Reklama

Milenec a manžel

xx (St, 10. 12. 2014 - 15:12)

A tohle je ten rozdíl!!Ženský uvažujou,chlapi konají..

Radka (St, 10. 12. 2014 - 11:12)

taky uvazuji o milenci doma je to uz neplhodnotný vztah, sveho manzela opustit nechci ,oba jsme si prosli zlim obdobim než jsme se poznali navzajem jsme se podrzeli,oba jsme byli v predchozich manzelstvich podvedeni a mneli i dalsi problemy,kdyz uz se zivot tak nak zacal uklidnovat manzel o mne prestal jevit zajem,uz mne skoro nepohladi dostanu jen pusu kdyz odchazi nebo prijde z prace nebo ja.V sexu za mnou uz dlouho sam neprisel bud se to deje jen na muj podnet nebo vubec ,ale nekdy se muzu snazit jak chci řekne ze je unavený že ,deti nespi apod.se vymlouva s prace prijde domu lehne lusti krizovky nebo sem tam zajde z brachou do mistni hospody,milenku tedy nema nevim co mam delat jsme spolu dohromady asi 4roky a 5mesicu je mi 43 let jemu bude 40,city mi proste chybi ,když se mu to snažim vysvetlit,řika mi co pořad prý na nem mam,no tak nevim bzt neverna se mi zajida,ale obavam se že to tak jednou dopadne a nebo se nekde zblbne sam ,protože ja už ho doma nebavim,je to pořad dokola

dotaz (St, 10. 12. 2014 - 11:12)

Taky uvažuju nad milencem....Není to pohádka, co píšeš? Spíte spolu 2x za rok? To přece není vůbec vztah, pokud to takto necítíte oba dva.
To na něm musíš být hodně závislá, když již nějakou dobu něco takového snášíš.

Dana (St, 10. 12. 2014 - 11:12)

Taky uvažuju nad milencem. Vlastně budu mít o víkendu příležitost. Jdeme na vínko. Manžel má u mě vroubek. Po porodu syna mě podvedl a přestože už je to několik let, pořád to v sobě nosím. Sice spolu vycházíme, ale náš sexuální život je na bodu mrazu. Jestli spolu spíme dvakrát za rok, je to hodně. Už mě nebaví stále se doprošovat a být odmítána. Rezignovala jsem. Vzhledem k tomu, že mám taky své potřeby, jestli to dobře půjde, nebudu se milenci bránit. Už mě nebaví být pouze služka a matka. Život je příliš krátký, abych měla morální zábrany. Jdu do toho i s rizikem, že to praskne, ale doufám, že jsem dobrá herečka a že to tak nebude!! Dana

Manžel (Pá, 5. 12. 2014 - 12:12)

na oplodnění a materiální zabezpečení. Když se děti osamostatní zbavit se dědka a být sama. Občasný přítel ale ne k sobě nakvartýrovat. To ne. I starší žena potřebuje pomazlení popovídání, ale ne už dělat nějakou služku. Myslím tím vyvářet, prát, žehlit, uklízet po něm čuchat jeho smrad když prdí. A třeba mít dobré kamarádky a kamarády na výlety do divadla na vínko. Ale ložnici hezky jen pro sebe. Jsem už v důchodu a tohle praktikuji už pár let a je mi moc fajn. Anny

Fredy (Pá, 5. 12. 2014 - 09:12)

Nejlepší je když se manžel a přítel skamarádí a ženu krásně udělají několikrát za večer!
Pak spolu doma s ní mají oba dva sex!
Ta pak blahem jen vrní!!!
Je to moc krásné a nikomu to neublíží!!
Ale každý chlap to nezkousne!!To je fakt!

no jo (Čt, 4. 12. 2014 - 23:12)

ale takový přítel se kterým nebydlí je něco mezitím, taková ideální varianta. Milenec jenom na sex se brzo omrzí, ale s někým se sestěhovávat a trvale žít je zase náročné. Myslím, že spousta lidí co jsou papírově single zase tak úplně single nejsou a proč ne, když jim to tak vyhovuje, lepší než se nutit do extrémů, buď do chomoutu, nebo neustálé střídání partnerů anebo samota.

jirka (Čt, 4. 12. 2014 - 20:12)

V čem je ten přínos? Je to...Mladá svobodná dívka se většinou (i když výjimky existují) na ženáče upne a ztrácí roky a čas.
Kdežto mladý kluk se může řadu věcí přiučit a většinou má jasno, co bude dál.

jiný názor (Čt, 4. 12. 2014 - 20:12)

aha, tak pro mě trvalý...Pro mě ne. Není to totéž. Možná pokud se jedná o skutečně dlouhodobé soužití, problém je ovšem že lidi považují již měsíční známost za trvalý vztah. Chovají se jako by byli v manželství, a přitom v manželství nejsou.

jirka (Čt, 4. 12. 2014 - 19:12)

mladý svobodný kluk by se...To si právě nemyslím. To je jiná situace a je to přínosné pro obě strany, v tomto případě.

