Reklama

Milenec a manžel

Jitka (Pá, 23. 12. 2005 - 11:12)

NATO jak je zrejme tak alespon v techto vecech dokazes uvazovat racionalneji nez Tom, ktery je jak vidno jednim z fanatiku, kteri za vsim vidi "conspiracy."Zide unaseji male arabske kluciny, aby si z jejich urezanych usi mohli pripravit delikatesy na zidovske svatky a na Mesici taky nikdo nikdy nepristal, protoze se jim tam ta vlajka trepetala ve vetru, vid Tome?Nejsmutnejsi na tom je, ze tihle lide jsou o sobe presvedceni, ze oni jsou ti s nadhledem a vi, jak se to OPRAVDU stalo, zatimco vsichni ostatni jsou blbci. :)))

NATO (Pá, 23. 12. 2005 - 11:12)

Ježiš to jsou hrubky, omlouvám se, jsem po kalbě, takže nějak moc po sobě nečtu.

NATO (Pá, 23. 12. 2005 - 11:12)

Jinak je detail, protože mě pá věcí trochu zaráží. Samozřejmě za útoky z 11.9.2001 si USA sami mohou i nemohou. Určitě si to nijak neorganizovali a jestli o tom CIA věděla, tak možná nějakými náznaky, ale určitě nenic konkrétního. Stejně tak jako věděla v roce 1941 CIC o útoku na Pearl Harbor asi dva dny předem, že něco hrozí, ale nic konkrétního. USA si 11.září vykoledovala svou zahraniční politikou a především podporou Izraele a v podstatě všech protimuslimských režimů, třeba Šáha v Iránu v 70-tých letech, nebo Saddáma Huseina v letech 80-tých, kdy bojoval už proti islámskému Iránu. Kdo byl v New Yorku ví, že WTC byli symbolem ekonomiky USA a každej neřekl jinak než že to jsou "žiďácký baráky" a aniž by to byla pravda, nějak se to zakořenilo a myslím si že i radikálové podlehli přesvědčení, že zničením WTC zasadí úder především sionistům, což je samozřejmě svím způsobem nesmysl. Ale takový řečičky, že nic nikam nenarazilo, všude byli nastraženy nálože je prostě demagogie hodná STB 50-tých let, i v pentagonu byli nalezeny zbytky letadla, které tam narazilo a na nějaký průmyslový kameře bylo dokonce natočeno, ale prostě kynetikou tělesa je zřejmé, že při takovém nárazu z toho letadla nemohlo téměř nic zbýt a propdalý podlaží jen svědčí o to, že náraz šel zvenčí a nezapomeňme, že budova byla navržena, aby odolala jadernýmu úderu, takže nějaký letadlo, ji nemohlo nijak výrazně zničit což se i stalo.

NATO (Pá, 23. 12. 2005 - 10:12)

to Tom: díky za podporu vídím, že jako jeden z mála tu víš o čem mluvím.to Adela: No je pravda, že prolustrováním telefonu se toho člověk dozví nejvíc, ale taky se může stát, že si nějakou třeba nevinnou zprávu vysvětlí po svém a pak už se jen domnívá a vnitřně trápí, přitom není důvod? Takže ti to přiznal, že někoho má, nebo si to jen myslíš z nějaký zprávy? A jak dlouho má milenku jestli má, řekl ti to? Ovšem je fakt, že teprve teď se ukáže co k sobě vlastně cítíte, teda jestli to na tebe třeba není jen nějaká habaďůra, aby jsi žárlila?

Tom (Pá, 23. 12. 2005 - 09:12)

Milá Jitko, zamysli se, opravdu si myslíš, že to byli teroristi? A kampak zmizelo to letadlo, co narazilo do Pentagonu? Bylas někdy na Dvojčatech? 3000 lidí je stranda (zjisti si, kolik umře ročně ve Státech lidí na kouření nebo při dopravních nehodách a nikoho to netankuje), mohlo jich tam být 10x tolik. Nicméně, v zemi, která se chlubí svobodou projevu, je vyhoštění za osobní názor soda. Mimochodem, my jsme zažili něco podobného, akorát že před 50 lety... Vražda na tyranovi není zločinem... A pokud znáš aspoň trochu americký zákony, bude ti z nich stejně blbě, jako z těch českých (takový DMCA a teď ty nový protiterositický jsou lahůdka - ostatně, patent kola z roku tuším 1999 hovoří za vše).Kamaráda USA neštvaly zdaleka tak, jako mě, ba právě naopak. Jen projevil svůj vlastní názor. Myslím, že by z tebe měl soudruh imigrační radost, rozhodně to napiš, až si budeš žádat o vízum...A NATO mi přijde dost v pohodě, rozumím mu, kam asi došel v tom svým manželství, nepřijde mi ani sobeckej ani namyšlenej. Mimochodem, když chce člověk druhým dávat, musí sám mít (myšleno nejen majetkem). A k tomu aby měl, musí být tak trochu sobec.

