Reklama

MLADY zajicek a STARSI zena!!!

3) (Út, 25. 2. 2014 - 15:02)

Není akorát v tom, že o štětce z bordelu se to ví a štětka z ulice vystupuje jako ta nejúctyhodnější postarší dáma.

maturant (Út, 25. 2. 2014 - 15:02)

Díky za věcnou sondu do hlubin českých bordelů. Řekl jsi všechno, co jsem potřeboval slyšet :-) A měl bych pár otázek...

1) Proč musíš za sex platit?(proč nemáš normální holku) pokud to není moc osobní otázka.

2) Proč se štětky nechtějí líbat? Je to jen ze zdravotních důvodů nebo z čistě osobních? Z obou dvou?

3) Je nějakej rozdíl mezi štětkou z bordelu a z ulice?

4) Ty máš rád, když si holka hraje s tvým análem?

Honza (Út, 25. 2. 2014 - 14:02)

Tak ty si zabil :-)

Je to...V bordelech to chodí různě. Podle toho, do kerýho bordelu vlezeš. Někde je vstup zadarmo, jinde se cvaká. Cvaká se většinou tam, kde vědí, že má zákazník dobrý důvody, aby se hned ve dveřích votočil a vypadnul. Někde sou zaměstnaný recepční jak v hotelu, průvodkyně jak na Karlštejně a poradkyně, kerý vovládaj deset jazyků, s každym se domluvěj, v tom bordelu to znaj, znaj i ty prostitutky a poraděj ti jak prodavačky ve kšeftě, kerou prostitutku by sis měl určitě vzít (teda ne za manželku), protože je nejlepší. Což sou rady většinou na hovno.

Voblíbenou prostitutku nemam žádnou. Když chci jít do bordelu, nikdy tam předem netelefonuju a neptám se, jestli tam ted' momentálně neni ňáká vysoká štíhlá blond'atá dlouhovlasá dlouhonohá vysolárkovaná prostitutka s modrejma nebo zelenejma vočima, pěknym ksichtíkem, bílejma zoubkama, silikonovejma štyrkovejma, pětkovejma nebo šestkovejma kozama, pevnym plochym bříškem, vyholenou kundičkou a pěknym kulatym pevnym zadkem, kerá se s klukama líbá, kouří jim ptáka bez šprcky, polyká semeno, líže jim prdel, strká jim do prdele prsty nebo robertka, nechá si lízat kundičku, prdelku a do prdelky se nechá voprcat. Už vůbec bych se neptal do telefonu, jestli tam sou takovýdle holky rovnou dvě (na grupáč). I kdyby tam byla jedna, na kerou sedí můj popis, tak stejně nebude dělat tydle praktiky. Takže to by byl celkem zbytečnej telefonát.

Prostě tam přídu, zkouknu to, pokecám s těma prostitutkama, kerý nevypadaj nejhůř, při tý příležitosti se dovim, jaký praktiky sou vochotný se mnou vyvádět (i třeba za příplatek), a když se rozhodnu, kerou si vemu, tak to na baru zacvakám (tak na hodinu nebo dvě hodiny) a jdu s ní na pokoj.

Je to stejný, jako když seš venku, máš hlad, vlezeš do hospody, zkoukneš jídelní lístek, a i když tam nevobjevíš žádný jídlo, na kerý bys byl natěšenej jak malý dítě, přesto v tý hospodě zůstaneš a ňáký jídlo si dáš...

Takže většinou jebám s prostitutkama, kerý vidim poprvý v životě. No a většinou se mi to jebání s nima nelíbí, protože vony maj tendenci to jebání vojebávat, co se týká zaplacenýho času. Takže na pokoji nejste hodinu, ale třeba jenom 40 minut. Jako v tom vtipu ve filmu Kameňák vo těch ruskejch hodinkách vod strejdy Troškina, kerý udělaj hodinu za 40 minut.

Prostitutky mi teda většinou jenom kouřej ptáka se šprckou, hopsaj na mně se šprckou, já se pomuchluju s jejich kozama, vocucám jim bradavky a přefiknu je zepředu a zezadu jenom do kundičky, protože do prdelky vony nechtěj. Asi se bojej mýho velkýho ptáka.

Zatim jsem kápnul jenom na jednu jedinou prostitutku (kdo ví, kde jí je konec), kerá se se mnou líbala, kouřila mi ptáka bez šprcky, lízala mi prdelní díru, strkala mi tam prsty, nechala mě, abych se pomuchloval s jejíma kozama, vocucal bradavky, vylízal jí kundičku asi do třech orgazmů (jejích orgazmů), vylízal prdelku a semenem pokropil kozy. Tý bylo prej 38 let, měla silikonový štyrkový kozy a nechtěla po mně žádnej příplatek.

