Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Lada (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Katko, moc díky. Uklidnilo mě to - mám to fakt docela dost.Tak ale teď už vážně konec, ahoj, dobrou.

Lada (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Ahoj Kamčo, ty jsi místo vybojovala, já musím pole opustit - syn jde spát a já prej moc cvakám.Holky, ve čtvrtek nám jde na to Evina, tak budem držet palečky pěstičky, kalhotky !Mějte se moc hezky, zítra se na vás moc těším. Ahoj a dobrou.

katka (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Lado, ja jsem po lipce mela nohy - lytka a kotniky - natekly uplne priserne. Zacinalo to koncem kompresu - nad kolenama a koncilo u kotniku...takze klidek, to je normalka...aspon ja jsem to prezila :-)

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Tak já taky přeji dobrou! Mariko, Lado, ahoj!!

Lada (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Ahoj Mariko, jsem ráda, že ses ukázala. Doma to bude dobrý, uvidíš. Já úbytky docela pozoruju, ale cítím se ještě dost oteklá. Uvažuju teď o pořízení kompresu o číslo menšího a bez zipů - ty zipy dělají docela neplechu, musím se pořád vypodkládat.Jsem ráda, že jsi se ozvala, syn jde spát, tak já musím končit. Jednak se tady bude otvírat okno a to by mi byla zima a jednak jako jediná z rodiny, když píšu, tak hrozně cvakám nehtama.Tak se zatím měj moc hezky. Ahoj.

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Ahoj Lado, tak jsem opět vybojovala místo u počítače:-))Taky jsem ráda, že jsem zpět, ikdyž mě k tomu donutilo spíš nedorozumnění, ale zase si tu s vámi ráda pokecám:-)))A kde je Marika, to teda nevím. Naposledy jsem s ní klepala v pátek večer soukromě, snad se ozve. Co se týče lýtek a kotníků, já si nepamatuji, že by jsem měla něco moc nateklého. Ale já měla body, takže pokud ty máš nohy a máš kompres po kolena, tak to můžou otéct lýtka. Já měla "Vendu" v jednu chvíli, jak nakynutý koláč. A někdy jsem tu četla, že chlapům to taky nateklo. To si tu psaly Katka se Zuzou, co by za to jiní chlapi dali:-)))Kdo si na to vzpomíná?

Marika (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Ahoj Ladi, mám nějaké nepříjemnosti doma :-( a tady to moc nejelo a v práci je toho taky nadhlavu :-( no síla. Jak je? Co nějaký ubytky? Já jak mám problémy tak ani moc nepřeměřuju...jinak trochu mi lítka natýkaly, ale je to už téměř ok, ale to toho kompresu mám na lítkách ještě otlačky kde jsem začala, ono jak je pořád utahuju po domácku tak už je mám jen lehce pod kolena :-)

Lada (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Holky moje zlatý - vy zkušený, prosím o radu. Měly jste taky nateklý lýtka a kotníky ? Já jsem něco čekala, ale co tam dole mám, jsem nečekala.

Lada (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Mariko, kde jsi ? Jak se máš ?

Lada (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Wilinko, budem s tebou, až budeš potřebovat - od toho jsme tady. Tak se ozvi.

Lada (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Evino, ty už pozítří ! Budu na tebe myslet, teda já na tebe myslela i dneska. Plánuju někdy kolena - vzhledem k cenám a vzdálenosti a tvé spokojenosti - nevím, jestli nezavítám do HK.

Lada (Út, 10. 1. 2006 - 21:01)

Ahoooooooooooj holky !Ježiš, ani nevíte, jak jsem ráda, že jste zpátky Kamčo, Mirko, Dano !!!!Bez vás to tady prostě nebylo ono !Od pondělka chodím do práce, takže jsem tady podstatně míň než minulý týden.Jájo, je mi moc líto, co se ti stalo a je mi úplně jasný, žes o tom nepsala proto, aby tě tu někdo litoval, ale vysvětlovalas situaci, která tě dovedla k lipce. Jsem ráda, že tu s námi jsi.

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 20:01)

Nebóój! Mě odsud vystrkuje synátor. Poslala jsem ti mailíka, tak se ozvi:-)))Pomóóc, už mě strká ze židle:-)))

evina (Út, 10. 1. 2006 - 20:01)

To víš, že jo. Miluju zvířata:-) (ale vážně, dcera si te´d vymyslela, že chce k 18. narozkám papouška nebo loskutáka, to nás čekaj věci.........(a mimochodem chce mě odtud vyštípat, takže zase zítra (ještě,že se mnou nechodí do práce:-)Čtvrtek se blíží, bojím,bojím.......

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 20:01)

Ahoj Willinko, budeme držet pěstičky a ozvi se nám:-)))

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 20:01)

Já dnes cvičila po obchodech:-)Taky někdy příjemné zpestření dne.

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 20:01)

Ó můj bože. Kde někdo chodí na ty nápady. Já zakopu sekeru a vyleze zakopaný pes:-))Dnes jsem bez šťávy, před chvílí jsme se vrátili z Olomouce, jsem uhnaná jak, ježíšimaria PES! Jeli jsme reklamovat fax, minulý týden vysavač, je neuvěřitelné, kolik se ještě dnes vyrábí zmetků.Tak se nenechme vytočit a jedeme v klídku dál:-))) Evi myslím na tebe, to ještě zvládnu. Mám ti taky poslat našeho psa?

evina (Út, 10. 1. 2006 - 20:01)

Tak kdo cvičil s televizí??:-)

Zuza (Út, 10. 1. 2006 - 19:01)

Zakopany:-))))))))...muj boze, uz jen tohle tu chybelo:-)))), clovek na chvilku vytahne paty a tady se teda deji veci:-)))

Hanka (Út, 10. 1. 2006 - 19:01)

Dobrý večer všem,Po delší době jsem zavítala na stránky o liposukci, ovšem překvapení mě neminulo. Zuza zřejmě v depresi při pohledu na diskuzi, která dříve zcela zřetelně dýchalá atmosférou pohody, nevydržela a pustila se do kritiky a rad o které, jak se zdá, nikdo nestojí. Na vysvětlenou pro ostatní já jsem zde jen krátce přispívala 9,12,a17,prosince. Zuza si pro mě připravila své oblíbené rčení, že jsem někdo jiný a jelikož jméno Hanka v jejích příspěvcích padlo formou výzvy, no tak jsem tu a znovu jí chci připomenout, že o MUDr. Foldynovi se budu vyjadřovat jen v té nejlepší rovině, jelikož mohu hovořit z vlastni zkušenosti. Je to zkrátka odborník pro každou věkovou kategorii. Mě již bylo padesát let a po odsátí 4 litrů tuku, pas, břicho, břicho a boky mě dostal do roviny mých 35 let, nevím zda-li bych této kvality dosáhla někde jinde. Moje přítelkyně šla 14 dnů po mém termínu a je na tom podobně jako já. Tak, že žádná náhoda. Odbornost, zkušenost, profesionalita a vstřícné ceny u MUDr. Foldyny je soubor všeho pro možnost, zdárnost a dokonalost liposukce. Vám všem, které se chystáte na "lipku" přeji zdárnost úspěchu a radost z očekávaného výsledku. Neuvěřitelné se pro mne stalo realitou.

Reklama

Přidat komentář