Reklama

Lexaurin,Xanax-vase nazory

Steve (Út, 2. 12. 2014 - 00:12)

Tak to nečti, ne? Kdo tě nutí? ;-)

Morine (Po, 1. 12. 2014 - 21:12)

zdravím, šla jsem na tyto stránky, abych si udělala představu, co přítelovi napsala obvoďačka a jsem zděšená. kupčí se tu s léky, s klidem si radíte to baštit, jako lentilky... chodím na diskuzi k jinému léku, ovšem tam se snaží lidé se podpořit. ovšem tohle tady, to je děs... přeji všem, aby nemuseli toto užívat a byli v pohodě

Helga (Čt, 20. 11. 2014 - 17:11)

Lexaurin bych potřebovala tak max. 3x do měsíce - před nějakým služebním jednáním, větší schůzí nebo školením, které vedu (to tak 1x za rok). Mám z toho snad sociální fobii ... jednou jsem se před poradou vymluvila na lékaře a šla na nákup a jednou jsem raději za šéfem šla před poradou se na něco zeptat s tím, že když tam půjdu napřed - řešit něco konstruktivního - pak už poradu zvládnu lépe. Lexaurin mám zatím od kamarádky (přebytek) - předepíše mi ho praktický lékař bez problémů? Nechci to brát stabilně, jen účelově před nějakou akcí.

Alena (St, 15. 10. 2014 - 23:10)

Lexaurin a neurol( xanax) je...nestrašte, já beru asi 15 let Lexaurin, s menšími přestávkami a pořád mi stačí malá dávka,1,5, výjimečně 3 mg na den,ale to tak 1-2 za měsíc a myslím, že mi pořád pomáhá, nemám potřebu jej zvyšovat, no možná už to funguje jako placebo.

starve (Pá, 18. 8. 2023 - 03:08)

"menšími přestávkami" je extrémně nespecifický pojem. Tablety berete 15 let. Tudíž nějakou míru návyku máte. Lexaurin, léčivá látka bromazepamum ZVYŠuje hladinu chemikálie GABBA, která hlavně kontroluje hladinu úzkosti a neklidu. Čím více jí je, tím bude člověk v menším napětí, kdy vzniká krásný potenciál ke zneužívání jelikož tento lék hraje obrovskou roli ve vyplavování dopaminu. Dál už asi nemusím. Já neříkám v hlídaném klinickém prostředí ty 2 týdny naprosto stačí, ale už by se všichni mohli poučit, že drogy prostě kvalitu života zlepší jen na chvíli a pak následuje ztroskotání jedince.

Tim (St, 15. 10. 2014 - 20:10)

Lexaurin a neurol( xanax) je na nic. Přestane to zabírat po dvou týdnech a dál už je to cesta do pekel. Lituji vás. Skončite na detoxu.

Vlaďka (St, 15. 10. 2014 - 14:10)

Taky by mě to zajímalo....Beru ho ale vůbec žádné účinky jsem nevypozorovala.Bohužel.Zatím mi nepomohla a to ho beru už snad 3 měsíce.

predam xanax zo (St, 15. 10. 2014 - 12:10)

Mám záujem, napis info na...Mam 4plne krabicky to je 120tab ak mate zaujem napiste na [email protected]

predam xanax zo (St, 15. 10. 2014 - 12:10)

Mám záujem, napis info na...Mam 4plne krabicky to je 120tab ak mate zaujem napiste na [email protected]

predam xanax zo (St, 15. 10. 2014 - 12:10)

Mám záujem, napis info na...Mam 4plne krabicky to je 120tab ak mate zaujem napiste na [email protected]

xanax (St, 15. 10. 2014 - 12:10)

predam xanax zostatok po liečbe
[email protected]

Andrea (Čt, 2. 10. 2014 - 21:10)

Ahojte. Mám na predaj Xanax...Dobry vecer mam zaujem o STINLOX kolko stoji. Prosim o odpoved na [email protected]

David (Čt, 24. 7. 2014 - 23:07)

kúpim neurol alebo xnax.Len seriózne prosím.Dakujem
[email protected]

Števo (Čt, 26. 6. 2014 - 21:06)

Dobrý deň. Ak máte zaujem...Mám záujem, napis info na [email protected]

Ľuľu (Ne, 18. 5. 2014 - 15:05)

Dobrý den, mám vážný...Dobrý deň. Ak máte zaujem mám na predaj Phenaemal 0,1 a Depakine chrono 500 mg

Steve (Čt, 15. 5. 2014 - 15:05)

Tak předávkováním (jakéhokoliv léku) je teda šílenost a sebevražda. Tohleto bych vůbec nesváděl na konkrétní LEXAURIN .... otrávit se můžete čímkoliv když si toho narvete plnou pusu jako jídlo. Navíc máte číst pozorně příbalový Leták !!! Proto tam je. Jinak nevím jak na koho působí Lexaurin ale po druhé půlce krabičky jeho užívání se mi začaly objevovat jeho vedlejší účinky,(předepsal mi ho obvod'ák) a taky několik probdělých nocí (během jeho užívání) takže asi na spánek dobrý určitě nebude. Doktorka psychiatr mi předepsala jiné léky, takže přecházím na něco jihého ... (Trittico AC150) Tak uvidím jak ten bude na co reagovat, zatím nevím - musím dobrat v nižžších dávkách ten Lexaurin. (nesmí se přestat užívat najednou ale pouze snižením dávky jak je v návodu) To ostatně asi kdejakej ANTI-depresák.

