Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Milan (Út, 16. 4. 2013 - 18:04)

Manžel to chtěl akorát...A sex ti nechybí? (když to všechno je pravda).

petr13 (Út, 16. 4. 2013 - 17:04)

Manžel to chtěl akorát...Zní to děsně, ale zřejmě je spokojený. Co se netrénuje, to zakrňuje. Ty už jsi také spokojená, že máš zřejmě od sexu nadobro pokoj... A kromě toho, že už se nemůže udělat, tak už žádné jiné problémy nepociťuje? Byl už na nějaké lékařské prohlídce u nás? Vyvolalo to příp. u lékaře nějaké překvapení?

Jaruška (Út, 16. 4. 2013 - 16:04)

Jaruško, když jsi muže ...Manžel to chtěl akorát před realizací nenašel odvahu do toho jít ,kdyby jsme to neudělali tak by toho druhý den litoval,teď je spokojený .Jen jednou si ho pokoušel vyhonit ale moc mu to nešlo ,možná i proto ,že má těsnou obřízku.Jinak penis ukazuje na zem.Zahojeno cca do měsíce.

petr13 (Út, 16. 4. 2013 - 16:04)

Mám také obřezaného...Jaruško, když jsi muže takhle převezla, nelituje toho? Píšeš, že v poslední chvíli ucukl. Je teď spokojený. Tím, jak nemusíš sex, tak už jsi ho asi definitvně od sexu odvrátila. Jak dlouho se mu kastrovaný šourek hojil? A cenová relace, není-li to tajné?

Helena (Út, 16. 4. 2013 - 15:04)

Je mi to jasný úplně,pokud to má takto udělané a obřízlé u kořene je to i v klidu stále napnuté a vypadá to jakoby byl neustále ztopořený,je mi jasné,že masturbace v tomto stavu moc nejde.Ale musí to vypadat zajímavě i to jedno varle pod tím.Musí to být pro něj určité ponížení.Ale je to vaše soukromá věc neodsuzuji to.

petr13 (Út, 16. 4. 2013 - 14:04)

Petře, možné je oboje....Karen, jaký používáte typ? Já mám Neosteel a je to opravdu čirý pragmatismus. Nejdéle nepřetržitě pod zámkem jsem byl necelý měsíc (lze seš v tom v pohodě sprchovat i koupat). Pokud bys chtěla, ozvi se mi přímo na můj mail [email protected]

Jaruška (Út, 16. 4. 2013 - 14:04)

Ano sex po těsné obřízce byl lepší s lubrikantem masturbace šla špatně .Podle mého názoru obřízka penis nezmenšila naopak velice vynikl žalud.

Jaruška (Út, 16. 4. 2013 - 14:04)

Mám také obřezaného manžela už asi 15 let .Obřízku si nechal udělat na mé přání. Obřizku má těsnou jizvu u konce penisu.Žalud se mu zvětšil,není tak citlivý a trvalo mu delší dobu než dosáhl orgazmu. aaaav londském roce jsem musela vysadit ze zdravotních antikoncepci a tak jsme řešili sterilizaci manžela.Máme dvě děti a žádné další neplánujeme.Manžel začal pátrat na netu jak to ze sterilizací
vypadá a dostal se až na net odpovědného manžela.Cvilku si spolu psali a ten mu řekl že pokud si nechá udělat jenom sterilizaci že ho budou často bolet plná varlata.navrhl mu ať,že je to mnohem se nechá vykastrovat,že je to mnohem lepší řešení.Já sex moc nepotřebuji a tak jsem ho v tom začala podporovat.Nikde jsem ale nemohla najít nikoho kdo by mu to udělal.Po delším hledání jsem se dostala k jedné domině v něměcku ,která kastruje otroky a byla to ochotna udělat.Od manžela jsem získala souhlas a vše domluvila.Nadešel den realizace my jsme odjeli do nemecka ubytovali jsme se a šli jsme se projít proto,že realizace měla nastat odpoledne. Jenomže manžel se toho lekt a na poslední chvíli řekl ,že ne .Já jsem tedy zavolala domině a na manžela připravila malé překvapení.Řekla jsem mu že se musíme aspon omluvit a rozloučit se.Po příchodu do vilky k domině jsme dostali kávu ale manžel jí měl vylepšenou za chvilku už klimbal v křesle.Pomohla jsem ho domině svléknout a ona zavolala svojí pomocnici a odvezli si ho.Asi za hod mě ho přivezly zpět bez varlat .Že nemá varlata a je z něj eunuch přišel až na hotelu.Tak mám doma od ledna hodného manžela.

jirka (Út, 16. 4. 2013 - 14:04)

No já být Karen Tvým přítelem, tak Tě nakopu do prdele a jela bys. Určitě bych si kvuli nějaké švihlé krávě, která za čas zmizí, nechal vyndat koule. On to musí být také hoch ,když drží...To se fakt nevidí.

