Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Kamila (St, 13. 10. 2010 - 00:10)

jsi jen obyčejná hrouda...Vypadni odsud, o takové názory tu nikdo nestojí!!

to mazel: Moc hezky napsáno. Škoda že já nemám žádnýho milence doktora:-)
A co vy s manželkou máte nějaké děti? Vědí o té tvojí kastraci?

Radka (Út, 12. 10. 2010 - 23:10)

Nenapadlo tě ,že když ti ty kulky z pytlíku vytahoval milenec tvojí manželky zbavil se tím konkurence ? Nemají s tvojí ženou za tvými zády z tebe srandu ? Pokud to celé není kravina !!!!! :) a veliká !

takže (Út, 12. 10. 2010 - 22:10)

Je to celá řada změn,...jsi jen obyčejná hrouda masa..............poslušná jako pejsek a totálně k ničemu...........

mazel (Út, 12. 10. 2010 - 21:10)

Chtěl bych se zeptat, do...Je to celá řada změn, které nastupují postupně. Od změny povahy přes častější migrény až po změny na těle. Nejvíce mě mrzí, že jsem náchylnější k tloustnutí. Musím se hodně hlídat a sportovat. Mám taková plnější stehna, větší zadek a boky a prsa trochu větší, než velikost"B". Naopak se mi neuvěřitelně zmenšil penis. Tělo asi reaguje na to, že ho již více jak 3 roky nejsem schopen používat. Z dřívější velikosti 17 cm (ztopořený) je teď necelých 5 cm a nikdy se nepostaví. Jsem klidnější mazlivější a podle manželky i vnímavější k jejím potřebám. Moje láska k ní se znásobila. Jí se líbí moje změny postavy a tak se změnil i můj šatník. Samozřejmě většinou v soukromí. Běžně nosím ženské prádlo, odstraňuji si ochlupení, úplně. Bohužel se trochu změnil i můj pohled na muže. Z ortodoxního mužského heterosexuála jsem asi Bi. Vzhledem k mé úloze při manželčiných milostných hrách jsem někdy nucen abych se mazlil i s přirozením jejího partnera, jestli rozumíš. Zpočátku mi to připadalo nemyslitelné ale teď jsem si nějak zvykl. Učila mě to na našem umělém Robertkovi. Jinak zase ty změny nejsou tak výrazné jako kdybych kastraci podstoupil v mládí a je to určitě individuální. Ty hormony určitě pomáhají. Píšu si s jedním eunuchem, ten je po kastraci přes rok a zatím se u něho projevuje jen změna povahy a narůstající prsa. Jinak je O.K. Jak vidíš, je to individuální. Také mám subjektivní pocit, že se na mě tolik neprojevuje vlv stárnutí. Mám poměrně mladě vypadající tělo, asi také díky tomu tuku.

Adam (Út, 12. 10. 2010 - 20:10)

Chtěl bych se zeptat, do jaké míry se u tebe projevila feminizace postavy. Je to více tvojí kastrací, nebo spíš užíváním hormonů?

mazel (Út, 12. 10. 2010 - 17:10)

Pěkné. A velmi se mi...Uvidíš, jen mě zaráží slůvko přítel. Uvědom si, že pokud to pro tebe udělá, je pak také na tebe odkázaný. Kdyby to po mě chtěla přítelkyně, asi bych přemýšlel trochu víc. To nejde vzít nazpět. I když, pokud je strší tak o co vlastně jde. Možná si předejde problémům s prostatou.

Eliška (Po, 11. 10. 2010 - 23:10)

ahoj Kamilko, mohu Tě...Pěkné. A velmi se mi líbila ta pasáž, kdy operaci prováděl manželčin milenec:))
Navrhnu to příteli, třeba si dá taky říct :)

mazel (Po, 11. 10. 2010 - 23:10)

