Reklama

Cipralex

Šárka (Po, 2. 9. 2013 - 18:09)

3 měsíce...a není to ...Já bych zabrání nechala měsíc, když nezabere, změnila bych léčbu. Pampeliško, ty to nemáš nebo si neměla lehký, ale přijde mi to smutný když zrovna sem píšeš, že jde o placebo apod. Před pár lety jsem přišla sem s prosbou o radu, a kdybych četla to Tvé, že vše je placebo apod tak bych se totálně sesypala. Vím,že si to takhle měla, a moc moc mi to je líto, ale patříš naštěstí do menšiny. Nemyslím to zle, prosím věř mi, jen mi je líto příchozích. Pro ostatní bych napsala, že je třeba mít trpělivost, léčba ve většině případů zabírá, ale chce to čas. Nepíšu výmysly, jsem zářnej příklad, a nejen já, že léky a psychoterapie hoooodně pomáhají, a že s nima a někdy i později bez nich, je žití fajn, bez depek, úzkostí apod.

Lada (Po, 2. 9. 2013 - 15:09)

Jo mám taky jsem si ho vzala,Ahoj všechno je blbě od té doby , návaly horka atd.na omdlení,ted mám dneska šílený průjem ,který ani nemohu zastavit ,nejdříve jsem to měla normálně a potom řidký až potom vodu a pěnu tak jsem si dala 2 ercefury a stejně mne to nutí je to šílené nechápu to ,jsem z toho na nic,nevím,co mám dělat,doufám,že nemám zpátky salmonelu ani nevím,po jaké stolici se dělá výtěr,nebo hned po prvnínebo ještě před . mám z toho mindráky nervy na pochodu bojím se zase,že se poto někde.co mám dělat?Mám si vzít ten prosulpin?Ladka

Pampeliška (Ne, 1. 9. 2013 - 08:09)

Tak to nevím tedy co mám...Na akutní stavy máš určitě ještě BZD.Ne?

Lada (Ne, 1. 9. 2013 - 07:09)

Tak to nevím tedy co mám já já to beru 22 týdnůa výkyvy mám snad celý měsíc tedka je to hnus pěkně silná panika a úzkost

Tony (So, 31. 8. 2013 - 17:08)

Dík holky, strašně mi pomáhá číst takové pozitiva.

Pampeliška (So, 31. 8. 2013 - 17:08)

Jo,jo je to tak.Po těch...Jinak vám všem moc přeju, že se cítíte lépe. To zas jo. :-)

Pampeliška (So, 31. 8. 2013 - 17:08)

Jo,jo je to tak.Po těch...3 měsíce...a není to třeba už něčím jiným, než účinkem léku?
Kdo může čekat tři měsíce, když je mu blbě teď a ne až za čtvrt roku???
Jednou jsem dokonce od někoho slyšela, že až po půl roce to může zabrat. No tak sorry, ale za půl roku budu spolehlivě mrtvá, s takovou.
Se divím že to někdo vůbec přežije.

Mně už ty deklarované dva tři týdny přijdou jako nadměrně mnoho. Mám zkušenost takovou, že to buď zabere nebo nezabere.

lenka (So, 31. 8. 2013 - 17:08)

Jo,jo je to tak.Po těch 3.měsících přichází úleva.

Pafka (Čt, 29. 8. 2013 - 14:08)

Holky a můžu se zeptat, za...Ahoj Tony,po měsíci už jsem se cítila dobře a do 3 měsíců uplně nejlíp.

Tony (St, 28. 8. 2013 - 18:08)

Nevím jestli jsem od pravdy hony :), ale určitě jsem strašně rád, že se mi ten stav zlepšuje a já se pomalu vracím do normálního života jako předtím......

(St, 28. 8. 2013 - 13:08)

Práce přes internet
12ti letý kluk si dokázal vydělat
12. 000 Dolarů za 4měsíce. A co ty?
www.EZmoney.cz/zdeneks

Šárka (St, 28. 8. 2013 - 12:08)

:-))))))) Ty jsi ale ......

Šárka (St, 28. 8. 2013 - 12:08)

:-))))))) Ty jsi ale ......

