Reklama

V kolika letech ste poprvé zahlédli mužský penis

KJ (Po, 30. 9. 2013 - 15:09)

Já si s tím žádné problémy nedělám. Docela mi dělá dobře, když vidím například desetiletého kluka vedle sebe čurat na záchodě a když vidím, jak strašně obrovský je můj penis oproti tomu jeho malinkému. Klučina obvykle hledí, div mu oči nevypadnou z důlku a já si v duchu říkám: "To čučíš, co? Takového velikého šulina jsi zřejmě ještě nikdy neviděl". Je to fakt obrovsklý rozdíl, vidět vedle sebe malinkého lulánka desetiletého nebo dvanáctiletého či třináctiletého kloučka a veliké, dlouhatánské a tlusté přirození dospělého chlapa.

Vlasta (Pá, 13. 9. 2013 - 18:09)

Zdalipak by nebylo na místě aby se před spatřením penisu autorka této plodné diskuse naučila prazákladům gramatiky.

mariana (Pá, 13. 9. 2013 - 17:09)

Ty máš krásný kousek...ja som mu ho videla v noci ked se mnu spal, tak som mu stiahla trencle a vyhonila......on stale spal.

Majkys (Po, 9. 9. 2013 - 17:09)

Kdy jsem poprvé mužské přirození viděla, tak to jsi opravdu nepamatuji, ale co si pamatuji mc dobře byl můj první vetší zazitek, bylo mi asi 14 a chodila jsem s asi o 4 roky starším klukem. A jednou dkyž mě šel doprovodit domů tak mě hezky opřel o zed a zacli jsme se líbat, a asi po 10 vteřinách mi normálně strčil moji ruku do jeho gatí, měla jsem z toho trauma a už s ním nechtěla být, protože se mi to zdálo nechutné, ted uz mam na to jiný nazor :))) :D

Lucia (Po, 2. 9. 2013 - 19:09)

Asi keď som mala 8, išli sme na plaváreň a keďže som sa bála ísť sama do dámskej šatne, zobral ma otec do pánskej. Bola som prekvapená, aké rôzne "tvary" existujú a hlavne ako sa muži správajú k nahote, vôbec sa nezakrývali, chodili tam iba tak a vôbec si ma nevšímali.

Verča (Po, 2. 9. 2013 - 17:09)

Verčo o tebe si muzsky...Budeš se divit, ale mě chce každej chlap.

Aurelie (Po, 2. 9. 2013 - 12:09)

Verčo o tebe si muzsky najspis ani kolo nevoprou, vid?

Verča (Ne, 1. 9. 2013 - 23:09)

Jednou jsem vesla do koupelny...Ty máš krásný kousek hovna v hlavě,
viď ?

Aurelie (Ne, 1. 9. 2013 - 22:09)

Jednou jsem vesla do koupelny a videla sveho tatu kdyz lezl z vany. Zapomnel se zamknout a mne bylo tehdy dost trapne, ale pamatuji se, ze ho mel jak megavokurku. Bylo mi tak devet nebo deset..
Kdyz jsem to pak delala bylo mi 14 a memu klukovi taky tak a zvlastni je, ze tenkrát jsem si vubec nevsimla jak to vypada. Byla jsem pana a hodne to bolelo..
Az teprve po treti jsem to videla v cele nadrhere az kdy jsem ho ve 17 kourila.
Je to ale krasny kousek masa vidte?

(Ne, 1. 9. 2013 - 21:09)

Jsem ještě nezkušená panna, ještě jsem nahatýho mužskýho neviděla.

Lenka (Ne, 1. 9. 2013 - 19:09)

Poprvé jsem vydela penis když mi bylo 16 s bráchou jsme doma byly sami a on byl ve vane a krycel ze nemá ručník a kdyz jsem prisla tak chtel at muho honim a pak jsme na to sly do postele a mrdalise

Mike (Út, 27. 8. 2013 - 15:08)

Nejvíc mě vzrušil penis na...chces obr i ted klidne cernej?

