Reklama

Milenec a manžel

MÍša Michaela.. (Pá, 28. 6. 2013 - 18:06)

Co si ty příspěvky...Souhlas s Pertrou.

Jindra (Pá, 28. 6. 2013 - 17:06)

možná v tomhle světě...Zapomněla jsi se omluvit Hance, že jsi jí bezdůvodně sprostě napadla. Psala jsi, že máš milence a když nekamufluješ, jak píšeš, tak proč se vztekáš, že měl milenku. Ty čistá duše nejsi, ale nemocná, plná zloby.

Petro - asi (Pá, 28. 6. 2013 - 15:06)

Co si ty příspěvky...možná v tomhle světě podvodů, tunelů, nevěr, a různých pletich - což je v dnešním světě považováno za NORMÁLNÍ, by čisté duši bylo tam lépe.
Končím diskuzi - vaše náprava nemožná.
M.

ještě (Pá, 28. 6. 2013 - 15:06)

Moje jméno, které tu...malý dovětek.
Muž mého života je a bude můj manžel. Nikdy jsem ho nepodvedla a nepodvedu. Čisté svědomí je totiž velká deviza. A navíc je dost žárlivý. U mě není důvod k žárlivosti.
Není to z nezájmu jiných mužů, ale já prostě tyto prasárny nedělám. I v tom jdu příkladem svým dětem.
M.

Petra (Pá, 28. 6. 2013 - 15:06)

Moje jméno, které tu...Co si ty příspěvky zkopírovat a zajít s tím k psychiatrovi? A být tebou sbalím si hygienu a pyžamo.

Hano (Pá, 28. 6. 2013 - 15:06)

Moje jméno, které tu zaznělo - jak mi říkají, nezná zde na netu nikdo jiný než ty. Takže asi tak. Kdybys tohle hodila všechno za hlavu, což jak je vidět nedokážeš, tak nesršíš jednou urážkou za druhou, lékařským rádoby doporučením a proměnou za různé pisatele i se změnou pravopisu - samozřejmě k horšímu.
Jednou provždy si zapamatuj, že jsi se, stejně jako můj manžel - na to musí být dva, zachovala velmi nezodpovědně, snad jako dvacetiletá hloupá holka. Nevím co padesátiletou ženskou oslnilo, snad tvůj ubíhající čas (za pět - či minutu - dvanáct ) nebo zoufalství nad něčím, co jsi si sama pokazila. Říká se, že člověk by neměl činit co sám nechce. Ono se toho říká, že? A jinak k tomu milionu (takže ty půl - můj manžel půl), snadno si to spočítáš. Počítat snad umíš - to umí i děti na obecné, že? Učitelky je to tam naučí. Peníze vem čert. Kde jsou na prvním místě tam to není dobré. Jde o princip. Ale našim dětem by se hodily - znovu zdůrazňuji ty půl, manžel půl. Jenže já jsem velmi dobrá hospodyně takže i z toho mála dokážu vyčarovat. Já vůbec dokážu čarovat. Kdo věří věří. Kdo nevěří nevěří.
To hlavní, i když nakonec. Nezlobím se na tebe. Otevřela jsi mi oči. Nejsem už naivní manželka a maminka, která myslí vždy především na ty ostatní, pak zase na ty ostatní a ještě jednou a pak až někde na sebe. Ano to byla chyba. Okolí tj. nejbližší včetně manžela, tedy především, si mysleli, že nemám žádné potřeby, přání, tužby. Že jsem jen stroj pro služby a přání ostatním. A s tím sexem. Promiň, ale neměla jsem a nemám a nebudu mít potřebu sbírat zkušenosti v terénu, abych v tomto směru byla super. Tak to prostě nějaké ženy mají - jestli jsou ve výhodě nebo ne? To memůžu, a ani nechci posuzovat. Jde o to v jaké výhodě. Ono totiž letité soužití je i o mnoha dalších záležitostech. Frigidní nejsem - jen tak pro zajímavost. Takže sex s manželem a pak třeba za 4 hodinky sex manžela s tebou. Asi tak to bylo. No. A kdybys nebyla tak pyšná a vytrvala, tak mohlo být všechno jinak. Možná, že by ti spadla brada. Jsem ráda, že to je jak to je, že moje děti, na rozdíl od tvých synků, mají doma SPOLU mámu a tátu. Jestli ti to skryté, někdy méně skryté útočení, na moji osobu dělá dobře, resp. dodává ti to jakési sebevědomí, tak si klidně posluž. Mě už víc než jsi mi ublížila (a ty moc dobře víš o co šlo) ublížit nemůžeš. Jsem dávno nad věcí. A ty to víš, a štve tě to.
Přeju ti hodně štěstí a zdraví, a abys konečně našla toho pravého. Existuje vůbec?
Jinak doufám, že se spolu osobně setkáme - někdy.
M.

