Reklama

Nahota, stud a školní prostředí

tomik (Po, 10. 4. 2017 - 20:04)

A ona to myslela s váma tak...to je mozny, ale nehodlama je nas vic chodit nahy pred cizi zenou - Vam nevadi chodit naha pred cizimi muzi?

jarek (Po, 10. 4. 2017 - 20:04)

umíte si představit, že by...je, u kluku by mel byt ve sprchach jen chlap-ucitel, zadna ucitelka

To samy (Ne, 17. 6. 2018 - 18:06)

v kolikátý to bylo...Ve treti trude,urcite to zyzilo vic holek,at reknou

muž (So, 18. 3. 2017 - 13:03)

umíte si představit, že by na děti ve sprše dozíral i učitel, tedy muž? I na dívky ve věku, 6,7, 10 nebo i 13 let? Obávám se, že by riskoval popotahování na policii, předvolávání k sexuologickému vyšetření, taháí po soudech atd., i kdyby šlo o sedmileté holčičky. U učitelky to nikdo neřeší. Není to divné?

muž (So, 18. 3. 2017 - 13:03)

nahota školních dětí před učitelkou mi přijde v pořádku, ale tak řekněme v 1,2 třídě. U desetiletých kluků mi nepřijde šťastné, když k nim do sprch vleze učitelka a dohlíží na ně. V tomto věku to už nemusí býti příjemné. Ve filmu Marian je přitom zřejmé, že tam se kluci v pasťáku sprchovali před vychovatelkami v době, kdy jim bylo přes 15, takže do 18 let. To mi přijde krajně nevhodné.S nahotou ve zdravotnictví nemám problém, ale myslím tím lékaře, sestry, trošku méně i sanitáře. Ale aby dospělé nebo kluky v pubertě okukovala nějaká baba šatnářka nebo učitelka, vychovatelka, tak to teda ne.

Jana (So, 18. 3. 2017 - 12:03)

Me taky babka nutila...A ona to myslela s váma tak dobře . :-(

tomik (So, 18. 3. 2017 - 11:03)

v Podolí jsem zažil baby,...Me taky babka nutila svleknout plavky v satne, tak jsem ji rekl,ze si je sundam az odejde nebo at se taky vysvlekne, nahej rozhodne nehodlam chodit pred nejakou satnarkou ci co to je, zensky taky nechodi v satne nahe pred nejakym uklizecem

A (Ne, 27. 5. 2018 - 10:05)

Kdyz nas prijela do tridy...v kolikátý to bylo třídě? Zdá se mi to dost přibarvený, hlavně to jak ten kluk musel dát na stole kolena k bradě. Ta první část příběhu se ale klidně stát mohla, ale to už muselo bejt někdy dávno, dneska asi těžko.

Vera (Ne, 10. 2. 2019 - 11:02)

To na stole jsem nevidela,ale kluci fakt byli pred nama prohlizeni nahy je to I ve filmu Sestricky,nebo Sestricka/CR/,zdravotnice jim rohlizely I prdele.Driv nebyla nahota videt na kazdem kroku,verim,ze I ty mlady zdravotnice vcetne uci z toho mely zazitek,jak to ti kluci museli delat.Pozdeji jsem znala holky ze zdravky,ktery tam sly kvuli tomu a casto mluvily o tom ktera kdy vysetrovala toho a toho nahyho kluka.

Default User Image
Mila (Pá, 1. 9. 2023 - 12:09)

Jo, v těch pocatcich jde hodně holek na zdravku, aby mohly vidět bezbranny, nahý mladý kluky. Když už je to přejde, tak tě práce hodne z nich nechá. Ale že začátku je to hodně rajcuje, vyprávěj si o tom, nedokazou to v sobe zadržet. Je to pro ně tak vzrusujici, že se o tom musí vypovídat. 

