Reklama

Jsou cikáni takoví chudáci?

Kohut57 (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Donedávna se mi úspěšně dařilo se cikánům vyhýbat. Dělal jsem to, co oni nedělají, a tak jsme se nepotkávali v takové frekvenci. Jezdil jsem s manželkou na dovolenou a do lázní, to cikáni nedělají. Žil kulturou, tu cikáni nepoznali a nevyhledávají. Navštěvoval nekuřácké vyhlášené restaurace. Bez konfliktu. Učil na vyššich stupních škol. Tam cikána nepotkáte. Bohužel časy se mění a cikáni třeba v Mostě dostávají zdarma vstupenky na aquadrom. A tak čekám s hrůzou, kdy kromě bezplatné školky dostanou také bezplatně lázně, dovolenou,vstupenky do kin a divadel apod. Věřím pevně ale v sílu jejich genů, že to dobře zpeněží a nikam nepolezou. Ani vzdělání bych jim nepřikazoval, naopak. Možnost vzdělání a zdravotní péče by měla být za zásluhy. A vůbec bych celou tu jejich otázku už konečně smetl ze stolu azačal bych řešit důležitý veci, který někam povedou...

Břitva (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Cikána prostě nikdy nikam nezačleníte, nepřevychováte a už nikdy nevychováte k obrazu celé slušné společnosti.jsou prostě jiní a tu jinakost mají v krvi.dejte jim cokoliv chcete, a oni vás stejně okradou, zamordujou a nebo jinak vám ublížej. Je to podivné etnikum, které nikdy nemělo svůj stát a v tom je problém. my jim ho nedáme a myslím, že ani nikdo jiný a tak budou stále parazitovat na ostatních. Svět se v prdel obrací, a tak se už stejně ničemu nedivím...

Subutex (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Koukám, že nakonec nám nezbyde
nic jiného, než se přihlásit k romské národnosti....

Pelagia (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

já se na to už vykašlu, pořád a pořád mají Romové v něčem přednost .... je to vůbec možný ?? a to rozhodně nebudou platit poplatek za školku a normální rodina musí . Kam to spěje , to si kupují takto hlasy k volbám , nebo co ????? Ona nestačí, že jsou všichni na dávkách a pořád nás budou vyžírat ,,, Když je mají naši vládci rádi, tak aˇsi je nastěhují do svých vil a baráků/dobrodinci /...zvedá se mi z toho žaludek .....

Zuzánek (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Proboha proč náš stát nutí cikány porád někam chodit? Do škol a školek, vždyť o to stejně nejeví zájem. A zatím pracující maminky, které ty školky potřebují pro své děti,nebudou mít pro ně místo? Co se to s tím naším státem děje. Místo aby podporoval ve vzdělání děti, které o to stojí, bude furt řešit cigoše. Já už tomu nerozumím:

Pherenix (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Toto už je ale vážně diskriminace nás bílých. Už teď jsem měla problém dostat dítě do školky. Nechtěli mi syna vzít, protože je narozený v březnu a nedostali by na syna od září dotace, musela jsem doložit, že manžel pracuje a že i mě v práci drží místo a že v březnu budu nastupovat do práce. Platím školné od září, a to přesto, že malý začne chodit do školky až v březnu, ale byl přijatý od září, takže mu tam drží místo. Být černá a nepracující, tak nemám zřejmě problém. Kradla bych, nic nedělala, plodila jedno dítě za druhým a stát by mi na vše přispíval a ještě bych měla školku zadarmo, práci bych samozřejmě neřešila. To je fakt hrůza, co se tady v tomto státě děje.

Gabix (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

jen z nás sedřete kůži,proč ne? Na youtube je projev našeho budoucího černého prezidenta zakončený slovy "Jak budete vy,gadžové,dnes pracovat,tak my černí budeme zítra žít".Člověk se tomu jako blbec směje, ale přitom je to svatá pravda,bohužel

Petice (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Tak to prosím zkuste pouze přes stránky Asociace speciálních pedagogů (http://www.aspcr.cz/), kde potom na hlavní stránce v modré liště vpravo najdete odkaz na Aktuality a v nich je ta Výzva se 3 přílohami, kde je jak podpisový arch, tak také ta šílená strategie.

Ellan (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Nechápu co ta naše pitomá vláda pořád vymyšlí, asi jsou slepí nebo co, mě je teprve 15 a osobně si myslím že bych tam byl víc užitečný než oni protože tohle už není pravda, oni romum cpou pod nos upe vsechno. a romove si z nich jen delaji *** a do oci se jim smeji, jenze oni to asi opravdu nevidi, normální česká mamina co vydělává a opravdu to potřebuje bude dána až na 2. místo kvuli nekomu kdo to nepotrebuje ... je pravda že nekdteri si toho budou vážit, ale to je jen 1 z milionu... co by mela vlada pomahat nam .. tak si tady dela akorat vetsi bordel.. Zlaty Cunek, co chtel poslat ty cigose pryc ...

