Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Kkeštič (Pá, 15. 3. 2013 - 14:03)

Tak tady je jedno varování...Vystopujte a chyťte toho vzteklého kance.Vykleštím ho gratis.Totální kastrace ho zklidní.Bude čurat v sedě jako ženský.

Kassiopea (Pá, 15. 3. 2013 - 13:03)

Mě se zase líbí kastrované ženy,ještě k tomu by měly mít odřezaný skalp a uši.Milé dámy,to by bylo super,že?

Karel (Čt, 14. 3. 2013 - 13:03)

Pokud bude propusten, muze si...Takoví lidé by ve státě řízeném normálními a bezúhonnými lidmi nikdy ze separace nevyšli.A o humanizovaném vězení by si mohly nechat zdát.Měli by pracovní povinnost a jíst a pít by dostali to na co by jim zbylo po odečtení nákladů na vězení.Člověk jen žasne nad tím jaké prostředky se vynakládají na ochranu lumpů všeho druhu.Např.Záchrana pašeráků drog z Thajska,lumpárna která stála peníze daňových poplatníků,které se mohly utratit efektivněji.Takoví lidé mají shnít v asijských kriminálech a ne je zachraňovat.Zrovna tak vrazi,násilníci,prznitelé dětí.Buď ať si na sebe vydělají,nebo ať chcípnou.Kromě úchylných novinářů manipulujících s lidmi nikomu chybět nebudou.

D (Čt, 14. 3. 2013 - 12:03)

K čemu je dobré jen...Pokud bude propusten, muze si stejne opatrit bud umele androgeny, nebo pravidelny prisun bycich zlaz.

Eventuelne potom neudela ani jedno, ani druhe, ale napriklad vyhodi do povetri nejaky dum, aby tak potrestal spolecnost za to, ze jej pripravila o varlata.

Moznosti je nepreberne. Pokud je to s kulema mezi nohama nebezpecny predator, nepozbude sve nebezpecnosti jenom proto, ze jej nekdo uredni cestou nucene zbavi varlat.

Krom toho doufam, ze na nejake deviantni vrahy malych holcicek a chlapecku se nejake amnestie zatim nevztahuji, a vztahovat nikdy nebudou.

Karel (Čt, 14. 3. 2013 - 10:03)

Takze ani ty nejsi ochotna...K čemu je dobré jen odsouzení devianta,když existují prezidenti,kteří takovým kreaturám udělují amnestie a milosti.Z oddělení blázince je pustí na vycházku pošahaný doktor,který by po takové nehoráznosti měl být sám hospitalizován.Ale on za nic nezodpovídá,jako ostatně všichni co tu o něčem rozhodují.Vyříznuté kulky mu ale do pytle těžko někdo bude vracet.

Petr (Čt, 14. 3. 2013 - 10:03)

Takze ani ty nejsi ochotna...Souhlasím,nic by se nemělo hrotit a extremizovat.Zločinci by měli dostat svůj trest který si zaslouží,to je vězení.Kastrace řeší tak malé procento násilných trestných činů páchaných těmito devianty,že je svým účinkem téměř zanedbatelná.

D (Čt, 14. 3. 2013 - 10:03)

Je opravdu zajímavé jak...Takze ani ty nejsi ochotna rict, jak definovat sexualniho devianta vhodneho k nucene kastraci.

Pouze tu ventilujes hnev vuci tem, kteri poukazuji na praktickou problematicnost takoveho kroku.

To se mi jevi velmi lacine.

Ja netvrdim, ze neexistuji mimoradne zvrhli, zvraceni a nasilnicti sexualni agresori.

Jenom si myslim, ze jejich pripadne nucene kastrace by mely byt aplikovany s maximalni obezretnosti a uvazlivosti, a ze pripadny institut takovychto nucenych kastraci by mel byt zajisten robustnimi kontrolnimi mechanismy proti ruznym formam zneuziti.

Navic je opravnene se tazat, proc vlastne takovy institut zavadet.

