Reklama

Výprask vařečkou

mix (Čt, 6. 1. 2011 - 16:01)

Alžběto, nejste z rodu Báthoryů? ještě nějakou pohádku, prosím.....

sonja (Čt, 6. 1. 2011 - 15:01)

Proč ježišmarijá, dnes je...Michaela píše pravdu a je to opravdu její věc, co se jí líbí. Oproti tomu Alžběta píše své dost nechutné představy a vydává je za pravdu. Kdo je úchyl a kdo ne? :)

Alžběta (Čt, 6. 1. 2011 - 02:01)

tomu říkám vychova..řezat...Proč ježišmarijá, dnes je mi 22 let a chodím na vejšku. Mám 3 sourozence 15, 12, 9 let, máme skvělé rodiče a nikdy jsme nebyli biti, až já poprvé ve svých 18 ti letech. Nějak jsem zvlčila a začala flinkat školu, chodila pozdě domů, prostě jsem byla za frajerku. Naši mi nejdřív různě domlouvali, mluvili se mnou a já se jen smála a měla z nich srandu. Jednou se opravdu namichli, zavolali mě a místo domlouvání mi sdělili, že mě potrestají podle osvědčené metody, když na mě nic neplatí, všimla jsem si prutu na konferenčním stolku a udělalo se mi mdlo, pochopila jsem, že to bude zlé a nejdřív jsem začala vtipkovat a přemlouvat, ale maminka se tvářila přísně a táta zařval - kalhoty dolu. Pochopila jsem, že jde sranda stranou a udělala jsem to - stáhla jsem si kalhoty pod kolena a na příkaz si lehla na břicho na konferenční stolek, pak přišli mí sourozenci a taťka jim řekl, ať se dívají, jaké to je, když je někdo takový zlobivý lump. Máma mě přidržovala za ruce a ramena a táta začal řezat prutem můj nahatý zadek, nic horšího jsem nezažila, nejdřív jsem se před sourozenci styděla, ale pak šly zábrany stranou a já vřískala, prosila za odpuštění, svíjela se, roztahovala nohy, kopala a bylo mi jedno, že se dívají a co je vidět. Pak už jsem jen řičela "už dost, já budu strašně hodná", neovládala jsem se a cítila, jak začínám čůrat, prdět, krkat a chtělo se mi zvracet. Po exekuci jsem ještě ch víli ležela, řvala a pak se teprve zvedla, utřela po sobě a musela dvě hodiny klečet uprostřed pokoje s holým zadkem. To byl první a poslední vejřez a mí sourozenci po téhle zkušenosti se vyvarovali malérů a zatím biti nikdy nebyli.

jirka (Út, 4. 1. 2011 - 17:01)

Já sama ze své pozice...Vysoká hotelovka to je teda výhra. Jsem studentem tecnické vysoké školy a než jít na hotelovu, tak to radši pacovat, škla pro debily co nic poádného nenaučí. Pro čtyřkaře tak akorát. Už aby se platilo školný a lidi neleli a tyhle rádoby školy... jnak k výpraskům, existje podle mě spousy účinějších trestů, nejlepší trest je ovšem ten co se nepoužije, protože není třeba

Punkrác (Ne, 30. 12. 2007 - 11:12)

Když si představim,jak to práskalo přes ty šaty..Stejně jí to asi moc nebolelo,může bejt ráda že je zrovna měla.

:-) (So, 29. 12. 2007 - 12:12)

no co, když zasloužila....

Punkrác (St, 26. 12. 2007 - 23:12)

No,když na jedný svatbě ženich řemenem spráskal nevěstu,možný je ledacos.

Pro princeznu (Ne, 11. 11. 2007 - 18:11)

Davide já právě vím co je to bití a nějaké pravítko je nic proti tomu co jsem zažila těch vařech polámaných a dutek atd.Tak klid.

Princ (So, 10. 11. 2007 - 22:11)

David a Pro princeznu asi jeste nedostali vyprask kdyz pisou ze to cekani je horsi nez ta bolest. Ja dostavam pravitkem a silene to boli, pali a stipe.

Pro princeznu (So, 10. 11. 2007 - 21:11)

Zase další uchyl!Ale to bití vařechou je divné já si myslím že když nářez tak hned a ne po večeři.To není fyzická bolest ale horší je ta psychická.

Princezna (Pá, 9. 11. 2007 - 23:11)

Holky,která z vás někdy dostala přes plesový šaty nebo přes sukni?

David (Ne, 4. 11. 2007 - 15:11)

Nejhoší bylo vždy to čekání, když už se vědělo, že je výprask na cestě. Takové to "teď se v klidu navečeříme a potom si o tom důrazně promluvíme". Po večeři se na stůl místo talířů položila vařečka nebo řemen ze skříně a začalo dlouhé domlouvání a pokládání zbytečných otázek, místo kterých by měl člověk radši ten nářez už za sebou. V těch chvílích jsem se už dokonce těšil, až bude vynesen konečný ortel a upřesněn způsob exekuce a počet práskanců, většinou kolem deseti ran. Teprve po takovém výslechu následoval příkaz k přípravě k výprasku,stažení kalhot a přehnutí se přes stůl nebo židli. Samotný výprask jsem potom bral už spíše za vysvobození.