Karen (Út, 16. 4. 2013 - 14:04)

Omlouvám se za tu hromadu překlepů, špatně se mi přes dlouhé nehty píše :-/

Karen (Út, 16. 4. 2013 - 14:04)

Karen to je pravda,že tuto...Heleno, dítě nejspíš ne, pokud by k tomu nebyly zdravotní důvody. Přítel měl možnost (byť to je otázka pohledu) odmítnout, dítě ji nemá. Navíc nám šlo trochu o to aby byl nahý díky tomu v centru pozornosti i o trochu jeho trápení a ponížení. Tím, jak má jizvu až u kořene penisu mu ten tlak jeho velkou část tlačí jakoby do břicha, dost ho to zmenšilo nejen opticky ale i v praxi. Je v klidu to dělá přes dva cm, při erekci je o 4 cm menší, věř mi, je to znát. K tomu má stíženou mastrubaci, neleze to bez lubrikantu, protože kůže ej při erekci opravdu hodně napnutá, on mu pindík víceméně trčí už v klidovém stavu, díky té těsnosti obřízky

Karen (Út, 16. 4. 2013 - 13:04)

Karen, ty jinak netoužíš...Petře, možné je oboje. Možné je i to, že už přítel zsůtane tak, jak je. Možné je zatím všechno :-) Ale pokdu bychom šli do kastrace, tak bychom o zmrazení spermatu možná uvažovali. Ale nedokážu to teď říct, ono ta ultimátnost kastrace je i v tom, že se muž už nerozmnoží. Kastrát je spíše služebník, kamarádka, ne partnerem ženy. Je to hodně nastavení jak pak fungovat, u maldého kluka obzvlášť. I proto říkám, že k tomu časem dost možná dojdeme, ale že teď se to nedá říct. To že by pak nefungoval, mě samozřejmě dost láká, mazlení, hraní si s jeho měkkým pindíkem a prázdným pytlíkem... Taky jsme nedořešili otázku milence, zda ho zkusit už před kastrací nebo až po ní. Je toho prostě ještě hodně k přemýšlení. Pás cundosti občas používáme taky, ale ne trvale, jen třeba v rámci hry, nebo jako trest, nošení na týden a pak týden bez. U tebe je to asi spíš z rozumu než z touhy.

Helena (Út, 16. 4. 2013 - 12:04)

Karen to je pravda,že tuto obřízku má asi málo kdo,to musí pěkně vypadat když má tu kůži stále napnutou,s odhaleným žaludem na konci a jední varletem,to je rajcovní.Ty asi děti zatím nemáš,kdyby jsi měla kluka nechala by jsi ho jako malého také takzo obřezat?

petr13 (Út, 16. 4. 2013 - 11:04)

Partnerovi je 23 let (já...Karen, ty jinak netoužíš po těhotenství? Nebo se necháš oplodnit a pak dokončíš kastraci svého přítele či necháš jeho semeno zmrazit pro případné další použití? Bez podávání hormonů však tak do roka tvůj přítel přestane fungovat úplně. Já mám takový mezistupeň. Žena mi už osmým rokem zamyká penis do bytelného ocelového pásu cudnosti, abych nemohl už nikdy nikam jinam zasunout. Užíval jsem si bokem až dost bezuzdně, takže to teď beru jako svým způsobem pokání...

David (Út, 16. 4. 2013 - 11:04)

Pokud chceš něco psát o kastraci žen, založ si na to vlastní diskuzi, ty chytráku. To jsou otázky ...

Milan (Út, 16. 4. 2013 - 09:04)

Proč nepíšete o kastraci žen?

Karen (Út, 16. 4. 2013 - 07:04)

No a pr ty co si z toho tady dělají srandu a nevím proč nám tu pořád narušují diskuzi hloupýma představama o zašívání nítí od kalhot a podobně,a le i pro ty, které toto opravdu zajímá, posílám odkaz na mé oblíbené video. Mám ej ráda, protože ukazuje, jak to všechno dje dělat precizně a navíc je tam kráně vidět ženská asistence. Opravdu se nejedná o nemocnici, ale o takovou malou kliniku která byla kdysi v Belgii a ta mladá žena, co různě drží "doktorovi" "pacientova" varlata, podává mu nástoje a dokončuje šití je žena právě toho muže na operačním stole, který na konci videa skončí s prázdným šourkem.

http://www.ballbustingsocial.com/all-videos/623-el-castrado/video/707-real-woman-perform-human-male-castration

Karen (Út, 16. 4. 2013 - 07:04)

Kolik má tvůj partner roků...Partnerovi je 23 let (já mám 28) a došli jsme k tomu nějak v rámci toho, co nás oba přitahuje. Není to určitě tak, že bych já mu něco řekla a on na to nějak reagoval. Ale určitě se k tomu dotává pár pd společných fantazií až po plánování spíš jen tak, až k tomu, kdy začnete řešit, jestli to opravdu zkusit a k té realizaci. Ono u toho odstranění jednoho varlete se zase tolik nezmění, přítel má teď trochu slabší erekci a je třeba víc snahy aby mu stál ale zároveň rychleji dosáhne při sexu orgazmu. Takže funguje víceméně normálně. Hodně k řešení by bylo až to případné dokončení

Ilona (Út, 16. 4. 2013 - 00:04)

Kolik má tvůj partner roků a jak reagoval když jsi mu řekla o té poloviční kastraci ?

Karen (Út, 16. 4. 2013 - 00:04)

To si myslím,že to pak...Taky se mi to víc líbí a je to příjemnější na hraní :-) Ale zároveň to byl první krok aby pro mne něco dole změnil. Tuhle obřízku tu nikdo moc nemáa už vůbec ne tak těsnou, taky mu to penis opticky dost zmenšilo protože ta kůže je hodně napjatá.

Reklama

Přidat komentář