Reklama

Cipralex

Nessa (Po, 23. 11. 2015 - 16:11)

Ahoj.Taky jsem si myslela,že...Ahoj. Doma mi taky říkají, že to bude dobré, ale sami tomu už moc nevěří a já taky pochybuji. Ale tobě věřím, je to úleva vyměnit si názor s někým, kdo má stejnou zkušenost. Nechci se jen uklidnit a otupět, chci zase žít. Cítím se osamocená a nepotřebná, neschopná. Jsem zatím vděčná za to, že ty strašné stavy zoufalství jsou mírnější.

Nessa (Po, 23. 11. 2015 - 16:11)

Přestala jsem před pár...Jak dlouho jsi Cipralex užívala? Jak dlouho vysazovala? Třeba je to jen přechodná krize, držím palce. Přála bych tobě, sobě i všem, aby se toho člověk dokázal zbavit. Teď je takové ošklivé období a blížící se Vánoce člověku taky nepřidají.

lenka (Ne, 22. 11. 2015 - 19:11)

Ahoj. Děkuji za podporu....Ahoj.Taky jsem si myslela,že to zvládnu bez AD.
Ale nešlo to.Hrozně jsem se bála těchto léků,ale dnes už vím,že bez nich by jsem se z toho nedostala.Začátky jsou opravdu těžký,ale VYDRŽ TO.Stojí to za to.DRŽÍM TI PALCE

janas (Ne, 22. 11. 2015 - 17:11)

Přestala jsem před pár měsíci brát cipralex a doufala jsem, že to zvládnu. Je mi teď, ale stále hůř. Deprese se vrátili. V noci nemůžu spát. Ráno je mi zle. Budu se asi muset k němu zase vrátit

Nessa (Čt, 12. 11. 2015 - 17:11)

Ahojky,začátky jsou...Ahoj. Děkuji za podporu. Užívám AD s velkým sebezapřením, střašně jsem chtěla zvládnout to bez toho. Bojím se, že je to napořád. Na zklidnění používám právě ten Oxazepam a doufala jsem, že to zvládnu bez Cipralexu.
Objevují se vedlejší účinky, začal mě bolet žaludek, který už byl roky v klidu. Doufám, že to zase přejde. Ještě jednou díky za odpověď, je to hned trochu lepší.

Roya (Út, 10. 11. 2015 - 21:11)

Ahoj, tak jsem do toho taky...Ahojky,začátky jsou vždycky horší,dojde ke zhoršení všech příznaků,co jsi měla před tím a řešila to OXAZEPAMEM,dobré je na začátku léčby Cipralexem užívat i neurol,lexaurin,Rivotril,nevím co ti napsala dr.vždy na noc,abyses aspoň trochu vyspala.
Já měla ten samý problém,začínala jsem půl tbl 10mg Cipralexu,po týdnu jsem začala 1x10mg denně a cca po 14-21 dnech jsem se cítila lépe,jde o to,vydržet začátek a k tomu by měl pomoct nějaký ten neurol apod.přiznám se však,že jsem byla doma na neschopence,protože jsem byla úplně nemožná,spavá,nervozní,myšlenky na bůch ví co....strašný,ale vydrž...zvládneš to tak,jak jsme to zvládli ostatní.Držím palce.

Nessa (Po, 9. 11. 2015 - 16:11)

Ahoj, tak jsem do toho taky spadla, dlouho jsem se tomu bránila. Přišla jsem o práci a sesypala jsem se. Mohla bych získat novou, ale nejsem ve stavu něco podniknout. Nejdřív jsem se snažila být aktivní, chodím na jogu, studovala jsem a tvořila, ale je to pořád horší. Řešila jsem úzkost Oxazepamem, ale nechci už zvyšovat dávky, jsou to 2 měsíce. Začala jsem brát před týdnem Cipralex a hrůza, zhoršení, strašný neklid a úzkost, neumím si představit, že bych to měla vydržet ještě další týden nebo víc. A to beru jen 2 kapky, prý jsem citlivá, bojím se, zhubla jsem 5 kilo. Je to peklo.

lenka (Čt, 5. 11. 2015 - 09:11)

Začátky jsou těžký,ale vydrž to.Potom už to bude dobrý.Ale nějaký týden to potrvá než ti bude dobře.HLAVNĚ VYDRŽET TY ZAČÁTKY.

Jana (Út, 27. 10. 2015 - 14:10)

Ahojte chtela jsem se zeptat,od zitra zacnu brat cioralex s neurolem naraz... Nebudou nejake vedlejsi ucinky.. ? Bojim se... Mam dve deti a potrebuji fungovat :(

Jana (Út, 27. 10. 2015 - 14:10)

Ahojte chtela jsem se zeptat,od zitra zacnu brat cioralex s neurolem naraz... Nebudou nejake vedlejsi ucinky.. ? Bojim se... Mam dve deti a potrebuji fungovat :(

Wiky (Ne, 25. 10. 2015 - 19:10)

Ďakujem že mi chcete pomôcť.... Pravdou je ze som nikdy predtým takéto problémy nemala... Nastali až keď som sa dala dokopy s týmto priateľom... Ked sme šli do zahraničia a boli sme denno denne spolu... Ked jemu mam pocit sa nič nechce...nechce ísť do prirody, nechce byť u mojich rodičov... Nechce byť s mojimi priateľmi ľudí nie sú podľa jeho gusta... Ked sme s jeho priateľmi je všetko v poriadku... Bojím sa ci a mi to cele nestalo kvôli nemu... Alebo je to len moja Paranoja?

