Reklama

Kopnout kluka do koulí

qwertz (Pá, 23. 9. 2016 - 14:09)

Zeny jsou nadrazene pohlavi ,...Ale prd...musí se jen umřít :-)

býčíkoule (Pá, 23. 9. 2016 - 12:09)

tohle je konečně...Po delší době jsem se zatoulal na tento web a našel Tvoji reakci na můj příspěvek.Pokud bys měla chuť pohrát si s mužskými varlata,třeba být i přítomna dobrovolné kastraci,ozvi se na meil [email protected] , budeš vítána.

Dalibor (Čt, 11. 8. 2016 - 13:08)

Je na Moravě žena, která by chtěla muže nakopat pořádně do koulí??
Nabízím se jako figurant
[email protected]

Honza (Pá, 27. 5. 2016 - 04:05)

Zeny jsou nadrazene pohlavi ,...Máš pravdu Jirko . Koule máme hlavně proto aby nás přes ně mohly ženy trestat.

jirka (Čt, 26. 5. 2016 - 13:05)

To by si tak mohla některá...Zeny jsou nadrazene pohlavi , ktere se musi poslouchat a ne urazet.

!!! (Čt, 26. 5. 2016 - 12:05)

To by si tak mohla některá slepice dovolit! Tak ji zašponuju kozy do svěráku a dokud mě nepřestanou kule bolet tak nepovolím!

Six (St, 25. 5. 2016 - 22:05)

Tak pekne popros !Moc prosim Madam
Six.low(zavinac)seznam.cz

??? (Po, 25. 4. 2016 - 18:04)

Víte co je bolestivější jest-li porod nebo kopnutí kluka do kulí? A viděli jste někdy, že by se kluk nechal dobrovolně kopnout do těch kulí?

Rudolf Wysocky (Po, 25. 4. 2016 - 15:04)

Ty asi moc dlouho občanku...no ja taky nevim co to je jeste mi nikdomporadne nekopl do mych kouli chtel bych to zazit

Rudolf Wysocky (Po, 25. 4. 2016 - 14:04)

Ty asi moc dlouho občanku...no ja jsem nikdy poradne do kouli nedostal jeste tak bych chtel

nwm (Ne, 14. 2. 2016 - 21:02)

Mám takovej...Jako když už tak jen v sebeobraně a stačí to jen nohou naznačit třeba to už ho viděsí

Mirka (Ne, 14. 2. 2016 - 11:02)

Moje přítelkyně mě ráda...Taky jsem to chtěla vyzkoušet v obchodě. Byl ohnutý ke spodnímu regálu a tak jsem ho nakopla že zadu mezi nohy. Problém byl v tom že to nebyl můj muž ale jen někdo podobný . Prostě jsem se zpletla. No vysvětlování nemělo cenu. Venku jsem ho pak vydela močit a šla k němu. Měl na půl ztoporeneho ptáka a spíš onanoval než mocil.Zaklekla jsem k němu a pěkně ho vykouřila .

Tzar (St, 2. 10. 2013 - 17:10)

nemám problém se nechat cvičně nakopat do koulí

H4X0R3D (St, 14. 8. 2013 - 03:08)

Tak k inteligenci Martina se vyjadřovat nebudu, to by bylo na delší dobu. Ač to zakladatelka již dávno nečte musím napsat, že na tom není nic divného. Jsem člověk který nemá předsudky a jak se říká proti gustu žádný dišputát. Pokud to danou slečnu baví určitě najde platné využití v BDSM komunitě popřípadě jen s přáteli, protože co si budeme namlouvat, počet lidí kteří chtějí zkusit "něco drsnějšího" stoupá ač je to vlivem bestselleru Padesát odstínů šedi nebo prostě tím, že je "klasika" už nebaví. Sexuální touhy a celé libido člověka se tvoří již při embrionálním vývoji člověka v děloze matky. Tudíž každý tupec a hlupák jež chce soudit tuhle dívčinu by se měl zamyslet sám nad sebou, protože každý z nás má nějakou tu "úchylku" a každému se líbí něco jiného. Konec konců.. Dokud to nezkusíš, nemůžeš vědět zda-li se ti to líbí nebo ne. Nevím jestli bych výše zmíněné slečně vypomohl, ale rozhodně bych ji za to neodsuzoval a snažil se ji nějakým způsobem pomoci. Ovšem pokud má reagovat na vaše připomínky a s prominutím dementní komentáře, bráno čistě z psychologického hlediska, není se čemu divit, že se zalekne a přestane reagovat. Jak by to bylo příjemné Vám?

Martin (Po, 12. 8. 2013 - 03:08)

Mám takovej...Pro tuto dívku: (18.9.2005 20:32 - Petra L.)