Adéla (Pá, 23. 12. 2005 - 08:12)

NATO:Musím se přiznat, že jsem mu opravdu prolustrovala telefon. Nikdy jsem to předtím neudělala, ale teď jsem prostě na 99% věděla, že kecá a tak jsem se chtěla přesvědčit jestli jsem paranoidní. A bohužel nebyla. Samozřejmě, že jsem se mu k tomu nepřiznala, ale pěkně jsem ho podusila. Jen ať se jeho svědomí pěkně trápí. Když jsem se ho dnes zeptala jestli spolu mluvili, jestli si psali, jestli se viděli, tak to popírá. V tu chvíli jsem měla chuť mu to vpálit, že to vím.

NATO (Čt, 22. 12. 2005 - 23:12)

to Jitka: Taky tě mám moc rád, nechceš se seznámit, taková emancipovaná a vychovaná dáma se jen tak nevidí :-).to karin: Obávám se, že se s mojí osobou budeš muset smířit s takovou jaká je, protože kvůli tobě se rozhodně měnit nehodlám a nebo můžeš zcela svobodně opustit tuto diskuzi, když se ti to nelíbí. Rozhodně to nejsi ty, komu bych měl co vysvětlovat, kdo mě zná mě zná a ví jakej jsem, kdo mě nezná se jen domnívá a píšu jak píšu a nic na tom měnit nebudu. Díky za pochopení.

Jitka (Čt, 22. 12. 2005 - 21:12)

Jeste dodatek pro Toma. Jsem rada, ze z USA toho tveho kolegu - blba vysoupli.Banda muslimskych extremistickych kriplu unese letadla plna lidi, ve kterem mohl zrovna tak sedet treba ten tvuj kolega nebo ty sam a zabije s nimi dalsich 3000 lidi, kteri udelali jen to, ze rano sli do prace a Americani si za to muzou sami?Takhle muze uvazovat jen blb primitiv. No doufam ze uz ho do Statu nikdy nepusti, take co by tam delal kdyz ho ta zeme tak stve.

Jitka (Čt, 22. 12. 2005 - 18:12)

NATO ty jsi ale kus namyslenyho vola, takovy se jen tak nevidi.Vsem ostatnim omlouvam obvykle se takhle nevyjadruju ale tohle se jinak proste rict neda.

karin (Čt, 22. 12. 2005 - 17:12)

Nato: "Je mi z vašich přízpěvků jasný, že na podobný chlapy jako jsem já jste nikdy neměli, tak se vám už z principu hnusí, protože to nikdy nepřiznáte především sami sobě."No to je přesně to, o čem jsem psala ve svém předchozím příspěvku. Když tě někdo kritizuje,tak neznamená, že je hned zamindrákovanej. A ty jsi nějakej extra chlap,že na tebe nemám?Seš arogantní,to není zdravé sebevědomí.Nevidím do tvých vztahů,hodnotím tě pouze podle toho co a jak píšeš.Tím,co píšeš si sám odporuješ,na jedné straně seš chápající a tolerantní (podle sebe),ale na straně druhé tady člověka za člověkem stíráš.Takže ten,co sem ty příspěvky píše,tak rozhodně není takový,jaký se popisuje.Takže to co jsem ti psala je pro tvé vlastní dobro a popřemýšlej nad tím.

