Reklama

Češky jsou neskutečně namyšlený ženský.....

Monika (Ne, 20. 2. 2011 - 22:02)

Moniko,taky jsem toho projel...Bohužel emigrante jsi se netrefil. O mé sociální situaci nemáš tušení takže tvé dedukce o mém postavení jsou mylné.
Pouze popisuji co jsem viděla na vlastní oči. Dělali i rozbor toho co vede tyto muže k tomu, aby si hledali cizinky. Nemusím být slepá abych viděla, že ti muži co cestovali do Moskvy byli neatraktivní s nepříliž výrazným zaměstnáním i vzděláním. Dokonce v několika případech došlo ke sňatku asi po 14 dnech.
Jinak já popisuji jednu konkrétní seznamovací akci. Takže se nemusíš hned bouřit. Já naopak znám pár lidí co se dobře probrali do ciziny. A byla zatím láska ne potřeba úniku z chudoby. Nikde nepíšu že všechny ženy hledají cizince bez lásky.

emigrant (Ne, 20. 2. 2011 - 22:02)

Moniko,taky jsem toho projel a procestoval fůru a tak se tvému zjednodušení musím smát.Spíše je to jen tvá závist,že tebe si žádný cizinec vzít nechtěl,ne?Vy se tím asi utěšovat i musíte z nutnosti,aby jste nemusely uznat,že v cizině je spousta daleko lepe situovaných a i lépe udržovaných mužů,než v celém Česku:-))

Monika (Ne, 20. 2. 2011 - 21:02)

Adelo Blee, na levem okraji...V tomhle souhlasím. A nemusí se jednat jen o Češky. Například v USA existují agentury které zájemcům zprostředkovávají výlety do Moskvy a tam pro ně zorganizují seznamovací akci. Většinou na 5 nehezkých, neperspektivních a většinou zcela odepsaných Američanů připadá asi 30 nádherných ruských žen které by daly cokoliv za to aby je takový nechutný balvan vytáhl z chudoby. Mě je jich skoro až líto protože tihle odrovnaní chlapi jim štěstí nepřinesou a rozčarování přijde pozdě.

MIchal (Ne, 20. 2. 2011 - 12:02)

Takovouto diskuzi může...velmi hezky,strucny a objektivni clanek.

p.jojo (Ne, 20. 2. 2011 - 12:02)

No ma ruska kamaradka rika ze cesky jsou rozezrane zeny ktere nevi co chteji.
Ja se smeju a vysvetluju ji ze to jen jeji dojem ze kdyby tady zila tak by se chovala naprosto podobne.

Petr (Ne, 20. 2. 2011 - 12:02)

TAKY DOST CESTUJI A JEN...Adelo Blee, na levem okraji uprostred sve klaviatury naleznes tlacitko, co zove se "CAPS LOCK" (verim, ze jiste snadno odhadnes jeho vyznam - jsi prece zcestovala), Pokud ho vymacknes, prestanes v pisemnem projevu pusobit jako blbka (alespon na prvni pohled).

Jinak take jsem trochu cestoval a je pravda, ze Cesku poznas v cizine celkem snadno. Obvykle nevypada vubec spatne - hezkej xichtik, pekne oblecena a i docela "chytra", ale po jejim boku naleznes vzdy takovy upoceny, plesaty a stary prase, o ktery by si v Cechach neoprela ani kolo. Inu cizi statni obcanstvi a plat v EURech delaji sve... Nastesti volna mista po techto zlatokopkach u nas pro zmenu uspesne a plnohodnotne zaplnuji divky z krajin na vychod od Vahu...

čtenářka (Po, 14. 2. 2011 - 16:02)

Takovouto diskuzi může založit jen zapšklý chlap, který prostě nemá u žen šance. Tohle přece nejde paušalizovat. Je spousta namyšlených, tupých nehezkých a arogantních češek, které jsou navíc zlatokopky a jdou za prachama ... a pak je spousta krásných žen v Česku, spousta pracovitých fajn ženských, milých, sympatických, chytrých nebo schopných. Takhle to podat nejde, to je jako říct, že češi jsou národ idiotů, Skotové národ lakomců, jiný národ národ třeba křivonohých. Nic není černé a nic není bílé, každý je individualita a všude žijí lidé pitomí a chytří, ženy hezké a méně hezké, ale to je každému normálnímu člověku jasné. Zakladatel diskuze neměl prostě štěstí na správné typy a pohybuje se mezi slepicemi, je otázka, čí vina to je.

ADÉLA BEE (Po, 14. 2. 2011 - 16:02)

TAKY DOST CESTUJI A JEN DODÁM, ŽE ČECHA POZNÁŠ V TISÍCIHLAVÉM DAVU..SMRDÍ, MÁ KNÍRA A PUPEK, PONOŽKY V SANDÁLECH A TRIČKO OD VIETNAMCŮ..VEDLE SEBE HEZKOU, ALE ČASTO ZANEDBANOU ŽENU, KTERÁ NEMÁ MOTIVACI O SEBE PEČOVAT..KDYBY NÁHODOU MĚLA, ČESKÝ MUŽ JI UKÁŽE, KDE JE JEJÍ MÍSTO. SEBEVĚDOMÍ SE ČESKÝM ŽENÁM NEPROMÍJÍ..JAK JE OSTATNĚ VIDNO HNED U PRVNÍHO PŘÍSPĚVKU.:)

ADÉLA (Po, 14. 2. 2011 - 16:02)