Tak to jsem já, žena,...ahoj Kamilko, mohu Tě ujistit, že mrzáček nejsem. Myslím, že ti co tady loudí o kastraci ani nevědí co chtějí. Obávám se, že jsou to mladí klucí, které to možná vzrušuje, později se k tomu dopracují ale teď by si to určitě rozmysleli. My jsme o tom doma dlouho diskutovali, manželka je pro mě opravdu bohyně, přesto, když jsem naposledy uléhal na naše manželské letiště jako muž, abych se asi za hodinku zvedal jako eunuch, měl jsem rozporuplné pocity.Nejraději bych to alespoň oddálil, ale na druhé straně jsem byl vzrušený nad tím, co přijde a hlavně jsem ji nechtěl zklamat. Byla ke mně velice milá a ohleduplná. I když je to více než čtyři roky, stále si to uvědomuji a když si povídáme, jako by to bylo včera. Určitě to byl můj i její nejsilnější zážitek. Musím říci, že ona byla po většinu času divák, ten zákrok mi dělal lékař, její milenec. Ona pak jen varlata odstřihla. Není to zase tak hrozné, jak to někdo líčí. Na klinice si sice kastráta nechají asi tři dny, ale spíše aby se vyhnuli komplikacím a případným žalobám. Já jsem mohl chodit již druhý den celkem normálně. Byl jsem přece chlap a pár hodin po kastraci jsem se moc nezměnil. Jsem rád, že se aspoň některé ženy nedívají na eunuchy s opovržením. Opravdu si myslím, že v určitém věku by to měl podstoupit každý muž.Pokud se s eunuchem seznámíš, nebo si jej vyrobíš, věř, že zhruba za rok nebude mít na sex ani pomyšlení a ani mu to nepůjde. Ale mazlení je naše doména a uspokojení ženy je nejvyšší priorita. Bohužel pro spoustu nedočkavců je fakt, že krátce po zákroku je eunuch stále vlastně muž a chce souložit. Dokonce mu to jde a je to ještě hezčí než s varlaty. Hlavně nehrozí těhotenství. Ten útlum přichází pozvolně. Dá se trochu urychlit podáváním ženských hormonů, což pro každou ženu není problém obstarat. I já je dosával a občas i dostávám. Teď již ale jen ke zvýšení účinku feminizace postavy.

Kamila (Po, 11. 10. 2010 - 21:10)

Tak to jsem já, žena, která chce mít doma eunucha a mazlit se s ním, aniž by to směřovalo k sexu. Pokud ještě zastane všechny domácí práce, tak jedině dobře.
Bohužel se mi tu ozvali jen tací, kteří po kastraci touží a chtěli, abych jim ji provedla. Já ale nejsem doktorka ani zdravotní sestra a měla bych strach, že mu přitom ublížím. Jak říkám chci mít doma kastrátka, ne mrzáčka.

byl (Po, 11. 10. 2010 - 21:10)

Čtu ty příspěvky a stále...by jsi skvělý otrůček do mé stáje!

mazel (Po, 11. 10. 2010 - 20:10)

Čtu ty příspěvky a stále doufám, že se konečně ozvou nějaké ženy, kterým se kastrovaní muži líbí. Ztím je to diskuse magorů a těch, které myšlenka na kastraci vzrušuje a shánějí někoho k realizaci.
Dobrovolně přiznávám, že jsem také bez varlat a také to, že je to určitě úchylka. My, co jsme se pro ten zákrok dobrovolně rozhodli, nejsme určitě normální. Nevím, jak se to lékařsky nazývá ale úchylka to určitě je. Nikomu však neubližujeme, spíše naopak. Po vykastrování se i z těch největších drsňáků stávají mazliví a přítulní eunušci. V zásadě je nutné připustit, že určitá skupina mužů chce být ženami ovládána a jsou pro to schopni všeho. V ženě vidíme něco jako boha, kterému chceme oddaně sloužit a na slib věrnosti se necháme vykastrovat a tím se jí oddáme úplně. Prozatím mě větší důkaz oddanosti a poslušnosti k ženě nenapadl.(někteří to nazvou blbostí) Pokud takto postižený muž najde vhodnou partnerku, je jen otázka času, kdy k tomu dojde. Osobně se domnívám, že muži do 35 by o tom vůbec neměli uvažovat.Od chvíle, kdy zjistí, že jim to stojí až do tohoto věku by měli využít každé chvíle k souložení s ženami a to i cizími. Od 35 do 45 by pak muži měli mít možnost svobodné volby a pokud se pro kastraci rozhodnou, měla by jim být odborně a zdarme provedena. Po 45 roce věku by měli být muži kastrováni povinně. Já jsem ji podstoupil v 49 a nelituji toho. Kromě potlačení prokazatelných zdravotních rizik odpadne pradávná mužská touha a potřeba zahýbat partnerce. celospolečensky by se velice snížila rozvodovost. A pánové s kulkama, pokud tuto diskusi z nějakého důvodu sledujete věřte, že i při nejlepší vůli nedokážete pochopit myšlení eunucha. Po odstarnění té malinké části vašeho těla se úplně změníte, přehodnotíte svoje zájmy a priority. V prvním období po zákroku se sice z hlediska chlapa skoro nic nezmění, jen nejste schopni oplodnit ženu. Později však dojde k útlumu sexuálních potřeb a zhruba po roce ztratíte zájem úplně. Je vám jedno, že ostatní souloží jako o život, vy to prostě nechcete. Partnerku můžete uspokojit i jinak, dokonce jsou i umělé penisy a když si to bude chtít užít s hezkým mladým samečkem, rádi ji to dopřejete. tak je to i u nás. Máme krásný vztah a nikdo nikoho nepodvádí. Já nemohu a manželka souloží v mé přítomnosti. Myslím, že v životě má všechno svůj čas a souložení a rozmnožování by se měli věnovat mladí a zdraví saměčkové a ne staří udýchaní dědci, kterým se kolikrát stejně pořádně nepostaví a když, tak jsou nadopování nějakými prášky. Toho všeho je eunuch uchráněn. Musím přiznat, že časem dojde k jakédi feminizaci postavy (stehna, zadek, prsa), ale pokud nejsme úplně nazí, není to skoro vidět. Manželka si naše rozhodnutí nemůže vynachválit a já ji miluji. Píšu dlouho a očekával bych opravdu reakci nějaké ženy.
najde se nějaká, která by chtěla mít doma oddaného a milého partnera, který vaří, pere, myje nádobí a uklízí a nijak mu to nevadí. Vzhledem k té změně v pozdějším věku budete mít možnost porovnat rozdíl v chvání jedné bytosti, muže - eunucha. pro většinu mužů, včetně dříve mě, je nemyslitelné, že by partnerka měla styk s jiným mužem a k tomu ještě hezčím a mladším. Eunuch se s ní při tom bude ještě mazlit a dělat vše, aby si to užila. No a na závěr jak říkám, chlap to nikdy nepochopí, eunuch ví, o čem píšu a ženy to vždy ocení. Za ten trochu bolesti to určitě stojí.

