Reklama

Chci být vyšší

pendrek (Po, 7. 2. 2005 - 18:02)

Co je malý, to je milý. To bys chtěla být jako kolohnát?

Sheila (Po, 7. 2. 2005 - 18:02)

Holka jedna, buď ráda že jsi zdravá, víš co by za to jiní dali? Zřejmě jsi teď ve věku, kdy ti výška připadá jako něco nesmírně důležitého, ale až budeš starší, uvidíš jak tvůj problém byl banální. Na výšce rozhodně nezáleží, v některých profesích ano, ale ve vztahu? Určitě ne. Modelky musí být vysoké, baletky musí být co nejmenší, ... každý si musí najít to svoje. Jestli bys chtěla podpořit svůj růst hormony, tak by ti to zřejmě nepomohlo a nakonec bys dopadla špatně, hormony jsou silně rakovinotvorné a to by pak bylo teprve to velké trápení, kdepak výška. Jestli ti někdo řekl nějakou hloupou narážku, tak to pusť z hlavy, lidi toho napovídají, ale každý jsme přece nějaký. Navíc když si vezmeš 7cm podpatky, tak jsi 167cm a to je úplně akorát! Vysocí lidé na mě působí neohrabaně a ti menší mi připadají souměrnější, ohebnější, prostě lepší. Tak si s tím tak nelam hlavu...

Hana (Ne, 9. 1. 2022 - 20:01)

Ano, souhlasím s částí, kdy říkáš že na výšce nezáleží, ale ta poslední věta mi docela zněla jako narážka na dlouhé lidi. Třeba já jsem holka a mam 170 cm, a jsem ohebná vlastně umím provaz a pár dalších kousků - chodím na tanečák atd.. Hele mně na tom tak nezáleží, ale neměla by si říkat, že vysocí lidé jsou neohrabaní... Zdá se mi to jako urážka... a nejen ,,malí" lidé si čtou tvůj komentář - takže buď trochu opatrná s tím co píšeš na internet :)) jinak s tebou souhlasím - VÝŠKA NENÍ VŠECHNO, ALE ZDRAVÍ JE!!

p.s. ještě jak si dodala, že jsou prostě lepší.... no nesoudila bych člověka podle výšky ale podle chování ne?

Smutná (Po, 7. 2. 2005 - 16:02)

Nevite nekdo poradit jestli se da nejako podporit rust? Do kdy vubec ma holka sanci narust? Pomuzou leky nebo hormony? Mam jen 160 cm a strasne moc chci byt alespon o 10 centimetru vyssi. Prosim pomozte!

Daniel (Ne, 16. 8. 2020 - 09:08)

Toto je psaný v den, kdy jsem se narodil! No way

Reklama

Přidat komentář