Reklama

výprask

POLEPSOVNA M (Čt, 24. 6. 2010 - 11:06)

Zvu všechny dívky a ženy, které láká výprask, výchova a vše podobné a mají chuť získat více informací o POLEPŠOVNĚ M na stránky www.polepsovnam.webnode.cz

ještě (Ne, 13. 6. 2010 - 18:06)

tady nepadlo nic u gumové hadici nebo nemáte dostatek fantazie,když už tu chcete psát bludy .a pokud jste se počůrali neměli jste tolik pít vodu z koupaliště .trdla makový.až pořádně dostanete tak si nesednete k počítači hodně dlouho budete děkovat za nafukovací kruh.

Jessica (So, 12. 6. 2010 - 22:06)

Dnes jsem byl bit.Dostal dnes...Já dostala včera i s bráchou. Jsme dvojčata a je nám 12 let, oba jsme byli za školou a naši potkali třídní, páni, to byl mazec, protože jsme ještě lhali, když se nás doma zeptali, co bylo ve škole. Normálně průšvihy neděláme a učíme se dobře, včera bylo vedro a my měli úlet a šli jsme oba na koupaliště. Dostali jsme oba na holý zadek páskem, lehli jsme si na stůl, máma držela ruce a brácha nohy a naopak, táta stáhl kalhoty a kalhorky a už to jelo, to byl řev, jak na porážce, oba jsme strašně ječeli a výprask skončil, až když jsme se počůrali.Už to nikdy nechci zažít.

Fido (Út, 8. 6. 2010 - 22:06)

Pro žáka: A za co?

žák (Út, 8. 6. 2010 - 21:06)

Ahoj!

Včera jsem dostala...Dnes jsem byl bit.Dostal dnes někdo výprask

Ria (Ne, 11. 4. 2010 - 01:04)

Ahoj!

Včera jsem dostala první výplatu asi dvě stovky z emailingu.

O co jde? Dostáváš mejli a když na ně klikneš přičítají se ti peníze na účet.

Pár kliků denně, které zaberou 5 min. a máš vyděláno. Nejsou to žádné zázračné částky, ale i tak pár kaček dobrých ne? Tady je odkaz:

http://www.emailing.cz/[email protected]

Eliška (Ne, 11. 4. 2010 - 01:04)

Vaše dítě není v...milá Johano, naší rodinu neznáš, tak neplácej takové nesmysly, existují děti sobci, ať už se jim věnuješ, jak chceš, to pochopil i psycholog, ke kterému jsme docházeli poměrně dlouho, každé dítě musí mít velkou úctu a respekt k rodičům i sourozencům, pokud chce, aby měli úctu k němu. Nevím, kolikje Vám let a kolik dětí jste vychovala, ale nevíte, o čem mluvíte, u nás se nic odporného neděje, naše dcera pochopila, jak se chovala a dnes se jí to zdá hrozné, dost často o tom teď mluví a stydí se za to, rozhodně se nechce nikam dovolávat, nemá důvod, nyní již máme další miminko a je u nás naprodtá pohoda a klid. Za odporné chování prostě musí přijít tvrdá sankce, aby dítě pochopilo, kde je hranice, vy byste mu možná dál dovolila chovat se jako zmetek, to dnes dovolí mnoho rodičů a podle toho dnešní mládež vypadá, ale to není a nebude náš styl, naše děti prostě budou mít repekt k sourozencům, spolužákům, k rodičům a učitelům jsou doslova povinni mít úctu a respekt.

Johana (Po, 22. 3. 2010 - 13:03)

Anonymní kritiku, když už...Vaše dítě není v harmonické rodině tam by nebylo potřeba aby nastoupil tvrdý trest je vidět že si s výchovou nevíte rady a tak vaše neschopnosti odnáší dcera-vaše dcera je chudák bude to mít bohužel velké jizvy na psychice až dospěje, že musela žít v takovém prostředí kde jí nikdo nepomohl a nedovolala se pomoci je to opravdu odporné-co se u vás děje...

Peter (Po, 22. 3. 2010 - 13:03)

Dobrý den, je mi 13 let a...Môj osobný názor je, že lepšie dostať varechou ako nejaké zákazy. Mňa mama bila, ale málokedy mi niečo zakázala. Štípe to, ale radšej pol hodina plaču ako niekoľkodňový zákaz

Eliška (Pá, 19. 3. 2010 - 13:03)

Eliško to snad nemyslíte...Anonymní kritiku, když už něco píšeš, tak se alespoň pod to podepiš a věř mi, že to bylo to nejlepší, co jsme udělali. Jestliže se dítě v harmonické rodině, která jej milije, poskytuje mu věškeré zázemí, péči a lásku chová, tak, jako naše dcera a to bezdůvodně, tak holt musí jednou přijít tvrdý trest, musí pochopit, kam až může zajít a kde jsou hranice, bylo to velmi účinné. s dnešní liberální výchovou po americku absolutně nesouhlasím, dítě možná je osobnost, ale nemůže si dělat co chce a nechat se takzvaně vyvíjet jak chce a dělat si co chce a k dospělým musí mít úctu a respekt, pokud má sourozence, musí je stejně ctít a chránit, jak chce samo sebe, pokud to nefunguje, nastoupí trest. I dnes je u nás rákoska stále na skříni, naše dcera už je velká a sama už s námi o tom mluví a stydí se za to, jak se takhle mohla zachovat.