Jůhele (Pá, 8. 10. 2010 - 08:10)

Jdu blejt velebnosti

Pavel (St, 6. 10. 2010 - 20:10)

Já nepřišel o varlata, ale vinou rakoviny v docela mladém věku asi o 70 procent penisu. A musím přiznat, že jsem po pár negativních zkušenostech už prostě neměl sílu na to hledat "normální" ženskou a raději přez inzerát našel současnou partnerku, která je na tohle vysazená. Takže já jsem vlastně za existenci žen s touto preferencí rád, i když jsem si na to, co spolu děláme, taky musel zvyknout. Varlata také přišla na přetřes, rozhodně se kastrátem stát nehodlám, ale jedno jsem chotný obětovat, protože to už mě v mé situaci nijak nevytrhne...

dyode (So, 2. 10. 2010 - 23:10)

Moje žena našla na netu...pro pavla, máš fotky z proříznutým žaludem?,rád bych je viděl. [email protected]. dík

R. (Po, 27. 9. 2010 - 00:09)

Zase tak mimo to není , spoustě ženských se to líbí , že už potom nemůžou mít plnohodnotný sex a nejsou úplní chlapi ! A některé chlapy to asi vzrušuje nechat se vykastrovat .

Bara (Po, 27. 9. 2010 - 00:09)

Panebože,o čem to tady mluvíte?Kastrovaný muž.Jak to není ze zdravotních duvodu,je to uplně mimo.Proč?A jestli se to nějaké ženské líbí,to je fakt na léčení.

R. (Ne, 26. 9. 2010 - 23:09)

Tak jo , milá neznámá Bety :). Tvůj obdivovatel Richard , a neb , co by chlap neudělal pro ženskou :) ... aby měl doma po těch více jak 5-ti letech konečně klid ! No , alespoň může být rád , že má tak cílevědomou ženu , velké gratulace !!!( tedy pokud je to pravda )

Bety (Ne, 26. 9. 2010 - 16:09)

Dnes už bychom ale totéž asi raději řešili v USA, vyjde to levněji a je to rychlejší, mají tam soukromé kliniky, které se na kastraci specializují, je to snadno vyhledatelné na internetu.

Bety (Ne, 26. 9. 2010 - 16:09)

Milý neznámý, pokud si myslíš, že mám potřebu se tady o tom po pěti letech vykecávat, jako kolik to stálo, kolik nás stála letenka, jak se jmenuje hlavní chirurg křestním jménem a podobně, tak se pleteš :-)
Aktuální ceny dnes už stejně budou úplně jiné. Ale pro ty, kteří to s kasdtrací myslí opravdu vážně, tady je mail na kliniku:
[email protected]
Samozřejmě je nutné tu komunkaci vést trochu opatrně, Thajci se primárně zaměřují na změny pohlaví a ne pouze na kastraci, ale z naší zkušenosti vím, že domluva s nimi je možná.

R. (Ne, 26. 9. 2010 - 14:09)

Kolik to stálo ? A jaké má webovky ta klinika ?

Reklama

Přidat komentář