Nemeli by ti nejhorsi sexualni agresori byt tak jako tak odsouzeni k velmi vysokym trestum odneti svobody - a nemela by velka cast z nich tak jako tak zemrit ve vezeni ci na uzavrenych oddelenich blazincu?

Vrahum prece tez nebyvaji amputovany ruce, a velkopodvodnikum se tez neamputuje mozek...

Petr (Čt, 14. 3. 2013 - 09:03)

A co kluk, ktery ma 15 a pul,...Tak to je fakt síla.Je sice stará pravda že USA jsou nábožensko-pokryteckou zemí,ale to co se tam často děje tak odporuje zdravému rozumu a lidství jako takovému.To že patnáctiletý fracek dobrovolně osahává prsa dospělé ženy,ještě přece není zneužívání.Beztak se mu to líbilo a oni s toho udělali kriminální delikt.Jsou to úplně tmářští chudáci a ta ženská kvůli nim spáchala sebevraždu!Pokud vím tak pedofilie je zaměření na osoby bez jakýchkoliv druhotných znaků pohlavního dospívání,tedy vyloženě na děti.Ale patnáctiletí frackové takové dobrodružství vyhledávají záměrně a mnozí už toho mají za sebou daleko víc než jen nějaké osáhávání.A často taky daleko dřív než v těch patnácti,takže jejich zákony nějak zaostávají.At'žije pokrytecká pošahaná Amerika!

Marta (Čt, 14. 3. 2013 - 09:03)

A co kluk, ktery ma 15 a pul,...Je opravdu zajímavé jak extrémní argumentátoři obhajují sexuální zvrhlíky a násilníky.Jsem přesvědčena,že vykleštěním několika stovek takových agresorů společnost víc získá,než ztratí.Lidem,kteří se těchto individualit zastávají přeji aby choutky těchto agresorů zažili na vlastní kůži.

D (St, 13. 3. 2013 - 22:03)

U nás v Čechách z extrému...A co kluk, ktery ma 15 a pul, a penetruje divku, ktera ma 13 a pul?

Jak definovat pedofila, ktery jiz je hoden nucene kastrace?

A ma o takove definici rozhodnout nejake narodni odbornicke gremium, volici v referendu, nebo nejaka mezivladni organizace?

Zatim je v tom dost zmatek. V USA si kdysi nejaka zena nechala osahavat prsa od patnactileteho kluka. Protoze byl tento kluk v konkretnim state jeste pod zakonem, dana zena byla zanesena do federalniho registru pedofilu. Lide se k ni podle toho chovali, a ona nakonec spachala sebevrazdu.

:) (St, 13. 3. 2013 - 22:03)

Leonka s Vlastičkou si myslí ,že by se tím vyřešily problémy.....:) Ve středověku lapky lámaly kolem a okolo přihlížející jiní lapkové okrádali !!! Byl i trest veřejné kastrace nebo rozdrcení varlat...ale děvčata kriminalita jaksi né a né klesnout !!! :)...V USA je trest smrti a myslíte že tam mají nižší kriminalitu ???

Lea (St, 13. 3. 2013 - 12:03)

No dobre, ale kdo je to...U nás v Čechách z extrému do extrému.Patnáctiletý kluk souložící se svojí vrstevnicí i když nedosáhla patnácti let,není přece pedofil.Takovými extrémními argumentacemi se ohánějí lidé,kteří se zviditelňují humanitou na nepravém místě.Humanita s grázly všeho druhu,kterou zahájil Václav Havel a paní Burešová už nese své důsledky v devastaci společnosti.Naše pseudodemokracie vytvořila bezprávní stát pod heslem "jen aby se grázlovi neublížilo,co by tomu řekli v Bruselu?"

D (St, 13. 3. 2013 - 12:03)

Podle mého názoru by to...No dobre, ale kdo je to sexualni deviant a pedofil? Nemeni se v tomto ohledu nazory verejnosti a legislativa prilis rychle, a prilis zbrkle?

Mnohe formy sexualniho chovani, ktere se zdaly deviantni jeste pred nemnoha desitiletimi, se dnes zdaji atraktivni a vicemene mainstreamove.