To je zatim asi všechno.

maturant (Po, 24. 2. 2014 - 22:02)

Tak ty si zabil :-)

Je to sice blbí a fakticky se chováš jak těžkej úchylák, ale je to už sedm let. Už dávno jsem to smáznul. jednak proto, že si e-maily nearchivuju a taky jsem potřeboval zahladit důkazy :-)

A co takhle na revanž, že by jsi mi pověděl o tom, jak pícháš štětky. Já v bordelu nikdy nebyl, a zajímá mě, jak to tam chodí? Máš nějakou oblíbenou děvku? Co všechno s ni děláš? A tak...

Honza (Po, 24. 2. 2014 - 21:02)

Ano mívají ho... Tu...Člověk by řek, že vona si ani nebude pamatovat, že s někym píchala.

To se neboj, že by si to tady přečetla. A i kdyby, tak je to jedno. Nikdo přece neví vo tom, že ste spolu šukali, tak toho nikdo nemuže zneužít. To by snad muselo dojít i jí.

Já jsem asi starší než ty. Už mi je hodně - skoro 33.

Panic teda nejsem, protože existujou bordely.

Ani mi nejde vo ňákej tahák, jak na holky. Spíš jsem byl jenom zvědavej, jak to bylo s tebou a s tou účou.

Mrdák teda nevypadá na to, že by se chtěl rozepsat jako ty, nebo aspoň napsat, jak pozná podle vočí, že si s nim chce ňáká holka zapíchat. Ale já to ňák přežiju.

A to nejhorší nakonec:

Je asi blbý a hodně přes čáru tě poprosit vo to, jestli bys mi tu vaši e-mailovou konzervaci nepřeposral na můj e-mail.

Co myslíš?

maturant (Po, 24. 2. 2014 - 18:02)

Já jsem prapůvodně chtěl... Ano mívají ho... Tu e-mailovou adresu jsem znal, protože nám ji všem dala a my jsme zase dali své adresy té učitelce a bylo to z jednoho důvodu, protože nám pomocí e-mailu všem posílala maturitní otázky a když jsi nám zadala nějaký domácí úkol( většinou povinná četba) tak jsi musel napsat o čem to bylo. Prostě moderní učitelka. žádný psaní úkolů do sešitů, ale hezky přes e-mail :-) Alespoň něco v tý Anglii pochytila :-)

Jinak první kontaktovala ona mě. Abychom si ujasnili několik věcí, který zůstanou na věky věků mezi námi a nikdy jinak. A už jen tím, že jsem napsal tenhle příběh, jsem částečně porušil své slovo a docela se modlím, aby náhodou na tuhle diskuzi nezavítala, protože se tam pozná :-) Ale více méně už o nic nejde...ale i tak slib je slib :-)

A kolik ti je? A už jsi měl někdy holku. Docela ti to pálí, ale působíš jako panic. Nic ve zlém, všichni jsme nějak začínali. Jinak co se týče taháku, jak na ženský??? Tak můj příběh nebyl ani o tom, že bych ji balil, ale prostě nešťastná náhoda s hezkým koncem :-) Čili pokud chceš radu, jak sbalit starší ženu, tak se nemůžeš řídit dle mého příběhu, protože ten zásun se stal docela úplně náhodou a nic tomu nepředcházelo. Možná že mrdák ti poví svůj příběh o tom, jak sbalil svoji učitelku a jak poznal podle očí, že ona chce šukat :-) Sorry, já jsem jen vyholenej pozér, co skončí jako vůdce hooligans :-) A rozhodně ne Don Chuan jako mrdák :-)

Honza (Po, 24. 2. 2014 - 17:02)

Tak jako proč si chtěl...Já jsem prapůvodně chtěl po Mrdákovi, aby mi von popsal svůj příběh s učitelkou v kabinetě. Von se k tomu nemá, přestože do týdle diskuze už vod tý doby vlez. Zrovna tak mi ani nevysvětlil, jak pozná podle vočí, že si s nim ňáká holka chce zapíchat.

To už jsem psal, proč jsem to všechno chtěl vědět. Kuli inspiraci. Abych správně využil příležitost, pokud teda někdy ňáká bude, a neposral to.