Češi jsou neuvěřitelně.....A NEMAJÍ CO NABÍDNOUT! :)
(TAKY HODNĚ CESTUJU):)

Chocole (Po, 7. 2. 2011 - 00:02)

Ahoj!
Já si jenom myslim, že hrozně záleží na povaze lidí, ne na tom odkud jsou....v každým státě nebo hl. městě najdete fajný lidi nebo taky pravej opak- taky záleží na tom, jak VY se chováte a co z Vás vyzařuje....když se chováte mile většinou jsou pak i milý ostatní, podle mě by se Česi mohli víc smát a třeba prodavačky v obchodech by mohly bejt víc přátelštější, ale jinak okay, v každým státě je něco,s čím je ten dotyčný nespokojenej....jinak se mi líběj český holky i kluci, třeba v etno stylech a hippie stylech jsme bezkonkurenční!:)- uhmmm..a...zase bych nějak neporovnávala krásů národů, každej člověk je jinak zajímavej a každej je svým způsobem hezkej-stačí se usmát a uvidíte, co to s člověkem udělá!:)

Franta (Po, 10. 12. 2007 - 10:12)

Piš rusky, my jsme angličtinu ještě ve škole nestihli. Děkuji

Návštěvník (Po, 10. 12. 2007 - 10:12)

Hey You
I'm 26 years old
I read your chat oabout Czech Girls ...
Reply to me at Baby"GloryLandUsa.info and tell me about yourself if you want to chat or get to know each other better I will respond right away and send a pic and some of my info right away

Thank you

Návštěvník (Po, 16. 4. 2007 - 01:04)

Myslím že tento problém byl vyřešen, zakladatel tématu zmlknul, kdybyste si pročetli prvních asi 50 příspěvků, tak se dočtete že jeho velice hloupý názor byl překřičen! Je tam jasně řečeno že Češky jsou normální jako jinde a s jeho názory o usmívajících Asiatkách ať se jde vycpat! Těch pár namyšlených kravek se najde i jinde. Není nad českou kundičku, kté kundičce totiž patří i mentalita a tu nějaká žlutá opice nemůže nahradit.

Radek (Ne, 15. 4. 2007 - 23:04)

To je fakt. Český holky vlastně nejsou v ničem vyjimečný, tak proč by měly bejt namyšlený. Myslím, že sjou v pohodě.

kanec (Ne, 15. 4. 2007 - 22:04)

podle me nejsou cesky mareny nijak namysleny. Vlastne ani nemaj bejt na co. Vyjimky se teda urcite najdou ale rozhodne bych to nijak nepausalizoval.

Eva (So, 14. 4. 2007 - 21:04)

To není blbost, jen reakce na názor "jedince".

Eva (Pá, 13. 4. 2007 - 00:04)

Tak by mě tak zajímalo, co považuje jedinec
za "hodnotnou" pohlednou ženskou s inteligencí. Že by podnikatelka ve značkových hadřících s tváří Angeliny Jolie IQ Sharon Stone a tvary Pamely Anderson? Jestli je někdo "nicka v kanclu" nebo ředitelka korporace, češka nebo američanka, s"průměrným ksichtíkem" nebo tváří star nevypovídá o kvalitách dotyčného. Charisma se kariérou nebo penězi nezíská.

Návštěvník (Ne, 8. 4. 2007 - 19:04)

Víš Gabi, ono je to hodně ve vztahu !!! ... Jsou ženy, co svému muži s radostí od srdce uvaří a také muži, kteří své ženě, partnerce, s radostí natrhají kvítí ... Přeber si to jak chceš, ale je vše možné, ale jen řečma a stížnostma, jaké jsou češky a češi, toho asi nikdo nikdy nedosáhne.

jedinec (Ne, 8. 4. 2007 - 18:04)

a já si myslím, že to není v Češkách a nemůžeš házet veškeré české ženy do jednoho pytle... namyšlené nány, které se vysoce přeceňují po stránce fyzického vzhledu i intelektuální, existují na celém světě a je jich stále víc a víc a kdejaká nicka z kanclíku s průměrným ksichtíkem ( anebo rovnou ošklivka )se dík masáži ženských časopisů považuje za atraktivní, vzdělanou, moderní osobu, které by měl každý líbat nohy... sebekritika však většinou zcela schází... oprsklá rádoby supermoderní a přirozená ( rozuměj tuctovka v hadřících ze supermarketu ) s vlastní kariérou ( přeloženo v zaměstnaneckém poměru s jistotou stálého platu )však vzbuzuje spíše úsměv... hodnotné pohledné ženské s inteligencí se vyvažují zlatem - a je jich jako šafránu všude, nejen v českém "rybníčku"

Gabi (Ne, 8. 4. 2007 - 17:04)

Bohužel, v naší republice je více hňupíků než normálních mužů.Čeští muži, ač je to k pláči, by si nejraději udělali z ženských služky, co jim uvaří, uklidí...Vrchol drzosti byl, když mě známý od mého drahého odsoudil za to, že nevařím-jsem přece žena a ta má svému muži uvařit.Nezmohla jsem se na víc než na záchvat smíchu.Takové primitivní řeči od primitivního českého vola.Ať žijí cizinci.Ti neočekávají, že jim bude jejich žena posluchovat. Ta by je odfuckovala.Ale musím uznat, že bohužel v naší zemi žije spousta žen, které si za to,že se k nim muži chovají jako ke služce můžou samy.Tak dlouho jim posluhují a vyvařují, až si na to chlápci zvyknou a pak se diví, že jim to posluhování zůstane do smrti......

Reklama

Přidat komentář