pro Elišku (Čt, 18. 3. 2010 - 10:03)

Eliško to snad nemyslíte vážně že jste s maželem takové prasata a té vaší bezbrané dceři jste se takto hnusně pomstili-to je opravdu už trochu moc ale vám se zamyslet asi nepomůže něco je u vás špatně a garantuju ti ,že až ta holka vyroste tak na vás hodná nebude na hnoji hladové vás nechá scípnou za tu vaši láskyplnou výchovu...zvedá se mi z vás žaludek zbohem

Jana, tři kluci (Čt, 18. 3. 2010 - 03:03)

Už to proběhlo, ale...Milá Veroniko, a což jí takhle stáhnout kalhoty a pořádně jí seřezat prdel, dokud jí nepovolí svěrače, na takové zmetky to platí nejlépe, už jsi to měla udělat dávno a přestat si jí úplně všímat, co dělá, co bylo ve škole, jestli má hlad, nic neřešit, chceš něco od rodičů? chceš čisté oblečení? chceš najíst? nauč se sama chovat, jinak Tě neznáme, nechceme a máš smůlu, funguje to výborně.

renata (Pá, 5. 3. 2010 - 11:03)

Konečně normální diskuse s normálními názory.Naprosto a úplně se stotožnuji s tím že děti bijí jen neschopní rodiče kteří by si děti neměli vůbec pořizovat.Jsem rozhořčená koukněte se na diskusi -bití vřečkou co tam je za strašlivé středověké názory-dokonce i od nějaké psycholožky-strašné.Násilí plodí vždy násilí a kdo to svému dítěti nandává sám to jednou schytá.

pětka (Čt, 4. 3. 2010 - 14:03)

když dítě bijete vytváříte v něm jen nenávist k vám. já tím že když dítěti co sedí 5 hodin denně u počítače a hraje hry, nebo když vaše děti telefonují rádi kamarádům... asi je lepší jim to zakázat než je mlátit. dnes sou děti jiné než dřív. násilí plodí násilí. co bylo dřív výchova je dnes týrání. co je dnes výchova bylo scifi:) myslím že bít dítě musíte jen v extrémních případech. jinak bych zakazoval chodit ven a tv, mobil a internet a tak.

Lucie Machová (So, 6. 2. 2010 - 16:02)

Už to proběhlo, ale...chudák veronika.

Monika Černá (So, 6. 2. 2010 - 16:02)

Alčo máš pravdu.myslím,že je to ono.mimochodem ty výprasky jsou ale účiný jen někdy.napište.Monča

Martina (So, 6. 2. 2010 - 16:02)

Chovejte se k dětem tak,jak...Alena má pravdu

Alena (So, 6. 2. 2010 - 16:02)

Chovejte se k dětem tak,jak chcete aby se ony chovali k vám.děkuji za pochopení.Alena

Pavlína (So, 6. 2. 2010 - 14:02)

Když to tu pročítám,tak mi je úplně špatně z toho co lidi dokážou,když si dítě někde stěžuje a neprávem tak to má asi úplně jinej důvod než to že chce dělat naschvály,divím se že to sem ještě napíšete,je to vaše dítě a chová se podle toho jak je vychovaný a jak je k němu přistupováno,hlavně by se měly nad sebou zamyslet rodiče to jak to dítě vychovávyyjí,kolik lásky mu dávají(a není to o materiálních věcech)a spokokojené dítě myslím tím po psychické stránce bude těžko projevovat nenávist vůči komukoliv z rodiny,myslete si co chcete.. mě dítě taky strašně zlobilo,hledala jsem příčinu a našla jí v sobě změnila jsem přístup a jsem naprosto spokojená,dítě hodné a vyrovnané,je to jenom o tom kolik času mu věnujete,a to co tu popisujete bych přála aby jste si osobně sama na sobě prožila.Nejen ten trest ale i to jaký to mělo předcházející důvod

Felicia 1.6 (So, 6. 2. 2010 - 02:02)

Nediv se ze tohle delala,jestli manzel neni jeji "otec od narozeni" tak se ji ani celkem nedivim.Me kdybys vyhodila za dvere a jeste rekla at si du hledat new rodinu,tak uz bys me v zivote nevidela.A to ze si delala sama modriny to asi taky nedelala jen tak pro srandu kralikum.Muselo to mit nejaky duvod a cil.Taky je potreba podivat se na sebe nez budes holku nutit klecet na kolenach.

Reklama

Přidat komentář