Reklama

výprask

mia (Ne, 13. 1. 2013 - 18:01)

kto rad rozdava vyprask na holy zadocek neposlusnim slecnam?,??

mia (Ne, 13. 1. 2013 - 18:01)

velmi rad ti naplacam na...kto rad rozdava vyprask na holy zadocek neposlusnim slecnam?,??

majus (Pá, 11. 1. 2013 - 18:01)

rada od teba dostanem lekciu vyprasku,ja som este nikdy poriadny vyprask nedostala,..

majus (Pá, 11. 1. 2013 - 18:01)

rada od taba dostanem lekciu vyprasku,ja som este nikdy poriadny vyprask nedostala,..

... (Čt, 3. 1. 2013 - 15:01)

Ahoj taky bych chtěl dostat...Je rozdíl, dyž někdo dostává od mala a dyž někdo nedostal nikdy... dyž totiž dostáváš jako malej tvrdé výprasky, tak v dospělosti se to stane tvím ,,fetish''. Každopádně můžež zkusit své šance na ,,Aryonův spankingový deník,,.. ale opatrně, já jsem už s jednou velmi přísnou ženou měl sp-rande a měl jsem jelita 14dní..ale bylo to pro mě víc vzrušující než sex.. Jěště se omlouvám za chyby v českém jazyce.. nejsem rodilý čech ikdyž mamka je češka...(opravdu těžký jazyk).

Peter (Pá, 27. 11. 2009 - 17:11)

Ahoj kluci a holky.

Peter (Pá, 27. 11. 2009 - 17:11)

někdo říká že je lepší...Za 20 ran rukou by som sa ani nerozplakal asi:)) Ale takych 20 varechou na holy zadok, to uz nie je hocico...

*M. (Čt, 5. 11. 2009 - 17:11)

A mimochodem, tito "rodice" co si z povinnosti vzpomenou 2x za rok na sve dite, rozhoduji o jeho osudu...Takove dite ma diky lidem("rodicum"),ktere vlastne ani nezna, jisty zivot v decaku az do dospelosti. Jsou i jine druhy rodicu, ktere nelze odsoudit za to, ze daji dite do decaku, ale tech, o kterych tu pisu je bohuzel nejvic). A predstavte si, ze existuji lide, kteri by dali za dite nevim co a chteji ho adoptovat...je az neskutecne co a jak dlouho vydrzi od ruznych uradu, aby dite-casto za nekolik let-mohli ziskat do pece. A ze v CR je nejvic deti z cele EU(mozna i Evropy, to nevim jiste) je alarmujici! A ceske zakony bohuzel podporuji tyto "rodice, kteri si 2x za rok nahodou z povinnosti vzpomenou, ze nekde v ustavu maji dite! Pokud by mely tyto deti adoptivni rodinu, ktera je bude milovat, tak treba obcas schytaji nejaky ten pohlavek(samozrejme dobre mineny), ale zmizi cekani, zda si je jejich povedeni rodice vezmou k sobe nebo ne...a zmizi psychicke tyrani, ktere je v tomto pripade podporovane ceskymi zakony! To dite musi delat to, co chteji rodice, i kdyz ho to trapi!
Me nikdo nevymluvi, ze psychicke tyrani ma horsi nasledky nez "par pres zadek". Znovu opakuju, ze je treba rozlisovat sem tam nejake placnuti od tyrani! 95% rodicu sve dite miluje kdyby bylo treba, tak za ne treba umrou! Zbytek rodicu jsou bohuzel vyjimky(tyrani), ktere je potreba trestat a ani antipohlavkovy zakon je nezastavi...Prosim zamyslete se nad tim a nedelejte z kazdeho "pohlavku a plesknuti" hned tyrani!

