Reklama

Co slečny a ženy vzrušuje na výprasku.

hodnaholka (Ne, 13. 6. 2010 - 11:06)

Těch obušků jsem už...Hm, tak už tomu konečně věřím. Nikdy jsem s nikým o tom nemluvila, jen právě se svým vychovatelem. A u něj jsem nabyla dojmu, že mne straší z výchovných důvodů. Tvrdí mi od začátku přesně to, co jsi napsal ty. Jenaže já si ze všeho dělala legraci. A teď začínám mít skoro děs v očích, když mi přislíbil výrazný výprask rákoskou. Viditelně ho moje studijní výsledky neuspokojují. Asi mě po výprasku přejde můj věčný humor.
Jsem asi dost naivní, ale vlastně do minulého týdne jsem nevěděla, že výprask spoustě lidí dělá dobře a že je vzrušuje. Možná bych k něčemu podobnému mohla, nebo dojdu časem také, ale to by asi musel být nějaký mírnější erotický výprask. A asi by nebyl s mým vychovatelem, protože ten mě opravdu vede pevnou rukou k jasnému cíli.

MilanXD (Ne, 13. 6. 2010 - 09:06)

Těch obušků jsem už prodal tolik, že by bylo spíš divné tady někoho ds ním nepotkat. Srovnávat rákosku s obuškem a je jako srovnávat hrušky s jablkama. To prostě nejde... A staromilci by Tě ukamenovali. Rákoska je jasnej nástroj už stovky let. Vše ostatní je jen vývoj. Každopádně rákoska dokáže prdel doslova rozsekat, ale obušek jde do krve velice vyjímečně. A jsou holky, co nechtěj jedno a milujou druhé a naopak.

hodnaholka (So, 12. 6. 2010 - 23:06)

Americká výchova je...To je vtipný.:-) Navrhnu tuhle propracovanou výchovu svému vychovateli, jako nový výchovný prostředek. Ten bude z mého návrhu blahem bez sebe. :-)

hodnaholka (So, 12. 6. 2010 - 23:06)

Jo - tak to bude můlj...Koukla jsem na video. Máš pravdu. Podle videa, je to opravdu obušek, čím dostávám. A prosím tě Milane, když ho vyrábíš a i testuješ, tak také víš, jestli je bolest po jeho úderu horší než rákoskou? Mne se zdá výprask s ním hrozný. Vydržet 25 je dost náročné. Tedy pro mne. Po obušku nemohu několik dní pořádně sedět. Skoro u práce klečím. Až tak za tři dny je to lepší a modřiny mi mizí za 14 dní.:-( Tak tedy nevím, jestli ti mám poděkovat nebo vynadat :-) žes začal vyrábět takový plašič psů.
Ve snu by mne nenapadlo, že se dostanu až k výrobci obušku.:-))

MilanXD (So, 12. 6. 2010 - 22:06)

Jo - tak to bude můlj obušek... Je šitý z 4 nebo 6ti vrstev a na konci má slzičku. Je to šité ručně - volnou nití, takže se rozbaluje jako had a jeho dopad na konci je hodně ostrý. Jednou jsem dělal testy s ultrarychlou kamerou a ten obušek je tam na konci také testovaný

http://www.maxporn.cz/video/3387/R%C3%A1koska-Tsunami

Básník (So, 12. 6. 2010 - 14:06)

Americká výchova je taková, kdy se děcku všechno toleruje, netrestá se, takže z něho vyroste rozmazlený fracek.

hodnaholka (So, 12. 6. 2010 - 02:06)

Nevím co myslíš...To je trošku jinak. Já žádný výprask zkoušet nechci. Já dostávám na zadek za trest. Vychovatel mi počítá body za špatné známky z cizího jazyka. A jakmile dosáhnu 25 bodů, je výprask. Pokud dostanu kuli, výprask mám dostat rákoskou. A kuli jsem právě tento týden bohužel dostala. Proto mé pozadí, ochutná rákosku. :-(

Jak popisuješ ten obušek, tak si myslím, že je to přesně to, čím jsem čas od čas za blbé známky bita. Na konci je "volný" konec a na zadku mi po něm zůstávají takové slzičky. Myslíš, že by to mohl být ten obušek? Jo a je černý. Pokud by mi neskákal po zadku, řekla bych, že je to na pohled moc hezká ruční práce.
Tento způsob výuky jsem si zvolila sama, takže musím mlčet a moc nereptat, když dojde ke slovu právě tento "krátký pásek" Výprask ráda opravdu nemám. Trochu pochybuji, že si na něj někdy zvyknu. Vybouchaná spankerka myslím ze mne nikdy nebude, i když jsem už hodně velká holka. :-) Výprask je pro mne stále hodně nepříjemný trest za lenost.

Nezlob se, že se stále tak přiblble ptám, ale fakt zatím nejsem příliš znalá věci...
Nevíš náhodou, čemu se říká americká výchova? Znám jen anglickou. Je stejná? Nebo čím se liší? Použitím nástroje?

Můj vychovatel je myslím hodně zkušený. Mám sice strach z výprasku, protože příšerně bolí, ale nemám obavu, že by mi ublížil.
Dík za tvoje rady. Škoda, že jsem na tyhle www stránky nepřišla dříve. Je fajn, když někdo zkušenější poradí.