Jolly (Út, 20. 8. 2013 - 14:08)

Taky by mě zajímalo, jak to...Když je to holka, která do té doby viděla jen ty malililinkaté lulinečky svých spolužáků, tak to musí být ohromný šok, když uvidí normální dospělý šulin, který je proti ním vyloženě obrovský.

Jolly (Út, 20. 8. 2013 - 10:08)

Včera jsem byl chcát v...To ti věřím. Ten rozdíl mezi malým lulinkem desetiletého kloučka a běžným průměrným dospělým je přímo ohromný. Je to nesrovnatelné. Ten dospělý je mnohonásobně větší.

Kecáš kecale (Po, 19. 8. 2013 - 22:08)

Jen tady perlíš s pornobáchorkou o chcankách.

Pája (Ne, 18. 8. 2013 - 23:08)

Můj příběh asi bude...To je hruza ,to bych nepřežil.Amožná bych se ani nevoženil, taková potupa.

H.H. (So, 17. 8. 2013 - 23:08)

Já jsem poprve v životě...Můj příběh asi bude vypadat neuvěřitelně, ale je to holá pravda, která se mi stala. Já jsem měl podobný zážitel v dětství jako pisatel, kterého počural majitel zahrady. Když jsem chodil do páté třídy ZDŠ (v roce 1967), zažil jsem počurání od dospělé ženy. Bydleli jsme na vesnici kousek od Brna. V naší vesnici si za humnama hrávala parta děvčat, které již vyšly školu, tedy měly okolo 15 až 17 let a vyváděly tam všemožné kousky, byla to taková rozřechtaná partička takových vesnických "amazonek", které jsou pro každou špatnost a nic jím nebylo svaté. Už si vůbec nepamatuji, proč se to stalo, co jsem jím tehdy udělal, ale rozbehly se za mnou, jedna z nich mne chytila, povalila na zem (vážil jsem 33 kg a ona mohla vážit asi tolik, jak obvykle takové děvče váží, tedy něco mezi padesáti a šedesáti, takže jsem neměl proti ní ani nejmenší šanci) a seděla mi na hrudníku a držela mne na lopatkách. Ostatní holky se tomu smály a pokřikovaly okolo. Ona se jich zeptala, co má se mnou udělat. Některá z holek vykřikla se smíchem: "Pochčij ho". Ostatní holky se tomu začaly řechtat, jakože to nemyslí vážně, ale ta, co mne držela, mi svýma velkýma a silnýma nohama klekla na paže, takže měla ruce volné. Držela mne na zemi, rukama si vyhrnula sukni a nohavičku kalhotek si jednou rukou shrnula na stranu, takže mi odhalila své přirození. Namísto očekávané malinké a holé pipinky, jaké jsem dosud vídal u holek mého věku, jsem před mým obličejem překvapeně uviděl veliké a hustě zarostlé genitálie, jaké mají již dospělé ženy, a ihned z něj na můj obličej začal stříkat silný a horký proud dámských chcánek. Holky z toho měly legraci, ale já jsem se cítil před ními malý, slabý a nesmírně ponížený. Nakonec si ještě rukou prohrábla ten chomáč světlehnědých, hustých a kudrnatých chlupů a otřela z něj žluté kapičky. Kalhotky si upravila do původního stavu, sukni si shrnula opět dolů, vstala a já jsem byl opět volný.... Dlouho jsem si ten zážitek pamatoval.

marianka (Po, 29. 7. 2013 - 18:07)

Ahoj, zajímalo by mne holky,...Ve 4 letech.Ve školce. Přišla jsem domu a řekla jsem mamně ,,kluci ukazovali pindíky"

Jo (St, 17. 7. 2013 - 23:07)

Kurňa těch je v politice...To máš recht.

Myslíš čuráka? (St, 17. 7. 2013 - 12:07)

Kurňa těch je v politice habakuk

Reklama

Přidat komentář