*M. (Čt, 5. 11. 2009 - 17:11)

Lidi,vzpamatujte se-je prece rozdil mezi soustavnym bitim za kazdou hloupost, kdy dite nevi ci je. To je tyrani a samozrejme ho NEpodporuju!!Svoje deti sice zatim nemam(je mi 21), ale obcas chodim hlidat(3 a 5 let,kluci)a bez placnuti to obcas proste nejde, i kdyz se snazim sebevic. Vzdycky ovsem pouzivam jenom ruku. Kdybych mela svoje deti, MOZNA bych v nejhorsim dokazala pouzit varecku, ale to je maximum,dal si neumim predstavit, ze bych zasla! Daleko horsi je psychicke tyrani(coz jsem zazila ja(i kdyz to mi rodice tak nemysleli) a kolikrat jsem si prala radsi dostat pres pusu!). Mimochodem vy, co jste proti telesnym trestum, zkuste zjistit v jake situaci jsou deti v decaku. Vetsina z nich MA rodice, kterym ovsem staci 1x za pul roku projevit o dite zajem. Tyhle deti nikdo nebije a netresta, ale nase uzasne ceske zakony podporuji PSYCHICKE tyrani techto deti-nedavno jsem zazila situaci, kdy si pro 4letou holcicku po pul roce prisli rodice,vzali ji na pul hodiny na prochazku(nemluvim ani o tom,ze svoje rodice snad skoro neznala, nebylo u ni zadne nadseni, privitani, radost...)a pak z toho chudak mela takove trauma,ze bylo rozhodnuto ze pokud sama nebude chtit, tak proste s rodici nepujde...Mimochodem, za zajem o dite se povazuje i to, ze mu 1x za pul roku poslete treba pohled...Umite si predstavit, co to dela s trosku starsim ditetem?? Porad diky tomuhle ceka, ze si ho vezmou domu...Tohle je u me tyrani, a ne to ze date malemu diteti pres zadek, za to, ze treba vbehlo do silnice. Jo, a tyto deti diky temto "rodicum", nemaji sanci na adopci ani na pest. peci...Navic, vetsina rodicu svoje dite miluje(ostatni jsou bohuzel smutne vyjimky), kteri svemu diteti nechteji ublizit, ale naopak ho slusne vychovat. A podle me to bez placnuti jde jen u maloktereho ditete...Prosim prestante resit, jestli ma tenhle deb...i zakon zakazujici pohlavky projit a zamerte se radeji na zmeny v zakonech co se tykaji rodiny a deti v decakach-urcite udelate lip.

arpad (So, 29. 6. 2019 - 16:06)

Souhlasím v tom , že psychické týrání je horší, než výprask. Zažil jsem obojí. Kdybych si mohl vybrat (což jsem nemohl) vždycky bych se rozhodl pro výprask, třebas i na holou. To platí nejen pro dětství. I v manželství jsem dlouho zažíval psychické týrání. Častokrát jsem si v duchu říkal ´proboha, vezmi na mě řemen nebo rákosku, ale hlavně už přestaň žvanit!´Jednou jsem to řekl nahlas, a trenky šly dolů. Od té doby ještě mnohokrát, a konečně jsem měl šťastné manželství.

Itas (Út, 13. 10. 2009 - 18:10)

vice najdete na www.tojesila.cz

Hňupe, (Po, 12. 10. 2009 - 21:10)

proč furt cpeš ten svůj spam do všech diskusí?

tojesila (Po, 12. 10. 2009 - 18:10)

Mrkněte i na http://www.tojesila.cz/

Standa (Po, 12. 10. 2009 - 11:10)

