři společně na holou, ani když jsem sejenomdívala. Možná si to pak udělali večer v pokoji, to nevím, ale při výprasku u nich rozhodně žádná erekce nikdy nenastala.
 

Pája (So, 16. 1. 2010 - 21:01)

To se přijď podívat až...taky asi budu bit.

David (Út, 12. 1. 2010 - 17:01)

Když kluk dostává výprask na...To se přijď podívat až přinesu na konci ledna vízo.Jestli budu mít tři 4 tak něco uvidíš.To se na zadek dlouho neposadím.

Pavla (Út, 12. 1. 2010 - 08:01)

Když kluk dostává výprask na holou a ještě ho při tom okukuje starší holka, tak se mu asi může ledacos přihodit. Ale musí to být docela legrační, to bych chtěla vidět. Škoda, že jsem neměla bráchu.

Terka (Po, 11. 1. 2010 - 19:01)

Ono bití na holou má sexuální...Jako malá jsem si nikdy nepřipouštěla nějaký sexualní podtext.Nevím co může někoho vzrušit,když vidí obnažený zadeček dítěte,jak dostává a přitom jak brečí.Když vidím,že brácha dostane výprask,tak se buď otočím nebo jdu vedle do pokoje.

Lucie (Po, 11. 1. 2010 - 16:01)

Vy onanové jedni, co vás na těch výprascích tak baví?
Můj mladší bratr jednou dostával na zadek vařečkou hodně velký výprask, bylo mu tehdy asi 13let, a když ho pak mamka pustila, tak měl velikého pindíka v poloze za pět minut dvanáct. Docela trapas, normálně se při výprasku vzrušil. Mamka z toho byla také zaražená a příště už ho trestala jen přes slipy.
Čau, užívejte si.

Reklama

Přidat komentář