Reklama

výprask

Jíra (Čt, 5. 2. 2009 - 14:02)

Andreo, já bych se ve školních letech taky styděl, kdyby mě někdo slyšel křičet. Ale ve třídě se tomu nikdo nesmál, zvláště zbité holky jsme považovali za hrdinky a vážili jsme si jich.

Pavla (Čt, 5. 2. 2009 - 13:02)

Dva výprasky za rok po třídních schůzkách se mi nezdají jako až tak moc velké týrání. Pětadvacet na holou je hodně,ale dá se to vydržet. Pokud si to Mirka opravdu zasloužila, tak proč ne? Můj brácha dostával nářez snad každý měsíc a nejen vařečkou, někdy otec použil i kožený řemen.

RK (So, 22. 1. 2022 - 13:01)

Když jsem byl mladší jezdil jsem na prázdniny k tetě která měla dvě dcery. Neměla ráda když jsem odmlouval nebo něco odcekl. Čekal mně výprask na holou buď řemenem nebo praklem a to před holkama, občas byly přítomny jejich kamarádky,moc jsem se styděl a největší potupa byla když mě oblékla do dívčích šatů a já jsem musel jim posluhovat.

Sakra (Čt, 5. 2. 2009 - 11:02)

Tak to je týrání. Takové rodiče by měli zavřít, až zčernaj.
Rákoska se dá koupit v sexshopu.

Mirka (Čt, 5. 2. 2009 - 10:02)

Dávat výprask za vysvědčení už je pozdě. Moji rodiče byli natolik rozumní, že nějakou horší známku na vysvědčení netrestali. Zato hrozné byly večery po třídních schůzkách, dvakrát za rok jsem měla výprask jistý na 99procent. Jak se mamka vrátila pěkně nažhavená, tak šla ihned pro velkou vařečku a dostala jsem pětadvacet ostrých, někdy i víc a většinou na holou.

petra (Út, 3. 2. 2009 - 18:02)

andreo odkud máte doma rákosku to se dá nekde koupit protože u nás se používá neco jiného

Andrea (Ne, 1. 2. 2009 - 17:02)

ahoj PETRO DÍK ,ŽĚ SI MI NAPSALA MUSELA JSEM SI ULEVIT VE TŘÍDĚ Z HOLEK JSEM URČITĚ JEDINÁ KDO DOSTAL .S HOLKMA SE O TOM NEBAVÍM PROTOŽE BY SE MI SMALY.BYDLÍME V PANELÁKU TAK JSEM MOC NEKŘIČELA VEDLE NÁS BYDLÍ HOLKY ZE TŘÍDY A KDYBY SLYŠELI JAK KŘIČÍM TAKBY SE MI SMALYA KLUCI TAKY.

Trestanej (Ne, 1. 2. 2009 - 12:02)

Nic si z toho nedělejte,já byl taky v mládí trestanej a mnohokrát a přežil jsem bez uhony.

petra (Ne, 1. 2. 2009 - 09:02)

ne to nejsi i já jsem dostala a na holou

Andrea (Pá, 30. 1. 2009 - 17:01)

Přežila jsem to na zadek jsem sice dostala to se dalo čekat dostala jsem rákoskou z pomlásky přes kalhoty bulela jsem ale jsem ráda že už to mám za sebou.Doufám že nejsem jediná kdo včera dostal.

Andrea (St, 28. 1. 2009 - 20:01)

Zitra dostáváme vysvědčení mám dvojku z chování a pětku z fyziky a dvě čtyřky na sedmou třídu až moc.Až se naši vrátí jsou ještě v praci tak jim to asi řeknu.Vědí že výzo nebude moc slavný ale dvojka z chování je určitě překvapí.Beru jakýkoliv trest kromě výprasku ale myslím že určitě dostanu.Naposledy jsem dostala to už je asi tři roky ale jestli mám dostat výprask tak už at je to za mnou.

Tamarkaa (St, 21. 1. 2009 - 18:01)

Já teda moc nechápu o čem tato diskuze měla původně být. měla jsem pocit, že o výchovných metodách. Koukám, že se tu ukájí plno sadomasochistických primitivů. Nespletli jste si diskuzi?