MÍša Michaela.. (Pá, 28. 6. 2013 - 14:06)

Ahoj Holky on je opravdu vážně nemocnej a Mudr chocholoušek by mu rozhodně pomohl co myslíte? D:

Hanka (Pá, 28. 6. 2013 - 12:06)

nepíše sem znovu tak jako...Já sem tedy taky čerstvej paroháč,ale abych takhle bláznila.Člověka se to ano dotkne jak mu to mohl nejbliší udělat,ale tohle už hraničí s nějakou psychozou.
My jsme si doma vyřešily problém který to zůsobyl a paní labilní by měla udělat to samé.

Dobrý den Jardo (Pá, 28. 6. 2013 - 11:06)

jste krávy a hysterky obě....Váš nápad někde si dát spolu JEN MY DVĚ trochu vínka není až tak špatný. Ale¨
1) se osobně neznáme - tak bychom se poznaly, což by možná nebylo na škodu věci a já bych určitě nebyla proti
2) není to ale technicky možné - škoda.
Mějte se a díky za Váš úsudek. Možná to tak z obou stran vyznívá.
3) na náhody věřím, ale my obě víme s kým tady ta která komunikuje. Nesnažím se kamuflovat. Bohužel druhá strana ano, ovšem nedaří se jí to.
Mějte se hezky a jestli jdete obědvat tak přeju dobrou chuť.
M.

Jarda (Pá, 28. 6. 2013 - 11:06)

obě se jděte léčit do...Ty se jdi lečit parchante.My ne.

Jarda (Pá, 28. 6. 2013 - 11:06)

obě se jděte léčit do blázince nejlíp.
Takový krávy jedna jako druhá tam patříte.

Jarda (Pá, 28. 6. 2013 - 11:06)

Di se lečit!!!!!Jardo.

Jarda (Pá, 28. 6. 2013 - 11:06)

jste krávy a hysterky obě. Ježíš ten chlap musí být svatej nebo trouba. Nechtěl bych ani jednu z vás. Jděte se někam spolu vy dvě bláznivky ožrat a neotravujte tady.

Majka (Pá, 28. 6. 2013 - 11:06)

nepíše sem znovu tak jako na jiná fora pomatenka, která si myslí, že tu narazila na milenku svého muže? Někdo věří v takovou náhodu? Směšné- i kdyby, tak tady to ventilovat může trouba-nicméně má dotyčná paranoiu a tu milenku vidí za každým bukem, řekla bych...

sranda (Pá, 28. 6. 2013 - 10:06)

mezi ženatým milencem a...je, jak se tady ztrapňuješ, hysterko pomatená. Nazdar.

jaký je rozdíl (Pá, 28. 6. 2013 - 08:06)

mezi ženatým milencem a milencem vdovcem?
Manželka žije - manželka již nežije.
Sranda co?

mám pro tebe H. (Pá, 28. 6. 2013 - 08:06)

dost zajímavé, leč důvěrné a dost choulostivé informace, což by tě mohlo (a mělo) zajímat. Tady to nebudu věšet. Spojení na mě máš.
A jen tak na okraj. Flaška je pro zoufalce.
Není nad živočišné (pravidelné a doma vždy dostupné) manželovo teplíčko.

Děti dnes nosí květiny, je poslední školní den. Jo květiny - to je radost. Kdyby některé děti (a hlavně jejich rodiče) věděly!!!

Tak se měj srabe!

hm.. (Čt, 27. 6. 2013 - 22:06)

rozvedená, opuštěná...K flašce?

jsi srab (Čt, 27. 6. 2013 - 22:06)

rozvedená, opuštěná ženská, kterou sejří, že si to někdo srovnal. Ale co. Co jsi chtěla to jsi měla nebo neměla? Tvoje chyba. Ta tvoje pýcha a dokonalost.
Znovu opakuji jsi srab. Jdu se přitulit.

Hanka (Čt, 27. 6. 2013 - 20:06)

ta pošahaná sprostá...Tak to bohužel sem 18let věrná a před 4 měsíci čerstvý paroháč.

Reklama

Přidat komentář