Mám takovej problém.
Chtěla bych vědět jaký to je kopnout kluka do koulí.
Abych zjistila jaký to pro toho kluka je a abych poznala jak moc stačí kopnout aby ho to bolelo. A jak moc ho to bolí. Abych si o tom mohla udělat trošku přestavu. Jsem totiž docela zvědavá a myslím, že tohle by bylo užitečný vědět (třeba pro sebeobranu).
Jenože nevím jak to mám zjistit.
Z filmů nebo taks e to dá těžko poznat, protože je to všechno nahraný. a je to film od filmu jiný (někdy chlap spane na zem a křicí bolesatí jindy dostane třikrát a pořád se rve). Nejlepší by to bylo zkusit naživo, ale jak? Napadlo mě, že bych se zeptala bráchy (16) nebo mýho nejlepšího kámoše(15) jestli bych si to mohla zkusit, ale bojíms eco by mi na to řekli. Nechtěl bych je kopnout moc. Aby je to zase tolik nebolelo. jenom si to tak zkusit. Třeba prvně jen tak lehce a pak přidávat na síle, dokud by neřekli dost. Nechtěl bych, aby je to zas enějak moc bolelo. Což mě přivádá ještě k jedný otázce. Nevíta co udělat,a by to dřív přestalo bolet???
Taky nevím jestli by si nemysleli, že sme divná. Ale mě to opravdu docela zajímá. Nebo nejsem normální? co holky? Nenapadlo vás to taky někdy?
Zatím sem jenom jednou viděla jak kluk dostal do koulí. Bylo to na základce v tělocviku. Hráli jsme fotbal a jeden spolužák se srazil s kámoškou a ona ho přitom nějak bouchla mezi nohy. Nevypadal ale, že by ho to zase tak staršně bolelo. Chvíli sice ležel na zemi, ale to i ta kamarádka. (on teda o něco dýl) Ale vůbec enkřičel nic. Jenomm se kxichtil. A pak do konce tělocviku seděl na lavičce. Jinak nic. Pak sem ho teda ve třídě slyšela jak se s klukama baví, že si potom "tejden nezahonil".
Tak si nejsem jistá, jestli jim to třeba taky nemůže nějak ublížit. Jasně, že když by člověk kopl tak až by jim je rozkopal tak asi jo, ale jenom tak lehce kopnout snad neubíží, ne?
Co byste mi poradili???
A pls nepiště, že sem blbá a ať si najdu lepší zábavu. Myslím to vážně.

píšu tuto odpověď:

Mám takovej problém.
Chtěl bych vědět jaký to je nacpat holce kaktus do pochvy.
Abych zjistil jaký to pro tu holku je a abych poznal jak moc hluboku stčí kaktus nacpat, aby to bolelo. A jak moc jí to bolí. Abych si o tom mohl udělat trošku přestavu. Jsem totiž docela zvědavý a myslím, že tohle by bylo užitečný vědět (třeba pro sebeobranu).
Jenože nevím jak to mám zjistit.
Z filmů nebo taks e to dá těžko poznat. Nejlepší by to bylo zkusit naživo, ale jak? Napadlo mě, že bych se zeptal ségry (16) nebo mé nejlepší kámošky(15) jestli bych si to mohl zkusit, ale bojíms eco by mi na to řekli. Nechtěl bych použít nějaký veliký, tlustý kaktus. Aby je to zase tolik nebolelo. jenom si to tak zkusit. Třeba prvně jen tak lehce a pak přidávat na průměru kaktusu, dokud by neřekli dost. Nechtěl bych, aby je to zas enějak moc bolelo. Což mě přivádá ještě k jedný otázce. Nevíta co udělat,a by to dřív přestalo bolet???
Taky nevím jestli by si nemysleli, že sme divný. Ale mě to opravdu docela zajímá. Nebo nejsem normální? co kluci? Nenapadlo vás to taky někdy?
Zatím sem jenom jednou viděl, jak jedna holka zajela na kole jen v plavkách do vysokých kopřiv. Nevypadal ale, že by jí to zase tak staršně bolelo. Chvíli sice ležela na zemi, ale vůbec enkřičela nic. Jenomm se kxichtila. A pak si do konce týdne nesedla na prdel. Jinak nic. Pak sem jí teda ve třídě slyšel jak se s holkama baví, že si potom "tejden nevyhonila frndu".
Tak si taky nejsem jistý, jestli jim to třeba taky nemůže nějak ublížit. Jasně, že když by tam člověk třeba těch kaktusů narval vícl tak asi jo, ale jenom jeden tak lehce trnitej snad neubíží, ne?
Co byste mi poradili???
A pls nepiště, že sem blbej a ať si najdu lepší zábavu. Myslím to vážně.

Eddie (Ne, 11. 8. 2013 - 23:08)

kopky do kulky Nakopala by si mi moje koule

! (Ne, 24. 1. 2016 - 12:01)

Hold jsi Vůl!

ma (Ne, 24. 1. 2016 - 11:01)

Mám přítelkyni co jí nebavil sex tak jsem se nechal vykastrovat a výhoda je že když mě kopne mezi nohy nic nebolí.

!!! (Ne, 24. 1. 2016 - 10:01)

To by si tak ta moje mohla zkusit? Tam má držku od ucha k uchu ale roztrženou!

Honza (Ne, 24. 1. 2016 - 02:01)

Moje přítelkyně mě ráda a často trestá přes koule. Doma mi to nevadí ale když mi dá pěstí do rozkroku někde v obchodě tak je mi trapně.

Reklama

Přidat komentář