No vidiš. Napsals další věc, kerá mě zajímá:

Vim, že učitelé mívaj svoji služební e-mailovou adresu, kerou žákům bud' řeknou společně se služebnim telefonnim číslem, nebo si ji žáci mužou zjistit.

Takže tys tu její služební e-mailovou adresu znal? A na tu služební e-mailovou adresu's napsal ňákej text, na kerej vona vodpověděla?

Nebo vona taky znala tvůj e-mail, protože's ho v tý škole nahlásil, takže jako první napsala vona tobě a tys vodpověděl?

Nikdo tu není (Po, 24. 2. 2014 - 16:02)

Rád se s Tebou častěji...zvědavý na tvého ptáka.

Miloš (Po, 24. 2. 2014 - 13:02)

Zajímalo by mě zda si...Rád se s Tebou častěji pomiluju . Stříkám 4x denně . Můj telefon je 774992105 .

maturant (Ne, 23. 2. 2014 - 21:02)

Od našeho vpichu uběhlo dlouhých sedm let.
Myslím, že si to bude pamatovat. Asi za dva dny po tom našem incidentu jsme si ohledně toho vyměnili několik opilecko-střízlivých e-mailů :-)A jen kvůli tomu ji vyhledávat nebudu, to je trochu divný, ne?

maturant (Ne, 23. 2. 2014 - 21:02)

Tak jako proč si chtěl tohle všechno vědět? Myslím, ten postup? K čemu ti to je? Pravdu :-)

Honza (Ne, 23. 2. 2014 - 21:02)

Hanzi ty vole :-) Proč si...Myslim, že's nenapsal, jak je to dlouho, co ste si zapíchali.

Jestli máš možnost a chut' se s tou učitelkou osobně vidět a jestli si vona bude pamatovat, jak ste spolu šukali, tak ti třeba přizná barvu.

Každopádně - byla zlitá jako hovado. To prostě neni stejný, jako bejt střízlivá. Pod vlivem alkoholu uvažovala jinak.

Ale máš pravdu, že todle by ti vysvětlily spíš holky.

Tak možná se tady ňáká taková najde, kerá ti to vysvětlí.

A já že jsem vodborník na mezilidský vztahy? Jak's na to přišel?

maturant (Ne, 23. 2. 2014 - 18:02)

Zajímalo by mě zda si...Na rovinu madam, pokud chcete pouze milenecký vztah( čas od času se sejít a zařádit si, ok) ale nastěhovat se k vám domů, to asi ne... Jinak starší ženy se mi taky líbí. Daleko víc než vrstevnice, které nejsou tak charismatické.

maturant (Ne, 23. 2. 2014 - 18:02)

Takže kdyby ta učitelka...Hanzi ty vole :-) Proč si neřekl na rovinu, že chceš udělat rozbor kdo s čím začal. Mohl jsem ti to vypsat tak, jak jsi to udělal ty a já tady půl dne seděl nad PC..,a to jsem ještě půlku z toho vynechal, protože tolik času zas nemám :-)

Dovolil bych si trochu doplnit tvůj psychologický rozbor.

To že první kroky udělala ona určitě nebylo pod záminkou sexu.

1) přisedla ke mě proto, že byla starší, moudřejší, a měla nejspíš pocit, že mi dluží omluvu.

2)To, že vypadla ven, zcela určitě nemělo se sexem rovněž nic společného. Byla tak nalitá, že se prostě potřebovala nadýchat čerstvýho vzduchu. Nic víc bych v tom nehledal.

3) To, že jsem ji následoval, nemělo smím chtíčem nic společnýho. Jen jsem měl strach, že někde spadne, usne a udusí se zvratky. Proto jsem ji následoval.

4)To, že se chtěla mazlit vyplynulo ze situace a o jisté míry se na tom podepsal alkohol. Myslím si, že normálně by to nedala...

5) Taky jsem byl nalitej a když už si o to řekla, byl bych blbej, kdybych toho nevyužil.

Jinak ještě doplním o pár věcí. Teda spíš bych se chtěl na pár věcí zeptat, protože ji jsem se nějak zeptat zapomněl. Když už si takovej odborník na mezilidský vztahy:-)

1)Docela mě překvapilo, že po mě vůbec vyjela? Proč by to dělala? Chápu proč...i učitelka je jen ženská a šukat potřebuje, ale celý čtyři roky mi dávala očividně najevo, že by o mě neopřela ani kolo. Ve třídě bylo dost slušných a chytrých borců s kterýma si velmi rozuměla a přesto si vybrala největšího nepřítele.