TONY od pravdy (St, 28. 8. 2013 - 11:08)

To tak Tony nějakej čas...ale to je právě to "uzdravování", deprese apod PARAZITI,PLÍSNĚ,KVASINKY atd.,neodcházejí postupně, ale ve vlnách výkyvů TOTIŽ ZÁLEŽÍ KOLIK TOHO SVINSTVA MÁŠ V TĚLE !!!! :-(( jak píše Pampeliška, myslím si, že léky pomáhají, bohužel ne všem,POCHOPITELNĚ I KDYŽ NĚCO Z TĚLA "VYMLÁTĚJÍ" TAK AD NEJSOU ANTIPARAZITIKA A POTOM ZALEŽÍ JAKÝ PATOGÉN MAJÍ LIKVIDOVAT,KDYŽ TOHO MÁ V TĚLE HAFO!!! TAK NA NĚCO BOHUŽEL NAZABÍRAJÍ VÚBEC!!...A I TAK TAM ZBÝVÁ HAFO JINÝCH TAKŽE JE TO JENOM ČÁSTEČNÁ I DOČASNÁ ÚLEVA,NEŽ SE TY "DEPRESE" DOMNOŽÍ....!!!! Po vysazení,snížení nebo TOLERANCI !!! ale velký většině ano..... :-(

Šárka (St, 28. 8. 2013 - 10:08)

To tak Tony nějakej čas bude, budeš trošku jak na houpačce, pár dní dobře, pár dní blbě, ale to je právě to "uzdravování", deprese apod neodcházejí postupně, ale ve vlnách výkyvů, a to že si už pocítil změnu je pozitivum, vypadá to, že Ti AD sedly a to je důležitý. Jinak já si myslím, že nejde vždy o placebo, jak píše Pampeliška, myslím si, že léky pomáhají, bohužel ne všem, ale velký většině ano.

Tony (St, 28. 8. 2013 - 08:08)

Holky díky, ani nevíte jak jste mi těmi příspěvky zvedly náladu, už tomu, že bude líp začínám věřit i já. - včera mě žena "donutila" abych šel s ní a malým na bazén, vydržel jsem tam úplně v pohodě 2 hodiny, pak jsme si sedli na pivko (já teda na birellka), byly tam i kolotoče tak jsem dokonce s malým zvládl i autodrom, hlava se mi netočila, žádný atak se nedostavil, únavu jsem sice cítil, ale ne tak velkou, na jakou jsem v poslední době zvyklý, prostě supr odpoledne!!!!!! Večer se to sice zhoršilo a dnes mi je docela šoufl, ale to snad přes den přejde, každopádně fakt začínám věřit že těch včerejšků bude víc a víc........

Šárka (Út, 27. 8. 2013 - 22:08)

Ano ano, přidávám se s pozitivem. Mně zabral po měsíci Cipralex tak, že funguju naprosto normálně, necítím žádný vedlejší účinky. Je fakt, že tak rok jsem občas nějakej ten výkyv měla, ale byl slabší a slabší. A jak píše Lenka, 19dní braní AD je krátká doba, chce to vydržet.

lenka (Út, 27. 8. 2013 - 08:08)

Tony,vydrž-19 dní je ještě krátká doba.Taky jsem měla hrozný začátky,nevěřila jsem,že mi bude líp,ale po 3.měsících konečně nastalo zlepšení.Ted beru AD už 10.měsíc a už zase funguju.

Tony (Po, 26. 8. 2013 - 18:08)

Ahojki, díky za odpověď. Nu nepotěšila, ale zas na druhou stranu jsem strašně rád, že mě to zatím aspoň na 60% vrátilo do normálního života, tak teď už tomu nechám volný průběh a budu doufat......

Pampeliška (Po, 26. 8. 2013 - 15:08)

Holky a můžu se zeptat, za...za sebe-
vlastně nikdy ne úplně.
všechno je s léky nějak těžší.
Nejhorší je to asi týden po změně (nasazení, zvýšení nebo snížení léku), al jisté NÚ přetrvávají po celou dobu s chvílemi mírné úlevy.

Nikdy jsem nebyla plná energie-resp. nikdy jsem se tak necítila, na prášcích. Akle byly doby, kdy jsem s tím fungovala. tak, že to zvenčí nikdo nepoznal, pokud jsem o tom nemluvila. ono to nikoho ani nezajímá, tak co by člověk pořád rozebírak, že je mu blbě.

Teď vysazuji pořád Venlafaxin, a závratě jsou mrchy. Na radu lékaře k tomu baštím tedy dvě tablety Rivotrilu (tedy 1 mg denně) a jsem mechanický zombík. Už se těším až to přejde. Fuj.
Nepotěšila jsem tě moc, co.

Ale věz, že u tebe to může být vše jinak. Já už slyšela tolik příběhů, že mi rozum zůstával stát. To co bylo pro mě placebo s jiným zahýbalo, a to co si naopak jiný pochvaloval, mně dělalo únavu a apatii.

Asi to bude i osobnostním typem
Jsem melancholik, introvert, výborné předpoklady pro deprese a psychozy.

Reklama

Přidat komentář