Morine (St, 21. 10. 2015 - 13:10)

taky jsem si zkusila nechat namíchat Bachovy kapky na deprese. sice deprese, jako takové už nemám, ale zkusím to.
občasný pocit úzkosti, zbytečnosti, marnosti mě přepadne, to ano.
nyní to je rok, co jsem vysadila :-)

Morine (St, 21. 10. 2015 - 13:10)

Ahojte :) po dlhsej dobe sa...ahoj Wiky, hlavně je podzim, to je vždycky nejhorší a startují se úzkosti. není dobré, být závislá v kladných pocitech jen na příteli. není ani v jeho silách vyrovnat všechny nerovnosti v tvojí dušičce. je dobré, že jsi ¨s ním o tom hovořila. ale taky má třeba jen "podzim" a nemá tolik potřebu dávat lásku najevo. někde jsem četla dotaz, jak pozná žena, že jí má muž stále rád. odpověď byla - když s ní je, rád jí má. tečka. ovšem těžko říct. snad je drž se, zkus sportovat, pěstovat koníčky, s přáteli... už víme, že je nutné to "jen" přežít a bude lépe.
vypisuj se do sešitu, aby se ti uvolnily myšlenky. je to terapie.
taky píšu... přišla jsem na to, že v určité fázi menstruačního cyklu, jak se během měsíce mění hladiny hormonů, je nálada horší a lepší.
nemáte to taky některá?¨
před menstruací a na začátku menstruace depka, jako blázen. tíživé pocity.
jak se menses rozjede nebo přejde, pocity jsou normální, v pohodě. po menstruaci je stav v klidu, i šťastnější.
jak se blíží další menses a jak začne, zase depka...a pořád dokola

Zina (Ne, 27. 9. 2015 - 15:09)

Wiky, zamilovanosť a intenzívny stav plný bozkov objatí nikdy netrvá večne. To by si musela stále a stále hľadať nové lásky. To, čo prežívaš a po čom túžiš, je len prejavom tvojej choroby. Chýba ti nadhľad a ľahkosť bytia. Nič ťa neteší, pretože túžiš len po veľmi silných emociach.

wiky (Ne, 27. 9. 2015 - 15:09)

Ahojte :) po dlhsej dobe sa opat ozyvam... naposledy som pisala v aprily, dnes je koniec septembra...zacina jesen... moje leto bolo v celku pekne....dnes mam od aprila velmi zlu naladu... a citila som stavy ako pri depresii... moment..ziadne cierne myslienky ale,,, som smutna, zviera mi zaludok, trpne mi hlava a hrud... poznam to... je to uzkost... vcera som povedala priatelovi vsetko co mi chyba a co ma trapi... cakala som ze sa mi ulavi... ked som mu to hovorila tak som mala pocit ze mi to pomaha... celu noc som rozmyslala nad tym ci sa zmeni... nie je zly... ale... vycitala som mu ze nejako vyprchali prejavz lasky z nasho vztahu... objatia, bozky, vasen... bojim sa ze sa to nezmeni... mozno je to hlupe ale je to jedine z coho mam strach.... pretoze ho chcem takeho aky bol predtzm... spontanne zamilovany... vela z Vas si povie ze nech ho necham tak... lenze... je to stav kedy mu chcem dat este jednu sancu pretoze ho lubim a na druhej strane sa bojim ako dlho budem cakat, ci sa z toho opat nedostanem do depky... bojim sa aby mi to neublizilo... zacina ma boliet cele telo a trpnut hlava a to uz ma clovek strach pretoze vie co to je.... uzkost ako svina... chcem byt vesela a nebrat cipralex... a viem ze jediny liek na to su spontanne prejavy lasky mojho priatela... dufam.. verim ze to zvladnem a ze o chvilu Vam budem zvestovat len dobre spravy.... ale je to stranda ked si uvedomim ze nie peniaze a pekne oblecenie a auta... nic take mi neurobi raodst ako laska od milovanej osoby.... to je liek na vsetko!!!!!!... drzte sa....

m (Út, 22. 9. 2015 - 21:09)

Tritico ma vela neziaducich...Já beru už 2/3 a zatím to jde. Třeba Vám konkrétně Trittico nesedí.

Emilim (Po, 21. 9. 2015 - 20:09)

Měla, prosím, některá z...Tritico ma vela neziaducich ucinkov, uz by som ho nechcela brat a to som ho brala 18 mesiacov 1/3, nikdy viac

m (Ne, 20. 9. 2015 - 23:09)

Měla, prosím, některá z Vás zkušenost s nepříjemně zapáchajícím výtokem z pochvy? Mám to po celou dobu braní Cipralexu, na gynekologii mi dělali vyšetření a v závěru by to měl být jeden z vedlejších účinků. Teď přecházím na Trittico, tak snad už to konečně přejde.

Morine (Út, 8. 9. 2015 - 11:09)

Hezký den přeji, dr mi...Mini - sex se časem upraví. u mužů je trošku složitější, erekce není třebas taková, ale jak si člověk zvykne, upraví se to.

lenka (St, 26. 8. 2015 - 23:08)

Svinstvo to je,ale po delším užívání pomůže.

Reklama

Přidat komentář