2) Jako přijde mi to postavený na hlavu. Celý dva roky mě nemůže ani vystát. Ani se na mě nepodívá a každá naše konverzace vždy vyústila v ústní konflikt. Proč by najednou tak otočila? Byť opojená alkoholem? Proč se ke mě takhle chovala, jestli jsem se ji ve skutečnosti teda líbil? Tohle by mi mohly vysvětlit spíš holky.
Ale jinak to nemění nic na tom, že to bylo hezký rozloučení. Neplánovaný, přišlo to samo od sebe a to je vždycky nejhezčí...

Tobě (Út, 23. 4. 2013 - 16:04)

ale nekecej všude platíš i...nikdo nezaplatí Joska,tebe nikdo nechce ani zadarmo:-)))
V tom tvým sádle by JI ani nenašel:-D

Honza (Ne, 23. 2. 2014 - 17:02)

Tak záleží na tom o kolik...Máš recht!

Udržovaná, zachovalá padesátnice, to je slušnej oddíl.

Třeba Heidi Janků. Ta má zrovna neska narozeniny - je jí 51,25 roku.

Honza (Ne, 23. 2. 2014 - 17:02)

Zajímalo by mě zda si...Dobře.

Dobře, dobře, dobře.

Nabízím Vám dva pichy. Dva pichy! OK?

Slávek (Ne, 23. 2. 2014 - 17:02)

Zajímalo by mě zda si...Když tak napište na můj e-mail,[email protected]

Honza (Ne, 23. 2. 2014 - 17:02)

Takže kdyby ta učitelka byla alkoholička a byla by ve škole každej den zlinkovaná jak notovej sešit, tak byste spolu asi vycházeli dobře. Aspoň tu chvilku, než by ji za chlast vyhodili.

Uděláme si rozbor:

Na tý chlastanici teda první důležitej krok udělala vona - šla si k tobě sednout a začla s tebou kecat.
A vo to mi šlo - dovědět se, jak to začlo.
Druhej důležitej krok udělala taky vona - řekla, že potřebuje vypadnout ven.
Třetí důležitej krok's udělal ty - šel's s ní.
Štvrtej důležitej krok udělala vona - řekla, že by se chtěla mazlit.
Pátej důležitej krok's udělal ty - řek's jí, že bys ji chtěl vošukat.
A poslední, šestej důležitej krok, udělala vona - nebránila se.

Akorát ste si měli jít zapíchat na pokoj v penzionu. Bylo by to pohodlnější.

Jedno je ovšem jistý: pokud by byla střízlivá, nestalo by se to.

Takže budiž pochváleni naši praprapředci za to, že vynalezli alkohol.

Jinak to je špičkovej popis a super zážitek. Taky ti to asi zabralo dost času, než's to napsal.

Takže díkec a gratulace!

Pokud bych byl někdy někde já ve stejný situaci, tak bych tý holce při mazlení taky řek, že bych ji chtěl vošukat. To je samozřejmý, protože to je jasná příležitost.
Mimochodem - jak poznám podle vočí, že si chce ňáká holka se mnou zapíchat, pokud mi to výslovně neřekne?
Vo jedný takový holce vim, kerá si se mnou (prej) chtěla kdysi zapíchat. Byla to bejvalá kolegyně z bejvalý práce - kolem pětadvaceti, hezkej ksichtík, modrý vočka dlouhý černý vlasy, čirou náhodou byla i dobře rostlá, tak 170 cm, žádná anorektička ani plnoštíhlá, prostě něco mezi tim, slušný štyrkový kozy a pěknej zadek. Prostě ideální na sex.
Jenže ta mi ani neřekla, že by si se mnou chtěla zapíchat, ani jsem to na ní nepoznal. Vona to řekla někomu jinýmu - možná part'ačce, protože ta to potom řekla mně.

To ale neni to pravý vořechový - přijít za tou holkou a vybalit na ni "Part'ačka mi řikala, že si se mnou chceš zapíchat", je bohužel zcela mimo pravidla slušnýho chování.

Slávek (Ne, 23. 2. 2014 - 17:02)

Zajímalo by mě zda si...Tak záleží na tom o kolik starší,ale obecně by mi nevadila žena klidně i kolem 50-ti let.Mě je 28 let,jsem ale bez zkušeností a taky bych chtěl pravidelně souložit starší okouzlující dámu.Nejsem příznivcem jednorázového pichu,jak říkáte,a tak bych vás uvítal.Jen nevím odkud jste a kolik je vám přesně let.Když tak bych klidně napsal svůj e-mail.

Reklama

Přidat komentář