Souhlasím s Janou a Pavlínou a vůbec se všemi kdo zvedá ruku pro tělesné tresty.Mám dvě děti,kluka a holku,jsou to zlatý děti ale rozdíly mezi přijímáním jakékoliv výchovy od mne a od manželky je zcela odlišný.manželka na děti až na nějaký pohlavek nikdy nevztáhla ruku,neustále je peskuje a křičí.Kdežto já křičím,jen minimálně,řeknu svůj požadavek popřípadě příkaz,vysvětlím co mne k němu pudí,a očekávám debatu.Pakliže nepřijde,považuji to za přijaté a tim to hasne.Výprasky mi nevadí,včetně divadla okolo.Rozhovor o tom kolik a čim,přinešení bicího nástroje,svlečenía zaujmutí pozice včetně počítání ran.Tak to u nás chodím.Nedávám nikdy víc než 25 na holou.Pakliže je prohřešek opakovaný nebo závažnější přidávám po výprasku ještě klečení s nataženýma rukama.dětem je 13 a co se syna týče ten už dlouho nedostal,protože si uvědomil že než být byit.Raději se bude kontrolovat a jistit svoje zlobení na té straně kdy to pořeší ještě ten pohlavek či je vypeskování.Holka ještě pořád občas skouší kam až,a většinou to přetáhne.Nicméně sama od sebe po výprasku přijde,poděkuje a řekne mi že je ráda že dostala,že už nemusí myslet na svoji vinu a stresovat se z toho že se na něco přijde.Myslím si že co se týče nějakých traumat tak to jsou kraviny,děti trestám tímto způsobem od 2/3 třídy a podle toho jak je vidíme my s manželkou a všichni kdo snimy přijdou do styku tak si mayslíme že z nich rostou vyrovnaný osobnosti které jsou si vědomi že za každej špatnej skutek následuje trest který nezřídka bolí.Umí uznávat autority a hlavně jsou schopny stát svojim skutkum čelem a neschovávají se za nějaký lži nebo zástěrky.Jsem do určitý míry policista a samosoudce,samozřejmně by mi vyhovovalo kdyby jsme si jednou max.dvakrát vysvětlily u stolu že toto a tamto se nedělá a více jsme se k tomu nemuseli vracet.Ale tak to bohužel nefunguje.Ze zásady netrestám fyzicky za školní výsledky.25 na holo za 5 z diktátu je podle mne ubohost.

Pavlína (Ne, 6. 9. 2009 - 10:09)

Já souhlasím s Janou, že by se tělesné tresty měly zase povolit na školách, protože dnešní děti jsou drzí, nikoho se nebojí atd. U nás na škole byla v každé třídě rákoska nebo prut a každý alespoň jednou na holou dostal, trestalo se před celou třídou a nikdo se trestanému nesmál, protože mohl být na řadě hned po něm. Každý se bál doma jenom ceknout, protože by dostal jednou tolik od rodičů. Dnešní děti řezat, řezat, řezat. Škoda každé rány co padné vedle! Já se tímto u výchovy svých dětí řídím, dostávají výprasky a klečení není vyjímkou. Pavlína

arpad (So, 29. 6. 2019 - 16:06)

Souhlas (s Pavlínou)

jim (Ne, 6. 9. 2009 - 03:09)

Chcete výprask?Běžte k volbám 2009.

Charvy (Ne, 6. 9. 2009 - 02:09)

Kdyby měla učitelka rákosku moc by to asi nepomohlo... Dnešní děti (i já) by se asi mlátit nenechali... Kdo ví jestli by se ta rákoska neobrátila ještě proti paní učitelce.. Ale takový učitel s rákoskou a autoritou... Ten jediný by to mohl dát do hromady...:):D

Jana (So, 5. 9. 2009 - 04:09)

Chodila jsem do školy za totality do vesnické jednotřídky a tam byl výprask naprosto běžný, odsouhlasený rodiči a žádné trauma jsme z toho nikdo nedělal.Měli jsme učitele, který byl dost silný, v kyblíku pod oknem měl neustále namočené pruty. Provinilec musel předstoupit před třídu, bylo mu řečeno, za co a kolik ran prutem dostane. Kalhoty musely dolů až ke kolenům, sukně nahoru, kalhotky nebo trenky dolu. Vždy to bylo na holou, nejvíce 25, nejméně 10. Z první lavice šly učebnice dolu, provinilec si musel lehnout na břicho, učitel vybral dva žáky, kteří drželi ruce a nohy a už to jelo. Namočeným prutem to pěkně bolelo a nikdy se to neobešlo bez úpění, pištění, někdy pěkného řevu. Nikdo se nikomu nesmál, protože každý si na lavici alespoň jednou musel lehnout a věděl, co to je. Pamatuji si spolužáka, kterému povolili i svěrače, neboť dostal vyjímečných 30 ran na holou za krádež ve školníkově zahradě. Pokud bych doma řekla, že jsem byla bita, musely by kalhoty dolu a dostala bych znova. Dnešní fakani jsou rozpatlaní, nevychovaní, tělesné tresty bych ve školách zcela oficiálně povolila, myslím, že by učitelé konečně měli klid.

Tomáš (So, 7. 1. 2023 - 20:01)

Já bych si ten výprask zasloužil

Reklama

Přidat komentář