Maja (Po, 5. 5. 2014 - 15:05)

zabiják života

Dobrý...Trochu jiný příběh:
byla jsem od mala ponižovaná matkou a sestrou. I když srdíčko bolelo, byla jsem jako pes, kterého odkopnete a on se k vám znovu a znovu vrátí, aby se zavděčil. Tak to šlo celé dětství i v pubertě.
V pubertě mě náhle bez varování objevila sociální fobie. A rostla. Rostla tak, že jsem nedodělala ve třeťáku VŠ, protože jsem nebyla schopná dosáhnout zápočtu z laborek. Když mě sleduje někdo při pokusu - konec. Ztuhla jsem a vypadla. Tak jsem přišla i o své první zaměstnání. V té době jsem nemohla chodit ani na obědy, okolí se divilo, proč držím dietu. Že jím tajně u skříně nevěděli. Dala jsem výpověď, nešlo to dál. Přestala jsem chodit do obchodu, protože jsem nemohla říct co potřebuji. Kdo zažil, pochopí...
Konečně jsem vyhledala pomoc psychologa, resp. psychiatra, který se zabývá psychologií. Napsal mi Xanax - 0,25g ráno. Postupně jsem si ho s jeho dovolením zvedla na 1 mg, asi během 3 let. Nyní se konečně otevřelo vše, co mě léta trápilo - i když to hodně "bolelo", začala jsem žít, radovat se. Můžu jít s přáteli na kafe, do kina, bez Xanaxu jezdím MHD. Teď si beru 0,25g jednou za 3-4 dny. Vím, že mě ještě pořádný kus cesty čeká, ale mně zachránil Xanax život. A samozřejmě citlivý psychiatr.

Sandra (Po, 5. 5. 2014 - 11:05)

Moc hezky napsáno... držím...Motivující, děkuji za tento názor.Držím palce!

saky paky (St, 30. 4. 2014 - 16:04)

zabiják života

Dobrý...Moc hezky napsáno... držím pěsti!

fraky (St, 30. 4. 2014 - 16:04)

zabiják života

Dobrý den,
náhodou jsem sem zabloudil a chtěl bych se Vám svěřit se zkušeností s Lexaurinem.

Ještě v roce 2008 jsem měl šťastné manželství, dvě krásné děti, spoustu plánů do života, za sebou spoustu práce a investic do opravy domu a těšil jsem se, že konečně si budu s rodinnou užívat života. Přišel však blesk z čistého nebe v podobě vážné nemoci s nepříliš optimistickou diagnózou. Dá se říci, že mé psychycké problémy nastartoval lékař v Olomoucké fakultní nemocnici na první chirurgické klinice, který mi po vyšetření velmi necitelným způsobem zdělil diagnózu nemoci.
Celý svět se mi zhroutil a já upadl do těžkých depresí.
Nastal kolotoč, psychyatrie, dvě nepovedené operace, psychyatrie, kontroly u již jiných lékařů a na jiných pracovištích (Neratovice, Praha, Olomouc, Ostrava Vítkovice). Toto trvalo bez mála čtyři roky a po celou dobu jsem byl každodenně pod vlivem!!LEXAU­RINU!!. V roce 2012 došlo v mém životě k naproté katastrofě rozpadlo se mi manželství, opustil mne člověk, kterého jsem bezmezně miloval a nedokázal jsem si svůj život bez něj představit. Zlomilo mne to natolik, že jsem se předávkoval lexaurinem a pokusil jsem se o sebevraždu. Neviděl jsem totiž v té době jiné řešení byl to naprostý životní krach důvody byli zřejmé NEMOC – ROZPAD RODINY – AUTO NA DLUH, které jsem narychlo koupil kvůli ženě (aby neodešla) a dětem a ještě týž den rozbil, pod vlivem Lexaurinu a vzniklé neutěšené situaci. Nic už se mi nepodařilo zachránit na našem vztahu se ženou vše bylo ještě horší než jsem doufal.
Lexaurin jsem dnem co mne žena opustila přestal užívat. Začal nový boj o život v normálu, znovu psychiatrie, psychologové, vyrovnáni se s osudem.
Dnes máme děti ve střídavé péči, auto jsem už dávno nechal opravit a dluhy jsem díky maximálnímu pracovnímu tempu do roku a půl splatil. Ohrožení života z nemoci již nepociťuji žiji s vědomím, že až to příjde budu připraven. Zatím to však přijít nesmí mé děti mne ještě potřebují. Miluji je jsou to moje srdíčka.
Závěrem můžu říci jedinné:
ZÁVISLOST NA LEXAURINU ZABÍJÍ ŽIVOT!!
Kdo tuto zkušenost nemá nepochopí, já se však dokáži vcítit do smutného konce Ivety Bartošové. Je to výsledek závislosti, kdy některé léky dokáží duši člověka naprosto zdeformovat a zničit, až do fyzického konce jedince. S pozdravem Fraky

Reklama

Přidat komentář