Princezna (So, 3. 11. 2007 - 13:11)

Já dostávám jenom přes sukni,takže to není tak zlý.Několikrát jsem dostala i přs velký plesový šaty,to bylo nejlepší.Jenom to přes ně strašně práskalo a byly trochu zmačkaný.

Katka (So, 3. 11. 2007 - 08:11)

U nás doma taky vařečka fungovala. Já i ségra jsme dostávali co jsme bydlely s našima. Přinést vařečku stáhnout gatě, ohnout přes křeslo a už to jelo. 25 na holou to bylo peklo. Poslední výprask ještě na střední. Ale taky vždy to bylo zasloužené.

Josef (Pá, 2. 11. 2007 - 22:11)

já jsem dostal v 15 na holý zadek dřevěným pravítkem 30 ran u tety. bolelo to hrozně, myslel jsem, že to nevydržím, už je to pár let, ale nikdy na to nezapomenu, na zadku jsem měl obtisky ještě hodně dlouho. Ale s odstupem času si myslím, že jsem si to zasloužil.

Petr (Út, 30. 10. 2007 - 10:10)

Jitko, přeháníš, na vybírání si vařečky nevidím nic hrozného: prostě vezmeš tu nejmenší a jsi ráda, že sis mohla vybrat.
Spousta holek by ti záviděla.

Jitka (Po, 29. 10. 2007 - 09:10)

Výprasky vařečkou znám moc dobře. Když jsem v dětství něco provedla, tak mě matka poslala do kuchyně, musela jsem si sama vybrat, kterou vařečkou chci dostat a tu si odnést do svého pokoje. A pak mi teprve vysázela tradičních pětadvacet na holou. Můžu vám říct, že vybírat si vařečku pro vlastní výprask neni vůbec jednoduché. Většinou jsem už v tu chvíli brečela a nemohla jsem se žádné z vařeček ani dotknout natož ji vzít do ruky. Přitom hrozilo, že když budu dlouho otálet, tak k obvyklému výprasku dostanu ještě něco přidáno. Brrrrr.

blbej názor tak (Ne, 28. 10. 2007 - 20:10)

pro Veroniku .. zkusil bych ji placnout u lékaře v nemocnici... tam by se na přístrojích zjistilo zda omdlévá nebo si na to jen hraje

Veronika (Ne, 28. 10. 2007 - 20:10)

Ahojky jsou tu moc hezké články a hlavně výchovné. Ale co když zrovna já začínám mít rozmazlené dítě podle řečí ostatní a to budou Simi teprve tři? Vařečkou bych jí neuhodila, ale většinou domlouvám a domlouvám,ale někdy to taky nejde pak jí plácnu přes zadek či ručičku a ona omdlévá? Co teď? Běžím pod ledovou vodu mluvím a plácám po zádech a modlím se aby se probrala a pak si vyčítám, že jsem ji uhodila.A sedímé na křesle a já se celá klepu a přitom jí hladím. Tak je to pořád dokola. Podle doktorky jí to přejde, dělá to od 8 měsíců, prý je to normální. Každý radí foukni do nosu, pořádně ji štípni či ji šlehni proutkem, ona to jen hraje. Dokáže vůbec dítě zahrát omdlení? Hodit oči v sloup a vy vidíte jen bělmo, přitom vám tam leží jako kus hadru. Máte někdo stejnou zkušenost? Krásný večer

Věra (Po, 22. 10. 2007 - 15:10)

Ahojky takové plácnutí vařečkou nebo něčím jiným v pravou chvíli pomáhá.Nejsem zastánce moc tělesných trestů , ale prostě někdy není zbytí aspň nemám rozmazlené děti , které si myslí , že můžou vše a pak si rodiče stěžují , že je nezvládají.Já mám 3 dcery dvě byly za sebou. První měla rok a druhá se narodila za měsíc takže jak byly větší co nevymyslela jedna domyslela druhá občas dostávaly , ale už věděly , že pokud neposlechnou na potřetí dostanou na zadek až měli rozum nemusela jsem používat vařešku stačilo zakázat večerníček v té době nebylo tolik pořadu pro děti. No a třetí dcera se narodila po 7 letech a ta nebyla tolik bytá měla totiš 2 starší sestry a s těmi si hrála. Když dorazily do puberty tak jsem někde vyčetla super větu jak začaly a proč já proč ne ona aj tak jsem se usmála a řekla no ty jsi ale chudák ta tvoje puberta ti dává zabrat nezávidím ti až tě povolí tak dojdi rozumě si promluvíme a otočila jsem se a šla pryč.Myslím , že jsme dobře vychovali dcery a to je i zásluha mého muže vždy jsme byli za jedno pokud něco zakázal já to nepovolila , ale museli si to děvčata vyříkat s ním někdy ho odolaly a on povolil to samé platilo i u mě. Takže potrestat ve vhodnou chvíli ANO jak říkala moje maminka každé facky co padne vedle je škoda.mějte se pěkně

Reklama

Přidat komentář