MilanXD (Pá, 11. 6. 2010 - 00:06)

Nevím co myslíš "krátkým páskem". Moje dílna vyrábí tzv. obušek = biják podle vzru z 19. století, který byl určen na odhánění psů. Bolí to s ním šíleně. Rákoska má jiný efekt a také záleží jaká. může být 6mm, 8mm, 10 nebo 12mm a každá má jiný efekt i stopy. To se nedá srovnávat. Některé holky chtějí obušek, jiné rákosku - jde o pocity a efekt.

Dělali jsme pokusy co s jelitama a nejlepší bylo to brzy rozmasírovat v teplé vodě namazat některým tím gelem a po hodině nějaké době to opakovat. Každá ta mast působí na každého jinak - je třeba zjistit, co je pro Tebe nejúčinnější.

Pravidelný výcvik znamená, že se vlásečnice na zadku zpevní a po nějaké době nepraskají a nedělají se hematomy = plechová prdel. Vybouchané spankerky jsou z toho smutné, protože druhý den nemají za zadku ani památku. Ale také je to individuální. Každopádně napoprvé to nepřehánějte a vyzkoušej všechny tři masti naráz - na různých místech, které si třeba označ fixkou a sleduj efekt. Většinou se to dá do třech dnů zlikvidovat

hodnaholka (Pá, 11. 6. 2010 - 00:06)

Zpořátku je to špatné,...Promiň, tomu úplně nerozumím. Tak má se pozadí chladit nebo nemá? :-) A co to je pravidelný výcvik? To si kůže zvykne nebo co? Tím, že trochu lajdám v učení, dostávám tak jednou za dva měsíce takovým krátkým páskem. Myslím, že je to obušek. Bolí to s ním hrozně. A nevíš náhodou, jestli rákoskou je to ještě horší?

MilanXD (Čt, 10. 6. 2010 - 23:06)

Zpořátku je to špatné, ale při pravidelném výcviku zmizí do druhého dne...

hodnaholka (Čt, 10. 6. 2010 - 23:06)

Moc děkuji. Vyzkouším to. A asi velmi brzy, mračna se stahují. Pak napíšu výsledek. Myslela jsem si, že bych měla pozadí po výprasku rákoskou spíš chladit. Tady vidím, že nic nevím. :-)) A za jakou dobu ty pruhy zmizí. Do měsíce? Tak to asi bude léto v dlouhých kalhotách. Ach jo!

MilanXD (Čt, 10. 6. 2010 - 00:06)

Heparoid, hiruroid nebo Liothon a nějaké vysoké číslo (snad 10.000) - už nevím. Horkou sprchu - masáž, namazat a za hodinu opakovat

hodnaholka (St, 9. 6. 2010 - 23:06)

Ahoj, ráda bych se zeptala, čím bych si měla namazat zadek těsně po výprasku rákoskou. Můj vychovatel mi slíbil za moje lajdačení velký výprask a já mám strach, že jelita budou dlouho vidět. Do teď jsem dostávala páskem. Pokud by mi někdo poradil, co použít za mast po exekuci, byla bych moc ráda.:-)

Rad (Po, 7. 6. 2010 - 21:06)

Výprask je trest.
Po snu...Ale ono to jde i bez jelit:), pomůcek je přece takové množství, Klárko:)

MilanXD (Pá, 4. 6. 2010 - 23:06)

Jirka - třeba u mě :-))) Dodádvám je do sexshopů. Nedávno jsem jich měl doma asi 3.000ks.

Líba (Pá, 4. 6. 2010 - 12:06)

Zjistit spanking u rodičů může být trochu překvapující, ale jinak je to docela běžné. Tys nikdy nedostala naplácáno? Erotické bití partnerky se praktikuje od starověku. Určitě už Kleopatra dostávala od Césara na zadek a tvářila se, že se jí to líbí.

Hanka (St, 2. 6. 2010 - 09:06)

Já jsem byla před pár lety v docela velkém šoku, když jsem se dozvěděla, že moje vážená matka, jinak úplně kožená učitelka ZŚ, se svým druhým manželem praktikovala víc než dvacet let spanking. Pravidelně a asi i ráda dostávala výprask a já jsem celou dobu vůbec nic netušila. Nejvíc mě dostalo, že ke svým hrátkám používali stejnou rákosku a stejný řemen, kterými potom ona trestala mě a bratra. Ale konečně jsem pochopila, proč hlavně mě řezala tak často a hodně: asi si myslela, že se mi to taky líbí.

Co slečny vzruš (Út, 1. 6. 2010 - 18:06)

Buďto adrenalin nebo sexuální deviace (sadomasochismus).

... (Út, 1. 6. 2010 - 18:06)

Pro Mílu - reaguji na Tvůj...koupit se dá u rákosníků...

Jirka (Út, 1. 6. 2010 - 17:06)

Naplácání rukou rychle...Pro Mílu - reaguji na Tvůj příspěvek..předpokládám tedy, že použití rákosky (nebo výprask rukou) je součást vašeho partnerského života a ..zpestření?

Mimochodem..kde se vůbec dá rákoska koupit?

Hezký den

Jirka

Reklama

Přidat komentář