NATO (Čt, 22. 12. 2005 - 17:12)

to Anna, karin: Je mi z vašich přízpěvků jasný, že na podobný chlapy jako jsem já jste nikdy neměli, tak se vám už z principu hnusí, protože to nikdy nepřiznáte především sami sobě. Jasně že s těma 15 holkama to nebyla vždy láska, někdy jen zamilovanost, někdy jen sex. Kdybych byl chronickej děvkař, tak jsem těch holek mohl mít do stovek, nesčetněkrát se mi stalo, že zamnou chodili kamarádky od holek na dýze a ptali se mě, jestli se s kámoškou nechci seznámit, málokdy jsem toho využil, neznáte mě a hodnotíte mě. Nevíte že jedinou mojí opravdovou láskou byla manželka se kterou se dnes rozvádím, že jsem se čtyři roky snažil zachránit náš vztah a manželství, bez úspěchu. Byl jsem málo sobec a to se mi vymstilo, protože jsem mohl být už třeba dva roky rozvedenej a mít dnes klid. Člověk prostě musí být trochu sobec ve vztahu, jinak zabředne do všednodenosti a stane se jen ovládanou ovcí v životě, kterej si už dávno neřídí sám. Jasně že mám vysoký sebevědomí, nemám důvod ho nemít, v práci jsem se naučil problémy řešit rázně, rychle a bez ústupku a tak to asi musí být i v životě, jinak člověk prohádá celý dny. A pokud se to někomu nelíbí...jeho problém. A pokud někoho miluju, nemám důvod se s ním v klidu nedohodnout, prostě jako s kámošem u piva, to se jako podle vás musí všechny problémy ve vztahu řešit tupým odkejváním, nebo hádkou? Není mi 18, abych něco zdlouhavě řešil, buďto mám prostor pro dohodu a chci se dohodnout a že jsem člověk hodně tolerantní a nebo se dohodnout nechci a v tu chvíli je a bude po mém.to Adéla: Jak ses to prosim tě dozvěděla, snad jsi nelustrovala manželovi telefon, jako ta od tvého milého? A víš to jistě, přiznal se,nebo je to jen doměnka? Ono na jednu stranu, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá a když jsem ti kdysi psal, jestli nemá manžel milenku, že se k tobě chová tak hnusně, psala jsi, že určitě ne, že bys to poznala...? A co dál? Rozvod? A nebo se mu přiznáš i ty a budete si kvit, vlastně by jste si neměli co vyčítat, ale je fakt, že teď jsi na koni ty, tak proč toho nevyužít pro změny ve vztahu, jestli o ní teda ještě stojíš (o tu změnu)? Ale že se ti i ulevilo, že nejsi jen ty ta špatná, viď? A s výčitkama je konec...

Adéla (Čt, 22. 12. 2005 - 15:12)

ANNA:Já nenapsala nic o tom, že já můžu a on ne. Napsala jsem taky to, že to že si ji našel, mě netrápí tolik, jako to jak se zachoval. Moje odpověď byla hlavně směřovaná pro Nata, protože on ví od počátku o našich problémech. Koneckonců když si přečteš všechny příspěvky zpátky, tak to možná taky pochopíš.On o mém vztahu s milencem nevěděl nejdřív vůbec a teď vlastně taky neví jen už nemá tu jistotu, kterou jsem mu dávala předchozích 13 let. Jenže už mě vážně nebavilo být jen služkou.Poté co začal něco tušit tak se náramně změnil a tvrdil jak mě miluje, jak o mě nechce přijít, jak přestane chodit do hospody, chodit do heren, bude s námi doma bla bla bla.A já na to skočila. Jenže on už měl v té době taky milenku a on je ten sobec, který se zachoval tak jak se zachoval a chce, aby to vypadalo tak, že jsem to byla já, kdo rozbil rodinu.A přesto všechno mi dnes do očí tvrdí, že včera nebyl s ní, že byl s chlapama, že mě zbožňuje atd. A přitom to byl on, kdo říkal, že kdybych někoho teď měla, tak bych byla pěkná "svině", když bych se takhle přetvařovala. A ejhle ono je to hlavně přesně obráceně. Vždycky tvrdil, že když se s ním budu chtít rozvést, tak mi stejně nikdo neuvěří, když řeknu jaký doopravdy je. A právě na to, to celou dobu hraje. Aby on byl ten dobrý.

anna (Čt, 22. 12. 2005 - 14:12)

NATO, ono 192 cm, 88 kg a super vypěstovaná postava není všechno, víš? Ty máš až hnusné sebevědomí, vyzařuje z tebe namyšlenost a srdce a cit chybí, a po tom jdou ženy převážně, to dokážou u muže ocenit a hledají to.A mimochodem, znám jednoho moc hezkého právníka, tak se nepleť.Adéla: tak dokud jsi měla milence ty, bylo všechno v pořádku, když má milenku manžel, je zle, nechápu tě, seš sobecká ženská. Proč nedopřeješ milenku i svému manželovi? Nejspíš jsi mu přestala vyhovovat, musel hledat lásku jinde, ani se mu nedivím.