SGC4 (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Když si tak vezmu, kolik...Už aby to bylo!

To celý je vtip (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Když si tak vezmu, kolik peněz jde z daní mých rodičů těmto lidem, které mi pak chybějí ke studiu vysoké školy, dělá se mi vážně blivno!
Ale že by moje dítě, které chci slušně vychovat, mělo chodit do školky s dítětem, které zná ve 4 letech víc sprostých slov než dospělý člověk, nad tím už opravdu zůstává rozum stát.
Ono tam vlastně chodit nebude. Protože já budu pracovat a nejsem rom a do školky mi ho prostě nevezmou, jelikož se tam nacpe 10 dětí od Eržiky, 10 dětí od Aranky a 10 dětí od nějaký jiný ženský, která pravděpodobně nemá ani učňák. A já si budu moct vesele hledat chůvu nebo soukromou školku. A zas jsem u toho, že z mých daní, z kterých bych tu školku mohla zaplatit, budou placeny dávky maminám, které si děti "vyrábějí" jak na běžícím pásu.
Odmítám podporovat takový systém, ale VYHNAT SE ZE SVÉ VLASTNÍ ZEMĚ NENECHÁM!!!!
Jestli to takhle půjde dál, tak se docílí akorát toho, že tu bude občanská válka, a nebo prostě lidi u voleb zvolí takovou stranu, která tyhle lidi vyžene. Bohužel i ty, kteří poctivě pracují a studují, ale nepůjde to jinak!

Willterka (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Ta zkurvena vlada uz nevi,...Neřekla bych, že v Praze a v Brně jich je málo, stačí se podívat...

mysak (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Ta zkurvena vlada uz nevi, jak by se cikánum nacpala do riti, hovada, jedne at vyzkousi bydlet mezi nima... a pak nevim jestli by meli vse povoleno, kdyby nejakemu papalasovi zmizlo neco ze zahradky nebo sklepa... Cigosi nemaj co zrat, ale na znackove hadry maji penize porad, ze? Chudaci, at si je nastehujou do Prahy, nebo do Brna...

Cox (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

nezávidit také dostáváš...Hele Dežo, táhni do hajzlu! Taky na tebe dojde!

Ó!!! (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Co všechno chce naše vláda těm nemakačenkům narvat? Ti jim jen lezou do prde.le, ale za co? Co udělali pro náš stát? Jen ho vycucávají...a těm policistům, kterým cikáni namlátili, jim patří, aby i ostatní policajti pochopili, že do našich mlátěj a je chrání. Tak to mají odplatu, ale jistě, tito byli nevinní, to se mělo těch 20 romů pustit do těch, co na Šluknovsku mlátili pendrekama do našich, kteří už mají toho soužití dost. a takto se odvěčí i vládě.

smajlo (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Naše pracující maminky.......nezávidit také dostáváš od státu makej né jen u pc sedět nadávat a závidět drhým

121991 (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

pochopila bych kdyby ty rodice nemohli najit misto popr. ze zdravotnich duvodu bych pracovat nemohli ale ne ze oni pracovat nechteji sedi doma na zadku a vse jim budeme strkat pod nos...my pracovat musime a nemame zadne vyhody oni pracovat nechtej a maji vse jako kde jsme... a jeste to odnesou nase deti protoze nebudou moci jit do skolky kvuli nim bó tam nebude misto a myslim si ze oni si uziji deti a kolektivu az az kdyz kazda baba ma min.10 decek ?!

Damian X (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Bohužel už cikánům odevzdáváme více než desátky...

Darc (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

Ještě chvíli budeme mlčet a začneme cikánům odevzdávat desátky z našich platů... Takovou vládu si snad nezasloužíme?!

Vláda to dělá š (Pá, 28. 10. 2011 - 16:10)

...neuvědomují si ti, co takto rozhodují, že vlastně oni zadělávají na tu nesnášenlivost. A rasismus? ten začal od doby, kdy cikáni bez práce se mají líp, než ti naši, co makají, aby uživili svoje děti. A dětí mají tolik, kolik si mohou dovolit, cikáni rodí tolik, aby to ty baby uživilo až do důchodu. Tak potom aby byl klid. nebude, dokud nebude spravedlnost, bouchne to tak, že se pan Nečas s Kalouskem, Drábkem a jinými, co se jich zastávají, budou divit.

Reklama

Přidat komentář