Reklama

Lexaurin,Xanax-vase nazory

pbch (So, 28. 9. 2013 - 01:09)

nevidim to tak spatne. Kdyz uz beres ten Neurol apod.a je to delsi dobu , tak je dulezite nezvysovat den.davku ale pokusit se ji omezovat na co nejnizsi tzv.udrzovaci placebo- efekt a prejit na 'lehci' dzp.... Toto je vina neodbornych lekaru , ze nechavaji pacienty dojit az k zavislosti , pro ne velice pohodlne ale nebezpecne pro cloveka!

medik (Pá, 27. 9. 2013 - 17:09)

Je to kritické. Máš návyk ani o tom nevíš. Nauč se zvládat ty stresové situace jinak. Proč se rozčiluješ, kdy se rozčiluješ, co si o sobě myslíš....pracuj na sobě, aby ses víc poznala, jinak skončíš špatně.

Pampeliška (Čt, 12. 9. 2013 - 12:09)

Zajímalo by mě, jestli...obecně se lehčeji udělá závislost na krátkodobě působící BZD (Neurol, Lexaurin...), a při vysazování jsou zase problematičtější dlouhodobě působící BZD (Rivotril, Diazepam)
Lexaurin a Neurol jsou v tomto skoro srovnatelné, s tím, že podle tabulky je lexík přece jen krátkodoběji působící, než Neurol. Ale ten rozdíl pacient těžko pozná, jsou to jen desetiny...pro pacienta je to spíše jedno.
Je dobré brát na ataky třeba Lexaurin a když vznikne závislost, tak vysazovat pmocí malých dávek diazepamu, ty se nemusí brát tak často. Ale doufej, že tuhle informaci nikdy nebudeš potřebovat. Protože je to sice optimální postup, avšak detox probíhá navzdory všem lékařským vědomostem daleko brutálněji a často bez pomoci.
V léčebně. Pardon, dnes se tomu říká psychiatrická nemocnice...ale je to tam furt stejné, ať to nazvou třeba královstvím, to je úplně jedno.
Na detoxu jsi pro ně zvíře, snaž se tam nedostat. A raději si hladinu a četnost hlídat.

X (Čt, 12. 9. 2013 - 00:09)

Zajímalo by mě, jestli...to je zajímavá otázka. Bohužel fundovaně ti neodpovím - jen dle mého subjektivního pocitu, co do účinku je pro mě srovnatelný růžový (tj 3mg)lexaurin a 1mg neurol, takže v dávkách, které udáváš by měl být bezpečnější ten neurol (nižší denní dávka). Jinak návykové jsou asi obdobně, jako všechny BZD. Vznik závislosti je ale u jednotlivých osob individuální. Odvykací stav při fyzické závislosti na BZD je strašlivý - ale to píšu o cca roku braní 5 až 10 mg neurolu denně, to tobě asi nehrozí. Poptám se ti ještě na tématu Tramal.

Nena (St, 11. 9. 2013 - 13:09)

Zajímalo by mě, jestli vzniká větší závislost užíváním Lexaurinu 1,5 mg denně (1 tbl.) nebo Neurolu 0,25 mg (1 tbl.) denně. A který se snáze vysazuje.

janik (Ne, 8. 9. 2013 - 00:09)

jenze vstavat pak do prace v pul ctvrte jde pak spatne po leaurinu a vemu ho v 19h a jdu v devet vecer spat

miroslava (So, 7. 9. 2013 - 22:09)

Taky by mě to zajímalo....ja k lexaurinu beru jeste stilnox nebo dormicum a spim jak mimino,opravdu zabira,v pripade zajmu mam oboje a mohu zaslet na dobirku v pripade zajmu [email protected]

miroslava (So, 7. 9. 2013 - 22:09)

rambo, zkus diskuzi...mam jak lexaurin 3mg tak i neurol 1,0 v pripade zajmu [email protected]

emma (Út, 27. 8. 2013 - 17:08)

Jsou to jen fety serte na to...A kde ji sehnat, je dobrá na spaní,na uklidnění??

KoCip (Po, 19. 8. 2013 - 09:08)

Jsou to jen fety serte na to radši si zahulte trávu ;)

Rambo1983 (So, 10. 8. 2013 - 15:08)

Ono to není totiž přímo pro mně, takže přes doktora to půjde těžko. Každopádně díky za tip. Z Prahy přímo teda nejsem, ale dalo by se tam dojed. Pořád lepší, než se nechat ošulit.

... (Pá, 9. 8. 2013 - 15:08)

Zdravím,
Přicházím opět...rambo, zkus diskuzi doktoronline.cz, jestli jsi z Prahy, tam se dá domluvit osobní předání, abys nebyl okradený nějakým anonymem. Nebo risknout dobírku, riziko je to taky, ale o něco menší než posílat peníze předem. A nevím jestli trváš přímo na Xanaxu, ale některé benzáky mají totožný účinek - Neurol, Lexaurin. Oxazepam je slabý, jiné nemohu posoudit.

Pampeliška (Pá, 9. 8. 2013 - 15:08)

Zdravím,
Přicházím opět...Rambo, nediv se. Dady nikoho seriozního nemůžeš očekávat. proč nemůžeš říct doktorce, aby ti to napsala? Přece nemůžeš spoléhat na lidi na fóru, chodí sem kdekdo.