karin (Čt, 22. 12. 2005 - 10:12)

Nato: Je smutné, že se díváš na vztahy tak,že si nikdy nemůžeš být jistý tím druhým, a proto se musíš ve vztahu snažit. Takový vztah nemůže vydržet. Já si svým mužem jsem jistá a důvěřuju mu, protože pokud bych myslela stylem,jakým myslíš ty,tak bych spokojená nebyla.Do vztahu investuju a jsem svému muži "milenkou", protože ho mám ráda a zároveň to těší mě.Nemusíš celý život "prosrat",ale občas je nutné ze svých požadavků slevit.Podle toho co si tady teď napsal,tak si jen potvrdil mé domněnky o tobě.Si prostě příliš sebevědomí člověk a popřemýšlej jestli ženu skutečně bereš jako rovnocenného partnera - neustále je to jen o tom,že tvoje žena se musela snažit.Jestli po tobě ženy tak jedou jak píšeš,těžko někdy budeš věrný.A jestli jsi měl tolik milenek a všechny miloval,tak si nepleť lásku se zamilovaností.

Adéla (Čt, 22. 12. 2005 - 08:12)

Nato:Skutečně byl manžel má první opravdová a já myslela i celoživotní láska. Ale bohužel to byl omyl. Právě včera jsem poznala s kým vlastně žiju.Zjistila jsem, že má také milenku. Takže včera to byla docela groteskní situace, když jsem brečela milenci na rameni, že manžel má milenku. Dobrý, ne?Samozřejmě, že se mě to hodně dotklo a představa, že někoho má, mě vůbec netěší, ale nevadí mi to tak, jako to, že je tak křivý, že se všechny problémy mezi námi snažil hodit na mě.Já si totiž myslela, že mě má rád a ta změna k lepšímu je kvůli mě. Ale omyl. Dělal to hlavně kvůli svému svědomí. A ještě mi celou dobu vykládal, že kdybych teď někoho měla, tak že bych byla ta nejkřivější ženská co kdy viděl, že přece není možný, abych byla taková herečka. Jasný, jsem herečka. Mám milence a doma permanentně lžu, ale určitě mu nevykládám to co on mě. A to bolí daleko více než to, že někoho má.

NATO (St, 21. 12. 2005 - 23:12)

Tak pánové, v USA jsem taky nějakou dobu studoval a musím říct, že to co říká Tom je pravda. Je fakt, že v něčem je to tam mnohem svobodnější než u nás, třeba v manipulaci se svým majetkem, ale osobně bych řekl, že je víc věcí, kde je u nás demokracie až hraničící s anarchií a osobně se mi "náš" model, sice s výhradami, ale zamlouvá. Třeba pivo do sáčků, "státem diktovaná" výchova dětí, nebo přístup k měkým drogám byli věci, který mě tam naprosto iritovali. Určitě se u mě neděje to, že bych ženský balil svou mocí...? Jsem zaměstnanec s příjmem, který není ve firmě zdaleka nejvyšší a všechno jsem si musel vydupat sám aniž by mě otec nějakým způsobem protěžoval...teda kromě toho, že mě kdysi zaměstnal jako asistenta za 8 tisíc hrubého...v době kdy byl průměrnej plat 12 tisíc. Sice mám podporu v rodině v hodně věcech, ale v práci určitě ne, i když dnes už mám slušnej plat, ale taky dvanáct let starý auto a dvoumilionovou hypotéku na krku. To vše si musím vyrovnávat sám. To jen aby si někdo nemyslel, že ty spolupracovnice balim na možnost doživotního zajištění.to Pravnik: Nezlob se, ale pokud vypadáš jako klasickej právník, tak tě lituju, na mě ženský celkem letěj spíš kvůli vzhledu. Nikdy jsem neměl problém se seznamovat, ale taky jsem toho nikdy nezneužíval, jen pro představu...192 cm, 88 kg, deset let jsem aktivně posiloval a věnoval se musadu. V roce 1997 jsem byl třetí ve volbě muže roku jednoho dodnes vydávaného ženského časopisu. Doufám, že stačí pro podobný chcípáčky co si myslí, že musím nutně balit holky jen z pozice moci.to Adela: jsem zvědav, jak to u vás a hlavně u milence dopadne, na jednu stranu člověk nechce, aby někdo rozbil manželství a opustil děti, na druhou stranu láska je hrozně silnej cit a představa, že by to mohlo být poslední zamilování v životě, je hrozná. Říká se že se člověk ze srdce zamiluje jednou, maximálně dvakrát za život...já už mám jednou vybráno a jestli to je u tebe už podruhý, teda pokud byl manžel první, tak je to třeba poslední šance něco prožít...nechtěl bych být v tvý pozici, je to těžký rozhodování.