žába (St, 21. 1. 2009 - 15:01)

Nenávidim ty kundy co dávaj dětem výpraski . Je teda fakt , že děti jsou i často hodně zlé , šikanují slabší ( ve škole , i už i ve školce )apod. Pokud by to ďáli pořád a žádné domluvi by nepomohly , tak je třeba fyzický trest potřebný . Mě ale sere to , jak je určitě valná většina rodičů tzv. morálně neskušená . Neznají základy psichologie , nebyli učeni ňákýma odborníkama , jak dítě správně vychovávat , o výchově nevědí vlastně vůbec nic , jdou si svojí vlastní cesto , jak dítě vychovávat . Jenže ta je téměř ze 100% všech rdičů špatná , nesprávná . Já bych zavedl zákon , že pokud by někdo chtěl mít děti , tak by musel projít tak nejméně roční školní docházkou , kde by vyučoval ňáký skušený psicholog . Dyť přece dítě může mít kdejaká dylina , dítě může mít klidně úplnej čurák , svině , dítě klidně dneska může zlej člověk . Lidi můžou mít děti , i když o výchově nebyli vzděláváni . To je jakokdyby jsi mohl jít dělat někomu operaci slepáka a nikdy by tě to přitom nikdo neučil . Ty děti jsou potom totiž chudáci , když jsou rodiče kreténi ( vím že je to o názoru jednotlivce , kdy j člověk kretén a kdy ne ) . Dyť mezi rodičema je tolik hovad . Je to hrozný . Co potom má bejt z těch dětí . Je velmi výječné když dítě není taky špatné , pokud jsou špatní rodiče . N atomto serveru je např. diskuse o tom , jak rodiče zakazují svím dětem masturbaci , pokudjim není kolem patnácti let . Píše tam rodič , který svímu synovi zakazuje masturbaci , tomu synovi je kolem 10ti let . Ten rodič je prostě debil . Témeř 100% rodičů dělá ve výchově dětí zpoustu chyb , které samozřejm ovliňují charakter dítěte . Znám kluka kterého ve 14ti letech ve škole šikanovali , fyzicky . Řekl jsem mu aby to hned řekl doma . On odpověděl že to doma řekl , a rodiče mu na to řekli - "vyřeš si to sám " . To je hrozný . podle mě je fakt , že fyzicky trestat dítě není třeba nikdy za žádných okolností . CHce to najít jen tu správnou metodu komunikace , dyť děti jsou přece snadno ovlivnitelné . Pokud to člověk umí , tak z toho dítěte vychová člověka s charakterem , jakým se tomu vychovateli zachce , ale je to o tom , umět to . A to by se právaě taky učili lidé ve škole ( ve škole pro dospělé ) . Mělo by to být tak , že mít dítě by nebylo jen tak , ale oficielně prokázat psychologické znalosti .

Michal (Po, 17. 12. 2012 - 12:12)

Ahoj taky bych chtěl dostat na zadek(na holou ) mě naši nikdy nemlátili ale potřeboval bych to je mi 20 let tak kdyby mě někdo chtěl dát na holou tak se ozvěte

vic (Pá, 14. 12. 2012 - 20:12)

tak dneska se mi ozvala ta 17 letá cikánka a že prý jestli může její 15 letá kamoška jít taky. Nejdřív jsem váhal ale pak to byl sen každého spankera. Dávat výprask dvěma cikánkám 15 a 17 let rákoskou na holou a vnímat ty jejich krásný těla a rudé zadečky. Pěkně jednu po druhé ohnout přes koleno a rákoskou pěkně vyzdobit zadeček. A zeptat se druhé kolik jí mám dát a vidět že jedna druhé chce aby dostala víc. Pak je nechat lehnout s vyšpulenými prdelkami na pohovku a kontrolovat jestli jsou dokonale rudé. Pak oběma ještě vařečkou a úkol je splněn. Každá dostala 500 Kč a hned se zajímaly kdy bude příště..
Pro všechny moralisty tohle se skutečně stalo a kdo chce důkaz rád poskytnu

k (St, 12. 12. 2012 - 15:12)

odepis
ti nepises cesky

kacka pokorna (St, 12. 12. 2012 - 15:12)

odepis

kacka pokorna (St, 12. 12. 2012 - 15:12)

Nemohla bys psát česky???odepiste

kacka pokorna (St, 12. 12. 2012 - 15:12)

ja pisu cesky

pls (St, 12. 12. 2012 - 15:12)

ja sem nedosdala na holou ale...Nemohla bys psát česky???

Reklama

Přidat komentář