A pokud jde o pedofilii, v dobe, kdy uz nehrozi napriklad jaderna valka, a mnozi z nas zrejme ani nebudou roztrhani v teroristickych utocich, muze byt nase potreba bat se medialne masirovana jinym zpusobem.

Ve snaze ochranit sve deti pred cizimi pedofily je dnes verejnost ochotna podporovat i ta nejabsurdnejsi legislativni a podobna opatreni, a to bez ohledu na to, ze riziko, ze se konkretni dite stane obeti ciziho pedofila, je statisticky minimalni.

Dala bys vykastrovat i toho 15-leteho kluka, ktery si to rozda (s jejim nekvalifikovanym souhlasem) s holkou starou 14 let a 11 mesicu?

Lea (St, 13. 3. 2013 - 12:03)

Nestacila by pro zajisteni...Podle mého názoru by to určitě stačilo.V takovýchto případech je kastrace zbytečná.U sexuálních deviantů a pedofilů,nebezpečně agresivních jedinců je kastrace opodstatněná.

D (St, 13. 3. 2013 - 12:03)

Samozřejmě že...Nestacila by pro zajisteni neplodnosti jen vasektomie ci podvazani vajecniku?

Proc by lide, kteri plodit deti nechteji, nebo kterym by to chtela znemoznit nejaka neomylna autorita typu Vlasty, meli vedle reprodukcni schopnosti ztratit i cenne zdroje pohlavnich hormonu?

Vlasta (St, 13. 3. 2013 - 11:03)

Kdo by to rozhodoval ,jak...Samozřejmě že nechala!Přece se nebudu dívat na debilní vnoučata.Kastrace nikoho nezabije.V případě potřeby má být použita bez falešných předsudků.

odezva (St, 13. 3. 2013 - 10:03)

Já bych vykastroval všechny...Píšou tady jen důchodci. :)))))))))

Aleš (St, 13. 3. 2013 - 10:03)

Já bych vykastroval všechny...Jako parodie dnešní situace v republice vynikající.Pokud by to někdo myslel doopravdy,měl by se dát vykastrovat.

Kastrátor (St, 13. 3. 2013 - 08:03)

To nezáleží na...Já bych vykastroval všechny co píšou něco na internet místo toho, aby PRACOVALI! Pak taky nezaměstnaný protože ti kdyby chtěli, práci najdou, stejně jako cikáni. Pro ty je práce přeci všude dost a firmy krachují na tom, že by chtěly zaměstnat cikána, ale on, protože je líný, do práce nenastoupí a raději žije z královské podpory od štědrého pana Drábka.
Jo a důchodce, ty bych vykastroval taky, aby se nemnožili a důchodců ubylo. Důchodci jsou jedna pakáž, co nikdy pořádně nepracovala a jen chctěj důchody z na našich platů úspěšných mladých lidí. Pro nás je práce dost. Člověk vychodí školu a hned si najde práci, která se mu líbí a podle toho, jak vysoký chce plat.
Nebýt cikánů a komunistů, máme se jak v ráji a na všechno bude dost peněz. Pak se klidně bude moct místo 150 miliard ztratit v korupci i půl bilionu a bude pořád peněz dost. Budeme moct snížit daně z 15% na nula nebo raději na -15% takže když někdo vydělá běžně 100 tisíc měsíčně, dostane 15% k tomu za to, že tak usilovně pracuje a nafláká se jak cikáni. Tohle perpetum mobile přeci musí fungovat když se nám do toho nebudou plést komunisti jako Zeman. A když ne, poradíme se s knížetem jak ochcat stát, aby mi vrátil co mi nepatří. Nebo s Dukou, toho bych udělal ministrem financí.

:) (Út, 12. 3. 2013 - 19:03)

Kdo by to rozhodoval ,jak chce Vlasta ? V tady tom bordelu ? Kdyby jsi Vlasto nedejbože měla dementní dítě ,nechala bys ho vykastrovat ,že ?

Reklama

Přidat komentář