Tom (St, 21. 12. 2005 - 12:12)

USA proto, že jsem měl tu "čest" resp. povinnost tam nejakou dobu být a pracovat. Nikdo mě nepřesvědčí, že je to svobodná země...je to stejná diktatura, jako byla před r.89, bozáctví tam jen kvete - kolegu vyhostili proto, že řekl, že za 9/11 si můžou sami tím, jak jsou arogatní - udali nezávisle A právníci, škoda slov, bez ohledu, jestli jde o ČR nebo USA.

Pravnik (St, 21. 12. 2005 - 11:12)

Tom: Nevim, proc hned jmenujes USA. Studoval jsem tam a zrovna tak v nekolika zemich EU, ale rovnou ti mou rici, ze pokud nekde existuje zakonny bordel, tak to rozhodne nejsou tyto zeme, bohuzel na rozdil od nas.Uvedom si, ze ze sve pozice autority/postaveni/moci muzi VZDYCKY budou pritahovat zeny, koneckoncu jiz Henry Kissinger kdysi prohlasil, ze nejvetsi afrodisiakum je MOC.To ale jeste neznamena, ze treba ucitel muze vyhovet svym (stejne do nich mnohdy "zamilovanym") zakynim a stejny princip plati i v jinych mocensko-podrizenych vztazich.Prosim pozor: ja nerikam, ze toto se (mnohdy ke spokojenosti obou stran) nedeje, ja jsem pouze poukazoval na to, ze predstirani toho, ze v techto vztazich pozice nadrizeny/podrizeny neexistuje je mlna.Neni treba nadavek, jde o diskuzi, ktere jak je zrejmo nejsi schopen bez osobnich urazek.

Adéla (St, 21. 12. 2005 - 09:12)

Nato:Vím jistě, že se teď rozvádět nechci, ale taky vím, že neuteču před hrozím nebezpečím. Když bych to někdy utla, tak asi v době, kdy by to u nich doma fungovalo. A to proto, abych měla relativně čisté svědomí. Jasně, že i pak by tam ta vina asi byla, ale nebyla bych ten hlavní důvod. Tu šanci na nápravu by měli a pokud by ji nevyužili a nebo to zkrátka nešlo, tak je jasné, že tam byli pro rozvod i jiné důvody než já.Jo a mimochodem asi je to tam zase srovnaný. Jeho žena mi přijde jako impulsivní člověk, který ve chvíli nějaké hádky či problému jedná ukvapeně a pak po pár dnech tak nějak vyšumí. Takže už včera prý mu volala a komunikovala normálně. A to bez jakékoliv zmínky o tom co se mezi nimi v sobotu stalo. Takhle se u nich řeší problémy. Prostě v jednu chvíli je a pak se nechá vyšumět. Když se ho zeptám, jestli se o tom bavili, tak tvrdí, že ne. Že on se v tom pro klid vrtat nechce. Takže když nezačne ona, tak on také ne. Abych upřímně řekla, tak občas nevím co si mám o tom všem myslet.

Tom (St, 21. 12. 2005 - 08:12)

to Pravnik: Ty seš ale idiot. Ale co taky od právníka čekat, že jo. Civilizovaným světem myslíš USA? Tak tam, tě ujišťuju, že je to tak daleko, že chlap v podstatě ani ženskou sám neosloví, aby ho pak za to nepopotahovala, tomu já neříkám civilizace. Jestli NATO jako majitel nijak netlačil (přijde mi jako normální chlap - asi proto, že jsem svýho času řešil podobný věci, jako on a podobnou cestou) na ty baby (jako že asi ne), je to v pohodě, dost ženských přitahuje, když chlap má postavení a moc. Doufám, že se nedožiju toho, aby takovej bordel a kravský zákony, jaký jsou v USA, budou i tady (asi budou, ale doufám, že ne rychle). A mimochodem, v USA se soudí každej tydýt jen proto, že se mu nechce dělat a že šance díky zmrdům právnickejm jako jsi ty, je vcelku velká.

Reklama

Přidat komentář