Default User Image
Jan (St, 10. 1. 2024 - 10:01)

Já mám podobnou zkušenost. Už je to dost pěkná řádka let,ale ještě dnes si s kamarádkou z té doby na to rádi zavzpomínáme. Bylo mi tenkrát 18 a něco a byl jsem na odvodu na vojnu. Pamatuji si, že to bylo v tělocvičně, bylo tam asi 6 nebo 7 doktoru a doktorek s různým zaměřením, my jsme se museli v šatne před tělocvičnou svléknout donaha, když na mě došla řada, dostal jsem předtištěný papír kam se zapisovali výsledky prohlídky u jednotlivých doktoru. To , že u každého byla sestra bylo v pohodě, s tím jsme všichni počítali, věděli jsme, že s tím nic nenadeláme. K mému překvapení, ale u každého doktora kromě sestry byly i 2 holky ze zdrávky, (byly na praxi) která sousedila s prumyslovkou, do které jsem chodil já. Takže jsme se docela dobře i znali, chodily jsme spolu s nimi i do tanečních. Bylo to pro nás kluky dost ponižující chodit takhle před kamarádkami nanahati. Nevím jestli jsme se styděli víc mi kluci, nebo hollky, které při těch různých vysětřeních pomáhaly. Dnes si s kamarádkou, která byla jednou z těch co tenkrát u toho odvodu asistovali rádi na to zavzpomínáme a zasmějeme se tomu, kamarádka tvrdí, že to bylo poprvé co viděla nahatý kluky a hned tolik najednou. Tenkrát jí bylo taky 18, jako mě.

Monika (Čt, 24. 5. 2018 - 09:05)

Kdyz nas prijela do tridy prohlidnout a prdnout injekci doktorka se sestrou,kluci museli na chodbu.My holky jsme mohly u prohlidky zustat.Kluci se museli postavit pred lavicemi do rady,stahnou ke kotnikum kalhoty i trencle,a tak cekat az prijdou na radu.Ucitelka stala u stolu,taky je videla,a my se taky z kavicnahrnuly kolem stolu,kde je vysetrovaly.Nejdriv jim prohlidla a sahala na pindika,kulky a pak se museli oto it,vohnout a pred nama si roztahnout pulky.Doktorka jim tam strkala prst.Nektery si je ne hteli roztshnout,tak jim je roztahla sestra.Jednou doktorka rekla,zejednoho kluka vysetri dukladne,ne o se ji nezda,tak musel lehnout na stul,kolena kbrade a tam mu ten prst strcila.

Vanda (Čt, 24. 5. 2018 - 08:05)

před lety jsem pracovala...A jakej si z toho mrla pocit?A protestovali?A nevocumovaly je skvirou holky?

Petr (Po, 6. 3. 2017 - 21:03)

Já musím říct, že jsem se styděl být nahatej jenom před klukama, před holkama jsem byl nahatej normálně. Jednou jsem byl na škole v přírodě, a tam jsem se na klučičím pokoji svlíknul do naha když tam přišly holky. A vůbec jsem se nestyděl, protože nahota ve školním věku je přece jenom normální, a to jsem byl 2 roky v pubertě.(Puberta mi začala v 11 letech.) Od té doby chodím doma vždy, když se oteplí na 20°C a více nahatý a vůbec se nestydí.

Martina (Pá, 11. 5. 2018 - 01:05)

youtubeNenašla jsem, a synovi to říct nemůžu, mohla by poprosit o link? Dík

Martina (Čt, 10. 5. 2018 - 20:05)

před lety jsem pracovala...a stydeli se?? nebo se predváděli?

Martina (Čt, 10. 5. 2018 - 16:05)

školce je zcela běžné,...A jde někde ten fil Marián vidět, ráda by se koukla ale nikde jsem jej nenašla, a přitom o něm spoustu lidí píše

Aneta (Čt, 10. 5. 2018 - 14:05)

Ve druhé třídě jsme byli na výletě. Bylo horko a koupali jsme se celá třída v potoku. Nejdřív jsme si smočili nohy a pak jsme se skoro všichni vyslekli do kalhotek a slipů a pak i do naha. Nikdo se tehdy nestyděl ale samozřejmě jsem si aspoň teda já všímala pindíků svých spolužáků. Pozdějc tuším ve 4. třídě jsme se koupali taky, ale to už v kalhotkách a slipech. Akorát myslím jeden nebo dva spolužáci šli nazí, ostatní už se styděli.

Matěj (Pá, 4. 5. 2018 - 18:05)

Tak,vzpominam,starsi kamarad...Já bych místo tý holky bych tam šel já.

Matěj (Pá, 4. 5. 2018 - 18:05)

U nás je při výuce...Já bych klidně byl nahatý před celou třídou.

Reklama

Přidat komentář