V době, když jsem brala velké dávky BZD, taky jsem si je někdy sháněla všelijak, takže tě chápu.
:-(

Rambo1983 (Pá, 9. 8. 2013 - 15:08)

Zdravím,
Přicházím opět s prosbou, nedaří se mi nějak sehnat Xanax. Nejlépe 2mg. Občas se tu nabídka objeví, tak snad...
[email protected]
Předem děkuji za kladné vyřízení.
Smutné je, že někteří se snaží krizi ostatních vydělat. Jako například [email protected], který jednal na oko seriozně, dostal ode mně zaplaceno, ale je tomu měsíc a pořád nic. Bacha na tohohle zmrda, kdyby jste s ním měl někdo co dočinění.

Default User Image
Lenka (Ne, 16. 6. 2024 - 10:06)

[email protected] dobrý den. Vím že je to více než 10 let staré ale kdyby náhodou. Mám tři krabičky Xnaxu 1 mg a Lexaurin. Vše za 1000 Kč plus 100 zásilkovna. Lenka

Default User Image
Lenka (Ne, 16. 6. 2024 - 10:06)
  • [email protected] 10 let staré ale kdyby přece. Mám léky co mi zbylí. 3 krát Xanax 1 mg a Lexaurin. Vše za 1000 Kč plus 100 zásilkovna.
Default User Image
Lenka (Ne, 16. 6. 2024 - 10:06)
  • [email protected] 10 let staré ale kdyby přece. Mám léky co mi zbylí. 3 krát Xanax 1 mg a Lexaurin. Vše za 1000 Kč plus 100 zásilkovna.
Merley (Čt, 1. 8. 2013 - 08:08)

ludia ja vlastne ani neviem...stojím ani na jedné ani na druhé straně.Znám lidi co by nespolkli tabletu jako Lexaurin nebo Xanax. Přitom živoří, an fórech a jistě i v životě vykřikuji pooomoc, zblázním se a podobně.Všichni máte má každý kus pravda.Problém je v tom, že začít užívat léky proti úzkosti, panice atd..je nejlepší hned jak je něco v nepořádku.Jako s každou nemocí, máte horečku? nebo vaše dítě? I když víte, že vám doktor stejně nenapíše vid než ATB jíte je a je to taky svinstvo!Tak kde je problém? Máte-li tyto stavy je něco nepořádku ve vašem životě.Každý si může předci říct, tak to ne, toho je na mě dost, jak stresu tak v partnerském vztahu.Ale MY to předci vydržíme to nic není to přejde !A ono houbeles.Chybí taky osvěta.Žereme intoxikované potraviny, otravujeme se pomalu ale jistě, nejsou to o nic víc větší jedy jak léky, ale mlčíme!Špatnej partnerská vztah, nedostatek přátel stres, stěžujeme si ale neřešíme.Neumíme relaxovat, nechodíme do příroda, nesportujeme a pak si zase ztěžujeme.No a když už se ozve nervová soustava, tak jako poslední zvonění, tak na to prdíme, vždyť to taky vydržíme a přitom by stačilo tak málo.Ihned dodat tělo dostatečné množství kvalitních vitamínů a minerálů, které tělo potřebuje, protože ho vyčerpalo všechen na vaše problémy a už nemá kde brát.A my sereme na to!Takže vlastně co? Nechováme se k našemu zdraví dobře a ono se jen brání, ale né pořádnou hořečkou ale úzkostí, strachem, panikou atd.A přitom to je jen začátek.Okamžitě by jsme to měli řešit.Tělo říká, že je něco moooc špatně, pfff, my to vydržíme - jenže mozek a nervy už nemají z čeho !!! Je neskonale lepší zajít za obvoďákem at vám již při prvních příznacích napíše obyčejný Neurol a vy mezi tím si pěkně dejte životy a zdraví do pořádku.Udělejte si pořádek ve stravování, relaxujte, pohybujte se a dodejte všechny minerály a vitamíny o co jste svůj organizmus obrali, špatným způsobem života.Do půl roka jste fit, můžete neurol hodit do hajzlu a zůstat při zdravém způsobu života, vyřešit si svoje problé

Pampeliška (Pá, 19. 7. 2013 - 13:07)

Pampeliško,tak musím...Skvělé, že jsi v pohodě, skvělé je, že máš super psychiatra a super přítele.
Skvělé je, že js dneska tak hezky.
:-)
Užívejme si skvělých chvil vědomě.
Přeji hezký víkend.
:-)

ALI (Pá, 19. 7. 2013 - 11:07)

Pampeliško,tak musím konstatovat, jsem v pohodě. Byl to ode mne velký risk. Už takovou blbost neudělám.Máš pravdu, je správné držet se radami lékaře a to mám fakt výborného psychiatra který se snaží pomoci pacientovi a je vždy vstřícný a úsměv na tváři.A co se nestává vždy při odchodu z ordinace podá sám pacientovi ruku. Víš já jsem toho prožila strašně moc v životě. Týrání bývalým manželem psychické i fyzické.Mém tedˇ stašně hodného a milujícího přítele Ali

Reklama

Přidat komentář