Nikola (Čt, 4. 12. 2014 - 10:12)

ja na tom jsem podobne Ivo.milenec me vzrusuje vic nez pritel.a po milovani jsem strasne spokojena

Lola (Pá, 17. 5. 2013 - 13:05)

To jsem tak jednou asi před...a já bych tě neodsoudila ani náhodou, to jedině chlap nebo máklá tchyně nebo moralistka, na kterou léta nikdo nevlezl. Když neznám osud a pohnutky, neosudím a neosudím vlastně nikdy. Každého osobní věc. Asi ti rozumím. Taky totiž mám ráda někoho, kdo o mně nestojí a nemohu mít opravdu ráda toho, kdo mně bláznivě miluje...mám prostě smůlu. Okolnosti jsou potrhlé, mám ráda toho, s kým dlouhá léta žiju, on mně podle mého soudu ne. Proč neodejde, nevím. Jistým způspbem zaháčkovaný je. Mně miluje někdo jiný,ale tím, jak moc, se mi vydal všanc a ztratil pro mně přitažlivost i kouzlo, mně láká ten, kdo není až tak k mání, s kusem tajemnosti, nedobytnosti. Není mi prostě souzeno...mít vztah. Jsem smutná, ale musím s tím žít.

Odsouzeníhodná (Pá, 17. 5. 2013 - 11:05)

To jsem tak jednou asi před rokem měla v osm večer jednoho milence a v jedenáct mi zazvonil u dveří druhý. Měla jsem je oba tak na střídačku asi dva roky, vlastně jsem vždy u toho druhého hledala co neměl ten první, je mi jasné , že kdo nezažil tak odsoudí. Poslala jsem je k vodě oba , neumím se smířit s tím, že stále miluji toho co už mezi námi není......a pak babo raď

Nikolka (Pá, 17. 5. 2013 - 10:05)

Ahoj, jmenuju se Nikola a jsem osmnáctiletá studentka Obchodní akademie. Delší dobu nemůžu sehnat brigádu, a proto jsem se rozhodla přivydělat si rozesíláním svých nahých fotek. Nevidím na tom vůbec nic špatného :) Proto teda nabízím komukoliv svoje nahé fotky, za nějakou malou částku, na které se dohodneme. Kdo máte zájem, tak mi napište na email [email protected] a dohodneme se :) Předem upozorňuju, že nestojím o nějaký nadržený konverzace. Vaše Nikolka M.

aj tak (Čt, 28. 8. 2014 - 20:08)

Milenci fungují lépe nežli...bojí se u ní uprdnout a nedejbože vysrat. Doma před mamčou pouští rachmany, nechává pořád počurané prkénko na WC zkrátka chová se normálně tj. všedně. Kdežto, a to je to pseudokouzlo, u milenky si dává na svoje chování bacha. Ošukat a hajdy domů, kde je mu dobře. Protože proč by se tam od té milostpaní vracel. Zita

Viki (Čt, 28. 8. 2014 - 17:08)

Ahoj holky. Jsem vdaná a...Manželku vzrušuje už mnoho let, když má milence a potom co nejdříve mne. Děláme to tak už přes 20 let. Prostě jeden jí nikdy nestačil. A mne to vzrušuje.

Berta (So, 21. 6. 2014 - 14:06)

Milenci fungují lépe nežli...Nejen,že s dotyčnou nebydlí,ale neřeší společné problémy,které život přináší.Soustředí se jen na sexuální prožitky a o tom to je.

funkčnost se li (Po, 16. 6. 2014 - 15:06)

Milenci fungují lépe nežli manželé z jednoho zásadního důvodu. Nebydlí s dotyčnou.

Vy samečkové (Ne, 15. 6. 2014 - 18:06)

tak vám vadí milenec ale co vaše milenky. Jste majetnický a žárlivci ale sami si chcete užívat bokem. Takže hezky když ty tak i já.
Vdaná samička

Jorga (Ne, 15. 6. 2014 - 15:06)

Iveto, tohle je teda...Třeba by mu to až zase tolik nevadilo.Ten můj zve ne chatu kamaráda a potom večer jde k Berounce na ryby.Když odchází tak říká abychom na něho nečekaly,že do půlnoci určitě nepřijde.A opravdu,nejdříve přišel o půl druhé.Já jsem spokojená,kamarád také a manžel je rád,že ho neobtěžuji sexem.

Reklama

Přidat komentář